-
Καποιος με εμπειρια MiTo QV με ηλεκτρονικα ελεγχομενη αναρτηση?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό θα σήμαινε ότι σε μισούν θανάσιμα, ξανασκέψου το.Sent from my Tab using a pigeon.
....χαχαχαχα ενώ με πχ ενα micra θα σε λατρευαν ας πουμε?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτό θα σήμαινε ότι σε μισούν θανάσιμα, ξανασκέψου το.
Sent from my Tab using a pigeon.
Νομίζω οτι εννοούσε τα λίγα άλογα και όχι το οτι θα του πάρουν mito. Και στη πλάκα βέβαια..
-
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Καποιος με εμπειρια MiTo QV με ηλεκτρονικα ελεγχομενη αναρτηση?Αρκετοι λενε/πιστευουν οτι αξιζει τον κοπο. Προσωπικα δοκιμασα μια που τις ειχε, ολοκαινουργια (50Km οδομετρο)
και ενιωθα οτι δεν παταγε οπως θα την ηθελα. Ηταν λιγο πιο 'κατσικακι' πιο ορθια, και ενιωθα οτι δουλευαν περισσοτερο τα ελατηρια απο την αναρτηση, σε οποια ρυθμιση και αν την ειχα.
Ισως να χρειζεται και λιγο χρονο για να 'κατσει' η αναρτηση.
Γενικα παντως εφοσον η στανταρ ειναι οκ, και δεν κοπαναει με τις στανταρ 17αρες, θα την αφηνα ετσι, ή θα της εβαζα τα εξαιρετικα Koni fsd. Το κοστος τους ειναι νομιζω χαμηλοτερο απο τα 1000ευρω περιπου της εξτρα αναρτησης της Magneti-marelli. -
Tα εχεις δοκιμασει σε ΜΙΤΟ και λες για τα fsd? Γιατι σε αλλο αυτοκινητο ηταν μαλλον κακο το αποτελεσμα σε σχεση με τα κιτρινα ΚΟΝΙ ..... με αναλογα ελατηρια φυσικα.
-
Η ενεργητική ανάρτηση νομίζω έχει κάπου στα 700. Πάντως και εγώ έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα για τα fsd. Όλοι λένε καλά λόγια και οτι είναι χρυσή τομή για άνεση - απόδοση. Βέβαια φαντάζομαι ότι σε απόδοση δε θα είναι καλύτερα από τις πιο hardcore εκδόσεις αμορτισέρ. Με την ανάλογη χασούρα σε άνεση βέβαια..
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτό θα σήμαινε ότι σε μισούν θανάσιμα, ξανασκέψου το.
Sent from my Tab using a pigeon.
Θα σε λάτρευαν αν σου έπαιρναν μια Mito QV ας πούμε, κίτρινη με μαύρους δακτύλιους στα φώτα.
-
Εγω την παρηγγειλα με την ηλεκτρονικα ελεγχομενη αναρτηση.
Εχει 700 ευρω +220 για τις κοκκινες δαγκανες, που ομως θα τις εβαζα ουτως ή αλλως.
Εχω διαβασει πως περα απο τη σκληρη ρυθμιση που προσφερουν στο dynamic μαλακωνουν αρκετα και δινουν ανεση στην επιλογη normal -
Όταν χρειαστούν αλλαγή τα αμορτισέρ είναι πολύ ακριβά? Ξέρουμε? Βέβαια τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά συστήματα υπάρχουν ήδη, άρα μόνο αμορτισέρ αλλάζεις, αλλά ξέρουμε τιμή?
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Tα εχεις δοκιμασει σε ΜΙΤΟ και λες για τα fsd? Γιατι σε αλλο αυτοκινητο ηταν μαλλον κακο το αποτελεσμα σε σχεση με τα κιτρινα ΚΟΝΙ ..... με αναλογα ελατηρια φυσικα.Ο redmonster , που ειναι και κατοχος Mito 155, εχει αναφερθει σε Mito γνωστου του, που φορουσε fsd, και
απ' οτι θυμαμαι ηταν αρκετα θετικος... -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Όταν χρειαστούν αλλαγή τα αμορτισέρ είναι πολύ ακριβά? Ξέρουμε? Βέβαια τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά συστήματα υπάρχουν ήδη, άρα μόνο αμορτισέρ αλλάζεις, αλλά ξέρουμε τιμή?Ξερω οτι ειναι ακριβοτερα, αλλα δε ξερω ποσο..
