-
Ο χρήστης famas έγραψε:
@eddy, εγώ λέω ότι ήταν τελείως άκαιρο χρονικά αυτό που έκανε ο ραγκούσης, από τη στιγμή είχε επιτευχθεί μια συμφωνία με τους ταξιτζήδες στα πλαίσια των δεσμεύσεων της τρόικας. Δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα αντιδρούσαν, ειδικά τώρα με το τουρισμό στα πάνω του; Δηλαδή όλα πήγαιναν κατ ευχήν οπότε αποφάσισαν να διορθώσουν τις προηγούμενες συμφωνίες που είχε κάνει ο Ρέππας;Όλος ο καβγάς -όπως και με τους φορτηγατζήδες- γίνεται για να μη ζημιωθούν κάποιοι που πρόσφατα έδωσαν κάποια φράγκα για μια άδεια και τώρα βλέπουν να χάνουν τα χρήματα αυτά. Πέραν μιας ρύθμισης για αυτούς (πόσοι να ναι τα τελευταία 5 χρόνια πχ που δεν πρόλαβαν να αποσβέσουν; ) πού αλλού υπάρχει διαφωνία;
Γιατί οι περισσότεροι παλιοί με χ άδειες στην κατοχή τους δεν σκίζουν τα κουρέλια τους για τους άτυχους συναδέλφους τους αλλά γιατί θα χάσουν την εύκολη κονόμα. -
Δεν ξέρω ποιά είναι η θέση του υπουργείου σχετικά με την 'ρύθμιση' όσων αγόρασαν πρόσφατα άδεια, αλλά είναι γελοίο να υπάρξει τέτοια ρύθμιση. Όπως γελοίο είναι να δίνονται αποζημιώσεις στους αγρότες.
Επιχειρηματίες είναι, παίρνουν τα ρίσκα τους.
Εγώ αν ανοίξω ένα εργοστάσιο, κάνω τις επενδύσεις μου και πέσω έξω τελικά ποιός θα με αποζημιώσει; Κανένας μήπως;Κάποιες συντεχνίες γιατί να τις προστατεύει το κράτος;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν ξέρω ποιά είναι η θέση του υπουργείου σχετικά με την 'ρύθμιση' όσων αγόρασαν πρόσφατα άδεια, αλλά είναι γελοίο να υπάρξει τέτοια ρύθμιση. Όπως γελοίο είναι να δίνονται αποζημιώσεις στους αγρότες.
Επιχειρηματίες είναι, παίρνουν τα ρίσκα τους.
Εγώ αν ανοίξω ένα εργοστάσιο, κάνω τις επενδύσεις μου και πέσω έξω τελικά ποιός θα με αποζημιώσει; Κανένας μήπως;Κάποιες συντεχνίες γιατί να τις προστατεύει το κράτος;
Θα σε προστατευσει το φορουμ
-
O Ραγκούσης είναι από τους ελάχιστους που έχουν @@.
Ο ρέππας έκανε ένα πασάλειμμα για να κορϊδέψει την τρόικα και να μην ανοίξει το επάγγελμα, ομοίως με τα φορτηγά.
Πόσες νέες άδειες έχουν εκδοθεί απο το προηγούμενο καλοκαίρι που και καλά άνοιξε το επάγγελμα; Μήπως ΚΑΜΙΑ;Όσοι υποστηρίζετε τους ταρίφες ή είστε αφελείς ή λαμόγια. Ελπίζω το πρώτο.
-
μπορει καποιος να παρει ενα ταξι η αγοραιο και να το χρησιμοποιει ως κανονικο ι.χ.
-
Όσο αφορά για το θέμα των Ταξί η δική μου η άποψη είναι η εξής.
Τόσα χρόνια και με τις ευλογίες του κράτους είχαμε το γνωστό καθεστώς. Προσωπικά νομίζω ότι είναι άδικο να λέει το κράτος απο τη μια στιγμή στην άλλη ότι τα χαρτιά που έχουν στα χέρια τους οι ιδιοκτήτες, έχουν την αξία ενός ρολού χαρτί τουαλέτας.
