-
Μια φίλη μου χρειαζεται ενα αυτοκινητο, το οποιο θα βγαίνει και εθνικη.
Το budget ειναι αρκετο χαμηλο οπως βλέπετε.
Τι παίρνει κανεις με αυτα τα λεφτα;
Οι πρώτες σκέψεις μου ειναι για Almera και Fabia (με γνώμονα την αξιοπιστία), μοντέλα πριν το 2000 βέβαια αναγκαστικα. -
Οι πρώτες σκέψεις μου ειναι για Almera και Fabia (με γνώμονα την αξιοπιστία), μοντέλα πριν το 2000 βέβαια αναγκαστικα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι πρώτες σκέψεις μου ειναι για Almera και Fabia (με γνώμονα την αξιοπιστία), μοντέλα πριν το 2000 βέβαια αναγκαστικα.Φαμπια πριν το 2000 δυσκολο να βρεις.
Το δικο μου ειναι μοντελο 2000 και ηταν μεσα στα πρωτα 100 που πουληθηκαν στην Ελλαδα -
fabia με 5000 Ε ;;;
Πολύ αισιόδοξη τη βλέπω τη φίλη σου
άρα, almera. -
Εδώ μια νέα οδηγός που πρόσφατα έψαχνε για μεταχειρισμένο με παρόμοιο προυπολογισμό. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να μη θέλει 2-3 χιλ για επισκευές ασφάλειας. Εγώ τελικά βρήκα ένα yaris του 2000 με 7 χιλ και είμαι μια χαρά.
Α, μόλις ανακάλυψα το site αυτό και είμαι ενθουσιασμένη (αν και δεν καταλαβαίνω πολλά τεχνικά). Εχει πουθενά links σε μαθήματα οδήγησης (βιβλία, εκπαιδευτική τηλεόραση, cdroms ή άλλα);
-
Λόγω αξιοπιστίας κι τιμής θα πρότεινα κανά toyota starlet τελευταίο μοντέλο κατά προτίμηση 1998-1999(όσο βγήκε) βέβαια αρκετά από αυτά πάσχουν σε εξοπλισμό όπως υδραυλικό τιμόνι, abs γι αυτό θέλει μια προσοχή αλλά μηχανικά είναι σκυλιά.
-
Ενδιαφερουσα τιμη εχει το χιουντάι accent 1500cc,αλλα δεν νομιζω να την πεισω.Λογω εθνικης οδου θα προτιμουσα κατι μεγαλυτερο απο starlet κτλ.
Μαλλον για Almera παει η δουλεια,αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να βρεις,δεν ειναι και τα πλεον εμπορικα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης gad έγραψε:
Εδώ μια νέα οδηγός που πρόσφατα έψαχνε για μεταχειρισμένο με παρόμοιο προυπολογισμό. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να μη θέλει 2-3 χιλ για επισκευές ασφάλειας. Εγώ τελικά βρήκα ένα yaris του 2000 με 7 χιλ και είμαι μια χαρά.Α, μόλις ανακάλυψα το site αυτό και είμαι ενθουσιασμένη (αν και δεν καταλαβαίνω πολλά τεχνικά). Εχει πουθενά links σε μαθήματα οδήγησης (βιβλία, εκπαιδευτική τηλεόραση, cdroms ή άλλα);
Kαλωσόρισες gad
Δες εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=9434
Επίσης αν προλάβεις το τεύχος Νοεμβρίου των 4Τροχών διάβασε το ένθετο 0-100-0. -
Ένα Hyundai Lantra δεν είναι καθόλου κακή περίπτωση.
-
Πριν 2 χρόνια, 5000 ευρώ ακριβώς, πούλησα το Punto Sporting (Μοντ. 98 με τα 86 άλογα).
Το αυτοκίνητο ήταν άψογο όταν το πούλησα και συνεχίζει να είναι και σήμερα έχοντας γράψει περίπου 140000Km. Μια χαρά ταξιδιάρικο ήταν αν και λίγο θορυβώδες λόγω κοντών σχέσεων
Σήμερα με αυτά τα λεφτά φαντάζομαι θα βρεις το επόμενο μοντέλο. Εγώ το προτείνω αν είναι σε καλή κατάσταση. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Kαλωσόρισες gad
Δες εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=9434
Επίσης αν προλάβεις το τεύχος Νοεμβρίου των 4Τροχών διάβασε το ένθετο 0-100-0.Ευχαριστώ. Βέβαια, δεν αναφερόμουν σε τεχνικές αγωνιστικής οδήγησης...
Δε μου λέτε, υπάρχει 'οπτικοακουστικό' υλικό για εκπαίδευση οδηγών (ΟΧΙ αγωνιστική οδήγηση ξαναλέω, και ΟΧΙ τρομερά τεχνικό); Κάτι σε video/dvd/cdrom κλπ. Στο playstation το GT4 μου φαίνεται πολύ δύσκολο!
Μή γελάτε!
-
Που είναι ρε παιδιά το θέμα με το σκαναρισμένο 'Οδηγώντας';
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Που είναι ρε παιδιά το θέμα με το σκαναρισμένο 'Οδηγώντας';Υπάρχει τέτοιο θέμα;
-
Ισως το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις....
-
Νissan Primera P10 γυρω στο 94'
Δωστου χιλιομετρα και εθνικη δεν καταλαβαινει τιποτα.
Και αν εισαι και λιγο τυχερος θα βρεις και το διλιτρο σε αυτα τα λεφτα!
Το ειχα ψαξει το θεμα το καλοκαιρι και ειχα βρει. -
Τι σημαίνει το P10;
Ποσο παει ενα τετοιο σήμερα;Thanks
-
Citroen Xsara 1400cc με κλιματισμό αερόσακους κτλ.
Με 5000 άντε 5500 παίρνεις μοντέλο του '00 ίσως και νεότερο. -
Να πω και εγώ την γνώμη μου επι τού θέματος και να προτείνω βέβαια ένα Citroen Xantia 1800 (μην πω και το 16V μετά το 1995 με τα 117 αλογα όπου είναι απόλαυση) όπου σίγουρα θα βρείς ένα καλό με 5000 ευρώ και ταυτόχρονα θα ευχαριστηθείς ταξίδια.
Με το δικό μου όποτε κάνω την διαδρομή Αθήνα-Σέρρες είναι μια απόλαυση όπου μπορείς να έχεις μόνιμα στο κοντέρ 140-160 και να κάνεις και προσπέραση με αρκετή ασφάλεια.
Το 1800 16V το προτείνω γιατί όταν είμαστε περισσότεροι απο 3 άνθρωποι στο αυτοκίνητο τότε πάλι μπορείς να βλέπεις στο κοντέρ τις παραπάνω ταχύτητες αλλά πολύ πιο αργά και σίγουρα με 160 δεν κάνεις ασφαλή προσπέραση.Ψαξε λοιπόν για ένα 1800 16βάλβιδο αφού η διαφορά των 27 αλόγων απο το δικό μου μεταμορφώνει ευχάριστα το αυτοκίνητο διατηρώντας βέβαια την κορυφαία άνεση και ευκολία οδήγησης.
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Να πω και εγώ την γνώμη μου επι τού θέματος και να προτείνω βέβαια ένα Citroen Xantia 1800 (μην πω και το 16V μετά το 1995 με τα 117 αλογα όπου είναι απόλαυση) όπου σίγουρα θα βρείς ένα καλό με 5000 ευρώ και ταυτόχρονα θα ευχαριστηθείς ταξίδια.
Με το δικό μου όποτε κάνω την διαδρομή Αθήνα-Σέρρες είναι μια απόλαυση όπου μπορείς να έχεις μόνιμα στο κοντέρ 140-160 και να κάνεις και προσπέραση με αρκετή ασφάλεια.
Το 1800 16V το προτείνω γιατί όταν είμαστε περισσότεροι απο 3 άνθρωποι στο αυτοκίνητο τότε πάλι μπορείς να βλέπεις στο κοντέρ τις παραπάνω ταχύτητες αλλά πολύ πιο αργά και σίγουρα με 160 δεν κάνεις ασφαλή προσπέραση.Ψαξε λοιπόν για ένα 1800 16βάλβιδο αφού η διαφορά των 27 αλόγων απο το δικό μου μεταμορφώνει ευχάριστα το αυτοκίνητο διατηρώντας βέβαια την κορυφαία άνεση και ευκολία οδήγησης.
εγω πάλι θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, αλλά θα υπενθυμίσω το κόστος συντήρησης...
Αγορα μεταχειρισμένου μέχρι 5.000