-
-
-
Παίδες λόγω έλειψης χρόνου δε μπορώ να ψάξω πολυ, για μεταχειρισμένη μι.το του 09' (155αλογα) πρέπει να προσέξω-ρωτήσω κάτι ιδιαίτερο?
-
Να μην είναι τρακαρισμένη και να έχουν γίνει όλα τα σερβις. Κατα τα άλλα δεν έχουν κάποιο γνωστό πρόβλημα... Επίπλέον να βρεις με εξτρα όπως πχ τετραπίστονα ....
-
Δεν θα είναι και πολύ δύσκολο...
Τετραπίστονες δαγκάνες Brembo = στον Βασικό Εξοπλισμό της 155άρας και της 170άρας(Quadrifoglio Verde)
Σχετικά με τον εξοπλισμό, επέλεξε μία και με τα 2 «pack», αν είναι δυνατόν.
Δεν είναι και φοβερά δύσκολο, οι περισσότερες τα έχουν. Sport Pack και Premium Pack.Ακόμα καλύτερα, να έχει το σύστημα Blue & Me
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Βλεποντας αυτη εδω τη δημοσιευση viewtopic.php?p=2039800#p2039800 μου εκανε εντυπωση το εξης. Ακομα και με οριοθετημενη πορεια στην Κ6 η QV εγραψε 1:19.187 ενω απο το ιδιο πειροδικο η MiTo Multiair 135 ειχε γραψει το Φεβρουαριο του 2010 1:19.20 ;Πριν πολυ καιρο ειχα γραψει το παραπανω. Προσφατα ειδα κατι video του Drive στο youtube απο το τευχος 6/2011. Εκει λοιπον ειχαν μια συγκριση στην πιστα των Μεγαρων, μικρα vs μεγαλα και συγκριναν την Giullietta QV με τη MiTo QV, το Golf GTi με το Polo GTi και καποια αλλα. Η χρονοι λοιπον σε σχεση με το τευχος 12/2010 ηταν αισθητα βελτιωμενοι ειδικα για τη MiTo ομως.
Για την ακριβεια εχουμε τις εξης αλλαγες
**Polo GTi **απο 1:16.794 σε 1:15.35, δηλαδη μειωση κατα 1.44'
Skoda Fabia RS απο 1:17.709 σε 1:15.96, δηλαδη μειωση κατα 1.75'
Alfa Romeo MiTo QV απο 1:19.187 σε 1:16.79, δηλαδη μειωση κατα 2.40'Να επισημανω οτι στο τευχος 12/2010 η K6 ηταν βρεγμενη και η πορια σε αυτη ηταν οριοθετημενη σε πιο ανοικτη γραμμη που ισως ηταν και οριακα νοτισμενη. Αυτο ισως ηταν περιπου 0.7' χασιμο, ομως επειδη πλεον ο Μιχαλης Γεωργιαδης του Drive εχει περισσοτερη πειρα σε αυτη την πιστα και επειδη οι συνθηκες ισως ηταν συνολικα καλυτερες οι χρονοι κατεβηκαν πολυ παρακατω σε σχεση με το ποσο εχαναν στην Κ6. Αλλωστε ο χρονος της MiTo QV συμπιπτει με το χρονο των 4Τ του τευχους Απριλου 2010 που παρα τις κακιστες μετρησεις απο σταση ειχαν γραψει στα Μεγαρα 1:16.75. Η διαφορα Polo και MiTo απο τα υπερβολικα 2.40' επεσε στα πιο λογικα 1.44' που ομως και παλι ειναι μια μεγαλη διαφορα...
Δειτε εδω τα Link πρωτα αυτο με τους γυρους των Alfa Romeo
Youtube Videoδευτερο με τους γυρους των VW
http://www.youtube.com/watch?v=yiuU2cTi ... re=relatedτριτο με τους γυρους των Skoda
Youtube VideoΚικιζα θελω σχολιο.
-
Kι εγω.Κακα τα ψεμματα περιμενω τη γνωμη του να αποκτησει λιγο ενδιαφερον η μερα μου!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kι εγω.Κακα τα ψεμματα περιμενω τη γνωμη του να αποκτησει λιγο ενδιαφερον η μερα μου!+1
-
http://www.monzasport.co.uk/alfa-romeo- ... sussex.asp
Alfa Romeo Mi.Τo 2008