-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το μόνο που κάνει γρήγορα ο χοντρούλης είναι να καταβροχθίζει σουβλάκια. Τα έχει και σε φώτο μετά στο σοβαρό περιοδικό Drive!
Πολυ μιλας μικρε... Πηγαινε εσυ στα Μεγαρα, να σε χρονομετρησουμε, να δουμε αν κανεις καλυτερο χρονο...
Μια χαρα το παει ο τυπος, και ειναι και μετρημενος στα λογια του, ειτε απο κοντα, ειτε στα αρθρα του.Κλάιν Κίκιζα...
Kλαιν μαιν μπουτσ, κλαιν μαιν οβερλαιν, κλαιν μαιν φρουλαιν, κλαιν μαιν to the calvin klein...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Γεωργιάδης ενώ ξεχειλίζει από καλές προθέσεις για το αντικείμενο πέφτει στη λούμπα του να γίνει Πατέλος στη θέση του Πατέλου ενώ δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
Τέτοιου είδους τεστ με χρονομετρημένους γύρους που αρχειοθετούνται και χρησιμοποιούνται ως σημείο αναφοράς ες αεί (βλέπε χρόνοι fight club) πρέπει να γίνονται από οδηγούς αγώνων. Οτιδήποτε άλλο είναι υπερβολικά πιθανό να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία και σε άρθρα τύπου 'Την Κυριακή που πήγαμε Μέγαρα είχανε χέσει κάτι σκυλιά στην Κ9 και δεν είχαμε καλό grip. Σε 5 τεύχη που θα χει καθαρίσει η πίστα απ' τις κουράδες θα ξαναπάμε για να έρθετε εσείς σαν βλήτα να τα ξανασκάσετε για να διαβάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια του σήριαλ...'Γρηγόρη όποιος έχει ανησυχίες τέτοιου τύπου αν θέλει παράσημα να τις εκφράσει μέσα σε πίστα αγώνων. Ο Πατέλος αγόρασε 2 οικόπεδα και πριν τα δώσει για αντιπαροχή αυτοχαρακτηρίστηκε ως ο χεράς του ειδικού τύπου. Οι ρέγγες ακόμα γελάνε...
Πες τα χρυσόστομε...
-
Ο Γεωργιάδης ενώ ξεχειλίζει από καλές προθέσεις για το αντικείμενο πέφτει στη λούμπα του να γίνει Πατέλος στη θέση του Πατέλου ενώ δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
Τέτοιου είδους τεστ με χρονομετρημένους γύρους που αρχειοθετούνται και χρησιμοποιούνται ως σημείο αναφοράς ες αεί (βλέπε χρόνοι fight club) πρέπει να γίνονται από οδηγούς αγώνων. Οτιδήποτε άλλο είναι υπερβολικά πιθανό να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία και σε άρθρα τύπου 'Την Κυριακή που πήγαμε Μέγαρα είχανε χέσει κάτι σκυλιά στην Κ9 και δεν είχαμε καλό grip. Σε 5 τεύχη που θα χει καθαρίσει η πίστα απ' τις κουράδες θα ξαναπάμε για να έρθετε εσείς σαν βλήτα να τα ξανασκάσετε για να διαβάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια του σήριαλ...'Γρηγόρη όποιος έχει ανησυχίες τέτοιου τύπου αν θέλει παράσημα να τις εκφράσει μέσα σε πίστα αγώνων. Ο Πατέλος αγόρασε 2 οικόπεδα και πριν τα δώσει για αντιπαροχή αυτοχαρακτηρίστηκε ως ο χεράς του ειδικού τύπου. Οι ρέγγες ακόμα γελάνε...
Δεν διαφωνω, ειδικα με την χρηση χρονων, ως σημειο αναφορας...
Σε οτι αφορα το σχολιο μου, ειναι ευλογη νομιζω η απαντηση.
Ειναι βαρετος περα απο ακυρος, αυτος ο μηδενισμος, που ως Ελληνες μας διακατεχει, στα περι των σχολιων, οτι 'μονο σουβλακια ξερει να τρωει γρηγορα', κτλ.
Την αλλη φορα, να απαιτησουμε λοιπον να δουμε την Τζουλια με ψηλοτακουνα, να σπαει ρεκορ γυρου αμμα δεν μας αρεσει ο σωματοτυπος του δοκιμαστη...
Τελος, δεν με ενδιαφερει, τι και ποσες μαντρες ο Πατελος, ή οποιος αλλος τις αγορασε.
Κρινω αυτο που βλεπω, και στα συγκεκριμενο video, ο δοκιμαστης του Drive οδηγει μια χαρα γρηγορα στην πιστα. -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ωραια λοιπον πες μου απο το alfisti καποιον με μαμα MiTo QV ποσο εχει γραψει στα Μεγαρα. Επισης με τι συνθηκες, γιατι εχει και αυτο σημασια.Σε αυτο το βιντεο παντως που η 147 Turbo τον περνα με απειρα χιλιομετρα στο τελος της ευθειας δεν βλεπω να του ξεφευγει στο υπολοιπο γυρο...
Οι χρόνοι είναι καταγεγραμμένοι. Και των περιοδικών και των διαφόρων club. Απ' ότι βλέπω είσαι αρκετά ικανός στο ψάξιμο οπότε ψάξε και βρες τα. Εγώ με τα περιοδικά δεν ασχολούμαι, αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα στο τελευταίο alfisti meeting στας Σέρρας, μαμά Μito QV ήταν αισθητά πιο γρήγορη απ' τους χρόνους του Drive. To αυτό φαντάζομαι θα ισχύουν και για χρόνους που έχουν κάνει σε κάποιο VAG club, Renault club, Honda club κοκ.
-
Eddie ο Γεωργιαδης δεν εχει σε καμια περιπτωση το αυθαδες, αλαζονικο υφος γραψιματος του Πατελου. Δεν ξερω αν ο Πατελος ειναι χερας η μεσιτης οικοπεδων, το υφος του σε ορισμενα σημεια εμενα δεν μου αρεσε.
-
Το ξέρω και βλέπω ότι από τότε που ανέλαβε το περιοδικό έχουν γίνει πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το θέμα των χρονομετρημένων γύρων μόνο ήθελα να θίξω.
Μπορούν να το αναθέσουν σε κάποιον οδηγό αγώνων όπως παλιά ήταν ο Κοκκίνης ή -για να γλιτώσουν και το κόστος συνεργάτη- να φωνάζουν κάποιους οδηγούς αγώνων ως guest όταν έχουν τέτοια μερεμέτια τύπου fight club κλπ. -
Οσο και κοντα να ειναι οι οδηγοι αγωνων δεν διαφερουν σε ικανοτητα και αυτοι μεταξυ τους; Ο Γεωργιαδης ευτυχως στα κειμενα του επιμενει στη συγκριση χρονων της ιδιας ημερας που εχουν επιτευχθει απο τον ιδιο οδηγο, δεν συγκρινει με παλαιοτερους χρονους γιατι ειδικα σε δυσκολες πιστες οπως η λιμνη της Δοξας που θελει και τρελα και ρισκο δεν μπορει να κανει τους χρονους του Τσιγκρη. Ομως το θεμα μας ειναι η συγκριση των αυτοκινητων οδηγημενα απο τον ιδιο οδηγο οποτε σε απολυτα νουμερα ισως ειναι λιγο κατω αλλα ειναι σε ολα τα αυτοκινητα.
ΥΓ: Μιας που δειχνεις να ξερεις. Οταν ηταν Πατελος-Τσιγκρης στο Drive, στα χρονομετρημενα επεφτε πολυ κοκορομαχια;
-
Δεν ξέρω και τόσα πολλά. Αλλά και από την πλευρά του αναγνώστη μπορούσε κανείς να δει ότι ο Τσιγκρής ήταν σχεδόν τελείως στην απόξω σε θέματα δοκιμών και δεν νομίζω να υπήρχε άλλος συντάκτης (γενικά στην Ελλάδα) που να τον φτάνει σε ταχύτητα.
Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι οι χρόνοι του στα ενιαία ήταν μακράν οι καλύτεροι στην κατηγορία ειδικού τύπου και έφτανε να συναγωνίζεται άτομα με πολλά χρόνια εμπειρίας σε αγώνες. -
Δεν ξέρω και τόσα πολλά. Αλλά και από την πλευρά του αναγνώστη μπορούσε κανείς να δει ότι ο **Τσιγκρής ήταν σχεδόν τελείως στην απόξω σε θέματα δοκιμών και δεν νομίζω να υπήρχε άλλος συντάκτης (γενικά στην Ελλάδα) που να τον φτάνει σε ταχύτητα.**Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι οι χρόνοι του στα ενιαία ήταν μακράν οι καλύτεροι στην κατηγορία ειδικού τύπου και έφτανε να συναγωνίζεται άτομα με πολλά χρόνια εμπειρίας σε αγώνες.Eυκολα ο Κουνιτης των 4τροχων, και ο Τεμπεριδης, που ηταν στο ιδιο περιοδικο (δυστυχως ΔΕΝ ειναι πλεον)...
Επισης, -αλλα στα Μεγαρα κυριως- ο Μιχελακακης... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν ξέρω και τόσα πολλά. Αλλά και από την πλευρά του αναγνώστη μπορούσε κανείς να δει ότι ο **Τσιγκρής ήταν σχεδόν τελείως στην απόξω σε θέματα δοκιμών και δεν νομίζω να υπήρχε άλλος συντάκτης (γενικά στην Ελλάδα) που να τον φτάνει σε ταχύτητα.**Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι οι χρόνοι του στα ενιαία ήταν μακράν οι καλύτεροι στην κατηγορία ειδικού τύπου και έφτανε να συναγωνίζεται άτομα με πολλά χρόνια εμπειρίας σε αγώνες.
Eυκολα ο Κουνιτης των 4τροχων, και ο Τεμπεριδης, που ηταν στο ιδιο περιοδικο (δυστυχως ΔΕΝ ειναι πλεον)...
Επισης, -αλλα στα Μεγαρα κυριως- ο Μιχελακακης...Λακαφωσης-Κουνιτης-Τεμπεριδης οι καλυεροι των 4Τ οσον αφορα την ποιοτητα των κειμενων τους. Πως εισαι ομως σιγουρος οτι οι δυο τελευταιοι ειναι ταχυτεροι απο τον Τσιγκρη ρε Γρηγορη;
-
-
Δεν ξέρω και τόσα πολλά. Αλλά και από την πλευρά του αναγνώστη μπορούσε κανείς να δει ότι ο **Τσιγκρής ήταν σχεδόν τελείως στην απόξω σε θέματα δοκιμών και δεν νομίζω να υπήρχε άλλος συντάκτης (γενικά στην Ελλάδα) που να τον φτάνει σε ταχύτητα.**Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι οι χρόνοι του στα ενιαία ήταν μακράν οι καλύτεροι στην κατηγορία ειδικού τύπου και έφτανε να συναγωνίζεται άτομα με πολλά χρόνια εμπειρίας σε αγώνες.
Eυκολα ο Κουνιτης των 4τροχων, και ο Τεμπεριδης, που ηταν στο ιδιο περιοδικο (δυστυχως ΔΕΝ ειναι πλεον)...
Επισης, -αλλα στα Μεγαρα κυριως- ο Μιχελακακης...Λακαφωσης-Κουνιτης-Τεμπεριδης οι καλυεροι των 4Τ οσον αφορα την ποιοτητα των κειμενων τους. Πως εισαι ομως σιγουρος οτι οι δυο τελευταιοι ειναι ταχυτεροι απο τον Τσιγκρη ρε Γρηγορη;
Απολυτως σιγουρος δεν ειμαι για τιποτε. Απο αυτα που εχω δει σε video με τον Τσιγκρη, αλλα και απο αυτα που εχω δει Live στα Μεγαρα με 'Dr Koun' και Τεμπε, μαζι και με τα αρθρα τους, η αισθηση μου ειναι αυτη. Τουλαχιστον ισαξιοι, ΙΣΩΣ και καλυτεροι.
Σιγουρα παντως ειναι ολοι αυτοι, απο τους καλυτερους/ταχυτερους/αποτελεσματικοτερους δοκιμαστες αυτη την στιγμη, μαζι με δυο-τρεις ακομη απο μερικα ακομα Ελληνικα περιοδικα. -
Υπάρχει και το άλλο ζήτημα. Ακόμα και κουλός να είναι ο άλλος , έχει τη σημασία πόσο χρόνο κάνει σε πίστα και πόσο συμβάλει το αμάξι σε αυτό.Αν ειναι μέτριος ο οδηγός και κακό το αυτοκινητο , οι χρονοι σαφώς θα ειναι πολύ άσχημοι σε σχέση με κάποιον που μπορει να υπερκεράσει τα κουσουρια του οχληματος. Το μόνο ζητημα με εναν κακο ή μετριο οδηγό που πληρώνεται για να κανει μετρήσεις ειναι α. κατα πόσο πιέζει ή 'μαγειρεύει' τους χρόνους και β. αν και δεν κάνει αντιπροσωπευτικους των δυνατοτήτων του οχήματος χρόνους βγάζει τελικά συμπεράσματα για το συνολο του.
Ο καλός οδηγός τουλάχιστον έχει μια υπερηφάνεια , θέλω να πιστεύω , και δεν καταδέχεται να κάνει χρόνους λιγότερο απόοτι μπορει.
Αυτό φαινεται στο βιντεο με την 147 τουρμπο και την μιτο qv. O οδηγός της 147 φαινεται οτι δεν ειναι και πολύ εμπειρος ή οδηγός αγώνων και δεν παιρνει αγωνιστικες γραμμές , ουτε καβαλάει κερμπ. Αντιθετα ο οδηγός της Μιτο , ακολουθωντας σωστες γραμμές και πάνω στα κερμπ ακολουθαει την 157 χωρίς προβλημα και βαζοντας τον παράγοντα οτι ουτε αυτός ειναι απόλυτος οδηγός τότε σημαινει οτι το αμάξι τον βοηθαει πολύ περισσότερο από οτι η 147.
-
Εγω θα ελεγα πως με τα χρονια εχουμε γινει αναισθητοι και προσβλητικοι σε τομεις που καποιος δεν πρεπει να κρινεται. Καλα κανει και τρωει, αν δεν τρωι το φαγητο σου, ενω δεν ξερεις αν εχει αλλου ηδους προβλημα ο ανθρωπος. Σχολιασε μου το υφος του κειμενου του, την αλαζονεια η τα κολληματα του οχι αν ειναι χοντρος.
Ξαναδιαβασε το ποστ μου ... Δεν ήξερα τον κυριο και το πρώτο επίθετο που βρήκα για να τον χαρακτηρίσω ηταν τροφαντος ...
Όπως ξαναειπα πιο ΠΟΛΥ χιουμοριστικο ηταν παρα αφοριστικο ... Τώρα που κολλάει το αν τρώει όλο το φαγητό του μόνο ΕΣΥ τι ξέρεις ...
Τεσπα τα κείμενα του δεν τα Έχω διαβάσει ... -
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επισης, -αλλα στα Μεγαρα κυριως- ο Μιχελακακης...Γρηγόρη εγώ μίλησα με δεδομένα (χρόνους από επίσημους αγώνες με σοβαρό ανταγωνισμό).
Εσύ μου απαντάς με βάση το 'feeling'; -
Επισης, -αλλα στα Μεγαρα κυριως- ο Μιχελακακης...Γρηγόρη εγώ μίλησα με δεδομένα (χρόνους από επίσημους αγώνες με σοβαρό ανταγωνισμό).
Εσύ μου απαντάς με βάση το 'feeling';Που ειναι τα δεδομενα? Ποιοι χρονοι, ποιοι αγωνες, ποτε, που, και με ποιους, συμμετεχοντες δοκιμαστες?
Ειμαστε και offtopic...
Στειλε πμ για αυτο αν θελεις. -
Αν μπορείς να βρεις link με αποτελέσματα από αγώνες τέλος δεκαετίας '90 μπορώ να σου απαντήσω. Αλλιώς τσέκαρε τίποτα ξεχασμένα τεύχη της περιόδου.
-
-
...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008