-
μαλιστα
-
Nαι βεβαια φιλε vagelis25 βλεπω οτι μπηκες στο πνευμα με ωραιο αβαταρ, αλλα ειναι η Μito βρε παιδι μου, ειναι κοπελα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαλισταΠροσπαθεις να ανεβεις στα ποστ στελνοντας ''μαλιστα''
-
Μια απορία:
Αφού η λέξη ΜiTo αναφέρεται σε κοπέλα, ας πούμε πως το Milano προέρχεται από την Alyssa Milano. Το Torino από ποια προέκυψε;
-
Ο χρήστης yannisath_21 έγραψε:
Συμπλήρωσα ήδη 5.400χλμ και όλα καλά
Σήμερα έκανα την εξής διαδρομή: Αθήνα, Κιάτο, Ορεινή Κορινθία(Στυμφαλία, Λίμνη Δόξα, κλπ), Ξυλόκαστρο, Αθήνα. Χονδρικά 400-450χλμ, με ταχύτητες 120-140 στην εθνική και φυσικά αρκετά χαμηλότερες στα ανηφορικά στροφιλίκια των βουνών. Συνολικά έγραψα μέση κατανάλωση 8,2lt/100km, νομίζω πολύ ικανοποιητική.
Αν το έστρωσες, τι 'μέθοδο' στρωσίματος έχεις ακολουθήσει?
Εγώ πάντως με 2200 χλμ. ως τώρα, και ποτέ πάνω από 4000 rpm έχω μέσο όρο 10,3 λτ./100χλμ με τα πιο πολλά χλμ να τα έχω κάνει σε ανοιχτούς δρόμους. η αλήθεια βέβαια είναι ότι επειδή με 'τρώει' το πόδι μου εως 3-3500 rpm το πατάω απότομα τελευταία.
Για 1.000χλμ πήγαινα συντηρητικά, με προοδευτικά ανοίγματα όσο περνούσαν τα χιλιόμετρα.
Γενικά βλέπω μέσες καταναλώσεις κοντά στα 9,5λτ/100χλμ, καθώς η διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι είναι φριχτή
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
ο τυπος εκει πατησε το κουμπι του συναγερμου κ ανοιξαν απο μακρυα οι καθρεπτες. αυτο το γουσταρα! ηταν εφετζιδικο κ το παρηγγειλα ετσι. ομως τωρα μου λενε οτι δεν γινεται. μονο απο μεσα θα ανοιγοκλεινουν. ξερει κανεις αν οντως γινεται να συνδεθει με τον συναγερμο?
Σε μια Merceded B-class ξέρω ότι ρυθμίζεται το κλειδί για να ανοιγοκλείνουν οι καθρέφτες με το ξεκλείδωμα-κλείδωμα. Δε γράφει τίποτα σχετικό το manual;
εφοσον το ειδες σιγουρα θα γινεται ξαναρωτα απο εκει που το πηρες αν και πιθανον να σου βαλαν συναγερμο χαμηλοτερης ποιοτητας οποτε να μην ειναι συμβατο με τετοια λειτουργεια ή να μην στον εχουν ρυθμισει καταλληλα θα σου ελεγα να μιλησεις με τους τεχνικους απευθειας
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μια απορία:Αφού η λέξη ΜiTo αναφέρεται σε κοπέλα, ας πούμε πως το Milano προέρχεται από την Alyssa Milano. Το Torino από ποια προέκυψε;
απο την Tori Amos που ήταν λεσβία. ικανοποιημένος?
γουστάρω τους νέους τροπους που βρίσκεις για να ονομαζεις το 63 αλλιώς
τώρα έγινε 'μια απορία'
πες απλά 63 να τελειώνει η υποθεση
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Nαι βεβαια φιλε vagelis25 βλεπω οτι μπηκες στο πνευμα με ωραιο αβαταρ, αλλα ειναι η Μito βρε παιδι μου, ειναι κοπελαε όχι και κοπέλα το GP....
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Nαι βεβαια φιλε vagelis25 βλεπω οτι μπηκες στο πνευμα με ωραιο αβαταρ, αλλα ειναι η Μito βρε παιδι μου, ειναι κοπελαΠως να μην ξεκινάει το δούλεμα όταν γράφονται κάτι τέτοια σχόλια και μάλιστα χωρίς λόγο....
Αγόρι, κορίτσι... αυτοκίνητο είναι! και ο απολογισμός του vagelis25 απο τον πρώτο του μήνα σαν ιδιοκτήτης πολύ χρήσιμος.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
ο τυπος εκει πατησε το κουμπι του συναγερμου κ ανοιξαν απο μακρυα οι καθρεπτες. αυτο το γουσταρα! ηταν εφετζιδικο κ το παρηγγειλα ετσι. ομως τωρα μου λενε οτι δεν γινεται. μονο απο μεσα θα ανοιγοκλεινουν. ξερει κανεις αν οντως γινεται να συνδεθει με τον συναγερμο?
Σε μια Merceded B-class ξέρω ότι ρυθμίζεται το κλειδί για να ανοιγοκλείνουν οι καθρέφτες με το ξεκλείδωμα-κλείδωμα. Δε γράφει τίποτα σχετικό το manual;
Όσσα Mercedes έχουν ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ενεργοποιείται μέσω εγκεφάλου επιλογή στο Cluster όπου διαλέγεις μεταξύ αυτόματης και μη αναδίπλωσής τους!
Όταν κλειδώνεις μέσω τηλεχειρισμού κλείνουν και ανοίγουν όταν ξεκλειδώσεις, με το που ανοίξεις την πόρτα του οδηγού! (για κάποιο κουλό λόγο δεν δίνουν επιλογή για αυτόματη αναδίπλωση σε C Class και μερικά άλλα μοντέλα, αλλά μπορείς πάλι μέσω εγκεφάλου να το κάνεις)Κάποια ρύθμιση είναι σίγουρα φίλε μου, εκτός και εάν είχε κάποιο ψαγμένο συναγερμό με έξτρα Module για τους καθρέπτες (?)
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
μαλιστα
Προσπαθεις να ανεβεις στα ποστ στελνοντας ''μαλιστα''
μαλιστα.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Nαι βεβαια φιλε vagelis25 βλεπω οτι μπηκες στο πνευμα με ωραιο αβαταρ, αλλα ειναι η Μito βρε παιδι μου, ειναι κοπελα
Πως να μην ξεκινάει το δούλεμα όταν γράφονται κάτι τέτοια σχόλια και μάλιστα χωρίς λόγο....
Αγόρι, κορίτσι... αυτοκίνητο είναι! και ο απολογισμός του vagelis25 απο τον πρώτο του μήνα σαν ιδιοκτήτης πολύ χρήσιμος.
φιλε 'velissarios' οι μεχρι στιγμης εντυπωσεις μου απο την μιταρα ειναι παρα πολυ καλες!!! οτι ζητουσα το εχω. θα προσπαθω να την φροντιζω σωστα για να μην με στειλει... γεννημα θρεμμα alfisti ειμαι και ξερω τι θα πει φροντιδα! ο πατερας μου ξεκινησε με alfa sud 1.2ti, 33 1.7 16v, 146 1.6 junior, και τωρα εχει μια 156 1.8ti. το πιο προβληματικο απ ολα ηταν το 146! 4.5 χρονια το κρατησαμε κ ολο συνεργειο ηθελε!!! το 33 ηταν πολυ ομορφο κ γρηγορο τοτε (1992) και το alfa sud απο φωτογραφιες μονο το θυμαμαι. το 156(2004 fl) ειναι μια σπορ-χλιδατη μπερλινα με μεγαλη τιμοναρα!!!κανενα απολυτως προβλημα μεχρι τωρα. μακαρι να ειχε τετοιο τιμονι και η μιτο!!!
-
ακριβως την ιδια με του caso italiano εχω:
http://www.youtube.com/watch?v=6Zbu9e79YOw' target='_blank
-
Ο χρήστης vagelis25 έγραψε:
Πως να μην ξεκινάει το δούλεμα όταν γράφονται κάτι τέτοια σχόλια και μάλιστα χωρίς λόγο....
φιλε 'velissarios' οι μεχρι στιγμης εντυπωσεις μου απο την μιταρα ειναι παρα πολυ καλες!!! οτι ζητουσα το εχω. θα προσπαθω να την φροντιζω σωστα για να μην με στειλει... γεννημα θρεμμα alfisti ειμαι και ξερω τι θα πει φροντιδα! ο πατερας μου ξεκινησε με alfa sud 1.2ti, 33 1.7 16v, 146 1.6 junior, και τωρα εχει μια 156 1.8ti. το πιο προβληματικο απ ολα ηταν το 146! 4.5 χρονια το κρατησαμε κ ολο συνεργειο ηθελε!!! το 33 ηταν πολυ ομορφο κ γρηγορο τοτε (1992) και το alfa sud απο φωτογραφιες μονο το θυμαμαι. το 156(2004 fl) ειναι μια σπορ-χλιδατη μπερλινα με μεγαλη τιμοναρα!!!κανενα απολυτως προβλημα μεχρι τωρα. μακαρι να ειχε τετοιο τιμονι και η μιτο!!!
Εγώ από το Sprint αν και πιτσιρίκος θυμάμαι μέχρι και τα λαμπάκια στον πίνακα οργάνων!
Ψάχνω απο Γερμανία να βρω...προς το παρόν όμως τα 'καλά' τα δίνουν σε απαγορευτικές τιμές! -
http://www.autoblog.com/2009/01/04/vint ... store-she/
-
Η Mito έχει με ανταλλαγή παλαιού αυτοκινήτου 800 ευρώ έκπτωση για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Η Mito έχει με ανταλλαγή παλαιού αυτοκινήτου 800 ευρώ έκπτωση για όποιον ενδιαφέρεται.ο,τι κι αν ειναι αυτο??ακομα και mazda 121???
-
ΝΑΙ! Δεν είχαν πρόβλημα.
-
Εννοείς οτι υπάρχει πριμοδότηση για την αγορα του παλαιού 800 Ε πέρα απο οποιαδήποτε εκπτωση μπορεί να σου κάνει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος? Αν είναι έτσι ειναι ενδιαφέρον...
-
Ναι έτσι είναι. Για περαιτέρω έκπτωση έφαγα Χ παρ' ότι πληρώνω μετρητά. Το premium pack παραμένει δώρο μέχρι τέλος Ιανουαρίου (και μάλλον για πάντα).
Alfa Romeo Mi.Τo 2008