-
Aν ειναι δυνατον ρε γαμωτο.... Να καταφευγουν στον εισαγγελεα ωστε να εφαρμοστει ο νομος και να γινουν τα αυτονοητα...... ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!!
-
Εν τω μεταξύ πέρσι με την απεργία των βυτιοφόρων, οι ταξιτζίδες φώναζαν ότι καταστρέφονται
Έχει ο καιρός γυρίσματα
-
Και φυσικά αφού έχουν καβατζωθεί σιγά μην συμπαρασταθούν στους ταρίφες.
Ο καθένας για την πάρτη του. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εν τω μεταξύ πέρσι με την απεργία των βυτιοφόρων, οι ταξιτζίδες φώναζαν ότι καταστρέφονταιΈχει ο καιρός γυρίσματα
Tα ίδια λέγανε και όταν οι αγρότες κλείνανε τους δρόμους πέριξ της Θεσσαλονίκης κλπ. Ξιδάκι.
-
Ρε παιδιά κυκλοφορούν κθλ ταξί-απεργοσπάστες στους δρόμους (Αθήνα πάντα); Από βδομάδα (ίσως και Κυριακή) θα χω πέρα δώθε σε νοσοκομεία και γιατρούς για το πόδι μου και δε θέλω να χώνω κόσμο. Ήδη ένα φίλο & ένα ξάδερφο τους έχω σκίσει.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε παιδιά κυκλοφορούν κθλ ταξί-απεργοσπάστες στους δρόμους (Αθήνα πάντα); Από βδομάδα (ίσως και Κυριακή) θα χω πέρα δώθε σε νοσοκομεία και γιατρούς για το πόδι μου και δε θέλω να χώνω κόσμο. Ήδη ένα φίλο & ένα ξάδερφο τους έχω σκίσει.κοινωνικοτητα απο ταριφες..
καλυτερα να παιξεις κινο -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε παιδιά κυκλοφορούν κθλ ταξί-απεργοσπάστες στους δρόμους (Αθήνα πάντα); Από βδομάδα (ίσως και Κυριακή) θα χω πέρα δώθε σε νοσοκομεία και γιατρούς για το πόδι μου και δε θέλω να χώνω κόσμο. Ήδη ένα φίλο & ένα ξάδερφο τους έχω σκίσει.Τα ραδιο-ταξι εξυπηρετουν εκτακτα περιστατικα.
Χρησιμοποιησα χθες γιατι κατι μας ετυχε.
π1 πειραιας. 18188 -
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Ρε παιδιά κυκλοφορούν κθλ ταξί-απεργοσπάστες στους δρόμους (Αθήνα πάντα); Από βδομάδα (ίσως και Κυριακή) θα χω πέρα δώθε σε νοσοκομεία και γιατρούς για το πόδι μου και δε θέλω να χώνω κόσμο. Ήδη ένα φίλο & ένα ξάδερφο τους έχω σκίσει.
Τα ραδιο-ταξι εξυπηρετουν εκτακτα περιστατικα.
Χρησιμοποιησα χθες γιατι κατι μας ετυχε.Οντως σημερα πηγαινα νοσοκομειο και διπλα μου ηταν ενας συναδελφος με μια C 220 CDI. Τον ρωταω απεργοσπαστης?? Και μου ειπε οχι δουλευουν μονο για εκτακτα περισταστικα.
-
Από Θεσσαλονίκη έως Ηγουμενίτσα έχει κανένας εικόνα να πει τι συμβαίνει? Κλείνουν την Εγαντία Οδό κλπ?
-
Πέρασα πριν λίγο από Μάλγαρα (αφετηρία: Θεσσαλονίκη, προορισμός: Βέροια).
Είναι παρατεταγμένα αρκετά ταξί δεξιά αριστερά και στο κέντρο.
Φυσικά οι οδηγοί έχουν κάνει κατάληψη στα διόδια, κρέμονται σαν τσαμπιά σταφύλι από τα κουβούκλια και από τα ενδιάμεσα διαζώματα με σημαίες στα χέρια και παρακινούν τον κόσμο να περάσει έτσι.
Εννοείται ότι πέρασα με παρατεταμένο κορνάρισμα και χειρονομία αλληλεγγύης!
Το γλιτώσαμε το 3ευρο. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χρησιμοποιησα χθες γιατι κατι μας ετυχε.Οντως σημερα πηγαινα νοσοκομειο και διπλα μου ηταν ενας συναδελφος με μια C 220 CDI. Τον ρωταω απεργοσπαστης?? Και μου ειπε οχι δουλευουν μονο για εκτακτα περισταστικα.
ειχες κουρσα μεσα?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Φυσικά οι οδηγοί έχουν κάνει κατάληψη στα διόδια, κρέμονται σαν τσαμπιά σταφύλι από τα κουβούκλια και από τα ενδιάμεσα διαζώματα με σημαίες στα χέρια και παρακινούν τον κόσμο να περάσει έτσι.
Το γλιτώσαμε το 3ευρο.Παρακινούν ή τα έχουν ελευθερα για να περνάει ο κόσμος?
-
Πριν από λίγο στο κέντρο της Καβάλας: Περιμένω στην ουρά του ΑΤΜ για βγάλω λεφτά. Ξαφνικά από ένα στενό βλέπω να βγαίνει μια -παλιά- λαδί Mercedes W124 και να σταματάει στη μέση του δρόμου αφού είχε περικυκλωθεί από 5-6 άτομα, τα οποία προηγουμένως είχαν βγει από δύο ταξί και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον οδηγό της Merc...
Τελικά αποδείχτηκε ότι ο οδηγός της λαδί Mercedes ήταν ταξιτζής, ο οποίος βρήκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο -το οποίο ήταν ΙΧ και όχι ταξί- και έπαιρνε πελάτες-τουρίστες από το λιμάνι της πόλης, καθώς λόγω της απεργίας δεν υπάρχουν ταξί εδώ και τρεις τέσσερις μέρες.
Από ότι έλεγαν οι ταξιτζήδες που τον έβριζαν, τον κυνηγούσαν από το πρωί στους δρόμους της πόλης για να τον 'συνετίσουν' και να μην παίρνει πελάτες για να μην σπάει την απεργία!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σίγουρα έχουν κάποια 'υπηρεσιακά'. Σήμερα είδα στη Θεσσαλονίκη ταξί έξω από το διαβαλκανικό με κολλημένο στο παρμπρίζ μεγάλο ασπρο χαρτί με κόκκινο σταυρό σαν τα ασθενοφόρα
Διάβαζα οτι ξεκίνησαν δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών και εμπλέκονται πάνω από 600 αυτοκίνητα που έκλειναν διόδια κλπ, και οι δικογραφίες σχηματίστηκαν βάσει των πινακίδων κυκλοφορίας τους. Εχθές στα Τέμπη κανένα από τα 50 περίπου παρατεταγμένα στην άκρη ταξί δεν είχε πινακίδες
-
Έχουν αριθμό πλαισίου πάνω στο ταμπλώ από την μεριά του οδηγού, που είναι καταχωρημένος στο συγκοινωνιών...
-
Έχουν και κάτι πολύ ωραία πλαστικά, που λαμπαδιάζουν για πλάκα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το γλιτώσαμε το 3ευρο.Παρακινούν ή τα έχουν ελευθερα για να περνάει ο κόσμος?
Το διαπίστωσα τωρα το απογευμα. Εκεί είναι και αφήνουν να περάσει χωρίς να πληρώσει ο κόσμος.
-
Βλέπω όλους τους οδηγούς να περνάνε με ένα τεράστιο χαμόγελο τα ανοιχτά από τους ταρίφες διόδια.
Βλέπω την οδηγό τουριστικού γκρούπ να λέει 'αχ τέλεια' όταν μπουκάρει ο ταρίφας να τους ενημερώσει πως θα μπουνε στον αρχαιολογικό χώρο τσάμπα επειδή έχουν κάνει αυτοί κατάληψη.
Βλέπω ανθρώπους να χαίρονται με την ανομία.
Βλέπω μια χώρα που με κάνει να θέλω να ξεράσω.
Χαρείτε που γλυτώσατε τα 2 ευρώ των διοδιών. Και μετά σκεφτείτε πόσο φτηνά πουλήσατε τα 'πιστεύω' σας. Αυριο εδώ θα'στε και θα βρίζετε τους κωλοταρίφες.
-
Οτι να'ναι...
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Βλέπω όλους τους οδηγούς να περνάνε με ένα τεράστιο χαμόγελο τα ανοιχτά από τους ταρίφες διόδια.Βλέπω την οδηγό τουριστικού γκρούπ να λέει 'αχ τέλεια' όταν μπουκάρει ο ταρίφας να τους ενημερώσει πως θα μπουνε στον αρχαιολογικό χώρο τσάμπα επειδή έχουν κάνει αυτοί κατάληψη.
Βλέπω ανθρώπους να χαίρονται με την ανομία.
Βλέπω μια χώρα που με κάνει να θέλω να ξεράσω.
Χαρείτε που γλυτώσατε τα 2 ευρώ των διοδιών. Και μετά σκεφτείτε πόσο φτηνά πουλήσατε τα 'πιστεύω' σας. Αυριο εδώ θα'στε και θα βρίζετε τους κωλοταρίφες.
Δυο όψεις έχει το νόμισμα!
Εχει διαφορά το κλείνω τον δρόμο απο το ανοίγω τα διόδια στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Μια οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα που διαμαρτύρεται με τρόπο που διευκολύνει το σύνολο και δεν το ενοχλεί/εμποδίζει έχει πιο ... 'τιμιο' αγωνα και φυσικά και την αποδοχή των υπολοίπων.Και ας σκεφτεί ο Ελληνας πρώτα 'πόσο φτηνά πουλήθηκαν τα πιστευω του' όχι για τα 2 ευρώ των διοδίων αλλά για άλλα σημαντικότερα.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες