-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εσυ λες να εβγαζαν νεα μοτερ και να ηταν τα χειροτερα? δεν ειπαμε οτι ειναι αταλαντοι, απλα παλι σε 10 χρονια θα ξαναδεις τα καλυτερα
πλακα πλακα και τα tsi παλιωσαν, ας βγαλουν κατι αλλο
Μη λεμε και οτι θελουμε οχι και παλιωσαν οι tsi.....
Eτοιμάζει το άλλωθι
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εσυ λες να εβγαζαν νεα μοτερ και να ηταν τα χειροτερα? δεν ειπαμε οτι ειναι αταλαντοι, απλα παλι σε 10 χρονια θα ξαναδεις τα καλυτερα
δεν είναι οτι έχουν παλιώσει , είναι οτι δεν είναι τίποτα φοβερό τεχνολογικά...
το μουλτιαιρ είναι κάτι ριζοσπαστικό, μια παρθενογέννεση στη μηχανολογία των οττο...
το κατα πόσο θα πάει καλά δεν ξέρω αλλά και σαν ιδέα και σαν αρχική υλοποίηση δείχνει τουλάχιστον εξαιρετικό -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Θα τα δουμε τα multiair σε βαθος χρονο ποσο αξιοπιστα θα βγουν!
Ακομα ειναι αρχη και δεν καταδικαζω ουτε επικροτω τιποτα, κατα τα αλλα οντως ειναι κατι το επαναστατικο!
Επανταστατικος ηταν και ο wankel, οι tsi turbo-compressor, οι μεταβλητοι χρονισμοι κτλ κτλ...ολα ομως δεχθηκαν τρομερη εξελιξη για να τα απολαμβανουμε τωρα! Αλλα παλι δεν βγηκαν τοοοσο αξιοπιστα σε χρηση λιγο παραπανω απο την κανονικη, που αγγιζει τη μακαβρια!πέρα από τον wankel που είναι τύπος κινητήρα και είναι διαφορετικό πράγμα, όλες οι υπόλοιπες τυπολογίες προυπήρχαν στην βιομηχανια... πριν περάσει στην αυτοκίνηση (με την αγωνιστική lancia) ο συνδυασμός συμπιεστή στροβίλου υπήρχε και υπάρχει στους ατμοπαραγωγούς...
-
Θα τα δουμε τα multiair σε βαθος χρονου ποσο αξιοπιστα θα βγουν!
Ακομα ειναι αρχη και δεν καταδικαζω ουτε επικροτω τιποτα, κατα τα αλλα οντως ειναι κατι το επαναστατικο!
Επανταστατικος ηταν και ο wankel, οι tsi turbo-compressor, οι μεταβλητοι χρονισμοι κτλ κτλ...ολα ομως δεχθηκαν τρομερη εξελιξη για να τα απολαμβανουμε τωρα! Άλλα παλι δεν βγηκαν τοοοσο αξιοπιστα σε χρηση λιγο παραπανω απο την κανονικη, που αγγιζει τη μακαβρια!Τραβα γραψε τιποτα για το, πανεμορφο ομολογουμενως, DS3 και ασε τις συνεχεις επιθεσεις προς τα ιταλικα!!!
-
Εχεις σκεφτει να δωσεις με τον ΑΣΕΠ για διδασκων ιστοριας?
Σε πειραζω!δεν σου λέω ιστορικά γεγονότα... αν επισκευθεις μια οποιαδήποτε ατμοπα/κη μονάδα θα δείς συμπιεστές με στροβίλους να συνυπάρχουν...
το μουλτιαιρ , όπως και ο κοινός αυλός υψηλής πίεσης στους ντίζελ είναι πραγματικές καινοτομίες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το μουλτιαιρ είναι κάτι ριζοσπαστικό, μια παρθενογέννεση στη μηχανολογία των οττο...
το κατα πόσο θα πάει καλά δεν ξέρω αλλά και σαν ιδέα και σαν αρχική υλοποίηση δείχνει τουλάχιστον εξαιρετικόειχαν κατι φοβερο , αμεσο ψεκασμο με τουρμπο, κατι το οποιο εσεις μεχρι τωρα δεν ειχατε
απλα παλιωσε πρεπει να βγει κατι νεο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το κατα πόσο θα πάει καλά δεν ξέρω αλλά και σαν ιδέα και σαν αρχική υλοποίηση δείχνει τουλάχιστον εξαιρετικόειχαν κατι φοβερο , αμεσο ψεκασμο με τουρμπο, κατι το οποιο εσεις μεχρι τωρα δεν ειχατε
μπορείς να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τι γράφω??
ξέρεις από πότε έχει άμμεσο ψεκασμό η bimota?? 35 χρόνια πριν γεννηθείς...
ξέρεις από πότε έχουν παράγει (για οποιαδήποτε εφαρμογή) άμεσο ψεκασμό και στρόβιλο??
τα ντίζελ το έχουν χρόνια τώρα...δεν λέω οτι δεν αποδίδει ή οτι δεν είναι αξιόπιστο , λέω οτι δεν είναι ΦΡΕΣΚΙΑ ιδέα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπορείς να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τι γράφω??
ξέρεις από πότε έχει άμμεσο ψεκασμό η bimota?? 35 χρόνια πριν γεννηθείς...
ξέρεις από πότε έχουν παράγει (για οποιαδήποτε εφαρμογή) άμεσο ψεκασμό και στρόβιλο??
τα ντίζελ το έχουν χρόνια τώρα...δεν λέω οτι δεν αποδίδει ή οτι δεν είναι αξιόπιστο , λέω οτι δεν είναι ΦΡΕΣΚΙΑ ιδέα...
ναι εννοουσα αμεσο ψεκασμο σε βενζινη, εχει το αυτοκινητο σου κατι τετοιο? επισης στα τουρμπο του vag ξεκινησε η πολλαπλη εξαγωγης να ειναι ενα με το turbo ωστε να μειωθει το lag (κατι που ανεβαζει το κοστος του ανταλλακτικου βεβαια , οπως επισης μπορεις σωστα να ισχυριστεις οτι αυτα δεν ειναι καινοτομιες της vw)
ενταξει μπορει να μην σου φαινεται κατι τρομερο και η γνωμη σου ως μελλοντικου επιστημονα εχει βαρυτητα, απλα οι υπολοιποι δεν τα ειχαν αυτα πριν το vag , τι να κανουμε τωρα?
-
Επανταστατικος ηταν και ο wankel, οι tsi turbo-compressor, οι μεταβλητοι χρονισμοι κτλ κτλ...ολα ομως δεχθηκαν τρομερη εξελιξη για να τα απολαμβανουμε τωρα! Άλλα παλι δεν βγηκαν τοοοσο αξιοπιστα σε χρηση λιγο παραπανω απο την κανονικη, που αγγιζει τη μακαβρια!Τραβα γραψε τιποτα για το, πανεμορφο ομολογουμενως, DS3 και ασε τις συνεχεις επιθεσεις προς τα ιταλικα!!!
Ηταν επιθετικο αυτο το ποστ??? Καθε αλλο θα λεγα...
Αναγνωριζω το μεγεθος της λεξης multiair, αλλα οπως ειπα ουτε το επικροτω ακομα αλλα ουτε και το καταδικαζω για την αξιοπιστια του!
Τι παραλογο βλεπεις σε αυτο που λεω?το παραλογο ειναι να θεωρεις πιο αξιοπιστα τα γαλλικα
-
εχεις δικιο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι εννοουσα αμεσο ψεκασμο σε βενζινη, εχει το αυτοκινητο σου κατι τετοιο? επισης στα τουρμπο του vag ξεκινησε η πολλαπλη εξαγωγης να ειναι ενα με το turbo ωστε να μειωθει το lag (κατι που ανεβαζει το κοστος του ανταλλακτικου βεβαια , οπως επισης μπορεις σωστα να ισχυριστεις οτι αυτα δεν ειναι καινοτομιες της vw)
ενταξει μπορει να μην σου φαινεται κατι τρομερο και η γνωμη σου ως μελλοντικου επιστημονα εχει βαρυτητα, απλα οι υπολοιποι δεν τα ειχαν αυτα πριν το vag , τι να κανουμε τωρα?
ρε κιουσάκο μου...
καλά αυτά που λες και σωστά , αλλά άλλο λέω εγώ...
σαν ιδεά και σαν υλοποίηση είναι κάτι το καινούργιο για οποιοδήποτε κλάδο της μηχανολογίας...είτε μιλάμε για αεροναυ/κη , είτε για οτομοτιβ είτε , είτε...
είναι φρέσκο σαν ιδέα...
έτσι και αλλιώς , ακόμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο...τώρα σαν υλοποίηση είναι (ας πούμε) μια καινούργια κεφαλή για τον fire... -
Μιλαω για το φαινομενο multiair, τι σχεση εχουν τα γαλλικα τωρα?
Εχουν τα γαλλικα multiair? Ενα μεταβλητο εχουν τωρα και ειδωμεν για καποια παραπανω πραγματακια με το γερμανο απο πανω μας (BMW)πλακα σου κανω
οσο για το multiair οπως σε καθε νεο πραγμα οσοι σπευσουν αμεσα να αγορασουν ειναι αυτοματα και beta testers , μπορει να μη συμβει τιποτα μπορει να συμβουν τα χιλια μυρια
ρε κιουσάκο μου...
καλά αυτά που λες και σωστά , αλλά άλλο λέω εγώ...
σαν ιδεά και σαν υλοποίηση είναι κάτι το καινούργιο για οποιοδήποτε κλάδο της μηχανολογίας...είτε μιλάμε για αεροναυ/κη , είτε για οτομοτιβ είτε , είτε...
είναι φρέσκο σαν ιδέα...
έτσι και αλλιώς , ακόμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο...τώρα σαν υλοποίηση είναι (ας πούμε) μια καινούργια κεφαλή για τον fire...καταλαβαινω τι θες να πεις , απλα ειμαι και λιγο εγκαθετος
θα μας πουλησετε κι εμας τη τεχνολογια, ή θα πρεπει πρωτα να σας αγορασουμε ?
-
Ηταν επιθετικο αυτο το ποστ??? Καθε αλλο θα λεγα...
Αναγνωριζω το μεγεθος της λεξης multiair, αλλα οπως ειπα ουτε το επικροτω ακομα αλλα ουτε και το καταδικαζω για την αξιοπιστια του!
Τι παραλογο βλεπεις σε αυτο που λεω?Εχω δει διαφορα ποστ σου του στιλ Βητα Ρομεο κτλ κτλ κτλ σε αλλα thread...
-
Φιλε μου δε φακελωνω τιποτα, ουτε συμμετεχω τρομερα στο forum ενω κανω και πολλες μερες να μπω. Ετυχε να παω να διαβασω καποια πραγματα για το DS3 και ειδα μια εντυπωσιακη επιθεση σου στην (κατα τη γνωμη σου) Βητα Ρομεο. Εγω δεν εχω γραψει ποτε κατι αναλογο για γαλλικο αυτοκινητο ενω μου ειναι πολυ συμπαθη οσα ειχα επαφη μαζι τους. Οποτε δινω το δικαιωμα στον εαυτο μου να σου κανει παρατηρηση μιας που εγω δεν κανω το ιδιο για τα γαλλικα ενω αντιθετα εσυ το κανεις για τα ιταλικα. Αν αλλοι ειναι καφροι εναντιον των γαλλικων τα παραπονα σε αυτους και οχι σε μενα, μιας που δεν ανοικω σε αυτους.
-
Πριν 2-3 μερες καταφερα επιτελους να δω μια QV απο κοντα...
Ενα θα πω.
Οι σκουρες ζαντες και τα σκουρα φαναρια την κανουν να δειχνει πολυ!
Κατα τη γνωμη μου ηταν που ηταν κουκλα, τωρα ειναι θεα -
πως λεγεται ενα απιστευτο γκρι χρωμα που ειδα στο νετ σε μια mito ????
και μια φωτο
http://www.automobilesreview.com/img/alfa-romeo-mito-for-maserati/alfa-romeo-mito-for-maserati-01.jpg -
Δε θυμάμαι πώς λέγεται, το σίγουρο είναι ότι δε διατίθεται στην παραγωγή. Το εν λόγω χρώμα χρησιμοποιήθηκε σε κάποιες MiTo, οι οποίες είναι courtesy cars της Maserati. Σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται να αφήσει την τρίαινά του στο συνεργείο χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του μία από αυτές τις MiTo.
-
Ακριβως. Επισης να πουμε οτι αυτε η MiTo κατασκευασμενες για τη Maserati εχουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα της QV.
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=XHJ7kY0r_W0&feature=related
ηχος!!!!!!!!!Exει ξαναποσταριστει αυτο το video...
Αλλο ενα (καινουργιο), οπου κανει και ελαφρυ σπιναρισμα στην εκκινηση...
Youtube VideoΕρωτηση: το πλαινο σηματακι, προσφερεται εναλλακτικα με μαυρο περιγραμμα, ή μηπως το εχει βαψει ο κατοχος μονος του?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008