-
Άσε, συνάδελφε, γιατί με το που το'πα, κάτι σα λάδι είδα στο αριστερί μου αμορτισέρι... Αύριο, πρωί-πρωί, πάω στο μάστορά μου, να εξακριβώσω περί τίνος πρόκειται... Ελπίζω να μη φάω καμιά φρίκη...
-
Να ντριφτάρουμε λίγο, τώρα που προπονηθήκαμε .
-
Το άλλαξες με ροντστερ???
-
Τελικά παίζει καμιά ημερο+μηνία για γυροβόλι ή όχι;
-
29/10 αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο..
-
Αααααααααααααα, πολύ ωραία, όταν θα είμαστε οι περισσότεροι (ή κάμποσοι τέλος πάντων) εκτός Αθηνών...
Συγγνώμη για τη γκρίνια, δεν το συνηθίζω, είναι η πίκρα που δε θα μπορώ να παρεβρεθώ. Και προφανώς δε χρειάζεται να δικαιολογηθεί κανείς, εννοείται ότι δεν υπάρχει **καμία **ημερομηνία με την οποία θα είναι **όλοι **ευχαριστημένοι. -
Μέσα κι εγώ για τις 29, θα έχω χρόνο να φτιάξω και το Meganάκι...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Να ντριφτάρουμε λίγο, τώρα που προπονηθήκαμε .Aν προπονηθήκαμε λέει;;; Πτυχιούχοι strifter γίναμε!
Δυστυχώς για μένα αυτή η Kυριακή είναι (απο)κλεισμένη για εξωοικογενειακές δραστηριότητες καθώς τα Mυστήρια της Eκκλησίας που τελούνται στον ευρύτερο οικεγενειακό κύκλο μου αυτό το ΣK δεν μου αφήνουν περιθώρια για επισκέψεις στο Mέγαρο...
-
Ε δεν πειράζει... αυτές οι χαρές είναι σημαντικότερες... Άλλωστε, λογικά θα είναι στεγνά την Κυριακή, οπότε τι να κάνεις εσύ που στερείσαι ισχύος;
-
Δίκιο έχεις! Τί να κάνω πια με τόσα λίγα άλογα στο δεξί μου πόδι;!;!
Πάντως με τόσες αναβολές και απώλειες, θα πρέπει να κάνουμε κάποια φορά ένα TD των 'παντρεμένων, παλινοσθούντων και λοιπών καταφρονεμέμων' του forum!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το άλλαξες με ροντστερ???Οχι! Απλά μου άρεσε η φωτό!!!
-
Την Κυριακή,είναι ανοιχτά τα Μέγαρα?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Την Κυριακή,είναι ανοιχτά τα Μέγαρα?22960 25099
-
Λες να κατέβεις Παντελή; Μην ξεχνάς ότι χρωστάς και βόλτα...
-
-
Oπ Παντελή, οδήγηση με γραμμές βλέπω ή μου φαίνεται??
-
Πάει, χαλά ο κόσμος...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Η πρώτη του επίσκεψη στα Μέγαρα!!!!!!!!!Για πες!
-
Πολύ καλό το ραλάκι παίδες!!!!Με πήγε δώδεκα χρόνια πίσω(εποχές ax gti).
Έκανα πολλούς γύρους με γραμμές!! Μπορώ να πω οτι το καταχάρηκα!Νάσο θα σου στείλω μερικές φώτο να δεις τις αλλαγές που έγιναν!
-
Παρασκευή θα είμαι εκεί από το πρωί
Παμε Μεγαρα;