-
Traveller, κορυφαίο το πόστ σου!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό, τι είναι;
ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ...
-
αυτοκτοόοονησεεεε το μ.νιιι
τι κριμα!! ειμαι σιγουρος οτι πολλα παιδακια ηθελαν να παιξουνε μαζι του..
επισης:
φτυνω στη μαπα ολους τους δημοσιογραφισκους που πανε να κανουνε θεμα μετα την αυτοκτονια του!
ειστε χειροτεροι και απο σκουληκια κυριοι και κυριες οποιοι ειστε.
ελπιζω η εισαγγελικη παρεμβαση να ξεκαθαρισει δια παντως το θεμα!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αυτοκτοόοονησεεεε το μ.νιιιτι κριμα!! ειμαι σιγουρος οτι πολλα παιδακια ηθελαν να παιξουνε μαζι του..
επισης:
φτυνω στη μαπα ολους τους δημοσιογραφισκους που πανε να κανουνε θεμα μετα την αυτοκτονια του!
ειστε χειροτεροι και απο σκουληκια κυριοι και κυριες οποιοι ειστε.
ελπιζω η εισαγγελικη παρεμβαση να ξεκαθαρισει δια παντως το θεμα!!Κατσε για να καταλαβω. Το λαθος κατ'έσε ειναι
α) οτι δεν τιθεται θεμα να τον 'αυτοκτονησαν'(καλα, πιστευεις σοβαρα οτι ολα εγιναν οκ)?
β) οτι τον 'αυτοκτονησαν' και καλα εκαναν?
γ) οτι ό'τι και να εγινε, κακως ψαχνουν οι δημοσιογραφοι, ακομα και αν οντως υπαρχει θεμα?
-
οτι και να γιναι το α@@@ρχιδι ειναι νεκρο . τι ψαχνονται τωρα οι δημοσιογραφοι αν αυτοκτονισε η τον σκωτοσαν οι μπατσοι? εγω πιστευω πως οι μπατσοι τον εφαγαν ,αλλα δεν το λενε γιατι θα τους φανε τα καναλια και πολλα αλλα... μονο στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα .
περα απο ολα αυτα που εγιναν , πιστευω πως η καλητερη ΤΙΜΩΡΙΑ για εναν δολοφονο δεν ειναι η φυλακη αλλα μια ενεση και στο νοσοκομιο για ΟΡΓΑΝΑ η αλλιος για ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ,για να ζησει καποιο ατομο που προσφερει στην κοινωνια και οχι καποιος τρελος που αφαιρει ζωες ετσι για τη πλακα . και μετα οτι δεν χρειαζεται στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . εσεις τι λετε , δε θα ταν η ΑΠΟΛΥΤΗ λυση για ενα τετοιο ατομο ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
οτι και να γιναι το α@@@ρχιδι ειναι νεκρο . τι ψαχνονται τωρα οι δημοσιογραφοι αν αυτοκτονισε η τον σκωτοσαν οι μπατσοι? εγω πιστευω πως οι μπατσοι τον εφαγαν ,αλλα δεν το λενε γιατι θα τους φανε τα καναλια και πολλα αλλα... μονο στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα .περα απο ολα αυτα που εγιναν , πιστευω πως η καλητερη ΤΙΜΩΡΙΑ για εναν δολοφονο δεν ειναι η φυλακη αλλα μια ενεση και στο νοσοκομιο για ΟΡΓΑΝΑ η αλλιος για ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ,για να ζησει καποιο ατομο που προσφερει στην κοινωνια και οχι καποιος τρελος που αφαιρει ζωες ετσι για τη πλακα . και μετα οτι δεν χρειαζεται στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . εσεις τι λετε , δε θα ταν η ΑΠΟΛΥΤΗ λυση για ενα τετοιο ατομο ?
Ξέχασες να στειρώσεις τη μάνα του μη τυχόν και βγάλει κανέναν άλλο σαν κι αυτόν. ΑΥΤΗ θα ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ λύση. Ε, Αδόλφε;
-
CopKiller=> Στους αστυνομικούς κύκλους τον τρώμε κανονικά.
Ωστόσο τι σημασία έχει αν φαγώθηκε ή τον φάγανε?
Το ότι οι Ελληνες αστυνομικοί γίνοντε Αμερικανοί?
