-
Ρε παίδες, το off topic θέμα μας (εδώ και αρκετές σελίδες) δεν είναι ένας υπάλληλος, αλλά η κατάσταση και υποδομή της πίστας. Πότε και πώς θα καθαρίσει; Καθάρισε; Ποιος το ξέρει;
Για on topic, συνεχίζουμε αν θέλετε στο 'Απαιτούμενες εργασίες στην πίστα των Μεγάρων'
-
Noμιζω οτι αυτες τις μερες καθαριζαν την πιστα,ξαναεστρωναν τις αμμοπαγιδες και γινοντουσαν γενικα καποιες εργασιες...συντηρησης.
Το προβλημα ηταν οτι σε καποιες(που πλεον ειναι ολες flat)χρειαζοταν extra χαλικι ετσι ωστε να γινουν...'σωστες' κατι που ελπιζω οτι εγινε!
Περα απο αυτο,το θεμα ηταν 'Παμε Μεγαρα' και εγινε οfftopic,κακως,για τον ενα και μοναδικο υπαλληλο εκει και τωρα ειναι ακομα πιο offtopic αν συζητησουμε για τις εργασιες που χρειαζεται η πιστα...
Οποτε στο 'Παμε Μεγαρα' απαντω μακαρι αλλα δυστυχως το πνευμα προθυμο το αμαξι οχι... οποτε υπομονη μεχρι το επομενο Σ/Κ
-
Ο χρήστης Mythos_GR έγραψε:
Παντως γενικα οι περισσοτεροι γνωριζαν πριν μπουν και συνηδειτα μπηκαν/μπηκαμε με οτι συνεπιες εχει αυτο...
Κώστα, οπότε εγώ έτυχα και μίλησα με τους λιγότερους τους οποίους και προφανώς δεν πρόλαβε να ενημερώσει ο ταμίας...
Τέλος πάντων για να μην υπάρουν παρεξηγήσεις η μόνη ένσταση που είχα στο post μου για το παλικάρι ήταν για αυτό το πράγμα(την ενημέρωση) και κανένα άλλο. Ούτε περιμένω να βγει κάνα μηχάνημα και να καθαρίζει (αλοίμονο δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις, που βρισκόμαστε εξάλλου) αλλά ούτε και να κάνει τον τιραμόλα και να έλεγχε την αναρχία στην πίστα.
Αυτό είναι πρόβλημα των Τεχν. Εκδόσεων να βάλουν άλλο ένα άτομο στην πίσταΤελος,κατα την ταπεινη μου αποψη,εχει μεγαλο ρολο το ποσο συχνα επισκεπτεται καποιος την πιστα,για καθαρα στατιστικους λογους δλδ...Βλεπει περισσοτερα πραγματα!Φανταζομαι το δεχεσαι...
Δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις αυτό, τι σχέση έχει με όλα τα παραπάνω?
-
Ο χρήστης spidermallios έγραψε:
Και επίσης δε νομίζω οτι έχει σημασία αν κανεις είναι μονιμος επισκέπτης της πίστας ή απλά πηγαίνει μια φορά το τρίμηνο.Αντωνη το τελευταιο προφανως και δεν πηγαινε σε εσενα!
Ηταν απαντηση σε αυτο που κανω quote και εγραψε το παιδι απο πανω...
Ισως επρεπε να το γραψω λιγο πιο καθαρα... -
Ένα πουλάκι μου είπε ότι ο καιρός αύριο προβλέπεται βροχερός κι επειδή τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται, κάνω έκκληση στα φιλοπιστάδικα αισθήματά σας, ώστε το αυριανό πρωινό να μας βρει στη ζεστή αγκαλιά του ασφαλτάπητα της πίστας των Μεγάρων. Δυστυχώς το δικό μου ΜΧ βρίσκεται στο νησί του Κέφαλου, αλλά ψήνω ένα φίλο με το ταπεινό του ΜΧ 1.6 (ναι, αυτό χωρίς το μπλοκέ) να έρθουμε.
Όσοι δεν έχετε οδηγήσει σε βρεγμένη πίστα, απλώς δεν ξέρετε τι χάνετε. Μπορείς να κάνεις το αυτοκίνητο ό,τι θέλεις και μάλιστα, με μηδαμινή φθορά ελαστικών, για να μην αναφέρουμε την ελάχιστη προσέλευση του κόσμου, ώστε τελικά να είναι σα να έχεις νοικιάσει την πίστα για αποκλειστική χρήση.
Μίλησα σήμερα το πρωί με τον αλυτάρχη (sic) και η πίστα θα είναι ανοιχτή. Νέα για τον καιρό και φύγαμεεεεεεεεε -
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
δείτε ρε καιρό που διάλεξε το σασμανάκι μου να σπάσει.....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ένα πουλάκι μου είπε ότι ο καιρός αύριο προβλέπεται βροχερός κι επειδή τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται, κάνω έκκληση στα φιλοπιστάδικα αισθήματά σας, ώστε το αυριανό πρωινό να μας βρει στη ζεστή αγκαλιά του ασφαλτάπητα της πίστας των Μεγάρων. Δυστυχώς το δικό μου ΜΧ βρίσκεται στο νησί του Κέφαλου, αλλά ψήνω ένα φίλο με το ταπεινό του ΜΧ 1.6 (ναι, αυτό χωρίς το μπλοκέ) να έρθουμε.
Όσοι δεν έχετε οδηγήσει σε βρεγμένη πίστα, απλώς δεν ξέρετε τι χάνετε. Μπορείς να κάνεις το αυτοκίνητο ό,τι θέλεις και μάλιστα, με μηδαμινή φθορά ελαστικών, για να μην αναφέρουμε την ελάχιστη προσέλευση του κόσμου, ώστε τελικά να είναι σα να έχεις νοικιάσει την πίστα για αποκλειστική χρήση.
Μίλησα σήμερα το πρωί με τον αλυτάρχη (sic) και η πίστα θα είναι ανοιχτή. Νέα για τον καιρό και φύγαμεεεεεεεεεhttp://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=166
Mεγαρα με βροχη.......ειναι ΑΨΟΓΑ......
-
Μεγαρα ??? Ποια Μεγαρα ???
ΣΕΡΡΕΣ
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μεγαρα ??? Ποια Μεγαρα ???ΣΕΡΡΕΣ
κακέ.....
-
-
Τελικά θα έρθει κανείς αύριο; Άντε να μαζευόμαστε
-
Να μαι κι εγώ. Πάλι καλοπεράσαμε προχτές, τα Μέγαρα βρεγμένα είναι σκέτη μαγεία, κρίμα που δεν ακολούθησε κανείς από το φόρουμ. Ευτυχώς ήταν άλλα 2 Miata και 3-4 αγωνιστικά 106.
Προσωπικά δεν είχα το δικό μου αυτοκίνητο, αλλά ας είναι καλά ένας φίλος που μου παραχώρησε το 1.6 του (χωρίς μπλοκέ δυστυχώς). Ενώ στο στεγνό η διαφορά 1.6 με Sporty φαινόταν χαώδης, στο βρεγμένο τα δύο αυτοκίνητα ένιωθαν αρκετά πιο κοντά. Αν μπορούσε να αποτυπωθεί η αλήθεια με νούμερα, τότε θα λέγαμε ότι με το απλό 1.6 μπορείς να κάνεις το 85-90% όσων κάνεις με ένα Sporty, αν και βέβαια, το τελευταίο ποσοστό είναι και το πιο απολαυστικό .
Μετά από 188 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε στεγνό και βρεγμένο, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το βρεγμένο δεν παίζεται με τίποτα. Τελείως άλλο πράγμα. Δοκίμασα το θέμα της σφαλιάρας στην Κ8 και Κ9, αλλά δε βγαίνει ακριβώς με μία σφαλιάρα αλλά με τρεις :eek: . Δηλαδή το γυρνάς στην Κ8, ο κώλος πάει δεξιά και μετά το γυρνάς μία αριστερά, άλλη μία δεξιά και μετά αριστερά, έτοιμος για πανηγυρική είσοδο με το πλάι στην Κ9, η οποία αν τα καταφέρεις θα βγει όλη με το πλάι (άτιμο μπλοκέ που σε άφησα στην Κεφαλονιά )... Το θέμα είναι ότι εκεί που αρχίζει το εκρεμές, εύκολα μπορείς να το χάσεις, άσε που ταυτόχρονα πρέπει να φρενάρεις, αλλιώς θα βρεθείς απέναντι, τα χλμ της Κ8 είναι πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να σηκώσει η βρεγμένη Κ9.
Όπως και να έχει, περάσαμε καταπληκτικά, ο φίλος μου δούλεψε πολύ στην τεχνική του και έχει μεγάλη αξία το ότι κάποιος μπαίνει στα Μέγαρα για να προπονηθεί και να βελτιωθεί, από το να αράξει σε μια καφετέρια και να κομπάζει που καταφέρνει να το γλιστράει με 1η στις διασταυρώσεις . Το Miatάκι του πάντως χόρτασε τετ-α-κε το Σάββατο, αν μπορούσε να μιλήσει...
Τα λέμε στα βρεγμένα Μέγαρα, ελπίζω σύντομα ! -
Να μαι κι εγώ. Πάλι καλοπεράσαμε προχτές, τα Μέγαρα βρεγμένα είναι σκέτη μαγεία, κρίμα που δεν ακολούθησε κανείς από το φόρουμ. Ευτυχώς ήταν άλλα 2 Miata και 3-4 αγωνιστικά 106.
Προσωπικά δεν είχα το δικό μου αυτοκίνητο, αλλά ας είναι καλά ένας φίλος που μου παραχώρησε το 1.6 του (χωρίς μπλοκέ δυστυχώς). Ενώ στο στεγνό η διαφορά 1.6 με Sporty φαινόταν χαώδης, στο βρεγμένο τα δύο αυτοκίνητα ένιωθαν αρκετά πιο κοντά. Αν μπορούσε να αποτυπωθεί η αλήθεια με νούμερα, τότε θα λέγαμε ότι με το απλό 1.6 μπορείς να κάνεις το 85-90% όσων κάνεις με ένα Sporty, αν και βέβαια, το τελευταίο ποσοστό είναι και το πιο απολαυστικό .
Μετά από 188 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε στεγνό και βρεγμένο, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το βρεγμένο δεν παίζεται με τίποτα. Τελείως άλλο πράγμα. Δοκίμασα το θέμα της σφαλιάρας στην Κ8 και Κ9, αλλά δε βγαίνει ακριβώς με μία σφαλιάρα αλλά με τρεις :eek: . Δηλαδή το γυρνάς στην Κ8, ο κώλος πάει δεξιά και μετά το γυρνάς μία αριστερά, άλλη μία δεξιά και μετά αριστερά, έτοιμος για πανηγυρική είσοδο με το πλάι στην Κ9, η οποία αν τα καταφέρεις θα βγει όλη με το πλάι (άτιμο μπλοκέ που σε άφησα στην Κεφαλονιά )... Το θέμα είναι ότι εκεί που αρχίζει το εκρεμές, εύκολα μπορείς να το χάσεις, άσε που ταυτόχρονα πρέπει να φρενάρεις, αλλιώς θα βρεθείς απέναντι, τα χλμ της Κ8 είναι πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να σηκώσει η βρεγμένη Κ9.
Όπως και να έχει, περάσαμε καταπληκτικά, ο φίλος μου δούλεψε πολύ στην τεχνική του και έχει μεγάλη αξία το ότι κάποιος μπαίνει στα Μέγαρα για να προπονηθεί και να βελτιωθεί, από το να αράξει σε μια καφετέρια και να κομπάζει που καταφέρνει να το γλιστράει με 1η στις διασταυρώσεις . Το Miatάκι του πάντως χόρτασε τετ-α-κε το Σάββατο, αν μπορούσε να μιλήσει...
Τα λέμε στα βρεγμένα Μέγαρα, ελπίζω σύντομα ! -
Την Κυριακή πήγα κι εγώ Μέγαρα.. Σχεδόν μόνος.. Ενας φίλο μου ήταν μαζί, ένα Ibiza Cupra (ή FR δεν ξέρω πως ταλενε τα καινουργια ) και στην αρχή ένα μαυρο TypeR..
ΚΑλή μέρα με λίγο κόσμο! -
Να δούμε πότε θα 'ζήσουμε' Μέγαρα ξανά!
-
Μη μου αγχώνεσαι. Ο Απρίλης είναι κοντά. Θα σε πάω εγώ να παίξεις !
-
Ναι ρε παιδες...Καντε κατι πριν το Πασχα-μη μας βγει το αρνι απο το στομα...
-
Κανόνισε να λείπεις πάλι σε κάνα νησί εσύ .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κανόνισε να λείπεις πάλι σε κάνα νησί εσύ .Βρε να περάσουμε την Κυριακή?
Σαν θεατές βέβαια δεν λέει ....
-
Οχι οχι τι θεατες?
Φουλ αγωνιζομενοι πρεπει να ειμαστε καθοτι ειμαστε και ασσοι του βολαν μεταξυ των αλλων.~Σαββα Συρο το καλοκαιρι παλι
Παμε Μεγαρα;