-
ΦΙΛΕ AMMOPHILA,
ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 6-8 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 9 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ 80% ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΦΘΗΝΟ ΤΑΞΙ.
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΛΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. -
lol.
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
ΦΙΛΕ AMMOPHILA,ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 6-8 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 9 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ 80% ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΛΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.δεν ξερω ποσο ηταν το νομιμο, ειμαι τουριστας σε ξενη χωρα, το ΠΙΑΝΕΙΣ? δεν εχω ιδεα απο τιμες και ειδικα ταριφοσκυλων,ζηταω μια διαδρομη το αντιστοιχο αεροδρομιο βενιζελος -- ακροπολη πληρωνω στο τελος χχχχ ευρο , και στη επιστροφη το ενα δεκατο, εσυ τι καταλαβαινεις ? με κλεψανε στο πηγαιμο ?
η εκανε λαθος ο συναδελφος στον γυρισμο?
Στα τσακιδια και χρονια σας πολλα -
Αν θέλει ας μας πει ο ammophila εάν στο εξωτερικό ο ταρίφας έπαιρνε κι άλλα άτομα, με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης, χωρίς να σε ρωτήσει. Γιατί τέτοια τύχη που έχουμε στη χώρα μας με τα ταξί......
-
Παίρνω τηλέφωνο τη Πέμπτη για ραντεβού τη Παρασκευή και ζητώ το ταξί να έχει A/C. Μου λέει 'όλα μας τα ταξί έχουν A/C'. Λέω, να το ανάβουν όμως.
Τέσπα...έρχεται το πρωί το ταξί, με τα παράθυρα κάτω. Μπαίνω, μου λέει που πάμε...του λέω εκεί. Μου λέει...α δε ξέρω, απαντώ θα σας πάω εγώ.
Του λέω μετά...σας παρακαλώ μπορείτε να ανοίξετε το A/C. Μου λέει...είναι πρωί ακόμα, από τώρα θα το ανοίξουμε?? Λέω δεν έχει σημασία τι ώρα είναι, έχει σημασία που έξω έχει 33 βαθμούς. Τα παίρνει κρανίο, (εγώ πολύ ευγενικός) βάζει στο φουλ το A/C και δεν ανεβάζει παράθυρα.
Ανεβάζω το παράθυρό μου και μετά από λίγο δευτερόλεπτα λέει: 'έχεις κάψες ε?'...του λέω όχι συνάντηση το πρωί και δε μπορώ να μπω στην αίθουσα με το πουκάμισο μες τον ιδρώτα και κολλημένο επάνω μου!
Δεν είπε τίποτα.
Τον πήγα από κάτι στενά...και κολλάμε σε κάποια φάση...και λέει: 'που με έφερες από εδώ...40 χρόνια ταρίφας είμαι...'. Αλλά μόλις μπήκαμε δεν ήξερε να με πάει. Του λέω...ΟΚ, πάμε εκεί...αν μπορείτε να με πάτε σας παρακαλώ, δε σας λέω τίποτα. Φτάνουμε στο φανάρι και τι λέει? 'Δεξιά εδώ?'
Αποτέλεσμα? Δε θα ξαναπάρω από τη συγκεκριμένη εταιρία ραδιοταξί (Ελλάς) και μου χάλασε και τη μέρα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αν θέλει ας μας πει ο ammophila εάν στο εξωτερικό ο ταρίφας έπαιρνε κι άλλα άτομα, με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης, χωρίς να σε ρωτήσει. Γιατί τέτοια τύχη που έχουμε στη χώρα μας με τα ταξί......μονο αν του φαινονται θυματα, στα σοβαρα ΟΧΙ πουθενα σε ολον τον κοσμο (και στον Καναδα ) δεν ισχυει διπλο-τριπλο-τετραπλο ταριφα μονο ελλαδα (οχι κυπρο)και αλλαχου οπου το ψωμι το παιρνεις με στησιμο
-
Σιχαμένος ταρίφας χτες βράδυ κατά τις 00:30
Μπαίνω μέσα, ξεκινάει και μένει κολλημένος στη δεξιά λωρίδα. Ψιλιάζομαι τη δουλειά ότι ψάχνει για διπλοτάριφο. Παρακάτω ένας τύπος κάνει νόημα, φρενάρει ο ταρίφας, του λέω 'δεν θα πάρουμε άλλο πελάτη κύριε' γυρνάει και μου λέει 'τι λες ρε μ@λ@κ@, θα μου κάνεις κουμάντο στο αμάξι μου; δώσε μου τα 3 ευρώ που έχει γράψει και κατέβα άμα δε γουστάρεις'
πράγμα το οποίο και έκανα γιατί δεν ήθελα να βλέπω άλλο τη σκατόφατσά του. Φεύγοντας μουρμούριζε ακόμα για το πόσο μ@λ@κες κομπλεξικοί άνθρωποι υπάρχουν.
Στο εξής όπου μα ΟΠΟΥ κι αν πηγαίνω βράδυ θα παίρνω το αυτοκίνητο κι ας ψάχνω 2 ώρες για θέση ή ας πληρώνω 10ευρα στα πάρκινγκ. ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερα από το να συναναστρέφεσαι με αυτή τη λεπρή ράτσα. -
FAMAS,
Δεν εχουν αναγκη εξω να παρουν και αλλα ατομα γιατι πληρωνονται πολυ πιο ακριβα. -
Ο χρήστης FUN έγραψε:
FAMAS,
Δεν εχουν αναγκη εξω να παρουν και αλλα ατομα γιατι πληρωνονται πολυ πιο ακριβα.που πληρωνονται πιο ακριβα Πορτογαλια η Ισπανια η Ιταλια?
Το φαινομενο που επικαλεισαι λεγεται παρελκυσμος.
Δηλ εμεις ναι κλεβουμε τα αμερικανακια αλλα οι σκατιβλαχοι οι αγγλογαλλοι χρεωνουν πιο ακριβα την κουρσα αρα καλα κανουμε !! Οπως ξανααναφερα Πισσα και πουπουλα στα ταριφοσκυλα -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μπαίνω μέσα, ξεκινάει και μένει κολλημένος στη δεξιά λωρίδα. Ψιλιάζομαι τη δουλειά ότι ψάχνει για διπλοτάριφο. Παρακάτω ένας τύπος κάνει νόημα, φρενάρει ο ταρίφας, του λέω 'δεν θα πάρουμε άλλο πελάτη κύριε' γυρνάει και μου λέει 'τι λες ρε μ@λ@κ@, θα μου κάνεις κουμάντο στο αμάξι μου; δώσε μου τα 3 ευρώ που έχει γράψει και κατέβα άμα δε γουστάρεις'
πράγμα το οποίο και έκανα γιατί δεν ήθελα να βλέπω άλλο τη σκατόφατσά του. Φεύγοντας μουρμούριζε ακόμα για το πόσο μ@λ@κες κομπλεξικοί άνθρωποι υπάρχουν.
Στο εξής όπου μα ΟΠΟΥ κι αν πηγαίνω βράδυ θα παίρνω το αυτοκίνητο κι ας ψάχνω 2 ώρες για θέση ή ας πληρώνω 10ευρα στα πάρκινγκ. ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερα από το να συναναστρέφεσαι με αυτή τη λεπρή ράτσα.Καλώς κατέβηκες αλλά έπρεπε να καλέσεις μπροστά του την τροχαία.
FAMAS,
Δεν εχουν αναγκη εξω να παρουν και αλλα ατομα γιατι πληρωνονται πολυ πιο ακριβα.Ξεκινάς πάλι μια συζήτηση που έχει γίνει κάμποσες φορές.
Ίσως εκεί δε παίρνουν διπλές κούρσες για το λόγο που λες.
Ίσως όμως και γιατί εκεί δε πληρώνουν την άδεια κάμποσες φορές παραπάνω από την αξία που τις δίνει το κράτος. Κι όλα αυτά για να αρχίσουν στο τέλος να λένε, 'δε βγαίνουμε' και 'το πετρέλαιο αυξήθηκε' κ.λ.π.. Αφού το ξέρουν ότι δε θα βγουν με τόσα που δίνουν γιατί τα αγοράζουν. Ας τα αφήσουν να απαξιωθούν για να τα πάρουν στην αξία που θα μπορούν να τα βγάζουν πέρα.
Αλλά ας μη μεταθέτουν το πρόβλημά τους στον επιβάτη/πελάτη. -
'τι λες ρε μ@λ@κ@, θα μου κάνεις κουμάντο στο αμάξι μου; δώσε μου τα 3 ευρώ που έχει γράψει και κατέβα άμα δε γουστάρεις'
Και τον πλήρωσες κιόλας;!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Στο εξής όπου μα ΟΠΟΥ κι αν πηγαίνω βράδυ θα παίρνω το αυτοκίνητο κι ας ψάχνω 2 ώρες για θέση ή ας πληρώνω 10ευρα στα πάρκινγκ. ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερα από το να συναναστρέφεσαι με αυτή τη λεπρή ράτσα.Σιγά μην του άφηνα 3 ευρώ. Τα 3 μου θα έπαιρνε μαζί με τα σχολιανά του.
-
Έπρεπε να του ζητήσεις και μία απόδειξη στο τέλος να τον αποτελειώσεις
-
Δεν είχα όρεξη να τσακωθώ με κάθε τυχάρπαστο ζώο.
Φίλος μου με πατέρα αστυνομικό όταν πρόκειται να πάρει ταξί έχει μαζί το σήμα του πατέρα του Ένα βράδυ γυρνούσαμε μαζί με ταξί και ο ταρίφας ήθελε με το ζόρι να βάλει και μια κοπέλα μαζί με εμάς, ο φίλος μου του έδειξε το σήμα και του λέει αλλάζουμε προορισμό για τροχαία κύριε Μετά ο ταρίφας μεταλλάχτηκε σε αρνάκι, αφού όταν ήρθε η ώρα να τον πληρώσουμε ήταν 5.80 και λέει αφήστε ένα 5ευρω παιδιά μην ψάχνετε για ψιλά τώρα
Πρέπει να βρω ένα σήμα μπάτσου γμτ -
Αααα...ξέχασα να πω, του ζήτησα και απόδειξη!!!