Στο ότι οι Δημοσιογράφοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη 3 πτωμάτων, 2 αστυνομικών και 1ος Δολοφόνου?
Το ότι γαμώ την τύχη πρέπει και γιαυτό να μπει εισαγγελέας μέσα?Ελεως πια....
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
οτι και να γιναι το α@@@ρχιδι ειναι νεκρο . τι ψαχνονται τωρα οι δημοσιογραφοι αν αυτοκτονισε η τον σκωτοσαν οι μπατσοι? εγω πιστευω πως οι μπατσοι τον εφαγαν ,αλλα δεν το λενε γιατι θα τους φανε τα καναλια και πολλα αλλα... μονο στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα .
περα απο ολα αυτα που εγιναν , πιστευω πως η καλητερη ΤΙΜΩΡΙΑ για εναν δολοφονο δεν ειναι η φυλακη αλλα μια ενεση και στο νοσοκομιο για ΟΡΓΑΝΑ η αλλιος για ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ,για να ζησει καποιο ατομο που προσφερει στην κοινωνια και οχι καποιος τρελος που αφαιρει ζωες ετσι για τη πλακα . και μετα οτι δεν χρειαζεται στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . εσεις τι λετε , δε θα ταν η ΑΠΟΛΥΤΗ λυση για ενα τετοιο ατομο ?
Ξέχασες να στειρώσεις τη μάνα του μη τυχόν και βγάλει κανέναν άλλο σαν κι αυτόν. ΑΥΤΗ θα ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ λύση. Ε, Αδόλφε;
μπα χλομο το βλεπω .αδολφε... μια φορα γινονται τετοιες μ@@@κιες....
τωρα ακουω στις ειδησεις οτι τον ειχε φαει στις φυλακες.... τελος παντων ,ο ανθρωπος ηταν πολυ ανυσοροπος -
Αν είχε ζήσει θα έσπευδαν οι δημοσιογραφέοι να τον κάνουν ήρωα.
Όπως είχε γίνει ήρωας ο αληταράς Αλβανός που είχε απαγάγει λεωφορείο με τους επιβάτες του. Ως και ταινία του γύρισε ένας ανισόρροπος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όπως είχε γίνει ήρωας ο αληταράς Αλβανός που είχε απαγάγει λεωφορείο με τους επιβάτες του. Ως και ταινία του γύρισε ένας ανισόρροπος.Δεν έχω δει την ταινία, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο σκηνοθέτης προσπάθησε να καταστήσει τον απαγωγέα ως είδωλο. Έχουν γυριστεί ταινίες και για τον Χίτλερ, δεν σημαίνει πως στόχος τους ήταν να τον καθιερώσουν ως παράδειγμα προς μίμηση....
-
Δε μπορώ να κατάλαβω γιατί γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος για το αν αυτοκτόνησε ή 'τον αυτοκτόνησαν' . Προσωπικά μόνο από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω. Και να έλεγε η αστυνομία τον σκοτώσαμε δεν θα μου έκανε διαφορά...
Ο συγκεκριμένος είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος χωρίς κανένα ελαφρυντικό και μάλιστα πολύ επίκινδυνος. Γιατί να ρισκάρουν και άλλα θύματα οι αστυνομικοί?Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν με τίποτα άλλο 'πιασιάρικο' να ασχοληθούν και μεγαλοποιούν αυτό το θέμα...
-
Το συγκεκριμένο κατασκεύασμα (διότι δεν πρόκειται περί ανθρώπου - δεν είμαι τόσο 'προοδευτικός' ώστε να θεωρώ άνθρωπο ένα περίττωμα που σκοτώνει, όπως ο Johnny Cash, μόνο και μόνο για να δει κάποιον να πεθαίνει) καλώς τρώει χώμα τώρα. Στα παλιά μου τα παπούτσια αν τον φάγανε οι μπάτσοι ή αυτοκτόνησε από μόνος του. Εγώ ως φορολογούμενος ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πάνε οι φόροι μου για να σιτίζονται τέτοια εκτρώματα.
Από την άλλη όμως, είναι αίσχος ο ερασιτεχνισμός της ΕΛ.ΑΣ. Μη χρήση ζωνών ασφαλείας, ανεπαρκής δύναμη για τη συνοδεία κακοποιών (και ο συγκεκριμένος είχε στο φάκελό του φαρδύ-πλατύ το 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ'), 'καλωσύνες' όπως στάση για σωματική ανάγκη του αποβράσματος (και του λύσανε και τις χειροπέδες, ήμαρτον). Αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Ας αποκτήσει επιτέλους κάποιον επαγγελματισμό αυτό το σώμα. Ως φορολογούμενος πληρώνω για να έχω αστυνόμευση και να μην κυκλοφορούν αυτά τα κατασκευάσματα ελεύθερα. Όταν από τέτοιες εκδηλώσεις ωχαδερφισμού σκοτώνονται αστυνομικοί, λεφτά των πολιτών ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Θα μπορούσε να έχει αυτοκτονήσει για να μην πέσει στα χέρια των αστυνομικών αφού η 'καλοπέραση' θα ήταν δεδομένη.
Αυτός θα ήταν λόγος αυτοκτονίας για έναν εγκληματία σαν και αυτόν, καθώς, όταν τον έπιαναν(και πριν γίνει τίποτα άλλο...) οι 'καρπαζιές' που θα εισέπραττε θα ήταν μαρτύριο...
Αυτός δεν ήθελε 'καρπαζιές'... Παλλακίδα όλων των κρατουμένων θα έπρεπε να γίνει - κι αυτή είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία θα δεχόμουν να παραμείνει ζωντανός.
-
Για μένα ειναι σχεδόν σίγουρο οτι τον 'αυτοκτόνησαν'. Δεν αποκλείω βέβαια και την πραγματική αυτοκτονία, ειδικά ξέροντας οτι τον περίμενε.
Τωρα το οτι μερικοί λένε 'και τι μας νοιάζει εμάς αν τον φάγανε' μου φαίνεται πραγματικά θλιβερό...
Οι διάφοροι δημοσιογραφίσκοι που ψάχνουνε το θέμα το κάνουνε για να έχουν υλικό για τις ειδήσεις. Και όχι για το τις κοινωνικές προεκτάσεις του θέματος (αυτοδικία κ.λ.π.) όπως θα πρεπε.
Επίσης το όλο θέμα ειναι άλλη μια απόδειξη του πως το 'σωφρονιστικό' σύστημα δημιουργεί εγκληματίες. Ξύλο, βιασμοί κ.λ.π. σε καθημερινή βάση μέσα στις φυλακές. Μπράβο μας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όπως είχε γίνει ήρωας ο αληταράς Αλβανός που είχε απαγάγει λεωφορείο με τους επιβάτες του. Ως και ταινία του γύρισε ένας ανισόρροπος.Μη στεναχωριεσαι manosk.
Ο οχετος ξεκινησε
Τα καραγκιοζοειδη της ΤιΒι επιασαν δουλεια..... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όπως είχε γίνει ήρωας ο αληταράς Αλβανός που είχε απαγάγει λεωφορείο με τους επιβάτες του. Ως και ταινία του γύρισε ένας ανισόρροπος.Δεν έχω δει την ταινία, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο σκηνοθέτης προσπάθησε να καταστήσει τον απαγωγέα ως είδωλο. Έχουν γυριστεί ταινίες και για τον Χίτλερ, δεν σημαίνει πως στόχος τους ήταν να τον καθιερώσουν ως παράδειγμα προς μίμηση....
παιδες αμα ξερατε με τι ορους δινονται budget για ελληνικες ταινιες, θα βαζατε τα κλαμματα..
για το θεμα ρωσσου, εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...
πιστευω οτι προτιμησε να αυτοκτονησει για να γλυτωσει τα δυσκολα..
οι μπατσοι χιλιες φορες προτιμουσανε να τονε φερουνε ζωντανο στα λημερια τους. γκαραντί αυτο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν έχω δει την ταινία, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο σκηνοθέτης προσπάθησε να καταστήσει τον απαγωγέα ως είδωλο. Έχουν γυριστεί ταινίες και για τον Χίτλερ, δεν σημαίνει πως στόχος τους ήταν να τον καθιερώσουν ως παράδειγμα προς μίμηση....
Πάρε κόσμε:
http://www.hostage.gr/the_movie.php
'Σημείωμα του σκηνοθέτη:
*Η ταινία Όμηρος έχει αφετηρία τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στη βόρεια Ελλάδα την άνοιξη του 1999. Όμως δεν είναι μια πιστή αναπαράσταση εκείνης της λεωφορειοαπαγωγής. Σε πολλά σημεία διαφέρει και αποκλίνει συνειδητά. Τα κεντρικά θέματά της είναι μεταξύ άλλων η μετανάστευση και η νοσταλγία της επιστροφής στην πατρίδα, ο ανδρισμός ως βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο της ταυτότητας, ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης...Η ταινία προσπαθεί να πλέξει αυτά τα στοιχεία ώστε να φωτιστεί μια αρκετά βίαιη και τραγική στιγμή στην πρόσφατη ελληνική και αλβανική ιστορία.* '
Ο εγκληματίας λοιπόν που έβαλε στο ντορβά τα κεφάλια δεκάδων ανθρώπων είναι ο 'απελπισμένος μετανάστης', ο απογοητευμένος αγαπητικός, ιστορικό πρόσωπο της σύγχρονης ελληνοαλβανικής ιστορίας.
Ο άλλος ο κακομοίρης ο Έλληνας απαχθείς που είχε σκοτωθεί από τους Αλβανούς κατά λάθος βγαίνοντας με τα χέρια ψηλά ήταν απλώς ο βλαξ της υπόθεσης, ανάξιος λόγου και θύμησης. -
μανο, αμα δεν εχει ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ η οποια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταινια, ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ! .-
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Δε μπορώ να κατάλαβω γιατί γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος για το αν αυτοκτόνησε ή 'τον αυτοκτόνησαν' . Προσωπικά μόνο από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω. Και να έλεγε η αστυνομία τον σκοτώσαμε δεν θα μου έκανε διαφορά...
Ο συγκεκριμένος είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος χωρίς κανένα ελαφρυντικό και μάλιστα πολύ επίκινδυνος. Γιατί να ρισκάρουν και άλλα θύματα οι αστυνομικοί?Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν με τίποτα άλλο 'πιασιάρικο' να ασχοληθούν και μεγαλοποιούν αυτό το θέμα...
Την ιδια γνωμη εχω και εγω και πολλοι αλλοι αλλα δεν τους νοιαζει για εμας,απο τους δημοσιογραφους προσπαθουν να κρυφτουν άλλα απ αυτους τους ρουφιανους δυσκολο να κρυφτεις
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το συγκεκριμένο κατασκεύασμα (διότι δεν πρόκειται περί ανθρώπου - δεν είμαι τόσο 'προοδευτικός' ώστε να θεωρώ άνθρωπο ένα περίττωμα που σκοτώνει, όπως ο Johnny Cash, μόνο και μόνο για να δει κάποιον να πεθαίνει) καλώς τρώει χώμα τώρα. Στα παλιά μου τα παπούτσια αν τον φάγανε οι μπάτσοι ή αυτοκτόνησε από μόνος του. Εγώ ως φορολογούμενος ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πάνε οι φόροι μου για να σιτίζονται τέτοια εκτρώματα.Από την άλλη όμως, είναι αίσχος ο ερασιτεχνισμός της ΕΛ.ΑΣ. Μη χρήση ζωνών ασφαλείας, ανεπαρκής δύναμη για τη συνοδεία κακοποιών (και ο συγκεκριμένος είχε στο φάκελό του φαρδύ-πλατύ το 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ'), 'καλωσύνες' όπως στάση για σωματική ανάγκη του αποβράσματος (και του λύσανε και τις χειροπέδες, ήμαρτον). Αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Ας αποκτήσει επιτέλους κάποιον επαγγελματισμό αυτό το σώμα. Ως φορολογούμενος πληρώνω για να έχω αστυνόμευση και να μην κυκλοφορούν αυτά τα κατασκευάσματα ελεύθερα. Όταν από τέτοιες εκδηλώσεις ωχαδερφισμού σκοτώνονται αστυνομικοί, λεφτά των πολιτών ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.
Αρνεισαι δεν αρνεισαι τα λεφτα σου-μας πανε και εκει δυστυχως.Για τους μπατσους εχεις δικιο αλλα δεν το βλεπω να στρωνουνε ποτε,οσο για το φορολογουμενος πολιτης κανεις δεν ενδιαφερεται για μας το μονο σιγουρο
Δολοφονία Αστυνομικών....