-
Ο χρήστης nistele έγραψε:
ο Φιλάρετος και Γαίδαρο να οδηγήσει με 220 Km/h Θα πηγένειΕχεις παει Νευροκοπι καμια φορα! 4.31. μεσα στη Δραμα ,απο Φαγε, με τη 2.2sw. Δε γεμιζει πουθενα οπως η μιτο 135, παλικαρια, βεβαια δεν ταξιδευει και η μιτο οπωσ η sw. Oσο για καταναλωση, η 2.2 του 2007 , οντως ειχε 14.2lit..Η sw 2.2 του 2009 ομως. πιθανον με αλλη χαρτογραφηση,εχει πιο γεματα χαμηλα και ανωτερη τα 11.8lit. Για γαι'δουρι Λαμια- Λαρισσα στα στροφιλικια, με 180~220 δεν ειναι και δυσκολο, ψυχη θελει και οχι εργαλειο ,απαραιτητα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.autofree.gr/ms.php?id=6556Διαφημιστική καταχώρηση Δεν αντιλέγω στο αν είναι καλή η MiTo, αλλά υπερβάλλει στο άρθρο.
-
Όντως υπερβάλλει αρκετά εως πολύ. Θα μπορούσε άνετα αυτό το κείμενο να βρίσκεται στο site της alfa romeo..!
Λέει και μερικές ανακρίβειες η αλήθεια είναι. Ακόμα και τα αρνητικά τα βγάζει θετικά στο τέλος
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Διαφημιστική καταχώρηση Δεν αντιλέγω στο αν είναι καλή η MiTo, αλλά υπερβάλλει στο άρθρο.
το έβαλα χωρίς να το διαβάσω νομίζοντας οτι μιλάει για την αυτόματη...
όντως, ο συντάκτης του γ@μ@ει ...
μάλλον θα έπεσε κάποιο δώρο σε εξωτικό προορισμό από την αρ hellas... -
η διαφημιση που βανουν στην τηλεωραση ειναι για κλωτσιες,1.4 78 ηπποι.
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
η διαφημιση που βανουν στην τηλεωραση ειναι για κλωτσιες,1.4 78 ηπποι.αφού από 1,4 με 78 ιππους ξεκινάει, τι ήθελες να γράψουν??
-
να μην το αναφερουν καθολου ,αυτο δεν ειναι διαφημιση ειναι δυσφημιση.
-
να μην το αναφερουν καθολου ,αυτο δεν ειναι διαφημιση ειναι δυσφημιση.δεν σε πιάνω... γιατι είναι δυσφήμιση?
σου λέει οτι έχει πλήρη γκάμα που αρχίζει από 78 άλογα και φτάνει τα 170...
αν κάποιος την γουστάρει αλλά δεν θέλει να ταίζει τόσα μουλάρια? -
γιατι αγορι μου αμα καποιος θελει ναπαρει αμαξι 78 ιππων δεν θα παει να αγορασει αλφα ρομεο αλλα καποιο κορεατικο αφου ειναι προφανες οτι δεν τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις.
εκτος αν το παρει η χαζογκομενα που κοιταει μονο φρου φρου κιαρωματα -
Τη χαζογκόμενα δηλαδή πρέπει να την αποκλείσει από τη διαφήμιση? Δεν την πιάνω τη λογική...
-
γιατι αγορι μου αμα καποιος θελει ναπαρει αμαξι 78 ιππων δεν θα παει να αγορασει αλφα ρομεο αλλα καποιο κορεατικο αφου ειναι προφανες οτι δεν τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις.
εκτος αν το παρει η χαζογκομενα που κοιταει μονο φρου φρου κιαρωματααπαγορεύεται να το αγοράσει κάποιος που του αρέσει η εμφάνιση και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αλλά δεν του βγαίνουν τα κουκιά για καλύτερες επιδόσεις??
-
Το βασικότερο ξεχνάτε, να μην εδιαφέρεται για επιδόσεις. Απλά να του αρέσει η ρόδα, και να τον παίρνει οικονομικά.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το βασικότερο ξεχνάτε, να μην εδιαφέρεται για επιδόσεις. Απλά να του αρέσει η ρόδα, και να** τον παίρνει οικονομικά**. -
Κατάλαβα...τσάμπα κόπος να σου απαντήσουμε...
-
εκτος αν το παρει η χαζογκομενα που κοιταει μονο φρου φρου κιαρωματαοπως και με την 116 που φτανεις στα 25-26 χιλιαρικα με το καλημερα για ενα αμαξι 122 ιππων....
εδω να δεις χαζογκομενες!! -
Υπαρχει και η περιπτωση να το παρει καποιος νεος, που οι γονεις του να τον θελουν με 78 αλογα..
-
Δεν τον αποκληρώνουν καλύτερα;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Προσωπικα θα μου αρεσε οταν ημουν 18 να μου αγοραζαν οι γονεις μου ενα MiTo.. και ας μου το επαιρναν με 78 αλογα!!
-
Αυτό θα σήμαινε ότι σε μισούν θανάσιμα, ξανασκέψου το.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Και εμένα θα μου άρεσε να μου αγόραζαν οτιδήποτε από τη στιγμή που δε μπορώ μόνος μου..
edit: Πλέον όμως ούτε οι γονείς θα μπορούν να αγοράζουν στα παιδιά τους..
Alfa Romeo Mi.Τo 2008