-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βολιωτης ειναι , εγραφε και εδω μεσα μεχρι που δυστυχως εφυγε..Του έχω πει να γράφει και να σας πειράζει λίγο αλλά βαριέται...ειδικά όταν ασχολείστε για 50 ποστ με τα αυτοκόλλητα...
Δυστυχώς η ποιότητα του forum και των ερωτήσεων έχει περιοριστεί σε τόσο σημαντικά θέματα, και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάποιοι φεύγουν...Αλλά τι σημασία έχει....Αφού τα αυτοκόλλητα είναι μεγάλο θέμα... -
εγω παντως τον συμπαθουσα, αυτος απο την αλλη κοθολου
δεν εχουν ολη την υπομονη σου busso
και τον αλμπα, δε τον βλεπουμε πολυ συχνα πλεον
-
Είναι μέχρι να ποστάρει κάποιος γνωστός-άγνωστος εδώ μέσα και μετά θα δεις για πότε ξαναεπιστρέφουν όλοι αυτοί...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είναι μέχρι να ποστάρει κάποιος γνωστός-άγνωστος εδώ μέσα και μετά θα δεις για πότε ξαναεπιστρέφουν όλοι αυτοί...Τελικά είναι badge ή sticker?
-
Σιγουρα ειναι quadrifoglio verde τι αλλο ειναι δεν εχει σημασια.
-
Δε χρειάζεται να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Παρακαλώ να λήξει εδώ το προσωπικό, ό,τι έχετε να πείτε, με ΡΜ. Αν υπάρχουν σχόλια για τη MiTo ευχαρίστως. [Mod]
-
Βλεπω σημερα εξωφιλο στους 4Τ, DS3 THP, MiTo 135 Multiair, Ibiza FR, Mini Cooper απλο. Ειχα διαβασει καπου οτι η MiTo με τον 135 ειχε μετρηθει απο τους 4Τ 0-100 στα 9.6 . Λεω ας το παρει το ποταμι ας τα σκασω τα 5.5 ευρω με σκοπο να τσεκαρω τις μετρησεις. Η γνωμη μου; Κυριοι των 4Τ τροχων οχι αλλο καρβουνο. Δεν παει αλλο. Ας παρουμε ως δεδομενο οτι στην MiTo 155 ειχαν γραψει τον καλυτερο χρονο αναμεσα σε 4T, Drive και EVO στο 0-100 και απολυτα λογικους χρονους στις υπολοιπες μετρησεις απο σταση και τις ρεπριζ που συμβαδιζαν με του EVO πλην του γεγονοτος οτι το EVO εγραψε 0-100 στο 8.6. Αν αναλογιστουμε οτι εκεινες οι μετρησεις των 4Τ ηταν και με πολυ υψηλη θερμοκρασια τοτε φαινονται απολυτα λογικες σε συγκριση με τον ανταγωνισμο και την γενικοτερη αισθηση που αποκομιζες απο το αυτοκινητο. Παμε λοιπον τωρα στη 135. Αρχικα θεωρω το 0-100 στο 9.6 κακο αλλα ανεκτο αν θεωρησεις πως δεν μπορεσαν να κανουν καλη εκκινηση λογω του ASR και παλι ομως ειναι μεγαλο νουμερο. Μεχρι τα 60 χλμ εχεις χασει οτι ειναι να χασεις απο την εκκινηση πραγμα που επιβεβαιωνει και το κακο 4.5 για το 0-60 αλλα μετα απο αυτη την ταχυτητα δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Παμε λοιπον στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ. 0-160: 27.8 και 0-1000: 31.3/ 165 χλμ. Παιδες το Drive εχει μετρησει το GP EVO 135 με παρομοια κλιμακωση κιβωτιου0-100:8.9, 0-160: 24.6 και 0-1000:30.3 . Επισης το EVO εχει μετρησει τη MiTO 135 0-100:8.8, 0-160: 22.8 και 0-1000: 29.92 με το δυναμομετρο να γραφει 148 ιππους. Θα μου πειτε οτι οτι οι συγκεκριμενες μετρησεις του EVO οχι τοσο στο 0-100 αλλα στο 0-160 και στο 0-1000 ειναι σχετικα αισιοδοξες και θα συμφωνησω αλλα θεωρω απολυτα ρεαλιστικες τις μετρησεις του GP EVO 135 με 0-160 στο 24.6 ακριβως ισαξιο με το παλιο δικο μου HGT. Αν θεωρησουμε πως ο 135 βγαζει τουλαχιστον 145 αλογα η μετρηση των 4Τ για το 0-160 και το 0-1000 για τη MiTo 135 ειναι το λιγοτερο ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Εστω οτι στο 0-100 εκαναν κακη εκκινηση και εχασαν 0.7 απο το GP EVO 135 γραφοντας 9.6 . Πως ομως ρε μαγκες αυτη η διαφορα εγινε 3.2 δευτερολεπτα στα 160; Πως με ιδιο μοτερ, παρομοιο βαρος, και παρομοια κλιμακωση χαθηκαν ουτε λιγο ουτε πολυ αλλα 2.5 δευτερολεπτα στο 100-160. Επισης αν κανεις 0-1000 στα 30.3 με το Punto πως ειναι δυνατον να κανεις 31.3 με τη MiTo και ολοι ξερουμε οτι το ενα δευτερολεπτο διαφορα σε μετρηση επιταχυνσης αποστασης ειναι πολυ πιο σημαντικο απο την μετρηση επιταχυνσης μεχρι μια συγκεκριμενη ταχυτητα. Πως ειναι δυνατον το ατμοσφαιρικο Mini να κανει 0-160 μολις 1.1 δευτερολεπτα χειροτερα απο τη MiTo ενω ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να κανει 0-1000:31.2 αν η MiTo κανει 31.3 με διαφορα στην ταχυτητα εξοδου μολις ενος χλμ υπερ της τελευταιας. Προς θεου δεν λεω οτι το Mini δεν κανει αυτους τους χρονους, με βαση το βαρος του και το μοτερ του τα θεωρω μια καλη αλλα οχι ευνοικη μετρηση, μια ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ μετρηση θα ελεγα. Για τη MiTo ομως οι χρονοι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στα ορια της παραπλανησης.
