-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Ε δες και το κοντέρ πόση απόκλιση έχει καλού κακού...
Το θεμα ειναι το πως ανεβαζε! ενα 159 tbi που ειχα απο το συνεργειο,Σφακιανακη, για κανα μηνα,δεν θα ελεγα οτι ανεβαζε ετσι, λογω βαρους ισως.
Αν δεν αναφέρεσαι στην qv , και μιλάς για ανοιχτό δρόμο ... Η 59 είναι σαφώς γρηγορότερη , ειδικά απο ρεπριζ. ..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@chemicΗ συζήτηση γίνεται πάνω στις πρώτες μιτο του 2008 και στις μεταγενέστερες του 2009+...
Αυτα που αναφέρεις αναφέρονται στο πρές κιτ της αρ για το λανσάρισμα των μιτο με τα νέα μοτέρ μουλτιαιρ...
Σε κάθε νέα βερσιον η εταιρία τα ίδια πάνω κάτω αναφέρει...
Καμία σχέση με Αυτό που συζητάμε...
Την επόμενη φορα που θα θελήσεις να διορθώσεις κάποιον με ανάλογο στυλακι Καλό θα ηταν να είσαι καλύτερα ενημερωμένος ...δεν είναι press kit. Ειναι δοκιμή του περιοδικού. για εσένα μπορεί να είναι το ίδιο για εμένα όχι.
από εκεί κ πέρα, αν η αλφα ρομεο το αναφερει κ αυτή σημαινει πως όντως εγινε κάποια αλλαγή, ίσως κ πιο πριν από την τοποθέτηση του multiair?, αφού είναι αλλαγές που δεν αφορούν τον κινητήρα.
Η πεζώ πχ με το 207 μόλις έβαλε τον 156αρι κ το 6αρι κιβώτιο δεν είπε πως το αμάξι απέκτησε καλύτερο τιμόνι κ πατάει καλύτερα από το 150αρι. αρα δεν είναι ο κανόνας οι εταιρίες, τουλάχιστον οι μη ιταλικές, να λένε μπαρουφες αν όντως δεν εχουν κάνει κάποια αλλαγή. Το πιο σύνηθες είναι να κάνουν αλλαγές, διορθώνουν 'λάθη' κ να μη λένε τίποτα -
Αν δεν αναφέρεσαι στην qv , και μιλάς για ανοιχτό δρόμο ... Η 59 είναι σαφώς γρηγορότερη , ειδικά απο ρεπριζ. ..
Για την 135άρα multiair μιλάει..
και προσφατα , πριν ενα μηνα , μιτο 135.
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορει να σταθεί δίπλα σε 159tbi η 135αρα...
Εδω η αρκετά πιο δυνατή ψηλά 155 τα βρίσκει μπαστουνια -
Δεν Υπάρχει βελτίωση που να έχει δηλωθεί από την αρ η που να μπορείς να καταλάβεις με οδήγηση ...
Οδηγω συχνά μια απο τις πρώτες 155αρες και μια 09+ ... -
Εδω η αρκετά πιο δυνατή ψηλά 155 τα βρίσκει μπαστουνιαΗ ερωτηση δεν αφορα τοσο ,το κατα ποσον στεκεται διπλα, αλλα ποση ιπποδυναμη και ροπη βγαζει ο 135 κατ' ονομα. Αν λαβουμε υποψιν και τις πραγματικες αναλογιες κιλων ανα ιππο, αυτες που ακουμε!! δεν μου φανταζουν, σε καμμια περιπτωση χαοτικες . Εχουμε και μια μικρη διαφορα 15 χιλ/ωρα!, στην τελικη.
-
vs
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
To νέο καφέ ( ; ) χρώμα
Ένα τέτοιο παρκάρει καθε μέρα κοντά μου, το έχει μια τύπισσα. Περίεργο χρώμα, η χαρά της αποτυχημένης μεταπώλησης!
Πότε πρόλαβε και το πήρε η τύπισσα; Αφού λέμε ότι είναι καινούργιο...
Σίγουρα είδες το μεταλλικό καφέ και όχι ένα σαν-καμένη-ζάχαρη; (Bianco Gardenia)
To'xει 1-2 μήνες. Μπορεί να κάνω και λάθος την απόχρωση, αλλά στην αρχή, απο μακρυά, νόμιζα οτι είναι μαύρο και μετα απο 2-3 φορές το είδα απο κοντά με το φως του ήλιου. Και είδα καφέ αποχρώσεις! Μου φάνηκε και περίεργο, ειχα καιρό να δω καφέ σε αμάξι! Δε ξέρω αν είναι το ίδιο χρώμα ,αλλά 'παίζει' και με καφέ.
Πάντως είναι βασική έκδοση μάλλον με τάσια στους τροχούς. -
To nero etna που μελιτζανίζει είδες
-
Εδω η αρκετά πιο δυνατή ψηλά 155 τα βρίσκει μπαστουνιαΓια να σε βαλω σε πιο δυσκολα, την 155 που ειχα για κανενα μηνα, δεν προλαβαιναν να βγαλουν πιν ,στην 159 2.2sw, Χριστουγεννα του2008, δεν με εντυπωσιασε καθολου χαμηλα, εχοντας μαλιστα 159 2.2 σενταν του 2007, μου φανηκε σαν RD 350LC.. αν εισαι σε τετοια ηλικια που να θυμασαι. Αυτο που ελειπε, στο δυσροπο 155 νομιζω οτι το εχει το 135 multiair. Στη μακρια πορεια προς την Ιθακη των συνεργειων- αντιπροσωπειας, που βιωνω, ειχα και ενα Bravo 120 tj. Πολυ γραμικος , με ροπη χαμηλα(1500~σαλ.) εξαρι σασμαν, καμια σχεση ομως με το γεμισμα του 135m.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μάλιστα.....γι'αυτό μου έπεσε βαρύ ???
-
ο Φιλάρετος και Γαίδαρο να οδηγήσει με 220 Km/h Θα πηγένει
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Μάλιστα.....γι'αυτό μου έπεσε βαρύ ???
υπεροχο χρωμα
-
Το χρωμα της mito στην φωτο ειναι το γκρι σκουρο μεταλλικο, με...καταλληλο/εξυπνο φωτισμο.
Δεν ειναι το Nero etna. To τελευταιο, 'μελιντζανιζει' ειτε αν πεφτει ηλιος/φως απο καποιες γωνιες, ή αν το δεις απο πολυ κοντα, με λιγο φως. Κατα τα αλλα απο μακρια χωρις εντονο φως/ηλιο, δειχνει σαν κλασσικο μαυρο μεταλλικο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το χρωμα της mito στην φωτο ειναι το γκρι σκουρο μεταλλικο, με...καταλληλο/εξυπνο φωτισμο.
Δεν ειναι το Nero etna. To τελευταιο, 'μελιντζανιζει' ειτε αν πεφτει ηλιος/φως απο καποιες γωνιες, ή αν το δεις απο πολυ κοντα, με λιγο φως. Κατα τα αλλα απο μακρια χωρις εντονο φως/ηλιο, δειχνει σαν κλασσικο μαυρο μεταλλικο.+1
παλι συμφωνο μαζί σου... wtf... σε κακό να μας βγει... -
prisma το παρακάτω είναι το nero etna
-
τρελα το μελιτζανι μαρεσει πολυ....αλλα τι θα λες η μελιτζανι μιτο ειναι η δικια μου χαχααχ
-
-
H mito qv φαίνεται πιο αδύναμη στη δυναμομέτρηση από τη giulietta απ'ότι βλέπω. Ποιός ξέρει γιατί.
Πάντως δεν πήραν και πάρα πολύ από το πρόγραμμα. Καμιά 10αρια άλογα..
-
Alfa Romeo Mi.Τo 2008