-
Για ολους τους παραπανω λογους κ αρκετους αλλους ευνοητους, μισω τους ταξιτζηδες. Για αυτο τον λογο μπαινω σε ταξι 2 φορες τον χρονο ακριβως, οταν αφηνω κ οταν παραλαμβανω το αυτοκινητο απο το συνεργειο.Ποτε αλλοτε.
Ε λοιπον, αυτο που εγινε πριν ενα μηνα περιπου που πηγα για σερβις με εκανε να παραμιλαω.
Mercedes
Αυτοματη
Φυμε
Κλιματιζομενη
Ζαντουλες
Red FM
Φλας σε αλλαγες λωριδας.
Γυναικα οδηγος, που φοραγε ζωνη. -
Στο Μονακό πας καλε για σέρβις;!
-
εχω να μπω σε ταξι απο το 2006 η 2007.
τελευταια φορα ηταν στο ρευθυμνο
ο ταξιτζης εκτος απο κλεφτης ηταν και ηλιθιος,ειναι δυνατον να παει να κλεψει 3 γομαρια 20+ ετων και να πουλαει και μαγκια?
τη γλιτωσε τελικα γιατι με τραβαγαν οι αλλοι εξω.αλλο σκηνικο ηταν στη γλυφαδα,περναγα με το αμαξι και ειδα φασαρια.
ειδα εναν κατω απο τα 25 να εχει ξαπλα στο δρομο ενα ταξιτζη και να τον σπαει στο ξυλο,και διπλα του αλλοι 10 ταξιτζηδες στη πιατσα να κοιτανε απλα.
τι ειχε γινει?μπηκε ο τυπος στο ταξι και ηθελε να παει απο γλυφαδα καμινια και ο ταξιτζης δε γουσταρε,τελικα τσακωθηκανε και του σπασε το κεφαλι
η πλακα ηταν οτι αφου τσακωθηκανε και τους χωρισανε πηγε ο τυπος απεναντι να παρει λεωφορειο,και αρχισε και τον εβριζε ο δαρμενος ταξιτζης απο αποσταση ασφαλειας!
ε,γυρισε πισω και τον αρχισε δευτερο γυρο.
δε ξερω αν εχει πια δοντια. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για ολους τους παραπανω λογους κ αρκετους αλλους ευνοητους, μισω τους ταξιτζηδες. Για αυτο τον λογο μπαινω σε ταξι 2 φορες τον χρονο ακριβως, οταν αφηνω κ οταν παραλαμβανω το αυτοκινητο απο το συνεργειο.Ποτε αλλοτε.Ε λοιπον, αυτο που εγινε πριν ενα μηνα περιπου που πηγα για σερβις με εκανε να παραμιλαω.
Mercedes
Αυτοματη
Φυμε
Κλιματιζομενη
Ζαντουλες
Red FM
Φλας σε αλλαγες λωριδας.
Γυναικα οδηγος, που φοραγε ζωνη.Τα κόκκινα θα τα δεις στάνταρ σε εμένα. Τα πράσινα προσφέρονται σαν έξτρα. (δεν παιρνω πάντα το ίδιο αμάξι)
Η διαφορά είναι στο φύλο και στην ποιότητα του αυτοκινήτου. Να μη σου πω πόσες φορές έχουν γυρίσει κοντέρ ορισμένα από αυτά... -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
...ειδα εναν κατω απο τα 25 να εχει ξαπλα στο δρομο ενα ταξιτζη και να τον σπαει στο ξυλο,...τι ειχε γινει?μπηκε ο τυπος στο ταξι και ηθελε να παει απο γλυφαδα καμινια...ε,γυρισε πισω και τον αρχισε δευτερο γυρο.Ένας kacey στα Καμίνια δεν μένει;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
...ειδα εναν κατω απο τα 25 να εχει ξαπλα στο δρομο ενα ταξιτζη και να τον σπαει στο ξυλο,...τι ειχε γινει?μπηκε ο τυπος στο ταξι και ηθελε να παει απο γλυφαδα καμινια...ε,γυρισε πισω και τον αρχισε δευτερο γυρο.
Ένας kacey στα Καμίνια δεν μένει;
δε ξερω
λες να ηταν αυτος? -
Ο χρήστης imago έγραψε:
...ειδα εναν κατω απο τα 25 να εχει ξαπλα στο δρομο ενα ταξιτζη και να τον σπαει στο ξυλο,...τι ειχε γινει?μπηκε ο τυπος στο ταξι και ηθελε να παει απο γλυφαδα καμινια...ε,γυρισε πισω και τον αρχισε δευτερο γυρο.
Ένας kacey στα Καμίνια δεν μένει;
Σύμπτωση;;;
-
Μακαρι να ημουν κατω των 25...Παντως δεν θα μπορουσα να ειμαι εγω, εγω ριχνω μια. Δεν χρειαζονται περισσοτερες.
-
Aποκαλύφθηκε η ταυτότητα του kacey!
-
αποκαλυφθηκε το αυτοκινητο του ταξιτζη
φυσικα αφου εγινε αυτο αναγκαστηκε να το βαψει και να το κανει ΙΧ
-
Καμμια σχεση, απλα εγω σημαδευω - αναλογα με το υψος του στοχου - ή την μυτη του με κουτουλια (την μυτη, οχι μετωπο με μετωπο σαν κατι αλλους βλακες) για να ισοπεδωθει, ή κατ'ευθειαν τα γονατα με ισια προεκταση-κλωτσια (τακλιν με κοντρα δηλαδη) του ποδιου μου, για να διπλωσει το ποδι του προς τα πισω.
99% σιγουρο οτι θα ξαπλωσει κατω, αρκει να προλαβεις να ριξεις την πρωτη (ετσι μου εσπασε το σαγονι ο αλλος, δεν προλαβα ή μαλλον δεν προσεξα οτι μου ηρθε απο δεξια επειδη ηταν αριστεροχειρας).
Ε μετα απο τετοια χτυπημα δεν χρειαζεται κ δευτερο. Αυτο εννοω.
-
μετα κανεις και fatality?
-
Καλα, κοροιδευε εσυ, οταν ερθει ομως κανεις να σου ριξει μερικες, κατσε πρωτα να δεις τι προθεσεις εχει (εχεις φαει τις πρωτες 2-3), μετα κατσε κ σκεψου αν εχει το θαρρος να τον χτυπησεις ασχημα (εχεις φαει αλλες 2-3), κ μετα δες αν εχεις κ την αντοχη να του τις ριξεις, ενω εχεις ηδη φαει το ξυλο. Εγω δεν εχω τεοιες ανησυχιες.
-
μα δε κοροιδευω.ισα ισα που ειμαι κι εγω νευρικος στο δρομο...
απλα μου φανηκε αστεια η αναλυση δαρσιματος που εγραψες -
ειδα το πρωτο hybrid accord ταξι!
ο τυπας πουκαμισο και γραβατα το αμαξι μεσα μυριζε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ μιλαγε στον πλυθηντικο και γενικα μια οαση μπροστα σε κατι αλλα που κυκλοφορουν! -
πρεπει να τους ετσουξε ομως η αυξηση της βενζινης πολυ...
-
Αυτό είναι γεγονός. Μίλαγα προχτες με έναν με prius. Πριν την αυξηση την έβγαζαν με 10-12 Ε maximum καύσιμο για όλη τη βάρδια (περίπου 200+ χλμ)
Πάντως κάτι που σκεφτόμουν... Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει μια λυση να μπορούν να μπαίνουν νόμιμα τα ΑΔΕΙΑ ταξί στις λεωφορειολωρίδες. Είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνο και αγχωτικό να παίρνεις πελάτες με μπούκες στη λωρίδα κάθε λίγο και λιγάκι.
Όπως επίσης είναι αγχωτικό να γειώνεις τη λωρίδα, αλλά το προτιμώ από το να φάω κανέναν άνθρωπο.
-
για κανενα λογο
γι αυτο λεγονται λεωφορειολωριδες...ειναι για λεωφορεια -
Θα αστειεύεσαι βεβαίως. Για 10 λεωφορεια/ωρα, άντε 20 κλείνουν ολόκληρη λωρίδα σε μεγαλες οδους. Σε μερικές δε, ζητημα να περνανε 5 την ωρα. Θα το δεχόμουν αν είχαμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολλές γραμμές και συχνά δρομολόγια...
Στο κάτω κάτω, έτσι και αλλιως σε αυτη τη λωριδα θα μπει το ταξι να φορτωσει, δεν εχει να παει αλλού. Δε θα ήταν πιο απρόσκοπτη η κινηση αν δεν υπήρχε αυτό το μπες-βγες, αλλά να υπήρχε μια συνεχης ροή? Με δεδομένο βεβαιως οτι ΜΟΝΟ άδεια ταξι θα έμπαιναν.
-
Αν τα μερικες χιλιαδες ταξι κυκλοφορουσαν στην λεωφορειολωριδα οταν ειναι αδεια, αυτα τα 5 λεωφορεια δεν θα εφταναν ποτε στον προορισμο τους. Ουτε για αστειο αυτο που προτεινεις.
συγνωμη τοτε, δεν καταλαβα το υφος σου.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες