-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έκανε και αυτή το λάθος...
Έπεσε και αυτή στην αμαρτία.
Δεν είναι αμαρτία Κωνσταντίνε μου.
Το κινητό είναι αντικείμενο, που μπορεί πολύ εύκολα να ξεχάσεις/χάσεις/στο κλέψουν. Γι' αυτό δεν πρέπει να περιέχει τόσο προσωπικές στιγμές. -
[quote='Vasgti']Το άκουσα το μεσημέρι στο ράδιο:
Οδηγός ταξί απειλούσε κοπέλα πως θα βγάλει στο ίντερνετ προσωπικά της ερωτικά βιντεάκια αν δεν του έδινε 1500
-
[quote='dirtoulios'][quote='Vasgti']Το άκουσα το μεσημέρι στο ράδιο:
Οδηγός ταξί απειλούσε κοπέλα πως θα βγάλει στο ίντερνετ προσωπικά της ερωτικά βιντεάκια αν δεν του έδινε 1500
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Πινακίδα κυκλοφορίας, πάντα... Να δεις σε πόση ώρα του κάνεις ζημιά!
Αμ δε.... υπάρχουν τόσες μαιμούδες....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πινακίδα κυκλοφορίας, πάντα... Να δεις σε πόση ώρα του κάνεις ζημιά!
Αμ δε.... υπάρχουν τόσες μαιμούδες....
Τότε και γιατί και τα στοιχεία να μην είναι πλαστά;
-
Έχω παρκάρει το ΜG του αδερφού μου κοντά στο ΝΙΜΤΣ. Επιστρέφω μετά απο 2 ώρες και βλεπω το αριστερό φτερο (είχα παρκάρει στη δεξια πλευρα του δρόμου) ξυμένο άγρια με κίτρινο χρώμα πάνω του ( το MG είναι σκούρο μπλε) τόσο που βλέπω μέταλλο
Οραματίζομαι ήδη την ευγενική και καθόλα πολιτισμένη αντίδραση του brother και με φαντάζομαι καπως έτσι
Επειδή αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη, έρχεται καπάκι το 2ο σοκ,αφού βλέπω πάνω στο παρμπρίζ χαρτάκι που έγραφε : 'σας χτύπησε ένα ταξί τάδε μάρκας με πινακίδες τάδε,ήμουν από πίσω του. Το κινητό μου είναι 69@@@@@@@@ και λέγομαι Λεωνίδας'.
΄
Πήρα τον ασφαλιστή μου και μου είπε οτι θα το ψάξει...
Έχει κανείς ρε παιδιά ανάλογη εμπειρία?
Λεωνίδας είσαι ρε φίλε, ενώ μέσα στο κωλοκρύο θα μπορουσες να το δεις και να πεις στα α@@@@@ μου, εσύ αντιθέτως έκρινες σωστο να μην το αφήσεις έτσι.
Αυτός ο ταρίφας ρε παιδιά τι στην ευχή,δεν έχει ασφάλεια?Εσύ θα τα πληρώσεις? Τι σηκώνεσαι και την κάνεις ρε μεγάλε, δε σέβεσαι τον πόνο του άλλου, γ@μ@ τη ζημιά και τα λεφτά, δε θα χρεωκοπήσω, θα τη βρω την άκρη, όπως όλοι μας άλλωστε.
Αλλά ξέρεις εσύ, έτσι έχεις μάθει, κάνουμε τη μ@λ@κία μετά με ελαφρά πηδηματάκια εξαφανιζόμαστε
-
Ο χρήστης notis2003 έγραψε:
Πήρα τον ασφαλιστή μου και μου είπε οτι θα το ψάξει...Έχει κανείς ρε παιδιά ανάλογη εμπειρία?
Με είχε χτυπήσει μηχανάκι (ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ ) ενώ ήμουν νομιμότατα παρκαρισμένος σε κεντρικό δρόμο της Νέας Σμύρνης. Υπήρχε μάρτυρας που κράτησε την πινακίδα, οπότε και μέσω της ασφαλιστικής αναζητήσαμε τον ιδιοκτήτη. Δυστυχώς η πινακίδα δεν αντιστοιχούσε με τον τύπο του μηχανακίου που είδε, αλλιώς η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι και τα λεφτά της ζημιάς θα παίρναμε και πιθανόν πολύ περισσότερα λόγω εγκατάλειψης τροχαίου. Αφού υπάρχει μάρτυρας είσαι πολύ τυχερός.
Εμένα μου έκανε ζημιά 500+
-
Όντως aserf είμαι τυχερός που υπάρχει μάρτυρας
Όταν του τηλεφώνησα μου είπε 'εννοείται φίλε έρχομαι και μάρτυρας σε δικαστήριο αν θες'
Γεια σου ρε Λεωνιδά λέω
Τελικά... 'THIS IS SPARTA'
Ταριφάκο σου ΄ρχομαι
-
Οι επαγγελματίες* σχεδόν πάντα αφήνουν στοιχεία γιατί ΔΕΝ θέλουν να καταδικαστούν για εγκατάλειψη.
*εκτός από τους ταξιτζήδες που εμφανίζουν ψευδομάρτυρες
-
Αυτός ο ταρίφας ρε παιδιά τι στην ευχή,δεν έχει ασφάλεια?Εσύ θα τα πληρώσεις? Τι σηκώνεσαι και την κάνεις ρε μεγάλε, δε σέβεσαι τον πόνο του άλλου.......ΠΟΙΟΣ να τον σεβαστεί; Ο ταρίφας???
Είσαι πολύ τυχερός που βρέθηκε άνθρωπος να ενδιαφερθεί. Βρες κάθε τρόπο να τον σκίσεις.
-
Πάνε στο αστυνομικό τμήμα ΤΩΡΑ και δήλωσε τί έγινε. Να γραφεί στα βιβλία συμβάντων πες τους και το νούμερο να το ψάξουν.
-
Από τη στιγμή που έχεις συγκρατήσει την πινακίδα κυκλοφορίας, κάνεις δήλωση στην ασφαλιστική σου και από τη στιγμή που είναι με εγκατάλειψη στην χειρότερη των περιπτώσεων θα αποζημιωθείς από το επικουρικό.
Πάντως κάνε αυτό που σου είπε ο Κωνσταντίνος. Καταγραφή από αστυνομία για να έχεις αντίγραφο από δελτίο συμβάντων στα χέρια σου.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Δυστυχώς δε φώναξα αστυνομία και το μετακίνησα από το δρόμο
Ο ασφαλιστής μου είπε οτι σίγουρα θα τον βρούμε και από αύριο θα επικοινωνήσει και με τα κεντρικά και με τον ίδιο για τα καθέκαστα
Ίδωμεν
Αναρωτιέμαι πάντως, αν ο ταξιτζής αρνηθεί τα πάντα και έχει επιδιορθώσει πιθανό χτύπημα στο ταξί του, τι γίνεται άραγε
Δε με εκπλήσσει πάντως η αναισθησία της πλέμπας των ταξιτζήδων, αν και τους δίνω αρκετά ελαφρυντικά
-
Αφού είχες μάρτυρα έπρεπε να καλέσεις αμέσως την αστυνομία για καταγραφή συμβάντος...
Αναρωτιέμαι πάντως, αν ο ταξιτζής αρνηθεί τα πάντα και έχει επιδιορθώσει πιθανό χτύπημα στο ταξί του, τι γίνεται άραγεΠάτε δικαστικώς και με τη βοήθεια του μάρτυρα ελπίζεις να δικαιωθείς...
Αν βάλει και εκείνος ψευδομάρτυρα που θα λέει ότι ήταν π.χ. στο Ναύπλιο για διακοπές τότε πολύ απλά είναι θέμα του τι θα πιστέψει το δικαστήριο. -
σιγα μη πιστεψουν το ταριφα...
-
τελικά πήρε τηλ ο ασφαλιστής τον ταξιτζή που με χτύπησε, σύμφωνα με το μάρτυρα, ο οποίος είχε αφήσει σημείωμα στο παρμπίζ μου και ο 'κύριος' κάνει την πάπια
Ο ασφαλιστής μου είπε ότι αν δεν κάνει δήλωση δε θα πάρω τίποτα. Αν το πάω δικαστικά, μου λέει, με δεδομένο οτι η ζημιά ειναι 500 Ευρώ και οτι ο δικηγόρος θα πάρει καμια 600αριά Ευρώ τελικά δεν αξίζει τον κόπο.
Και αναρωτιέμαι εγώ ρε παιδιά...τι φταίω και πρέπει να πληρώσω 500 Ευρώ κερατιατικά, επειδή ο π@@στης ο ταρίφας δεν ξέρει να οδηγεί???
Μήπως μου περισσεύουνε και δεν το ξέρω? -
Νομική προστασία έχεις?
-
πες με κακο, αλλα αμα μπορουσα, θα πηγαινα να του το σπασω το ταξι.-
και θα του αφηνα και σημειωμα γιατι το εκανα.-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πες με κακο, αλλα αμα μπορουσα, θα πηγαινα να του το σπασω το ταξι.-και θα του αφηνα και σημειωμα γιατι το εκανα.-
πλάκα-πλάκα δεν είναι άσχημη ιδέα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πες με κακο, αλλα αμα μπορουσα, θα πηγαινα να του το σπασω το ταξι.-
και θα του αφηνα και σημειωμα γιατι το εκανα.-
πλάκα-πλάκα δεν είναι άσχημη ιδέα
δε θα το εκανα με 'κρυο αιμα', αλλα ρε π@υστη μου ειναι ΑΛΗΤΕΙΑ, τελος.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες