Παίρνω τηλέφωνο τη Πέμπτη για ραντεβού τη Παρασκευή και ζητώ το ταξί να έχει A/C. Μου λέει 'όλα μας τα ταξί έχουν A/C'. Λέω, να το ανάβουν όμως.
Τέσπα...έρχεται το πρωί το ταξί, με τα παράθυρα κάτω. Μπαίνω, μου λέει που πάμε...του λέω εκεί. Μου λέει...α δε ξέρω, απαντώ θα σας πάω εγώ.
Του λέω μετά...σας παρακαλώ μπορείτε να ανοίξετε το A/C. Μου λέει...είναι πρωί ακόμα, από τώρα θα το ανοίξουμε?? Λέω δεν έχει σημασία τι ώρα είναι, έχει σημασία που έξω έχει 33 βαθμούς. Τα παίρνει κρανίο, (εγώ πολύ ευγενικός) βάζει στο φουλ το A/C και δεν ανεβάζει παράθυρα.
Ανεβάζω το παράθυρό μου και μετά από λίγο δευτερόλεπτα λέει: 'έχεις κάψες ε?'...του λέω όχι συνάντηση το πρωί και δε μπορώ να μπω στην αίθουσα με το πουκάμισο μες τον ιδρώτα και κολλημένο επάνω μου!
Δεν είπε τίποτα.
Τον πήγα από κάτι στενά...και κολλάμε σε κάποια φάση...και λέει: 'που με έφερες από εδώ...40 χρόνια ταρίφας είμαι...'. Αλλά μόλις μπήκαμε δεν ήξερε να με πάει. Του λέω...ΟΚ, πάμε εκεί...αν μπορείτε να με πάτε σας παρακαλώ, δε σας λέω τίποτα. Φτάνουμε στο φανάρι και τι λέει? 'Δεξιά εδώ?'
Αποτέλεσμα? Δε θα ξαναπάρω από τη συγκεκριμένη εταιρία ραδιοταξί (Ελλάς) και μου χάλασε και τη μέρα.