-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
κορυφαία ατάκα του Jeremy Clarkson...οι άλφα ρομέο είναι για να σου δίνουν καταπληκτική αίσθηση, οδήγηση, πάθος κλπ...αλλά για λίγο χρονικό διάστημα!
μάλλον εννοεί οτι μετά θα πρέπει να επισκευθείς το αγαπημένο σου συνεργείο!
θα περιμένω να δώ το επίπεδο αξιοπιστίας της MiTo γιατί turbo και alfa romeo κάπως εκρηκτικό μου ακούγεται!
Υπερβολές. Τα μοτέρ αυτά έχουν εκατομμύρια χιλιομετρα εξέλιξης, και επιπλέον φοριούνται ήδη σε μοντέλα του γκρούπο για καιρό.
-
ο Κλάρκσον για πιό παλιές άλφα το είπε, και δεν αναφερόταν μόνο στα μοτέρ.
εγώ όμως θα περιμένω να δώ αν ισχύει και για τις καινούριες...
-
Για την gtv στο τελευταιο επεισοδιο ειπε απλα : 'I can't even look at the front of this cars because i get sexually excited...' Αναρρωτιεμαι αν θα το ελεγε αυτο για ενα...γκολφ..
-
δεν το είπε και δεν θα το πεί για κανένα γκολφ.
-
Η Mito ειναι περα για περα τεσταρισμενη υπο την μορφη του Punto... Δες ενα Punto και θα έχεις την απάντηση που ζητας. Ελάχιστες ως ανυπαρκτες οι διαφορες στις ηλεκτρικες - μηχανολογικες λυσεις.
-
ο Κλάρκσον για πιό παλιές άλφα το είπε, και δεν αναφερόταν μόνο στα μοτέρ.εγώ όμως θα περιμένω να δώ αν ισχύει και για τις καινούριες...
Ξεχνάς μάλλον το επεισόδιο που σύγκριναν Brera vs TT vs RX-8 τι έλεγε για την Alfa...
-
Καλα νταξ,και στη συγκριση με το focus RS το R32 και την 147 GTA ειχε πει οτι θα εισαι τρελος αν θες να παρεις την αλφα..ξεχασε ομως εκεινη τη μερα οτι την εκπομπη του εκτος απο αυτους που κανουν ζαπινγκ την βλεπουν κυριως αυτοι οι...τρελοι.. Αν ειναι δυνατον να επιλεξεις το γκολφ απεναντι απο την gta and holly christ.. Νταξ,του αναγνωριζω οτι ηταν ισως πιεσμενος και εκανε λαθος..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μου θυμιζει αυτο που ειχε γινει με την 147! Αρχικα ουτε και εκεινη ετυχε ευρειας αποδοχης στο look και ειδικα στα φωτα μπροστα...
ρε αρρωστε φιατιστα η 147 ηρθε στη θεση της 145/146 αν θυμαμαι καλα... θυμασαι καθολου το σχημα των προκατοχων της?
ναι μια χαρα... ωραια αμαξια... για συνεχισε αγαπητε Seatista
η 147 και η 156 ηταν ελεγειες μπροστα στις γραμμες των αλλων..και ξεχασα τη μεγαλη επιτυχια της 155...
νταξ αρκετα
-
Νομιζω οτι οι 145/146 και η 155, ηταν πολυ ομορφα αμαξια. Μη ξεχναμε οτι μιλαμε για 1992-1994.
Ποιο αυτοκινητο σου αρεσε εκεινη την εποχη ας πουμε?
-
Oι 145/146 δεν ηταν και οι πιο ομορφες αλφα,ηταν ομως αρκετα ομορφα αυτοκινητα,υπαρχει μια διαφορα.. Επισης και η 155 (θυμηθηκα τον αστυνομο στη σειρα Ρεξ.. ) το ιδιο.Δεν σχετιζεται ομως αυτο με την εμπορικη τους ςπιτυχια.Δλδ το accident ηταν τοσο πανεμορφο που πουλησε οσο πουλησε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επισης και η 155 (θυμηθηκα τον αστυνομο στη σειρα Ρεξ.. )Eμενα παλι μου θυμιζει DTM
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Νομιζω οτι οι 145/146 και η 155, ηταν πολυ ομορφα αμαξια. Μη ξεχναμε οτι μιλαμε για 1992-1994.Ποιο αυτοκινητο σου αρεσε εκεινη την εποχη ας πουμε?
+1
και γω απλα θυμηθηκα πως τοτε που τις εβλεπα ηταν κατι που μου αρεσε. Δεν το πεταξα τυχαια... η μην τυχον και χασει την ψηφο η Alfa... klein mein δηλαδη
Για πες μας Αδη, ποιο Seat της περιοδου σου αρεσει -
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Alfa ... foglio.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:146_ti.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Alfa ... line_2.jpg
ειναι εξισου ομορφα.... νταξ...και τα βλεπω μονο εξωτερικα, μη βαλω το σχεδιασμο μεσα...εκει θα πεσει γελιο...
κορσερ οταν δωσεις το που-ντο ισως μιλησουμε για σχεδιασμο...
σορυ για το οφτοπικ απλως μου φανηκε λιγο τραγικο να τα βαζουμε στην ιδια μοιρα, η 147 μοσχοπουλησε γιατι και ο σκληροπυρηνικος σεατιστα καποτε την ειχε στο νου του για αγορα...
-
νταξει... εισαι το λιγοτερο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ...
(καλυτερα να μην σου απαντησω γιατι θα γινεις ρομπα) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oι 145/146 δεν ηταν και οι πιο ομορφες αλφα,ηταν ομως αρκετα ομορφα αυτοκινητα,υπαρχει μια διαφορα.. Επισης και η 155 (θυμηθηκα τον αστυνομο στη σειρα Ρεξ.. ) το ιδιο.Δεν σχετιζεται ομως αυτο με την εμπορικη τους ςπιτυχια.Δλδ το accident ηταν τοσο πανεμορφο που πουλησε οσο πουλησε;Eνω θεωρώ την 146 πανέμορφη ακόμα και σήμερα... η 145 δεν μου άρεσε πότε... ούτε η 155 παρόλο που είχε μια κακία πάνω της
-
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
ούτε η 155 παρόλο που είχε μια κακία πάνω τηςMα...αυτο ειναι το ωραιο... αλητεια.
-
Αφιερωμενο στον Αδη... Ιδου η ομορφια ενος toledo πχ αντιστοιχης χρονολογιας..
Αν μη τι αλλο εχει κατι το ξεχωριστο..το σχεδιο του ειδικα ειναι πολυ πρωτοτυπο και μπροστα για την εποχη του..
τεσπα,πολυ οφφ τοπικ επεσε,αλλα ηταν απαραιτητο..
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η Mito ειναι περα για περα τεσταρισμενη υπο την μορφη του Punto... Δες ενα Punto και θα έχεις την απάντηση που ζητας. Ελάχιστες ως ανυπαρκτες οι διαφορες στις ηλεκτρικες - μηχανολογικες λυσεις.
οποτε μας συμφερει η Μιτο δεν εχει καμια σχεση με το Πουντο, ενω σε αλλες περιπτωσεις ειναι το ιδιο αυτοκινητο...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008