-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν φταιω εγω που οι γυναικες που ειναι μαζι μου γινονται απο ενα σημειο και μετα ψυχονευρωτικες
τα αντισυλληπτικα φταινε!Ναι, αυτό είναι, το βρήκες..
-
yeaaah!!!
thank you kamil!
μολις ελυσες ενα απο τα τελευταια υπαρξιακα μου!! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν μας λέτε πως το λένε το χάπι, έτσι, από περιέργεια..
Norlevo
Ορίστε και μία καταρτισμένη κυρία! Μπράβο Ρένα!
Και φυσικά το 'της επόμενης μέρας' δεν είναι για χόρταση! Αν και -άκουσον, άκουσον- ορισμένα 'κοριτσάκια' ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να το κάνουν χωρίς 'για την απόλαυση' και μετά το επόμενο πρωί, κατευθείαν στο χάπι! Όταν ερωτηθούν γιατί δεν παίρνουν χάπια αντισυλληπτικά, η απάντηση είναι αποστομωτική:
Και να μάθουν οι γονείς μου ότι κάνω σεξ; Απαπα...
Καταλαβαίνετε τώρα εσείς για τι κατάσταση μιλάμε!!!
Απ'ότι ξέρω και το χάπι της επόμένης μέρας έχει κι αυτό τις παρενέργειες του και δεν είναι για καθημερινό σαν την βιταμίνη C. Επίσης έχει κι αυτό ποσοστά επιτυχίας.
καλά τα λέω Ρένα, οεο? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Απ'ότι ξέρω και το χάπι της επόμένης μέρας έχει κι αυτό τις παρενέργειες του και δεν είναι για καθημερινό σαν την βιταμίνη C. Επίσης έχει κι αυτό ποσοστά επιτυχίας.
καλά τα λέω Ρένα, οεο?παρενέργειες έχουν όλα τα χάπια που 'παίζουν' με τις ορμόνες μας γιατρέ...όσο για το Norlevo και τα ποσοστά επιτυχίας του, νομίζω οτι είναι αρκετά υψηλά,κάπου στο 80-90%, δεν γνωρίζω το απόλυτο ποσοστό όμως sorry...
το θέμα είναι βέβαια να μην χρειαστεί να το πάρεις
το συγκεκριμένο απαξ και το πάρεις μια φορά, επιτρέπετε να το ξαναπάρεις μετά απο 6 μήνες. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
το συγκεκριμένο απαξ και το πάρεις μια φορά, επιτρέπετε να το ξαναπάρεις μετά απο 6 μήνες.
Ορμονική βόμβα ε;!!!!
Και υπάρχουν γυναίκες που τα παίρνουν σα στραγάλια;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
το συγκεκριμένο απαξ και το πάρεις μια φορά, επιτρέπετε να το ξαναπάρεις μετά απο 6 μήνες.
Ορμονική βόμβα ε;!!!!
Και υπάρχουν γυναίκες που τα παίρνουν σα στραγάλια;σωστά...αν δεν ξέρεις μπορεί να την πατήσεις...
οι γυναικολόγοι γενικά δεν το συνιστούν παρά μόνο σε περίπτωσεις υψηλής επικινδυνότητας
υπάρχει και λιγότερο επώδυνος συνδυασμός απο αυτόν και εξίσου αποτελεσματικός -
Υπάρχει και η λύση ΜακΓκάιβερ:
Κολπική πλύση με διάλυμα Bedatine, που είναι και σπερμακτοκτόνο, μετά το 'ατύχημα' !Μόνο που θέλει μεγάλη προσοχή στο να κάνετε σωστά την αραίωση, γιατί μπορεί να κάνει άλλες ζημιές.
Δεν θυμάμαι καθόλου το ποσοστό της αραίωσης, αλλα νομίζω πως μιλάμε για τάξη μεγέθους της μίας σταγόνας σε κάμποσο νερό....Αν μάθω, θα σας πω!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κολπική πλύση με διάλυμα Bedatine, που είναι και σπερμακτοκτόνο, μετά το 'ατύχημα' !Μόνο που θέλει μεγάλη προσοχή στο να κάνετε σωστά την αραίωση, γιατί μπορεί να κάνει άλλες ζημιές.
Δεν θυμάμαι καθόλου το ποσοστό της αραίωσης, αλλα νομίζω πως μιλάμε για τάξη μεγέθους της μίας σταγόνας σε κάμποσο νερό....Αν μάθω, θα σας πω!
Όμως όλες αυτές οι μέθοδοι, δεν προστατεύουν από Σ.Μ.Ν. Οπότε, οι φίλοι του σπορ χωρίς κατάλληλη ενδυμασία, να προσέχουν ιδιαίτερα, εκτός αν έχουν σταθερή σχέση!
(Η δημοσίευση είναι μία κοινωνική προσφορά του nasos79, λόγω των ημερών!!!)
-
πεσμου οτι αστειευεσαι charmak...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όμως όλες αυτές οι μέθοδοι, δεν προστατεύουν από Σ.Μ.Ν. Οπότε, οι φίλοι του σπορ χωρίς κατάλληλη ενδυμασία, να προσέχουν ιδιαίτερα, εκτός αν έχουν σταθερή σχέση!
(Η δημοσίευση είναι μία κοινωνική προσφορά του nasos79, λόγω των ημερών!!!)
ΣΜΝ= Σχολή Μονίμων Ναυτών;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τσουκ!
Μας το 'χει πει κάποιος καθηγητής στη σχολή!
Αλλά θα ρωτήσω, για να σιγουρευτώ...
-
Στο εξωτερικο παιρνουν (κανονικα) χαπια αντισυλληψης εδω και δεκαετιες, και εμεις ζουμε ακομα με τους μυθους του 'Ειναι κακο, 666, αντιχρηστος, ορμονικες διαταραχες και αηδιες...'
Η ζημια που θα παθεις με το 1 Norlevo η τι μια εκτρωση, γιατι του πουστη, μια μαλακια αν κανεις σεξ τακτικα θα συμβει, δεν μπορει... Κανει ζημια οσο τα κανονικα αντισυλληπτικα για ολη σου τη ζωη...
Α ρε ελληναρα αθανατε με ολες σου τις εκφανσεις...
-
Τσουκ!
Μας το 'χει πει κάποιος καθηγητής στη σχολή!
Αλλά θα ρωτήσω, για να σιγουρευτώ...
ρωτα γιατι μιλαμε για τεραστιο urban legend! αμα το χει πει και καθηγητης δε τη παλευει σταλα!
-
οτι ναναι...
το χω ακουσει για χωρια αυτο!παντως στην εποχη του ιντερνετ και της πληροφοριας και της επιστημης κοκ.
οι πιο πολλοι δε ξερουν τι τους γινεται σε αυτον τον τομεα!αντρες και γυναικες! -
Αν δείτε το Pontiac Aztec και το Ssangyong Rodius, νομίζω πως θα γίνετε όλοι υπέρμαχοι της έκτρωσης. Δεν έπρεπε να είχε επιτραπεί ποτέ η γέννηση των σχεδιαστών τους...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν δείτε το **Pontiac Aztec **και το Ssangyong Rodius, νομίζω πως θα γίνετε όλοι υπέρμαχοι της έκτρωσης. Δεν έπρεπε να είχε επιτραπεί ποτέ η γέννηση των σχεδιαστών τους......ή και φανατικοί πολέμιοι της έκτρωσης, για να μη προκύπτουν τέτοια εκτρώματα (abortion waste)...
-
Η έκτρωση εξοντώνει αυτό που δεν επιθυμείς πριν καν γεννηθεί όμως...
-
Τελικά έκανε έκτρωση. Σήμερα το πρωί στο λητώ.
πολύ γ@μησέτα η φάση και δε θέλω ούτε να την περιγράψω αλλά μόνο να την ξεχάσω..αυτά.
-
η γεννα ειναι προσφορα ζωης. αν κατι συνεβησε κατα λαθος και το ζευγαρι δεν θελει να κανει αυτην την προσφορα τοτε εκτρωση. ειναι δικαιωμα του ζευγαριου και οχι του εμβρυου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τελικά έκανε έκτρωση. Σήμερα το πρωί στο λητώ.
πολύ γ@μησέτα η φάση και δε θέλω ούτε να την περιγράψω αλλά μόνο να την ξεχάσω..αυτά.
λυπαμαι!
Κριτές Της Κόλασης. Ζωή ή Θάνατος..; (έκτρωση )