-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Εδώ τι μας δείχνει ο ποιητ... εεεε.... φωτογράφος????
-
Μας δείχνει ... μάλλον εννοεί :
Η κυψελωτή γρίλια είναι μπροστά (σύμφωνα με άλλη φωτογραφία) οπότε μάλλον πρόκειται για το φως ομίχλης μπροστά ...Την 1η και την 5η με τα ανθρακονήματα (μάλλον) δεν καταλαβαίνω !!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την 1η και την 5η με τα ανθρακονήματα (μάλλον) δεν καταλαβαίνω !!!
1η= καθρεπτης;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την 1η και την 5η με τα ανθρακονήματα (μάλλον) δεν καταλαβαίνω !!!
1η= καθρεπτης;
Σ' αυτο θα πόνταρα και εγώ. Όσο για την 5η, μήπως το ταμπλό (βλ και Bravo)?
-
-
-
ειναι φοβερο το πως μαζευονται οι αλφιστι μολις ο χρηστης sakis petajei 2-3 φωτο...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ειναι φοβερο το πως μαζευονται οι αλφιστι μολις ο χρηστης sakis petajei 2-3 φωτο...... όσο φοβερό είναι το πώς πετάγεσαι εσύ σαν το μαϊντανό σε διάφορα θέματα, ρίχνοντας τα flames σου εκεί που δεν σε σπέρνουν.
-
θεωρείς περίεργο όταν υπάρχει νέο υλικό να σχολιαστεί ;
Πιο περιέργο δεν είναι να γράφει κάποιος χωρίς λόγο ...
-
Γιατι κατι πρεπει να σχολιαζεται αρνητικα (και προπαντων τα alfa romeo)
modesty always pay
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ειναι φοβερο το πως μαζευονται οι αλφιστι μολις ο χρηστης sakis petajei 2-3 φωτο...
... όσο φοβερό είναι το πώς πετάγεσαι εσύ σαν το μαϊντανό σε διάφορα θέματα, ρίχνοντας τα flames σου εκεί που δεν σε σπέρνουν.
οντως,μετα απο 10³ warns θα πρεπε να μαι περισσοτερο προσεκτικος
ή λιγοτερο οπως το δει κανεις
-
ρε παλικαρι τι θεμα εχεις; αδιασε μας τη γωνια και μη μας αναγκαζεις να γεμιζουμε με οφφ τοπικ το topic. Κανουμε κλικ να διαβάσουμε κανα νέο και βλέπουμε τα εριστικα postakia σου.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
... όσο φοβερό είναι το πώς πετάγεσαι εσύ σαν το μαϊντανό σε διάφορα θέματα, ρίχνοντας τα flames σου εκεί που δεν σε σπέρνουν.
οντως,μετα απο 10³ warns θα πρεπε να μαι περισσοτερο προσεκτικος
ή λιγοτερο οπως το δει κανεις
Έχεις δίκιο, υπήρξαμε πολύ ελαστικοί μαζί σου. Κακώς. Ban δύο εβδομάδων σε πρώτη φάση, και βλέπουμε.
[admin]
-
απο τιμες παιδια τι ξερουμε?????
κατι ακουγεται για ξεκινημα απο 16.000€ ο 1.4
και απο 18-19.000€ ο 1.4Τ 135hpτον 1.4Τ με τα 165hp τον βλεπω γυρω στα 22Κ και αμα
βαλω και τιποτα extra οροφες κλπ να πηγαινει κανα 25Κ -
Μπερδεύτηκα
Η Junior τι κατηγορία είναι??? Δεν είναι μια κατηγορία κάτω από την 147???
Εάν ισχύει αυτό...ακριβή δεν είναι ρε σεις?
Κάτσε να βγει βέβαια...
-
Αν ισχύουν οι τιμές που ανέφερε ο project πάνω, θα είναι πιο φθηνή απο mini. Αλλά και να μην ισχύουν, πάλι θα ναι πιο φθηνή απο mini
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΜπερδεύτηκαΗ Junior τι κατηγορία είναι??? Δεν είναι μια κατηγορία κάτω από την 147???
Κάτσε να βγει βέβαια...
Οσο ακριβοτερο ειναι το δικο σου, απο τα υπολοιπα μικρομεσαια Σκεψου ποσο κανει ενα 207Τ, ενα καλα εξοπλισμενο tjet Punto... και θα δεις πως δεν ειναι και τοσο πανω τελικα (αν ισχυουν οι τιμες).
Αν θες παντως να αναρωτηθεις για κατι, αυτο θα ηταν κατα την γνωμη μου ο 1,4 ατμοσφαιρα. Τι δουλεια εχει...?
-
Για να υπάρχει και μια έκδοση με λιγότερα από 100 άλογα ίσως;
Εξάλλου η κίνηση σε αστικές και επαρχιακές οδούς δεν θέλει (ούτε και σηκώνει εδώ που τα λέμε) και πολλά - πολλά. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Για να υπάρχει και μια έκδοση με λιγότερα από 100 άλογα ίσως;
Εξάλλου η κίνηση σε αστικές και επαρχιακές οδούς δεν θέλει (ούτε και σηκώνει εδώ που τα λέμε) και πολλά - πολλά.Κοιτα... ο 95αρις στο Punto, ηδη ειναι πνιγμενος! Σε μια junior με λιγο ποιο πολυτελη εξοπλισμο, ισως λιγο ποιο πολυπλοκες τεχνικες λυσεις... θα επιφερουν πιθανα αυξημενο βαρος. Υπο αυτη την σκοπια, δεν μπορω να φανταστω τι ρολο παιζει σε μια μαρκα που εχει και την εικονα του 'σπορ'
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπερδεύτηκα
Η Junior τι κατηγορία είναι??? Δεν είναι μια κατηγορία κάτω από την 147???
Κάτσε να βγει βέβαια...
Οσο ακριβοτερο ειναι το δικο σου, απο τα υπολοιπα μικρομεσαια Σκεψου ποσο κανει ενα 207Τ, ενα καλα εξοπλισμενο tjet Punto... και θα δεις πως δεν ειναι και τοσο πανω τελικα (αν ισχυουν οι τιμες).
Αν θες παντως να αναρωτηθεις για κατι, αυτο θα ηταν κατα την γνωμη μου ο 1,4 ατμοσφαιρα. Τι δουλεια εχει...?
Δεν είσαι δίκαιος...γιατί το μεν Junior είναι ένα κλικ κάτω από την 147 σε κατηγορία (άρα και του δικού μου) αλλά θα κάνει όσο μια 147 1.6 και η δε BMW μου είναι 2λτ, premium και η γνωστή υπερτιμολόγηση της BMW Hellas (10K κάτω κάνει η δική μου στη Γερμανία).
Εάν κάνει λοιπόν 20Κ η 1.4 Junior...τη θεωρώ λίγο ακριβή.
Πόσο έχει το Golf TSI?
Πάντως πιστεύω ότι είναι νωρίς να μιλάμε για τιμολογήσεις. Άλλωστε εξαρτάται και με τι εξοπλισμό θα έρθει στην Ελλάδα.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008