-
Πως κρατάτε την ψυχραιμία σας τόσο πολύ ρε γμτ με τους ταρίφες;;; Nikos120i πρέπει να μου κάνεις μαθήματα, εγώ υποχωρώ εύκολα να πάρει
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πως κρατάτε την ψυχραιμία σας τόσο πολύ ρε γμτ με τους ταρίφες;;; Nikos120i πρέπει να μου κάνεις μαθήματα, εγώ υποχωρώ εύκολα να πάρειΓενικότερα είμαι ψύχραιμος άνθρωπος. Δε χρειάζεται να τα παίρνεις κρανίο...ίσα-ίσα...αυτή η απόλυτη ψυχραιμία και η ήηηρεμη απάντηση, τσαντίζει περισσότερο.
Αααα...και το ραντεβού 6€ παραπάνω από αυτό που έγραψε το ταξίμετρο...
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΦΘΗΝΟ ΤΑΞΙ.Έχουμε 'φθηνό' (σε σχέση με την Ευρώπη) ταξί για κάποιους λόγους:
- Ο πρώτος είναι ότι η υπηρεσία που προσφέρει το ελληνικό ταξί σε σχέση με το ευρωπαϊκό είναι χαμηλότατου επιπέδου. Πουθενά στον κόσμο (και έχω γυρίσει αρκετά) δε με έχουν μεταφέρει συνοδεία χριστοπαναγίας επειδή δε γουστάρουν το μέρος που πάω και πουθενά δεν έχουν βάλει δεύτερο μέσα με το στανιό. Σε ΚΑΝΕΝΑ αεροδρόμιο/λιμάνι/σιδηροδρομικό σταθμό του κόσμου δε με έχουν κάνει πέρα για να πάρουν τον επόμενο, ούτε με έχουν αναγκάσει να περιμένω να γεμίσει το ταξί κόσμο.
- Ο δεύτερος είναι ο υπερπληθυσμός του επαγγέλματος. Αν τα τιμολόγια αυξηθούν, οι μισοί και πλέον ταξιτζήδες θα πεινάσουν. Προσωπικά, το εύχομαι. Γενικά, δε μπορώ τον υπερπληθυσμό στους ταξιτζήδες και στα περιστέρια. Κακό πράμα, λερώνει
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΛΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
Γιατί οι 95 στους 100 είναι λέρες. Έτσι, παίρνει η μπάλα τους άλλους 5 που δεν είναι. Το κατάλαβες τώρα; Άλλοι κλάδοι και άλλες ομάδες ανθρώπων μαυρίζονται για πολύ πιο... ταπεινά ποσοστά.
-
Με αυτά που διαβάζω ελπίζω να ΜΗΝ κλείσει το μετρό για αεροδρόμιο μέχρι να φύγω από την Αθήνα...
Έχω τόσο καιρό να μπω σε ταξί, δε θέλω να ξανακάνω το σφάλμα, γιατί με βλέπω να περπατάω στην Αττική Οδό με τις βαλίτσες στο χέριΞέρει κανείς πότε κλείνει το μετρό για Δουκίσσης Πλακεντίας?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχουμε 'φθηνό' (σε σχέση με την Ευρώπη) ταξί για κάποιους λόγους:
- Ο πρώτος είναι ότι η υπηρεσία που προσφέρει το ελληνικό ταξί σε σχέση με το ευρωπαϊκό είναι χαμηλότατου επιπέδου. Πουθενά στον κόσμο (και έχω γυρίσει αρκετά) δε με έχουν μεταφέρει συνοδεία χριστοπαναγίας επειδή δε γουστάρουν το μέρος που πάω και πουθενά δεν έχουν βάλει δεύτερο μέσα με το στανιό. Σε ΚΑΝΕΝΑ αεροδρόμιο/λιμάνι/σιδηροδρομικό σταθμό του κόσμου δε με έχουν κάνει πέρα για να πάρουν τον επόμενο, ούτε με έχουν αναγκάσει να περιμένω να γεμίσει το ταξί κόσμο.
Και γιατί επίσης ο ταξιτζής κατεβαίνει ΠΑΝΤΑ από το όχημα προκειμένου να σε βοηθήσει με τις αποσκευές σου, το ταξί δε βρωμάει τσιγαρίλα και είναι πεντακάθαρο μέσα-έξω, το A/C (θέρμανση το χειμώνα) είναι πάντα ανοιχτό, δεν ανέχεσαι τις μουσικές προτιμήσεις του εκάστοτε θεριακλή (λέγε με και Derti FM - να πεθάνουν οι γυναίκες να ΠΕΘΑΝΟΥΝΕΕΕ!), έχει ΠΑΝΤΑ να σου δώσει τα ακριβή ρέστα κλπ κλπ κλπ
Αυτά από την εμπειρία μου με ταξί στην Ιταλία.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες