-
Φαίνεται πολύ καλή! Άντε να δούμε πότε θα αξιωθώ να την πάρω test drive!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Να την κάνετε τι τη MiTo; Για να βάζετε λεφτά στις τσέπες των απατεώνων των Ανιέλι που ποτέ δε σεβάστηκαν την εταιρεία που τους εξασφαλίζει τα προς το jet-setting (πώς λέμε τα προς το ζην); Πάτε κάπου αλλού καλύτερα που θα ξέρετε ότι θα σέβονται τα ευρώ που δώσατε κι αφήστε τα Fiat και τις Alfa Romeo.
Ξέρω ότι πολλοί θα εκπλαγούν από τα λεγόμενά μου, αλλά αυτή μου τη στροφή την κέρδισε με το σπαθί του ο Marchionne. Αφού σχεδιάζει να καταργήσει τη Lancia για χάρη της Chrysler, ε από εμένα τελείωσε η υποστήριξη προς τη Fiat και την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία εν γένει.
τι επαθες και συ?
σου εκλεψε κανενας το password?Ποιος να το φανταζόταν...
Ο Skullone σε ρόλο αντι-alfisti
και ο lkar σε ρόλο ....
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Την Παρασκευη εκλεισα Test Drive την QV
Για να δουμε για να δουμε...
Παντως μεσα εξω ειναι κουκλα.Ειδικα τα σκουρα κρυσταλα και οι καινουργιες πολυακτινες ζαντες δειχνουν παρα πολυέχει ερθει αθηνα? πωλήτε κανονικά δηλαδή?? μοθ φενετε περιεργο γιατι δεν αναφερουβ τπτ τα περιοδικα ουτε εκαναν καμια συγκριση ακομα! σε πια αλφα ρομεο την κανουν τεστ?
Ναι εδω στην Πατρα (Zαφειροπουλος) πωλειται κανονικα και η 135 και η 170.
Η 135 περιεργως ειναι πανακριβη ενω η 170 ειναι παμφτηνη.Συγκεκριμενα αν βαλεις τον standar εξοπλισμο της QV στην 135 σου βγαινει κατι λιγοτερο απο 20000 ευρω με το κλειδι στο χερι.Δηλαδη συμφερει να πας κατευθειαν στην QV. -
Μα η Quadrifoglio Verde στον configurator θεωρείται μία (τοπ) έκδοση.
Που συνδιάζεται αποκλειστικά και με τα τοπ μηχανική μέρη που είναι διαθέσιμα.
Είναι Progression > Distinctive > και Quadrifoglio Verde
Η Quadrifoglio Verde έχει όλα όσα έχει η Distinctive, κάποια πράγματα παραπάνω αλλά και το Sport Pack ενσωματωμένο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ποιος να το φανταζόταν...Ο Skullone σε ρόλο αντι-alfisti
Χωρίς να είμαι δικηγόρος του skullone, ειδικά αυτός δεν το χρειάζεται,
έχω να πω ότι συμφωνώ σε πολλά με τον τρόπο που τα έχει εκφράσει,
αλλά αυτή του η κίνηση δεν τον κάνει αντιαλφίστα.
Αναγνωρίζουμε τα λάθη και θα πέσει πολύ μπανάνα, μα πολύ μπανάνα να είσαι σίγουρος.
Αν θυμάσαι πιο παλιά είχα αναφέρει ότι εντάξει, μας αρέσει η Mito, είναι καλό που υπάρχει αλλά άμα τη αφίξει της giulietta εγώ ο πρώτος το λίθο βαλέτο.... -
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ευγένιε το Power είναι ψαγμένο με τις μετρήσεις του, αμα ξέρεις κάτι ανέφερεΛοιπον:
Punto Abarth SS: 188
Mini Cooper S(Turbo) : 185
Corsa OPC: 196
Golf GT: 193
Scirocco 160: 180
Abarth Punto: 163
207 Rallye/GT: 151
Punto T-jet: 139
Abarth 500: 157
Swift Sport: 130
Octavia 1.8TFSI: 177
Golf 5 GTI: 215
Octavia 1.4TFSI: 136
Type R: 207
Leon Cupra: 267
MX-5 2.0: 168
Twing RS: 132
Ibiza Cupra DSG: 191
RX-8 Challenge FL: 196
OCtavia RS FL: 216
159 1.75T: 208
Abarth 500 SS: 162
Colt Ralliart: 166
Mini Cooper S JCW(Turbo): 217Και πολλα αλλα ακομα ...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ευγένιε το Power είναι ψαγμένο με τις μετρήσεις του, αμα ξέρεις κάτι ανέφερε
Λοιπον:
Punto Abarth SS: 188
Mini Cooper S(Turbo) : 185
Corsa OPC: 196
Golf GT: 193
Scirocco 160: 180
Abarth Punto: 163
207 Rallye/GT: 151
Punto T-jet: 139
Abarth 500: 157
Swift Sport: 130
Octavia 1.8TFSI: 177
Golf 5 GTI: 215
Octavia 1.4TFSI: 136
Type R: 207
Leon Cupra: 267
MX-5 2.0: 168
Twing RS: 132
Ibiza Cupra DSG: 191
RX-8 Challenge FL: 196
OCtavia RS FL: 216
159 1.75T: 208
Abarth 500 SS: 162
Colt Ralliart: 166
Mini Cooper S JCW(Turbo): 217Και πολλα αλλα ακομα ...
το 500αράκι με το ss κιτ 4 ολόκληρα άλογα τσιμπάει??
ρε μας δουλεύουν οι ιταλοί?? -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να την κάνετε τι τη MiTo; Για να βάζετε λεφτά στις τσέπες των απατεώνων των Ανιέλι που ποτέ δε σεβάστηκαν την εταιρεία που τους εξασφαλίζει τα προς το jet-setting (πώς λέμε τα προς το ζην); Πάτε κάπου αλλού καλύτερα που θα ξέρετε ότι θα σέβονται τα ευρώ που δώσατε κι αφήστε τα Fiat και τις Alfa Romeo.Ξέρω ότι πολλοί θα εκπλαγούν από τα λεγόμενά μου, αλλά αυτή μου τη στροφή την κέρδισε με το σπαθί του ο Marchionne. Αφού σχεδιάζει να καταργήσει τη Lancia για χάρη της Chrysler, ε από εμένα τελείωσε η υποστήριξη προς τη Fiat και την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία εν γένει.
Ετοιμάζεσαι κι εσύ για BMW? Ή θα κάνεις την έκπληξη με κανένα Golf?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ποιος να το φανταζόταν...
Ο Skullone σε ρόλο αντι-alfisti
Χωρίς να είμαι δικηγόρος του skullone, ειδικά αυτός δεν το χρειάζεται,
έχω να πω ότι συμφωνώ σε πολλά με τον τρόπο που τα έχει εκφράσει,
αλλά αυτή του η κίνηση δεν τον κάνει αντιαλφίστα.
Αναγνωρίζουμε τα λάθη και θα πέσει πολύ μπανάνα, μα πολύ μπανάνα να είσαι σίγουρος.
Αν θυμάσαι πιο παλιά είχα αναφέρει ότι εντάξει, μας αρέσει η Mito, είναι καλό που υπάρχει αλλά άμα τη αφίξει της giulietta εγώ ο πρώτος το λίθο βαλέτο....Νομίζω πως ήταν φανερό πως αστειευόμουν
Όσο για τις συμμαχίες κτλ, καταλάβετέ το πως ο μόνος τρόπος για να καταφέρουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες να επιβιώσουν, είναι μόνο μέσα από συμμαχίες και ενοποίησή τους. Δείτε τα μεγέθη παγκοσμίως πως συρρικνώνονται οι πωλήσεις και τα κέρδη (ενώ αντίστοιχα εκτοξεύονται τα κόστη και οι ζημιές) και μη σας κάνει εντύπωση οτιδήποτε συμβεί στα αμέσως επόμενα χρόνια.
-
Όλα καλά και άγια αυτά που λες skullone με μια μόνο ένσταση. Ο κόσμος (και περιλαμβάνω τον εαυτό μου μέσα) αγοράζει αμάξια για να καλύψει ανάγκες, επειδή τα γουστάρει και όχι για να στηρίξει μια εταιρία. Εσύ δλδ πήγες και έσκασες 20 χήνες για να στηρίξεις τη Lancia;
Εγώ νόμιζα ότι απλά έψαχνες μικρομεσαίο και σου άρεσε το συγκεκριμένο μοντέλο περισσότερο από ανταγωνιστικά. Κι εγώ έχω ξενερώσει με κινήσεις της εταιρίας όμως δεν σκέφτηκα ποτέ να πουλήσω την 147 επειδή δεν θέλω να τους... στηρίζω πλέον.
Εν κατακλείδι, όστις γουστάρει Mito θα ψωνίσει Mito. Σε όποιον δεν του αρέσει υπάρχουν άλλα τοπικά και άλλα μαγαζιά για να πάει να γράψει και να ψωνίσει. -
Αυτό κατάλαβες; Εγώ την πήρα γιατί μου άρεσε σαν αυτοκίνητο περισσότερο από τον ανταγωνισμό της. Αλλά έχω αγανακτήσει πια με τους post-Ghidella διοικούντες και τη νοοτροπία των Agnelli. Οι Πρώσσοι πάνε και πουλάνε κωλοφωτιές για φανάρια, με μουσεία αυτοκινήτων (π.χ. η Audi πάει και προβάλλει τα... DKW ). Η Fiat, ενώ έχει ολόκληρη Lancia, πάει και ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί 130 αυτοκίνητα μιας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ συλλογής αυτοκινήτων που θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του κορυφαίου αυτοκινητιστικού μουσείου. Ούτε ποτέ νοιάστηκαν οι Agnelli για να προβάλλουν έστω και για μια στιγμή την κληρονομιά που έχουν στη διάθεσή τους. Αν νοιάζονταν, θα έβλεπες κάτι αντίστοιχο με το τμήμα BMW Mobile Tradition (τρομάρα τους εκεί στην Bayerische), θα έβλεπες - όπως κάνει η Merc - ανταλλακτικά για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που παρήχθησαν από Fiat, Alfa Romeo, Lancia από τον καιρό της ίδρυσής τους... Εδώ δε βρίσκεις ανταλλακτικά για τη Thesis και την Kappa! Αν ξέρανε τι τους γίνεται δεν θα τους έβλεπες να εγκαταλείπουν τις ανεξάρτητες πίσω αναρτήσεις (μαζί τους σ'αυτήν την ηλίθια κίνηση και η Renault και η Peugeot που παράτησε το ICD) για τον α λα Γκόλφω ημιάκαμπτο (άει σιχτίρ πια με τα benchmarks και τον ξεβράκωτο 'βασιλιά' της κατηγορίας), ούτε θα καπέλωναν την Alfa και τη Lancia κάνοντάς τες να βρωμάνε φιατίλα στον κόσμο. Προσπάθησε ο Ghidella να διώξει τη ρετσινιά ενώνοντας τις Alfa Romeo & Lancia σε ξεχωριστή εταιρεία, αλλά οι κρετίνοι οι Agnelli τον εκπαραθύρωσαν και βάλανε τους τυχάρπαστους Cantarella & Romiti. Γιατί ο κόσμος δεν παίρνει Lancia & Alfa Romeo; Αφού σου λέει ο άλλος 'είναι Fiat' και υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που σε Fiat δε μπαίνουν ούτε αν τους έχεις κάνει γενική αναισθησία. Και, για να δεις πόσο στερούνται κοινής λογικής, δες τον όμιλο PSA: Ίδια πατώματα, ίδια μοτέρ κλπ. Βλέπεις να στεγάζονται στις ίδιες αντιπροσωπείες; Βλέπεις να πωλούνται στο ίδιο μαγαζί Peugeot και Citroen; Ούτε ξέρουν πώς να χτίσουν brand loyalty ούτε τίποτα. Ούτε σέβονται αυτό που έχουν.
Κι όσον αφορά τη MiTo, απορώ με τους εύπιστους που ακόμα περιμένουν GTA... Αφού ο Wester βρίσκει τέτοιες εκδόσεις 'υπερβολικά σπορτίφ' - γι'αυτό άλλωστε πήγε και μαλάκωσε τις αναρτήσεις της Giulietta, ώστε να τις κάνει σαν της Γκόλφως. Εγώ περιμένω μέχρι την 21η Απριλίου (κοίτα ημερομηνία που διάλεξαν οι γελοίοι) για να δω τι θα ανακοινώσουν. Από τις αποφάσεις τους θα εξαρτηθεί και το αν θα συνεχίσω να συνιστώ ιταλικά αυτοκίνητα σε όσους ξέρω, πηγαίνοντας κόντρα σε ό,τι λέει ο 'ειδικός Τύπος' (και για την αξιοπιστία των δοκιμών, διαβάστε αυτό το έξοχο άρθρο του Ed Roman - ό,τι ισχύει στα μουσικά όργανα ισχύει παντού) ή αν θα τους λέω 'παιδιά, ό,τι πει το Auto Triti' κι αν τους δω να'ναι κάγκουρες, 'ό,τι πει το Burn Out' (που έτσι κι αλλιώς, τέτοιας ποιότητας είναι οι αγοραστές, τέτοια περιοδικά διαβάζουν).
Υ.Γ. Τη Delta ΔΕΝ την πουλάω. Και ανταγωνιστής της στις προσωπικές μου επιλογές δεν ήταν η Γκόλφω (ή κάποιο παράγωγό της) ούτε η πανάσχημη και BMW 1-Reihe (με το εσωτερικό που είναι πιο φτηνιάρικο κι από Panda ή Suzuki Swift), αλλά η Alfa GT.
-
Εχουμε offtopic
-
...ούτε η πανάσχημη και BMW 1-Reihe (με το εσωτερικό που είναι πιο φτηνιάρικο κι από Panda ή Suzuki Swift), αλλά η Alfa GT.Μα τι ανακρίβειες είναι αυτές που γράφεις?
Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις κάτι τέτοιο τότε έχεις πλήρη έλλειψη αντίληψης.
Σχετικά με τα υπόλοιπα που γράφεις...ΟΤ αλλά άργησες να το καταλάβεις...αλλά βέβαια, όταν τα έγραφα εγώ πριν κάτι χρόνια σε άλλο φόρουμ ήμουν το κόκκινο πανί...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...ούτε η πανάσχημη και BMW 1-Reihe (με το εσωτερικό που είναι πιο φτηνιάρικο κι από Panda ή Suzuki Swift), αλλά η Alfa GT.
Μα τι ανακρίβειες είναι αυτές που γράφεις?
Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις κάτι τέτοιο τότε έχεις πλήρη έλλειψη αντίληψης.
Σχετικά με τα υπόλοιπα που γράφεις...ΟΤ αλλά άργησες να το καταλάβεις...αλλά βέβαια, όταν τα έγραφα εγώ πριν κάτι χρόνια σε άλλο φόρουμ ήμουν το κόκκινο πανί...
άνοιξε μας τα μάτια...
-
Την περίμενα αυτή την απάντηση του Νίκου με το που είδα τα περί ποιότητας
Έχει καταντήσει προβλέψιμο το φόρουμ
Ο σκουλόνε με σόκαρε με την στροφή 180 μοιρών αλλά γενικά θεωρώ πως έχει δίκιο -
Ήξερα ότι οι άγγλοι μας συναγωνίζονται σε προγονολατρεία και σε κολλήματα, αλλά χάρις σε αυτό το θρεντ έμαθα ότι το Μίνι βασίζεται σε ανακατασκευή του δαπέδου του αεί ποτέ Ώστιν/Ρόβερ Μέτρο.
Υποκλίνομαι, μας ξεπέρασαν. Και ξεγέλασαν και τους γερμανούς και μάλιστα δις. Μία που τους φόρτωσαν το ναυάγιο MG-Rover και δύο με το Mini, πρώην Metro. -
...με το εσωτερικό που είναι πιο φτηνιάρικο κι από Panda ή Suzuki Swift...Μια χαρά είναι το εσωτερικό στα προαναφερθέντα. Θα βγάλλουν τη 15ετία χωρίς σκασίματα, όπως των δήθεν τάχα μου ποιοτικών, που τα ζουπάς με το δάχτυλο.
Κατά τ'άλλα (προσωπικά) δε μου περισσεύαν τα λ7 να πάρω Δ.
-
Μα άμα κάποιος γουστάρει να πάρει τη Mito στις σημερινές της εκδόσεις γιατί να ξενερώσει από το ότι δεν θα βγεί GTA ή ότι ο τάδε διευθυντής είναι μαλέας και ο δείνα σύμβουλος παπάρας;
Συμφωνώ μαζί σου με το ότι κατέστρεψαν τη Lancia και οσονούπω την Alfa αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα μοντέλα που κυκλοφορούν και μπορεί κανείς να θέλει να τα αγοράσει. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχει καταντήσει προβλέψιμο το φόρουμΜα είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες ανακρίβειες? Τι περίμενες δηλαδή, να μην δίνονται απαντήσεις σε τέτοια πράγματα?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχει καταντήσει προβλέψιμο το φόρουμΜα είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες ανακρίβειες? Τι περίμενες δηλαδή, να μην δίνονται απαντήσεις σε τέτοια πράγματα?
Εγώ την θεωρώ υπερβολική αντίδραση σε μια υπερβολίκη κριτική για ένα εσωτερικό. Εννοείται με το που είδα να σχολιάζεις τα γραφόμενα του σκουλόνε περίμενα το κράξιμο του σκουλόνε στην στην σειρά 1 με άκρως υπερβολικό τρόπο.
Μη μου πείς οτι δεν ήθελες να τον τσιγκλίσεις
Υ.Γ Αν όντως δεν ήθελες να τον τσιγκλίσεις τότε γιατί τον ρώτησες αν θα πάρει μπέμπα ή γκόλφ. It takes two to tango mate.
Υ.Γ2 Σε λίγο αυτό το πόστ θα αναφερθεί ως ειρωνικό, εκτός θέματος ή κάτι άλλο
Εντιτ...Αναφέρθηκε
Alfa Romeo Mi.Τo 2008