-
Να μαζευτούμε να πάτε. Εγώ θα μείνω στο νησί μου !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Να μαζευτούμε να πάτε. Εγώ θα μείνω στο νησί μου ! -
Κάπου πήρε το μάτι μου για βροχές στην Αττική την Παρασκευή και το Σάββατο και ενδόμυχα σκέφτηκα ατελείωτα drift στη βρεγμένη Κ9 των Μεγάρων. Τι λέτε, κανονίζουμε τίποτα; Θα προτιμούσα για την Παρασκευή, γιατί το Σάββατο είναι μεγάλη διπλή γιορτή, θα πάμε το πρωί εκκλησία, μετά στην παρέλαση, ε δεν είναι πρέπον να τη βγάλουμε στα Μέγαρα. Δυστυχώς δε θα έχω το αγαπημένο μου Miata μαζί, αφού για μια ακόμα φορά μου δήλωσε ότι προτιμά να παρατείνει τις διακοπές του στα Ιόνια νησιά, αλλά μπορώ να γίνω συνοδηγός πρώτης τάξεως.
ΥΓ. Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με την πίστα, για να σιγουρευτώ ότι θα είναι ανοιχτή για ιδιώτες. Λογικά όμως... -
Σήμερα το πρωί μου είπαν ότι η πίστα δε θα είναι διαθέσιμη αυτές τις 2 μέρες. Κρίμα όμως που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να γράψει το παραμικρό...
-
Σήμερα το πρωί μου είπαν ότι η πίστα δε θα είναι διαθέσιμη αυτές τις 2 μέρες. Κρίμα όμως που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να γράψει το παραμικρό...Δεν θέλαμε να ενθουσιαστούμε άνευ λόγου..
-
Σήμερα το πρωί μου είπαν ότι η πίστα δε θα είναι διαθέσιμη αυτές τις 2 μέρες. Κρίμα όμως που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να γράψει το παραμικρό...Δημήτρη, μην έχεις παράπονο. Το τελευταίο εξάμηνο, τουλάχιστον οι 4Τ ξεκ@λώθηκαν στα trackdays. Δεν μπορούν όλοι να πηγαίνουν και συνέχεια
-
Μια φορά το μήνα είναι βάλσαμο !
-
Μια φορά το μήνα είναι βάλσαμο !Κάτσε ρε αδελφέ!
Μας έχει κοστίσει ο κούκος αηδόνι σε λάστιχαΝα βρούμε το κατάλληλο ζαντικό και μετά βλέπουμε...
-
στελιο εισαι στην αγορα για ζαντα?
δε συννενογιομαστε, γιατι ψαχνομαι κι εγω??
καλα τα ημιζ, αλλα σου παιρνουν τ' αυτια ρε γκαμωτο.. -
Και εγώ ενδιαφέρομαι για ζάντες. Κάνουμε group buy ? (Δείτε το θέμα στις Αγγελίες)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και εγώ ενδιαφέρομαι για ζάντες. Κάνουμε group buy ? (Δείτε το θέμα στις Αγγελίες)Εχμ.... κι εγώ!
-
... Κρίμα όμως που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να γράψει το παραμικρό..Μήπως γιατί είχαν υπ'όψιν τους ότι η πίστα είναι κλεισμένη για όλο τον Μάρτιο?
-
Κι εγώ το είχα υπόψη μου αυτό, αλλά μόνο για τα σαββατοκύριακα κι έλπιζω (ενδόψυχα) ότι την Παρασκευή θα ήταν ανοικτή. Είδα και ότι θα βρέχει, κουρκούτεψα ο καψερός. Πολύ θέλει ο άνθρωπος;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και εγώ ενδιαφέρομαι για ζάντες. Κάνουμε group buy ? (Δείτε το θέμα στις Αγγελίες)
Εχμ.... κι εγώ!
Xεχε... κάτι ήξερα και καβάτζωσα τα Γλιστρέλλι με τις Ραλλόζαντες... Με 70 Ε (!!!) την 4άδα έχω λαστιχάκι που δεν λιώνει ποτέ...
(ρε γμτ, δεν κρατάει όμως... )
Xμμμ... κάτι πρέπει να κάνω, να καβατζώσω και δεύτερο set τακάκια, αυτά που έχω την άκουσαν μετά από μόλις... 50 γύρους πί(σ)τα...
-
Ιf (pista=off limits) THEN (take the mountains).
H αλλιώς: να πάρουμε τα βουνά!
-
... εγω κοιταξα στις αγγελιες, αλλα δεν καταλαβα που θα πρεπει να απευθυνθουμε...
-
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ MOTORWOMEN CLUB
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ MOTORWOMEN CLUB
20/5?!!!
-
Πάντως, στις 29/4 τα Μέγαρα είναι κλεισμένα για το MX5 Club .
-
Πάντως, στις 29/4 τα Μέγαρα είναι κλεισμένα για το MX5 Club .Και τί χαίρεσαι ρε, αφού λες οτί δεν θα έρθεις
Παμε Μεγαρα;