ΥΓ: Κικιζα περιμενω μια δημοσια θεση σου πανω στο θεμα.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
...Πως ομως ρε μαγκες αυτη η διαφορα εγινε 3.2 δευτερολεπτα στα 160; Πως με ιδιο μοτερ, παρομοιο βαρος, και παρομοια κλιμακωση χαθηκαν ουτε λιγο ουτε πολυ αλλα 2.5 δευτερολεπτα στο 100-160...Γιατί ειναι παντελώς άχρηστοι και εντελώς υποκινούμενοι???
Λέω εγώ τώρα... -
31.1 δεν είναι χρόνος αντιπροσωπευτικός για τη Mito και μη σκας τώρα γιατί οι 4Τ την έβγαλαν τόσο.Άλλωστε φαίνεται ότι είναι λάθος γιατί αν είναι τόσο ''αργή''ζήτω που καήκαμε!!!
-
Να υπενθυμίσω ότι η αρχαία, πιο αδύναμη και πιο βαριά 147 έχει 0-1000 κάτω από τα 31'...
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
31.1 δεν είναι χρόνος αντιπροσωπευτικός για τη Mito και μη σκας τώρα γιατί οι 4Τ την έβγαλαν τόσο.Άλλωστε φαίνεται ότι είναι λάθος γιατί αν είναι τόσο ''αργή''ζήτω που καήκαμε!!!Για του λογου το αληθες 31.3. Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, απλα το γραφω γιατι .
-
Καλά ακόμα και στην αντιγραφή μπορεί να γίνει λάθος....
Τελωσπάντων περιμένω και τα άλλα περιοδικά να δω τι λένε για τη Mito γιατί έχω καιρό να πάρω να διαβάσω. -
Ρε μπουσο , τι έχουν να προσφέρουν στο νήμα οι γνώμες κολλημενων αλφιστι που αναρτήθηκαν στο alfisti.gr ??
και μου αρέσει που την έλεγες στον κικιζα για πηγές περιοδικών... ΕΣΥ γίνεσαι χειρότερος...
-
γιατι? ειναι παντα ενδιαφερον να διαβαζεις spiderman αν και προτιμω skullone
-
Έπεσε στα χέρια μου το εν λογω τεύχος και είδα κι εγώ τις μετρήσεις.
Μάλιστα... Πιο αργή η 170άρα από την 155άρα και ένα παραπάνω στα πολλά χαω!
Συνεχίστε έτσι. Μια χαρά σπρώχνετε τον κοσμάκη να μην ξανακουμπήσει εξώφυλλο περιοδικού αυτοκινήτων, ακόμα και αν πέσει τσάμπα στα χέρια του. Κομπλέ λέμε!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε μπουσο , τι έχουν να προσφέρουν στο νήμα οι γνώμες κολλημενων αλφιστι που αναρτήθηκαν στο alfisti.gr ??και μου αρέσει που την έλεγες στον κικιζα για πηγές περιοδικών... ΕΣΥ γίνεσαι χειρότερος...
Μήπως να ζητήσω και συγνώμη επειδή ήταν και δικές μου εντυπώσεις? Ήμουν και εγώ στις Σέρρες, δεν περιμένω τον ειδικό τύπο να ενημερωθώ.
Και σέβομαι πολύ περισσότερο τις απόψεις 5-10 φίλων με άπειρα χιλιόμετρα στις AR, παρά τα αμούστακα παιδάκια του ΕΤ...Οι πιο καλοί κριτές δεν είναι άλλοι από εμάς του ίδιους.
Και κοίτα να μιλάς πιο ωραία, όχι σε μένα στα τέτοια εμένα, αλλά για το αλφίστι γιατί με τα παιδιά είμαι κώλος και βρακί....Μην διαιωνιστεί το ban σου....
edit
Σταματα το flaime bait [mod] -
με ωραια παιδια εισαι κωλος και βρακι.. πανω απ'ολα συζητησιμα
-
-
**Τo τι γινεται και τι κανετε σε αλλα φορουμ δεν μας αφορουν,συζητηστε τα αλλου[mod] **
-
Μπορεί κάποιος υπεύθυνα από το περιοδικό να βγει και να εξηγήσει τις μετρήσεις της Mito????????????????
Alfa Romeo Mi.Τo 2008