Ένα** σωστό και υγιές κράτος** έπρεπε να πεί ότι θα επελαυθερώσω το επάγγελμα αλλά θα αποζημιώσω τους ιδιοκτήτες όσα χρήματα έχουν δώσει για να αποκτήσουν την άδεια.Απο κει και πέρα αυτά που βιώνω εγώ τις τελευταίες μέρες σαν χρόνια εργαζόμενος στο τουρισμό είναι επιεικώς απαράδεκτα. Γράφω τη λέξη απαράδεκτα γιατί είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω η οποία δεν είναι βρισιά. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτη τη στιγμή στο μυαλό μου μόνο βρισιές περνάνε απο το μυαλό μου για τους ταξιτζήδες.
Επειδη εσάς το σπίτι σας το κλείνει ένας τρίτους έρχεστε και θέλετε με το τσαμπουκά να κλείσετε και το δικό μας?
Είναι δυνατόν να ακούγονται δηλώσεις στη τηλεόραση απο επίσημα χείλη τύπου ' Εμείς είμαστε με το ενάμιση πόδι στο τάφο και θα πάρουμε και τον τουρισμό μαζί μας?'Σήμαρα όπως κάθε μέρα στο αεροδρόμιο τα μάτια μου είδαν απίστευτες σκηνές. Τουρίστες, με βαλίτσες, μα μικρά παιδιά να περπατάνε με τα πόδια μισό χιλιόμετρο μέχρι το μπλόκο των ταρίφων όπου τους περίμενε το πούλμαν να τους πάει στο ξενοδοχείο τους. Κουνούσαν τα κεφάλια, έβριζαν, άλλοι γελούσαν. Όσοι ήθελαν να πετάξουν στις πατρίδες τους έκαναν το αντίστροφο. Τους παρατούσαν τα πούλμαν στην εθνική και περπατούσαν μέχρι το κτήριο του αεροδρομίου. Δεξιά κι αριστερά ταρίφες κάαααααααααθονταν και έβριζαν θεούς και δαίμονες, κοιτούσαν καχύποπτα όποιους περνούσαν.
Το μεσημέρι ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου κατά λάθος (;) κάνοντας όπισθεν χτύπησε - μάλλον θα έλεγα έσπρωξε σε καμμία περίπτωση δεν τραυμάτισε κανένα - κάποιους ταξιτζήδες που βρίσκονταν πίσω του. Τί έγινε? Τον περικύκλωσαν έκαναν λαμπόγυαλο το πούλμαν το οποίο είχε μέσα τουρίστες. Φανταστείτε τις σκηνές που διαδραματίστηκαν.
Το κράτος πού είναι? Τί κάνει?
Ντράπηκα σήμερα, απογοητεύτηκα, απο τις χειρότερες μέρες στη ζωή μου. Αίσχος!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...
Ένα** σωστό και υγιές κράτος** έπρεπε να πεί ότι θα επελαυθερώσω το επάγγελμα αλλά θα αποζημιώσω τους ιδιοκτήτες όσα χρήματα έχουν δώσει για να αποκτήσουν την άδεια.απο που κι ως που να τους αποζημιωσει το κρατος μοιρασε της αδειες δωρεαν ασχετα αν πολυ κακως τους αφηνε και της πουλουσαν
-
Το kontra τώρα εξαπολύει μύδρους κατά των ταξιτζήδων...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
.
Ένα** σωστό και υγιές κράτος** έπρεπε να πεί ότι θα επελαυθερώσω το επάγγελμα αλλά θα αποζημιώσω τους ιδιοκτήτες όσα χρήματα έχουν δώσει για να αποκτήσουν την άδεια.Φυσικά. Να έρθουν με τα τιμολόγια αγοράς και να αποζημιωθούν με το ποσό που τους αναλογεί.
-
Ότι έγραψα το περάσατε στο ντούκου η αποζημίωση σας πείραξε ε?
-
Συμφωνούμε οτι το κράτος δεν ήταν πουθενά, αλλά η πλειοψηφία των υπουργών της κυβέρνησης είναι ακατάλληλοι. Μην περιμένεις και πολλά.
-
Να το τραβήξουν μέχρις τέλους οι ταξιτζήδες
Με το 100% μαζί τους. Να ξεσηκωθούν και άλλες τάξεις και να γίνει το έλα να δεις. Να αντιδράσει η κάθε μία στο πόστο της. Όπως μπορεί ο καθένας. Δεν θα σωθεί η ζωή μας σε 1 μήνα μη αντίδρασης των ταξιτζήδων και των κάθε ταξιτζήδων ...να περάσει δλδ το καλοκαίρι και βλέπουμε. Αυτοί επάνω υποθηκεύουν και διαλύουν τη ζωή όχι μόνο τη δική μας αλλά και των παιδιών μας...όσοι αποκτήσουν.... . Χρειάζεται λοιπόν αλληλεγγύη στις κοινωνικές τάξεις και όχι εναντίωση της μιας προς την άλλη όπως διακαώς επιθυμούν οι κυβερνώντες και τα κρατικοδίατα ΜΜΕ - τσιράκια τους. Το κόστος ζωής έχει πάει στα ύψη, οι φόροι όσο δεν λέγεται, και συνεχίζουν αυτοί οι άχρηστοι την ίδια τακτική εξαθλίωσης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μην τους αφήσουμε να συνεχίσουν την ίδια τακτική που βαθαίνει την κρίση χρέους, κοινωνίας.
Εμείς είχαμε κάνει αποχή και στα @@ τους μας έγραψαν. Μιλούσαν για φθηνές υπηρεσίες για τον πολίτη. Για να δούμε το αποτέλεσμα λοιπόν για να μιλάμε με αποδείξεις όχι αέρα:
-
ΦΠΑ 23 στις υπηρεσίες προσφυγής στην δικαιοσύνη. Από το πουθενά λοιπόν ο πολίτης επιβαρύνεται με επιπλέον 23% για να βρει το δίκιο του.
-
Παράβολο μηνύσεως μέχρι πρότινος 10 ευρώ. Σήμερα 100 ευρώ. Για να καταθέσεις δλδ μια απλή μήνυση πληρώνεις μόνο παράβολο + χαρτόσημα 168 ευρώ! Χώρια η αμοιβή του δικηγόρου με το καπελάκι ΦΠΑ 23%
-
Παράβολο προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια πολλαπλασιάστηκε. Σε φορολογικά δε τμήματα πρέπει να πληρώσεις τεράστιο ποσό του προστίμου για να δικαστεί η υπόθεσή σου αλλιώς δεν συζητείται. Δεν πάει η πράξη βεβαίωσης να είναι άκυρη στα @@ του του σοσιαλισμού...
Όλα αυτά επί σοσιαλιστικής κυβέρνησης που θέλει να απολαμβάνει ο πολίτης φθηνές υπηρεσίες όπως του έλεγαν!!
ΜΟΥΣΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ - ΤΡΟΪΚΑΝΑ, όλα στα ύψη, αποθάρρυνση του πολίτη να βρει το δίκιο του.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ άλλο λοιπόν.
Αλληλέγυος σε κάθε τάξη που παλεύει να σηκωθούν να φύγουν τα τρωκτικά που άλωσαν το δημόσιο και τη χώρα και τώρα μιλάνε για παπάτζα εξυγίανση. Είναι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα. Σαν να βλέπω κυβέρνηση Σημίτη.
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
-
Ε, κι εσύ τώρα, χαλάς τη συνταγή της κοινωνικής αυτοματοποίησης με αυτά που γράφεις.
-
Για τις κατώτατες αμοιβές δικηγόρων και συμβολαιογράφων, κουβέντα...
Αλλά τι λέω, αυτά είναι κεκτημένα! -
Κι εγώ συμφωνώ με Kon5. Να φύγει η άθλια κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ.
Να έρθει ο Σαμαράς να ανοίξει όλα τα κλειστά επαγγέλματα πιο γρήγορα απ' ότι το γιωργάκι μπορεί να τραγουδήσει το Yankee Doodle. -
.
Ένα** σωστό και υγιές κράτος** έπρεπε να πεί ότι θα επελαυθερώσω το επάγγελμα αλλά θα αποζημιώσω τους ιδιοκτήτες όσα χρήματα έχουν δώσει για να αποκτήσουν την άδεια.Φυσικά. Να έρθουν με τα τιμολόγια αγοράς και να αποζημιωθούν με το ποσό που τους αναλογεί.
μου θυμιζεις τον κοκκαλη μερικες φορες χο χο χο χο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
-
ΦΠΑ 23 στις υπηρεσίες προσφυγής στην δικαιοσύνη. Από το πουθενά λοιπόν ο πολίτης επιβαρύνεται με επιπλέον 23% για να βρει το δίκιο του.
-
Παράβολο μηνύσεως μέχρι πρότινος 10 ευρώ. Σήμερα 100 ευρώ. Για να καταθέσεις δλδ μια απλή μήνυση πληρώνεις μόνο παράβολο + χαρτόσημα 168 ευρώ! Χώρια η αμοιβή του δικηγόρου με το καπελάκι ΦΠΑ 23%
εδω εισαι λαθος..
ειχαμε αρχισει να γινομαστε states ο καθενας εκανε μυνηση επειδη του καβλωνε ειχε ξεφυγει πολυ το θεμα καλα εκαναν και αυξησαν -
-
Πιο μεγάλο τρολλ από σένα δεν έχω ματαξαναδεί.
Καταργήθηκαν οι κατώτατες αμοιβές αλλά το πιπιλίζεις χωρίς να έχεις ιδέα τί σου γίνεται στο χώρο. Όλη η ιστορία για την κατάργηση έγινε για τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές. Δεν έχει νόημα να κάτσω να σου αναλύσω γιατί είσαι τόσο πολύ μολυσμένος με κακία έναντι όλων που δεν έχει νόημα. Όποιος είναι στο χώρο και έχει μάτια και μυαλό ανοικτό καταλαβαίνει τί λέω. Η δε φοροδιαφυγή με την κατάργηση θα οργιάσει. Πάλι όποιος είναι στο χώρο καταλαβαίνει. Μιλάμε για ένα κλάδο που έχει τρομερή ανεργία που δεν φαίνεται στις επίσημες στατιστικές γιατί ούτε ο δικηγόρος, ούτε ο μηχανικός που δεν έχει δουλειά μπορεί να εγγραφεί ως άνεργος. Ένα τεράστιο δε ποσοστό αυτών δεν πληρώνουν καν τις ασφ. εισφορές τους γιατί δεν έχουν. Το τέλος επιτηδεύματος όμως πρέπει να βρουν να το σκάσουν. Όπως και την περαίωση και χίλια δυο άλλα εκβιαστικά.
Όσο για το άνοιγμα των συμβ/φων κανένα άνοιγμα δεν έγινε. Κλειστός αριθμός ήταν κλειστός εξακολουθεί να είναι με το νέο νόμο.
Έλεος πια με την κακία σου και την ΄γενική αποστροφή σου σε κάθε άνθρωπο - ομάδα - τάξη που αντιδρά στην λαίλαπα.
Δεν μας είπες όμως τόσο καλά πάνε οι δουλειές σου που μπορείς και τα βγάζεις πέρα με όλο αυτό τον ορυμαγδό φόρων και μέτρων?
Και βασικά εργάζεσαι?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
-
-
εδω εισαι λαθος..
ειχαμε αρχισει να γινομαστε states ο καθενας εκανε μυνηση επειδη του καβλωνε ειχε ξεφυγει πολυ το θεμα καλα εκαναν και αυξησανΑυτά να τα πεις όμως στη γριούλα που την έκλεψαν, στο γέρο που του έριξαν καρπαζιές με τη σύνταξη των 500 ευρώ. Πώς θα μπορέσει να πληρώσει αυτά τα χρήματα. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση αποθάρρυνσης του πολίτη να βρει το δίκιο του.
Το ένα που θέτεις είναι θέμα παιδείας. Το άλλο όμως είναι ξεκάθαρο πρόσκωμα. -
-
delete
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες