-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Άλλο πάλι και αυτό το κόμπλεξ με τα vw. Δε το καταλαβαίνω..Εννοείται οτι αν κάποιος πάρει το polo του αρέσει περισσότερο σαν σύνολο από τη Mito. Τι να κάνουμε τώρα.. Του ταιριάζει πιο πολύ. Μπήκε μέσα και είπε 'αυτό θέλω'.Να του πούμε δε σου κάνει αυτό το αμάξι ντε και καλά? Θέλει dsg o άνθρωπος ξέρω γώ..Πρέπει να καταλάβουμε οτι τα γούστα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και πιστεύω υπάρχουν πάρα πολύ που θεωρούν το polo καλύτερο από τη Mito και άλλοι τόσοι το αντίστροφο. Κανείς δε πιστεύω οτι έχει άδικο.
Πιστεύω το πρόβλημα έγκειται όταν τα λεγόμενα κάποιου δε συντρέχουν με τις πράξεις του.
Δηλαδή... Δεν μπορείς να δηλώνεις στριφτάκιας ( ) και λάτρης της συγκίνησης και να διαλέγεις τελικά το Πόλο.
Από την άλλη δεν μπορείς να δηλώνεις ότι σε ενδιαφέρει μονάχα η μεταπώληση πχ και να βρίσκεις εύκολα πάρκιν και να διαλέγεις τη Μίτο
-
[quote='techon1']Εσύ φίλε, ναι, εσύ που στεναχωριέσαι με τα μοντέλα που λανσάρει η Alfa Romeo σήμερα, μπορείς να μου κάνεις την παρακάτω μικρή χαρούλα; Μπορείς πολύ γρήγορα να μου αναφέρεις κατά τη γνώμη σου:
α) Ένα supermini που να είναι καλύτερο της Mito;
β) Ένα μικρομεσαίο που είναι καλύτερο της Giulietta;
Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος να δω τι πιστεύεις, αυτό μόνο.[/quo
α)Καταρχας σχολιασα την εμφανιση,τωρα εαν γενικα πιστευω οτι ειναι καποιο καλυτερο...ναι πιστευω οτι το Polo ειναι και πιο ομορφο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Αν σου κανει εσενα η Mito μονο και μονο επειδη εχει το σημα Alfa Romeo επανω παω πασο.Ξεκολατε λιγακι και να βλεπετε την σουμα και οχι μονο τα σημεια.
β)Δεν ξερω αμα ειναι το καλυτερο της κατηγοριας η Giulietta,σιγουρα ομως ειναι αξιολογο αυτοκινητο και η μαχη γινεται με το Golf κατεμε,που οσο μερικοι το βριζουν και δεν παραδεχονται τπτ,ειναι ιδιοι που θα θελαν αρκετα στοιχεια απο αυτο.(το ιδιο ισχυει και για τους κολημενους με τα γερμανικα).
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Εσύ φίλε, ναι, εσύ που στεναχωριέσαι με τα μοντέλα που λανσάρει η Alfa Romeo σήμερα, μπορείς να μου κάνεις την παρακάτω μικρή χαρούλα; Μπορείς πολύ γρήγορα να μου αναφέρεις κατά τη γνώμη σου:
α)Καταρχας σχολιασα την εμφανιση,τωρα εαν γενικα πιστευω οτι ειναι καποιο καλυτερο...ναι πιστευω οτι το Polo ειναι και πιο [b]ομορφο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ[/b].Αν σου κανει εσενα η Mito μονο και μονο επειδη εχει το σημα Alfa Romeo επανω παω πασο.Ξεκολατε λιγακι και να βλεπετε την σουμα και οχι μονο τα σημεια.
β)Δεν ξερω αμα ειναι το καλυτερο της κατηγοριας η Giulietta,σιγουρα ομως ειναι αξιολογο αυτοκινητο και η μαχη γινεται με το Golf κατεμε,που οσο μερικοι το βριζουν και δεν παραδεχονται τπτ,ειναι ιδιοι που θα θελαν αρκετα στοιχεια απο αυτο.(το ιδιο ισχυει και για τους κολημενους με τα γερμανικα).
ουτε ο πιο κολλημενος vagιτης δεν θα το ελεγε αυτο!
ξερω εναν καλο οφθαλμιατρο παντως....
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Εσύ φίλε, ναι, εσύ που στεναχωριέσαι με τα μοντέλα που λανσάρει η Alfa Romeo σήμερα, μπορείς να μου κάνεις την παρακάτω μικρή χαρούλα; Μπορείς πολύ γρήγορα να μου αναφέρεις κατά τη γνώμη σου:
α)Καταρχας σχολιασα την εμφανιση,τωρα εαν γενικα πιστευω οτι ειναι καποιο καλυτερο...ναι πιστευω οτι το Polo ειναι και πιο ομορφο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Αν σου κανει εσενα η Mito μονο και μονο επειδη εχει το σημα Alfa Romeo επανω παω πασο.Ξεκολατε λιγακι και να βλεπετε την σουμα και οχι μονο τα σημεια.
β)Δεν ξερω αμα ειναι το καλυτερο της κατηγοριας η Giulietta,σιγουρα ομως ειναι αξιολογο αυτοκινητο και η μαχη γινεται με το Golf κατεμε,που οσο μερικοι το βριζουν και δεν παραδεχονται τπτ,ειναι ιδιοι που θα θελαν αρκετα στοιχεια απο αυτο.(το ιδιο ισχυει και για τους κολημενους με τα γερμανικα).Αυτή είναι η προσωπική σου Άποψη...
Δεκτή ...
Τα έκανες τσουρέκια πιο Πάνω στον άνθρωπο που του αρέσει η μιτο (θεωρώντας ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικού γουστου )και λες το ίδιο για το πόλο...
Που θες να καταλήξεις δεν Μπορω να καταλάβω... -
Που τα εκανα τσουρεκια εγω πιο πανω?Δεν μιλαγε με εμενα αλλα με τον ironman.Προσεχε και μην βιαζεσαι......
-
Γιατί τα έκανα εγώ τσουρέκια σε κανέναν??
-
μην παρεξηγηθειτε παιδια αλλα μας τα κανατε τσουρεκια
-
Mito
-
Ρε mamia βάλε ένα p ανάμεσα στο m kai to a. Μη παρεξηγηθείς ρε, απλά μ'άρεσε!
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Ρε mamia βάλε ένα p ανάμεσα στο m kai to a. Μη παρεξηγηθείς ρε, απλά μ'άρεσε!γενικα δεν πρεπει να παρεξηγηγειται κανεις σε φορουμ οποτε οκ
κατι τελειως οφ τοπικ και προκαταβολικα ζητω συγνωμη
αν και ειχα ενδοιασμους για το συγκεκριμενο nick και αν πρεπει να το χρησιμοποιησω γιατι ειναι παιδικο ενω εγω οχι πια (ετων 32) πρεπει να πω οτι ειναι το γουρι μου
με αυτο ειχα τερματισει πριν πολλα ετη σε ολα τα επιπεδα το κολιν μακρει 2
βεβαια με υποβιβασες απο μαμιά του παιχνιδιου σε μπάμια αλλα δεν πειραζει -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Ρε mamia βάλε ένα p ανάμεσα στο m kai to a. Μη παρεξηγηθείς ρε, απλά μ'άρεσε!
γενικα δεν πρεπει να παρεξηγηγειται κανεις σε φορουμ οποτε οκ
κατι τελειως οφ τοπικ και προκαταβολικα ζητω συγνωμη
αν και ειχα ενδοιασμους για το συγκεκριμενο nick και αν πρεπει να το χρησιμοποιησω γιατι ειναι παιδικο ενω εγω οχι πια (ετων 32) πρεπει να πω οτι ειναι το γουρι μου
με αυτο ειχα τερματισει πριν πολλα ετη σε ολα τα επιπεδα το κολιν μακρει 2
βεβαια με υποβιβασες απο μαμιά του παιχνιδιου σε μπάμια αλλα δεν πειραζειΧαχα! Πλακίτσα κάνω ρε! Απλά το σκέφτηκα εκείνη την ώρα και γέλασα και είπα να το πώ..
Και εμένα παιδικό είναι..Το έχω χρησιμοποιήσει ουυ σε πόσα παιχνίδια..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βέβαια ο μικυ μαους πουλάει αρκετά καλα για τα δεδομένα της φιρμας...
Ξέρεις κανένα αυτοκίνητο που να αρέσει σε όλους;;Φυσικα και δεν υπαρχει αυτοκινητο που να αρεσει σε ολους μιας και μιλαμε για υποκειμενικο θεμα...κατι σαν την γυναικα ας πουμε αλλα η Αλφα ρομεο ειναι μια ιδιατερη περιπτωση ειδικα για τους φαν τις εταιριας.
Τωρα περι συγκρισης ΜΙΤΟ-POLO για εμενα πολυ καλυτερο η ΜΙΤΟ σε ολους τους τομεις.
-
πόσο να έχει το εργοστασιακό navi για εξωτερική παραγγελία?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βέβαια ο μικυ μαους **πουλάει αρκετά καλα **για τα δεδομένα της φιρμας...
Ξέρεις κανένα αυτοκίνητο που να αρέσει σε όλους;;Γύρω στους 30κάτι το μήνα;
-
Βλεποντας αυτη εδω τη δημοσιευση viewtopic.php?p=2039800#p2039800 μου εκανε εντυπωση το εξης. Ακομα και με οριοθετημενη πορεια στην Κ6 η QV εγραψε 1:19.187 ενω απο το ιδιο πειροδικο η MiTo Multiair 135 ειχε γραψει το Φεβρουαριο του 2010 1:19.20 ;
-
Ο λόγος για τον χάλια χρόνο της ΜΙΤΟ κατα τα λεγόμενα τους ήταν ότι η κλιμάκωση του κιβωτίου της σε συνδυασμό με το μικρό ωφέλιμο εύρος στροφών, δεν βολεύει καθόλου στην συγκεκριμένη πίστα.
Επιστημονικοποίηση της μαλακίας.
Λες και μιλάμε για supercars στο Nurbrugring. -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Βλεποντας αυτη εδω τη δημοσιευση viewtopic.php?p=2039800#p2039800 μου εκανε εντυπωση το εξης. Ακομα και με οριοθετημενη πορεια στην Κ6 η QV εγραψε 1:19.187 ενω απο το ιδιο πειροδικο η MiTo Multiair 135 ειχε γραψει το Φεβρουαριο του 2010 1:19.20 ;είσαι εξαιρετικά κακόπιστος νεανία μου...
αυτή η διαφορά που βλέπεις προέρχεται από τα 4πίστονα (με 303mm δίσκους μπροστά, όποιος έχει οδηγήσει με νοεί πόσο αργά μπορείς να φρενάρεις με τέτοιες φρενούρες) και από τα 35hp διαφορά... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο λόγος για τον χάλια χρόνο της ΜΙΤΟ κατα τα λεγόμενα τους ήταν ότι η κλιμάκωση του κιβωτίου της σε συνδυασμό με το μικρό ωφέλιμο εύρος στροφών, δεν βολεύει καθόλου στην συγκεκριμένη πίστα.
Λες και μιλάμε για supercars στο Nurbrugring.Πως φαίνεται οτι δεν έχεις μπει σε Μέγαρα ΚΑΙ Σέρρες ...
Τότε θα καταλάβαινες οτι η κλιμάκωση του κιβωτίου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. -
Ο χρήστης ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ έγραψε:
Λες και μιλάμε για supercars στο Nurbrugring.Πως φαίνεται οτι δεν έχεις μπει σε Μέγαρα ΚΑΙ Σέρρες ...
Τότε θα καταλάβαινες οτι η κλιμάκωση του κιβωτίου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.πως φαίνεται οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις...
το ίδιο αυτοκίνητο με 4πίστονα και +35 άλογα κάνει τον ίδιο χρόνο με απλά φρένα και -35hp... -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Βλεποντας αυτη εδω τη δημοσιευση viewtopic.php?p=2039800#p2039800 μου εκανε εντυπωση το εξης. Ακομα και με οριοθετημενη πορεια στην Κ6 η QV εγραψε 1:19.187 ενω απο το ιδιο πειροδικο η MiTo Multiair 135 ειχε γραψει το Φεβρουαριο του 2010 1:19.20 ;Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι αυτό (αν υποθέσουμε ότι ισχύει):
Track Mito 1.4 Multiair 135 Mito Quadrifoglio Verde Autozeitung test track 1:50.50 1:51.50 Balocco 3:13.98 3:11.90
Από εδώ: http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... tiair.html
Alfa Romeo Mi.Τo 2008