-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Καλα γιατι τοσος ντορος με το manetino?
Ενας διακοπτης ειναι,αντι να εχει sport button ή οπως αλλιως το λεει ο καθενας,θα εχει το manetino.
Κανω καπου λαθος?Εχει καμια καινοτομο λειτουργια που αγνοω?Το μανετίνο στη Ferrari ρυθμίζει το e-diff, την απόκριση του γκαζιού, την ταχύτητα των αλλαγών, τη ρύθμιση των αναρτήσεων και την αμεσότητα του traction control. Επειδή από την αρχή θεωρώ άχρηστο τέτοιο εργαλείο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...θέλω να δω αν τελικά θα μπει ή όχι...και δε το βλέπω στις φώτο, ίσως άλλαξαν τελικά γνώμη...ποιός ξέρει?
-
Ρε Νικο ξερω τι κανει το manetino στην F430...το θεμα ειναι οτι το νεο μοντελο της Αλφα δε νομιζω να εχει e-diff...
Aπλα ρωταω αν θα εχει καμια επιπλεον λετουργια απο τις τυπικες (αλλαγη χαρτογραφισης +μειωση υποβοηθησης τιμονιου ,αλλαγη στις ρυθμισεις του ESP),ή θα ειναι απλα marketing... -
Θα το έχει το e-diff, αλλά στις πιο γρήγορες εκδόσεις.
-
Αυτός που έβγαλε τις φωτογραφίες γιατί δεν έσκιζε λίγο καμουφλάζ να δούμε πως θα είναι το αμάξι τέλος πάντων;
Το πλαστικό στις πόρτες φαίνεται σχεδόν λείο. Φοβάμαι μην κάνουν καμιά πατάτα με την ποιότητα του εσωτερικού. Ζάντες τραγικές για τα γούστα μου (μερικές της 147 ήταν φοβερές!)
Σαν σχήμα ιδιαίτερο αλλά περιμένουμε να δούμε αν θα είναι και όμορφο (μακάρι).
Οι πίσω επιβάτες βλέπουν έξω από εκείνο το φινιστρίνι ή θα έχουμε φαινόμενα Astra GTC; -
Σε σχεση με τα 2 αρχικα επισημα σκιτσα που ειχαν δοθει ειναι εντελως 'ανοστο'.Περιμενα κατι περισσοτερο επιθετικο στο σχεδιασμο που απ ό,τι φαινεται δεν υπαρχει.Μακαρι με καποιο τροπο να μην ειναι ετσι..
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θα το έχει το e-diff, αλλά στις πιο γρήγορες εκδόσεις.Τι εννοεις θα εχει το ediff?Το ediff της 430?? Μονο αυτο δε λεγεται e-diff?
Εδω δε βαζουν μπλοκε στην brera θα βαλουν στο micro..??
Αντε να εχει κανενα EDL... Ως επιπλεον λειτουργια του antispin +ESP. -
Επιτέλους άλλες δυο σελίδες επί του θέματος!
Καλώς να ορίσει, λοιπόν!
Πάντως σχετικά με την ποιότητα του εσωτερικού δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τις φωτογραφίες αυτές. Πολλές φορές στο στάδιο αυτό δεν χρησιμοποιούνται τα ίδια υλικά που θα έχει το μοντέλο παραγωγής... -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Επιτέλους άλλες δυο σελίδες επί του θέματος!
Καλώς να ορίσει, λοιπόν!
Πάντως σχετικά με την ποιότητα του εσωτερικού δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τις φωτογραφίες αυτές. Πολλές φορές στο στάδιο αυτό δεν χρησιμοποιούνται τα ίδια υλικά που θα έχει το μοντέλο παραγωγής...Όταν απέχει αρκετά η ημερομηνία κατασκευής, ναι...αλλά με δεδομένη την άφιξή της το Σεπτέμβρη, έχουν ήδη οριστεί οι προμηθευτές και έχουν κλείσει οι συμφωνίες αρκετά πιο πριν, ώστε να προλάβουν και αυτοί να παράγουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται σε μαζική μορφή για να πάνε για συναρμολόγηση.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Θα το έχει το e-diff, αλλά στις πιο γρήγορες εκδόσεις.
Τι εννοεις θα εχει το ediff?Το ediff της 430?? Μονο αυτο δε λεγεται e-diff?
Εδω δε βαζουν μπλοκε στην brera θα βαλουν στο micro..??
Αντε να εχει κανενα EDL... Ως επιπλεον λειτουργια του antispin +ESP.Βασικά, θα βάλουν το φθηνό μέρος του e-diff: την ηλεκτρονική λειτουργία (EDL).
-
To πίσω παράθυρο δεν ανοίγει καθόλου ;;;
Τέτοιες κατινιές μόνο από την TOYOTA έχω δει στο παρελθόν...
-
Αρα δε θα εχει e-diff.
To EDL δεν ειναι παντως το ηλεκτρονικο μερος του e-diff.Ηλεκτρονικα ελεγχεται ο βαθμος εμπλοκης του διαφορικου,το οποιο παιζει να κοστιζει οσο ολοκληρο το micro -junior.Τα φρενα απλα συμπληρωνουν παθητικα και οχι ενεργητικα τη λειτουργια του ενεργου διαφορικου.
Οποτε καμια σχεση. -
Τα παραθυρα φαινονται ετσι εξαιτιας του εξωτερικου καμουφλαζ.
-
Γιατί να ανοίγει το πίσω το παράθυρο? Σε κανένα 3θυρο δεν ανοίγει πλέον!
Ακριβώς όπως τα λες Κώστα είναι το e-diff. Το μανετίνο της 430 όμως ρυθμίζει το e-diff (και κάποια άλλα πραγματάκια).
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To πίσω παράθυρο δεν ανοίγει καθόλου ;;;Τέτοιες κατινιές μόνο από την TOYOTA έχω δει στο παρελθόν...
Τα πίσω παράθυρα δεν ανοίγουν πλέον στα περισσότερα τρίθυρα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω γιατί.
-
-
Και αν δεν έχει magnetino, θα έχει κομοδίνο.
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Γιατί (απο τα λίγα που βλέπω) δε με πολυενθουσιάζει?ειναι που εχει το 500 δίπλα
οι γραμμές του πάντως είναι ξεκάθαρες
μεγάλο το τρίγωνο της Alfa μπροστά -
Τι είναι το Alfa Romeo Mito???
-
Έτσι θα λέγεται τελικά? Μύθος σημαίνει?
-
Προτιμούσα το Junior. Ταιριάζει πιο πολύ σε Alfa.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008