-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γρηγόρη έχεις φαντάζομαι υπόψη σου ότι κινητήρας από κινητήρα διαφέρει. Ακόμα και όταν μιλάμε για το ίδιο μοντέλο της ίδιας μάρκας της ίδιας ιπποδύναμης σε μια τάξη του +- 5%.
Άρα λοιπόν και να έχουν κάποιες μικρές διαφορές οι οποίες να συνεπάγονται κάποια λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά δεδομένα, πάλι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα πάνω σε αυτό που λέτε.
Μπορεί το τάδε διαφορετικό εξάρτημα της Mito να σημαίνει καλύτερη αξιοπιστία ή δυνατότητα για βελτίωση ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Εσείς ψυρίζετε την ψύρα σε 2 supermini αμάξια... Δεν έχω καταλάβει που πάτε να καταλήξετε...Δεν μιλησαμε για κατι τετοιο που λες, καμμια σχεση.
Υπονοηθηκε απο καποιους οτι το μηχανικο συνολο και συγκεκριμενα το τουρμπο της
Mito 155 ειναι διαφορετικο απο του GP Abarth, και οτι αυτο της Mito υπερεχει.
Πανω σε αυτο συνεχιστηκε η κουβεντα...Δεν ξέρεις να διαβάζεις??
Είπε κανείς οτι είναι καλύτερό?? ο μπούσο σου είπε οτι είναι πιο ακριβή και βαριά -
αμαν ρε παιδια παλι τα ιδια!!!!!!!!!!!!????????? πιο ευγενικααααααααααααααααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
οχι αν κουμπωνει με διαφορετικο τροπο πχ στον εκαστοτε κινητηρα).
είπε κανείς οτι κουμπώνει με διαφορετικό τρόπο??
Έχει χαραγμένο πανω ΑΛΛΟ κωδικό .- -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχει χαραγμένο πανω ΑΛΛΟ κωδικό .-Γιατί αρπάζεστε έτσι εύκολα όλοι οι αλφίστι? Ειλικρινά δε το καταλαβαίνω!
Τι κι αν έχει ίδια τουρμπίνα? Τι πειράζει δηλαδή? Εδώ το μοτέρ επάνω γράφει Fiat Powertrains...
-
αρπαζονται γιατι τα τελευταια χρονια τρωνε σκονη στο παρμπριζ τους.
ειναι ψυχολογικο πλεον,σαν τις μαγκουφησες που δεν εχουν αντρα εδω και χρονια -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχει χαραγμένο πανω ΑΛΛΟ κωδικό .-Γιατί αρπάζεστε έτσι εύκολα όλοι οι αλφίστι? Ειλικρινά δε το καταλαβαίνω!
Τι κι αν έχει ίδια τουρμπίνα? Τι πειράζει δηλαδή? Εδώ το μοτέρ επάνω γράφει Fiat Powertrains...
Ρε παιδιά , όταν κάνετε διάλογο γιατί θέλετε μόνο να μιλάτε και όχι να ακούτε?
Νομίζω οτι είμαστε όλοι ενήλικοι ...
Δεν είπε κανείς οτι είναι καλύτερη τουρμπίνα , είπαμε οτι απλά είναι διαφορετική και το διάγραμμα που παραθέσαν οι 4 τροχοί είναι λανθασμένο.
Καλά κάνει και το γράφει , για αυτό δεν καίει σταγόνα λάδι , γιατί είναι προιόν ενός από τα πιο εξελιγμένα κέντρα εξέλιξης κινητήρων στον κόσμο.
Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά κοιτάει κάτω από το καπό και τέλος -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αρπαζονται γιατι τα τελευταια χρονια τρωνε σκονη στο παρμπριζ τους.
ειναι ψυχολογικο πλεον,σαν τις μαγκουφησες που δεν εχουν αντρα εδω και χρονιαποιος ο σκοπός του παραπάνω ποστ , μόνο και μόνο για να μπαρουτίσεις την κατάσταση??
Γιατί θες να ρίξεις το επίπεδο του φορουμ τόσο χαμηλά??
-
ενταξει μωρε ,λιγη πλακιτσα να κανουμε βραδυατικα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ενταξει μωρε ,λιγη πλακιτσα να κανουμε βραδυατικα. -
@redmonster
Γιατι ειναι το διαγραμμα των 4τροχων λανθασμενο? -
Εγώ θα ρωτήσω κάτι ακόμα πιο απλό: έχει καμμία σημασία όλη αυτή η ιστορία; Θέλω να πω καταλήγει κάπου ή απλά συνεχίζει σαν το ανέκδοτο με την αγελάδα;
Κι εγώ σου λέω ότι έχουν βίδες από διαφορετικό προμηθευτή. Τι σημασία έχει και τι αλλάζει; Το μοτέρ εννοείται ότι έχει την ίδια βάση, όπως συμβαίνει και με τους t(f)si.
Καλύτερα να συγκρίνεται (γενικά όχι εσείς) η Mito με το GPA συνολικά παρά 2 διαγράμματα ισχύος. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ θα ρωτήσω κάτι ακόμα πιο απλό: έχει καμμία σημασία όλη αυτή η ιστορία; Θέλω να πω καταλήγει κάπου ή απλά συνεχίζει σαν το ανέκδοτο με την αγελάδα;
Κι εγώ σου λέω ότι έχουν βίδες από διαφορετικό προμηθευτή. Τι σημασία έχει και τι αλλάζει; Το μοτέρ εννοείται ότι έχει την ίδια βάση, όπως συμβαίνει και με τους t(f)si.
Καλύτερα να συγκρίνεται (γενικά όχι εσείς) η Mito με το GPA συνολικά παρά 2 διαγράμματα ισχύος.GPA
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καλύτερα να συγκρίνεται (γενικά όχι εσείς) η Mito με το GPA συνολικά παρά 2 διαγράμματα ισχύος.GPA
Με τα 1000
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλύτερα να συγκρίνεται (γενικά όχι εσείς) η Mito με το GPA συνολικά παρά 2 διαγράμματα ισχύος.To θέμα ξεκίνησε από ένα διάγραμμα των 4τροχών που είχε μεταφερθει ΑΥΤΟΥΣΙΟ από το gpa στο μίτο ή τούμπαλην... Είπα τότε οτι είναι αδύνατο να ισχύει αυτό γιατί ,αφενός είναι αδύνατο δύο βιομηχανικά υλικά να έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστ, και αφετέρου έχουν διαφορετική τουρμπίνα (της IHI, αλλά με διαφορετικό κωδικό χαραγμένο πάνω)
Τα διαγράμματα μπορεί να μοιάζουν ,αλλά είναι ατόπιμα του περιοδικού να μην αναφέρει την διαφορετικό τους...
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το ποιο είναι καλύτερο , δεν γίνεται αυτό από μερικά στοιχεία της τουρμπίνας(όπως νομίζουν μερικοί)..
Το ξαναλέω ,αν κάποιος δεν έχει τι να κάνει , και τον καίει τόσο πολύ να λύσει αυτό το μυστήριο , ας πάει σε μια αντιπροσωπεία και ας κοιτάξει με τα ίδια του τα μάτια...
Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο , υπάρχου ανάγκες και διαθέσιμοι πόροι -
http://www.topgear.com/uk/alfa-romeo/mito
cause mito is cool...
-
Λοιπον χωρις να ξερω οτι ειμαι 100% σωστος , η τουρμπινα της Mito εχει ελαφρυτερη φτερωτη σε σχεση με του Abarth και μεγαλυτερη διαμετρο στο χταποδι οπου καθεται η τουρμπινα.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Λοιπον χωρις να ξερω οτι ειμαι 100% σωστος , η τουρμπινα της Mito εχει ελαφρυτερη φτερωτη σε σχεση με του Abarth και μεγαλυτερη διαμετρο στο χταποδι οπου καθεται η τουρμπινα.Οταν λες 'ελαφρυτερη' , τι εννοεις ακριβως?
Αυτο με την διαφορα διαμετρου, οκ , ισως ετσι ειναι πιο 'ελευθερα' τα καυσαερια,και σιγουρα ο καθε κατασκευαστης θελει και στην συνεχεια, μετα το χταποδι, προς το τελικο, να υπαρχει και διαφορετικη ακουστικη χροια, κατι που επιτυγχανεται τελικα, με την Mito να εχει αρκετα πιο σπορτιφ χροια, απο το GP Abarth... -
Ειναι κατασκευασμενη απο ελαφρυτερο υλικο για να εχει μικροτερη αδρανεια.Η υπολοιπη τουρμπινα ειναι ιδια.
-
Eπισης δεν ξερω αν η Mito εχει τους εκκεντροφορους του Abarth.Παντως σιγουρα το T-jet εχεις μικροτερης διαρκειας εκκεντροφορους.Με τα Mito/Bravo/500 Abarth δεν ξερω τι γινεται.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ειναι κατασκευασμενη απο ελαφρυτερο υλικο για να εχει μικροτερη αδρανεια.Η υπολοιπη τουρμπινα ειναι ιδια.Αφου ειναι διαφορετικη η φτερωτη (κατασκευασμενη απο ελαφρυτερο υλικο) γιατι δεν εχει αλλο κωδικο αλλα παραμενει σαν vl36 ?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008