-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παντου σε ολους τους κινητηρες μετραει η ιπποδυναμη απο μηχανακια μεχρι νταλικες και μπουλντοζες.
τι να κανουμε δλδ τωρα, να ταλλαξουμε εμεις εδω στο φορουμ και να λεμε οτι μετραει η ροπη.
αλλο ένα εύστοχο σχόλιο...
-
red_monster ασε τις εξυπναδες.
-
red_monster ασε τις εξυπναδες.ρε ιταλάκια , μας διαβάζουν και σοβαροί άνθρωποι που κατανοούν 2 πράγματα παραπάνω...αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι μην γράφεις απλά για να γράφεις...
-
δεν σε ειδα να γραφεις και τιποτα σοβαρο,ολο ειρωνιες εισαι.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Πιάσαμε πάλι τα 0-100...Έχεις απόλυτο δίκιο....
Και πίστεψε με αγαπητέ μου δεν είμαι υπερ της αριθμολαγνείας, ειλικρινά.
Για να επιστρέψουμε ontopic εγώ έχω ερωτευθεί το courtesy car της Maserati....
Την μπλε Mito -
δεν σε ειδα να γραφεις και τιποτα σοβαρο,ολο ειρωνιες εισαι.Ξεκολλάτε ρε σεις....Σιγά μην μαλώσουμε τώρα για μερικούς αριθμούς....
Η 147 εξάλλου 10χρόνια στην αγορά τα έφαγε τα ψωμιά της και με το παραπάνω.... -
Τώρα που βγήκε η g τα φαγε ε;
Τέσπα, κάνεις λάθος, τα 120 άλογα δεν λένε τίποτα από μόνα τους ως στεγνός αριθμός.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πιάσαμε πάλι τα 0-100...
Έχεις απόλυτο δίκιο....
Και πίστεψε με αγαπητέ μου δεν είμαι υπερ της αριθμολαγνείας, ειλικρινά.
Για να επιστρέψουμε ontopic εγώ έχω ερωτευθεί το courtesy car της Maserati....
Την μπλε MitoΕπειδη και εγω την ερωτευθηκα την συγκεκριμενη υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε να την παρουμε
ή απλα θα βγαζουν εκδοσεις και χρωματα μονο για να τις χαζευουμε? -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Επειδη και εγω την ερωτευθηκα την συγκεκριμενη υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε να την παρουμε
ή απλα θα βγαζουν εκδοσεις και χρωματα μονο για να τις χαζευουμε?Αν έχεις Maserati και την πας για service θα την πάρεις βόλτα...
Κρίμα να μην διατίθεται σε αυτό το χρώμα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα που βγήκε η g τα φαγε ε;Τέσπα, κάνεις λάθος, τα 120 άλογα δεν λένε** τίποτα** από μόνα τους ως στεγνός αριθμός.
κανεις λαθος,ειναι το πιο σημαντικο και μετα ερχεται η ροπη .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα που βγήκε η g τα φαγε ε;Τέσπα, κάνεις λάθος, τα 120 άλογα δεν λένε **τίποτα από μόνα ** τους ως στεγνός αριθμός.
-
λενε λενε
-
Απλά εξαιρετική!! Μακράν η πιο όμορφη και κυριλέ Mito που έχω δει!
-
Το cuio pelle Frau τελικά είναι το ωραιότερο χρώμα δέρματος αλλά λερώνει εύκολα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Στο link με τη χρεπογκόλφω έχει βάρος 1.414 κιλά!!!
Εδιτ: είναι το plus!!
οντως ειναι το plus που συμφωνα με την εταιρεια ειναι 100 κιλα παραπανω, παρολα αυτα μενει ελαχιστα πιο πισω απο τη ζμπορ 147
ναι και ενα κανονικο golf
(το οποιο ειναι επισης σαφως πιο βαρυ απο την 147)
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=123870-100 9.3'
0-1000 m 30.7'
τελος -
σε εμενα παντως το δερμα στο χρωμα του δερματος,cuoio pelle,δεν εχει ακομη λερωσει..ελπιζω να μην συμβει στο μελλον..αλλα απο την αλλη δεν ειναι κ μπεζ η λευκο για να φανει(γιατι ολα λερωνονται,αλλα δεν φαινεται σε ολα)..
-
εχει δικιο ο Giuseppe Busso.παντου σε ολους τους κινητηρες μετραει η ιπποδυναμη απο μηχανακια μεχρι νταλικες και μπουλντοζες.
τι να κανουμε δλδ τωρα, να ταλλαξουμε εμεις εδω στο φορουμ και να λεμε οτι μετραει η ροπη.
+1000!!! Έτσι ακριβώς είναι! Η ιπποδύναμη και το διάγραμμά αυτής μετράει μόνο. Η ροπή είναι άχρηστο να αναφέρεται καν. Επι παραδείγματι, η MTU (κατασκευαστής κινητήρων για άρματα, πλοία κλπ) δεν αναφέρει καν ροπή στα εγχειρίδια των Leopard αλλά μόνο ιπποδύναμη. Διαβάστε και κανένα Χοϊδά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Διαβάστε και κανένα Χοϊδά!Aυτό είπα και εγώ.
Όποιος έχει το κείμενο ας το ποστάρει -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Για ποιο λογο αραγε υπαρχει η περιφημη μετρηση κιλων/ιππο? Σου λεει κατι? Θα επρεπε...
Επιπλεον εκθετεις και την οποια αιγλη εχει απομεινει απο την AR οταν μιλας επανηλειμμενα
για καλυτερες επιδοσεις της 147 120ps σε σχεση με το Golf 5 /122ps.
Eιναι δυνατον να λες κατι τετοιο? Να μου πεις για πιο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ και ΑΝΟΘΕΥΤΗ αισθηση του κινητηρα, καλυτερο ηχο, να πω μαλιστα εκει η 147 υπερισχυει, αλλα σε επιπεδο επιδοσεων, σε οποιαδηποτε ρεπριζ η 147 ειναι χαμενη απο το light υπερτροφοδοτουμενο Golf. Μην με κανεις να σου παραθεσω πινακες παλι, θα γελασει και ο καθε πικραμενος...Λοιπόν πικραμένε άκου,
παρακάτω σου παραθέτω 2 λινκς
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=344&article=10081
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=608&article=12816...με το Golf Plus 1.4 Tsi 122 στα 1414κιλα?
Οι πολυαγαπημένοι σου 4Τροχοί, όπως και εμένα στο παλαιό παρελθόν είχαν κάνει τις μετρήσεις....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και όχι ανακοινώσιμεςΠαρε αυτες απο κατω...Ή μηπως ειναι ψευτικες?
ότι η 147 120 ίππων επιτυγχάνει το 0-100 σε 10.4(λιγότερο κατά 0.2 από ότι ανακοινώνει ο κατασκευαστής όπως κατά πάγια τακτική πράττει ο όμιλος αφού ανακοινώνει τις πλέον απαισιόδοξες μετρήσεις)
ενώ το Golf Tsi 122 ίππων κατά την μέτρηση των 4Τ το επιτυγχάνει σε 10.7(πολύ περισσότερο από ότι ανακοινώνει ο κατασκευαστής).Λοιπον αν και off topic ειναι τοσο προκλητικη αυτη η σιγουρια σου, που δεν μπορει να μεινει αναπαντητη...
Όσον αφορά την 1η φράση του quote εγώ ο ίδιος μίλησα για την αναλογία κιλών/ίππο σε προηγούμενο ποστ. Η ανησυχία σου για να μου την 'πεις' σε έκανε να το παραβλέψεις?
Η ιπποδύναμη είναι το αποτέλεσμα ροπών στροφών και λοιπά, μην πηγαίνουμε πάλι στις φυσικές επιστήμες....
Έτσι 120 ίπποι είναι όμοιοι με τους 120 ίππους. Άσχετα με το πως αυτοί αποδίδονται που εκεί βάζει την τεχνική και τις γνώσεις του ο κάθε κατασκευαστής.... Απλά και όμορφα.Mακαρι να ηταν ετσι τοσο απλα...Ελα που δεν ειναι ομως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εχει δικιο ο Giuseppe Busso.
παντου σε ολους τους κινητηρες μετραει η ιπποδυναμη απο μηχανακια μεχρι νταλικες και μπουλντοζες.
+1000!!! Έτσι ακριβώς είναι! Η ιπποδύναμη και το διάγραμμά αυτής μετράει μόνο. Η ροπή είναι άχρηστο να αναφέρεται καν. Επι παραδείγματι, η MTU (κατασκευαστής κινητήρων για άρματα, πλοία κλπ) δεν αναφέρει καν ροπή στα εγχειρήδια των Leopard αλλά μόνο ιπποδύναμη. Διαβάστε και κανένα Χοϊδά!
ναι εε? και η ιπποδυναμη πώς προκυπτει αραγε?
(ροπη με στροφες μηπως? )στο τελος την ιπποδυναμη θα κοιταξεις, αλλα ακομα και αυτη μονο να δεις τα διαγραμματα των ατμοσφαιρικων και τουρμπατων εχουν πολυ μεγαλες διαφορες υπερ των τουρμπατων
ειναι το ιδιο να εχεις 120 αλογα για μια στιγμη και το ιδιο να εχεις πανω απο 110 για αρκετα περισσοτερο απο μια στιγμη?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008