-
-
Χθες κατά τις 3μισι το βράδυ μπάινω σε ταξί απο το κέντρο, αφού ποτέ δεν παίρνω αμάξι στο κέντρο. Μέχρι το σπίτι μου είναι με διπλή ταρίφα 4,5 με 5,5 ευρώ. Φθάνουμε λοιπόν και το ταξίμετρο δείχνει 4,90. Δίνω πεντάευρω και απαντάει: 'Εντάξει είμαστε' Μένω μ@λ@κ@ς. Τί εντάξει ρε μάστορα; 4,90 γράφει. Οπότε μου δίνει τα 10 λεπτά. Προφανώς και δεν με πείραξαν τα λεφτά αλλά η συμπεριφορά που εδω και 2-3 βδομάδες είναι πολύ συχνή . Και προφανώς αν είναι ευγενικός και κάνει την κίνηση να μου δώσει ρέστα, θα του πω εγώ 'εντάξει είμαστε'.
Τώτα τελευταία έχει παραπάει -
Όχι. Απο Δευτέρα νομίζω
-
Τετοιοι ανθρωποι που ειναι οι περισσοτεροι θα λενε στους τουριστες οτι το δωρο ειναι 1 ρολόι...
-
Λούντ,Σουηδία, ώρα 2 το πρωι, έξω από γνωστό κλάμπ που μόλις εκλεισε.. Πολυς κοσμος περιμενει απο εξω, δε φευγει. Πειραγματα αστεία, μερικα βλαμμένα μεθυσμένα κτλ..
Ο δρόμος εχει κλεισει και δε περναει κανενα αμαξι. Ταριφας κορναρει, κανουν μερικοι ακρη, αλλα ακομα ο δρομος δεν εχει ανοιξει.. Σππινιαρει και περναει κοπανιωντας με τους καθρεπτες λιγο κοσμο ενω πιανει και το ποδι μιας κοπελας με την μπροστινη ροδα..Του πηραμε τον αριθμο, ηρθε η αστυνομια, δωθηκαν ονοματα και να δουμε τι θα γινει..
Αυτα για οσους ελεγαν οτι μονο οι ελληνες ταριφες ειναι 'ρατσα'. Μ@λ@κες υπαρχουν παντου.
-
Ηταν σουηδος αυτος? Ή καμμια αλλη ρατσα ισως?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λούντ,Σουηδία, ώρα 2 το πρωι, έξω από γνωστό κλάμπ που μόλις εκλεισε..Γι' αυτό η Saab δεν λέγεται ΏτοΣάββας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λούντ,Σουηδία, ώρα 2 το πρωι, έξω από γνωστό κλάμπ που μόλις εκλεισε..
Γι' αυτό η Saab δεν λέγεται ΏτοΣάββας.
είδαμε κι εδώ πόσο βελτιωθήκαμε όταν έκλειναν από τις 2 επί πατρίς-θρησκεία-οικογένεια Παπαθεμελή
btw, η Saab επειδή πήγαινε τόσο καλά εξαγοράστηκε, άρα άκυρο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είδαμε κι εδώ πόσο βελτιωθήκαμε όταν έκλειναν από τις 2 επί πατρίς-θρησκεία-οικογένεια Παπαθεμελή
btw, η Saab επειδή πήγαινε τόσο καλά εξαγοράστηκε, άρα άκυρο
Δεν είναι θέμα κρατικής διαταγής αλλά θέμα νοοτροπίας. Οι Σουηδοί σκέφτονται ότι την επομένη εργάζονται. Οι Έλληνες σκέφτονται που θα πάνε μετά τις 4.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι θέμα κρατικής διαταγής αλλά θέμα νοοτροπίας. Οι Σουηδοί σκέφτονται ότι την επομένη εργάζονται. Οι Έλληνες σκέφτονται που θα πάνε μετά τις 4.
και τα ΣΚ δουλεύουν την επόμενη;
ή όλοι δουλεύουν πρωί τις καθημερινές;
πάει για αντίλογο
-
Μωρέ λέω ν'ανοίξω ένα θέμα στον αντίλογο ή την αυτοκίνηση για την τρελή κίνηση που βλέπω όταν κινούμαι στους δρόμους σε ώρες γραφείου ως αδειούχος. ΠΟΙΟΙ είναι όλοι αυτοί; Δεν δουλεύουν; Πού βρίσκουν τα λεφτά για τουτού λοιπόν;
-
έχετε δει τι κόσμο έχουν το πρωί τα καφέ...?
της άνας γίνεται...κανένας δεν δουλεύει?αυτό το έχω δει και σε 4-5 επαρχιακές μεγάλες πόλεις...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μωρέ λέω ν'ανοίξω ένα θέμα στον αντίλογο ή την αυτοκίνηση για την τρελή κίνηση που βλέπω όταν κινούμαι στους δρόμους σε ώρες γραφείου ως αδειούχος. ΠΟΙΟΙ είναι όλοι αυτοί; Δεν δουλεύουν; Πού βρίσκουν τα λεφτά για τουτού λοιπόν;Είναι σε άδεια, όπως κι εσύ...
-
Την κίνηση τη δικαιολογώ εν μέρη, αφού υπάρχουν πολλά επαγγέλματα πλέον που δεν είναι σπίτι-γραφείο-σπίτι, αλλά απαιτούν συνεχείς μετακινήσεις.
Το αξιοπερίεργο είναι του elteo. Καφετέριες γεμάτες στις 12 το μεσημέρι καθημερινής
όπως επίσης και τα εμπορικά κέντρα δήμων με -κυρίως- γυναίκες οδηγούς που δημιουργούν το χά-ρ-ος
-
Μήπως θα άξιζε να ανοιχθεί ένα παρεμφερές θέμα στον Αντίλογο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
της άνας γίνεται...κανένας δεν δουλεύει?αυτό το έχω δει και σε 4-5 επαρχιακές μεγάλες πόλεις...
Εδω το βλεπεις σε νομούς όπου 'θερίζει η ανεργία' πχ Δράμα.
Δεν θα το εβλεπες στην Αθηνα των 5 εκατομμυρίων; -
-
O οδηγος σιγουρα δεν ηταν Σουηδος.
-
Οι Σουηδοί το κλείνουν τοσο νωρις γιατι μετά είναι τόόόόόόσο λιώμα που δεν παίζει να βρούν το δρόμο να πάνε αλλού.. Πίνουν 2-3 ποτά και γίνονται αεροπλάνα (αλλοι επειδη τα πίνουν γρήγορα, άλλοι επειδη τα ανακατεύουν μαζι με ναρκωτικά κτλ).. Δεν ξερουν να πινουν, δεν τρώνε πριν πιουνε, ΘΕΛΟΥΝ να γινουν ντεφι.. ΟΛΕΣ οι ηλικιες οχι μονο τα 18 χρονα..
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εδω το βλεπεις σε νομούς όπου 'θερίζει η ανεργία' πχ Δράμα.
Δεν θα το εβλεπες στην Αθηνα των 5 εκατομμυρίων;Το περίεργο είναι ότι στη Δράμα το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο...Δεν δείχνει να παρουσιάζει ύφεση...Οπότε υπάρχουν δεν υπάρχουν χρήματα ο καφές είναι καφές...
-
Εχω δει Ταξιτζη με κουστουμι και γραββατα περιποιημενο και πεντακαθαρο αυτοκινητο ,με ζωνη αυτος και ζωνη ολοι οι επιβατες (εμεις) και φυσικα ουτε περιπτωση να καπνιζει και ταξι παρακαλω peugeot 607.
ολα αυτα στην σλοβενια, στην χωρα που ολα αστραφτουν και γυαλιζουν.
Αδικο εχουν οι ιταλοι με παραδοση στους αυτοκινητοδρομους που λενε οτι εκει εχουν πολυ καλυτερους;
και ετσι ειναι.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες