Έχω παρκάρει το ΜG του αδερφού μου κοντά στο ΝΙΜΤΣ. Επιστρέφω μετά απο 2 ώρες και βλεπω το αριστερό φτερο (είχα παρκάρει στη δεξια πλευρα του δρόμου) ξυμένο άγρια με κίτρινο χρώμα πάνω του ( το MG είναι σκούρο μπλε) τόσο που βλέπω μέταλλο
Οραματίζομαι ήδη την ευγενική και καθόλα πολιτισμένη αντίδραση του brother και με φαντάζομαι καπως έτσι
Επειδή αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη, έρχεται καπάκι το 2ο σοκ,αφού βλέπω πάνω στο παρμπρίζ χαρτάκι που έγραφε : 'σας χτύπησε ένα ταξί τάδε μάρκας με πινακίδες τάδε,ήμουν από πίσω του. Το κινητό μου είναι 69@@@@@@@@ και λέγομαι Λεωνίδας'.
΄
Πήρα τον ασφαλιστή μου και μου είπε οτι θα το ψάξει...
Έχει κανείς ρε παιδιά ανάλογη εμπειρία?
Λεωνίδας είσαι ρε φίλε, ενώ μέσα στο κωλοκρύο θα μπορουσες να το δεις και να πεις στα α@@@@@ μου, εσύ αντιθέτως έκρινες σωστο να μην το αφήσεις έτσι.
Αυτός ο ταρίφας ρε παιδιά τι στην ευχή,δεν έχει ασφάλεια?Εσύ θα τα πληρώσεις? Τι σηκώνεσαι και την κάνεις ρε μεγάλε, δε σέβεσαι τον πόνο του άλλου, γ@μ@ τη ζημιά και τα λεφτά, δε θα χρεωκοπήσω, θα τη βρω την άκρη, όπως όλοι μας άλλωστε.
Αλλά ξέρεις εσύ, έτσι έχεις μάθει, κάνουμε τη μ@λ@κία μετά με ελαφρά πηδηματάκια εξαφανιζόμαστε