-
Από εδώ. Αν καταλαβαίνει κάποιος κάτι απο το κείμενο...
Προσωπικά το μπροστά δε μου λέει κάτι.... -
σαν να μην μου αρεσει.... τα φωτα φερνουν κατι απο το οικτρο Micra.
-
Πολύ ρετρό μοιάζει μάλλον... Δεν μπορώ να πω αν μου αρέσει ή όχι, πρέπει να δω κάτι παραπάνω από το ...1/10 του αυτοκινήτου για να σχηματίσω γνώμη, είμαι της παλιάς σχολής και έχω ξεχάσει και την ...μαγική μου σφαίρα!
-
Α, από αυτά που γράφει στην σελίδα πάντως, λέει πως μιμείται σε πολλά την 8C, κάτι που επαληθεύεται και από τις φωτό από αυτό το λίγο που μπορούμε να δούμε...
Υπομονή, λογικά θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα, αφού η παρουσίαση δεν αργεί. -
Αυτό που γράφει είναι προς το παρόν να βολευτείτε με αυτές τις φωτογραφίες 'γραμματόσημα'.... Λέει επίσης οτι δεν είναι ικανοποιητικές ώστε να δίνουν μία άποψη σωστή της Junior αλλά τι να κάνουμε ας παραμείνουμε προς το παρόν σε αυτές τις φωτο. Χαιρετίσματα δηλαδή…
Επίσης λέει οτι το πίσω μέρος μιμείται την 8C Competizione και άλλα χαιρετίσματα επίσης..
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Από εδώ. Αν καταλαβαίνει κάποιος κάτι απο το κείμενο...
Προσωπικά το μπροστά δε μου λέει κάτι....Δε με τρελαίνει. Πίσω θυμίζει Bravo και μπροστά το περίμενα λίγο μεγαλύτερο το φως α λα F430...τότε θα έλεγε πολύ! Αλλά ας δούμε το τελικό αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Επειδή το έχω κιόλας, θα έχουμε ίδιο φανάρι ...
-
Πολύ ρετρό δείχνει. Βέβαια αν δεν δω το τελικό σχέδιο δεν σχηματίζω άποψη
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΩΧ!!! Ίδιο είναι
-
Δεν έχει όμως τη μάπα του Φου Μαντσού...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν έχει όμως τη μάπα του Φου Μαντσού...Τι εννοείς?
Ποιό αυτοκίνητο έχει τη μάπα του Φου Μαντσού και πως είναι εμφανισιακά ο εν λόγω κύριος?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν έχει όμως τη μάπα του Φου Μαντσού...Αν εννοείς το Micra (λόγω Ιαπωνικής καταγωγής ...), μιλάμε για ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ.
Αν είχε όλο το πρόσωπο ίδιο ... λέγεται ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ και είναι κρίμα για την Alfa Romeo... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δεν έχει όμως τη μάπα του Φου Μαντσού...
Τι εννοείς?
Ποιό αυτοκίνητο έχει τη μάπα του Φου Μαντσού και πως είναι εμφανισιακά ο εν λόγω κύριος?
-
Παιδες και η 147 pro fl ρετρο ειναι αλλα ειναι πανεμορφη και διαχρονικη...
-
Θα συμφωνήσω με τον gkanetidi. Περιμένετε να το δείτε πρώτα ολόκληρο, και άλλη φορά με ξένισε στην αρχή σχέδιο της AR και μετά άλλαξα γνώμη.
Το δε micra νομοθετεί (rules) από εμφάνιση. Δεν ξέραμε να σχεδιάζουμε κούτες από ψυγεία και να βάζουμε ρόδες σε μικρά νεανικά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+Φτηνότερα ανταλλακτικά!
-
Πολύ άσχημο φως!! Αλλά δεν μπορώ να πω αν ένα αυτοκίνητο είναι ωραίο ή όχι αν δεν δω και το υπόλοιπο. Δεν τους φοβάμαι του Ιταλούς στο σχεδιασμό. Πιστεύω οτι θα είναι ωραίο όταν ολοκληρωθεί.
-
τα εμπρος φωτιστικα ετσι οπως εχουν απομονωθει στη φοτο φενονται ασχημα. Αλλα στο καπο με τα νευρα αλα 8σε πρεπει να δειχνει. Και προς θεου μη ποσταρετε φωτο απ το μικρα χωρις προειδοποιηση.
-
Φυσικά. Η Alfa Romeo ίσως είναι απο τις μια, δυο εταιρίες που στην σχεδίαση είναι στο ανώτατο επίπεδο, πράγμα που παραδέχονται όχι μόνο οι οπαδοί. (Εγώ είμαι απο αυτούς που δεν θα έπαιρνα αλλά τις θαυμάζω στο δρόμο...)
Αν και δεν ανήκω στην κατηγορία των κατόχων μικρών σπορ αυτοκινήτων πλέον φαντάζομαι ότι θα διαφέρει απο τα άλλα 'μοδάτα ψευτορετρό βιομηχανικά προιόντα' (βλέπε Mini, BMW 1 κλπ) ή τις μαζικές παραγωγές (Mazda 2, Peugeot 207 κλπ).
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ... τα στρόγγυλα φανάρια δεν είναι ... αποκλειστικότητα καμίας εταιρίας ... -
39 σελίδες ΠΡΙΝ την παρουσίαση και ΧΩΡΙΣ ολοκληρωμένη εικόνα !!!
έκτακτα!
και τα φανάρια του mini μοιάζουν με 996,
και του πρώτου ΤΤ με barchetta που μοιάζει με E-type κ.ο.κ.μηδένα προ του τέλους...
υγ. έχει το alfisti επίσημο πληροφοριοδότη?!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008