-
Ρε φίλε new mito και μένα μου μεινε στα 2,5 χρόνια που την είχα από αισθητήρα μίζας. Ένα ανταλλακτικό άλλαξα στην εγγύηση και τέλος.
Εξοργισμένος με τον όμιλο FIAT;Άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος..............
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Για να δουμε, θα ειναι ανταξια των προσδοκιων?
Ποιών προσδοκιών? Ποιός θέτει αυτές τις προσδοκίες? Εσύ, ο Τύπος ή ο παπάς της ενορίας?
Το ιδιο το εργοστασιο, οι υποψηφιοι αγοραστες και ο ανταγωνισμος στην κατηγορια της.
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
Λοιπον παιδια μολις με πηραν απο την spicar το αμαξι μου εχει προβλημα με την καλωδιακη διαχειρηση κινητηρα τωρα τι ειναι αυτο δεν εχω ιδεα και αυριο θα το χω ετοιμο..........ουτε το injection oyte η βενζινη εφταιγε,,,το πηρα προβληματικο..τοσο τυχερος ειμαι....εχω νευριασει πολυ με τον ομιλο φιατ ειμαι πολυ απογοητευμενος....παρεπιπτωντος γνωριζει κανεις(που οντως γνωριζει και δεν αερολογει) τι σημαινει καλωδιακη διαχειρηση κινητηρα??? απο που να αρχισω τισ μυνησεις δεν ξερω 5 ημερων αμαξι εχω φορτωσει απιστευτα.............Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα περίεργο το πρόβλημα που σου έβγαλε. Κάτι ελατωματικό στην καλωδίωση, (καλώδιο, σύνδεση, γείωση?) συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Και απο την στιγμή που μιλάμε και για άμεση διάγνωση μάλλον δεν θα σε ταλαιπωρήσουν.
Με τόσα μέτρα καλωδίωσης πλέον είναι λογικό να υπάρχει ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών στα πρώτα χιλιόμετρα που να οφείλεται στα ηλεκτρολογικά/ηλεκτρικά συστήματα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως θα προτιμούσα μια τέτοια GTA να μοιάζει τεχνικά με το Clio RS παρά με το Cooper S.Mα ποιο πολυ με το RS παρα με το Cooper δεν μοιαζει? Εννοω απο αποψη αναρτησης ,ασε που το Cooper ειναι αρκετα μικροτερο σε μεγεθος.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Πάντως θα προτιμούσα μια τέτοια GTA να μοιάζει τεχνικά με το Clio RS παρά με το Cooper S.
Mα ποιο πολυ με το RS παρα με το Cooper δεν μοιαζει? Εννοω απο αποψη αναρτησης ,ασε που το Cooper ειναι αρκετα μικροτερο σε μεγεθος.
Δεν το πιασες το υπονοούμενο...
200 ατμοσφαιρικά άλογα με τον κόφτη κοντά στις 8.000.... -
ρε παιδια πλακα εκανα για τισ μυνησεις,ειναι δυνατον....οσο για το αν νοιωθω σημαντικος...η νεοελληνας...οπως ειπε καποιος ασε να το ξερω εγω καλυτερα και να μην προβαινεις σε χαρακτηρισμους χωρισ ουτε καν να με γνωριζεις στο ελαχιστο....αστειευομουν με την τυχη μου, και απλα εκανα υπομονη 3 μηνεσ να το παρω και τωρα που το χω δεν το χαιρομαι 5 μερεσ το χω και επειδη μηχανολογικα ειμαι ασχετος το δηλωνω ουτε το παιζω οτι ξερω ουτε και ξερω ηθελα την βοηθεια σας οσοι οντως ξερετε ενοειται...λογικο ειναι να χω φορτωσει.. του κουτιου αμαξι και 2 φορες συνεργειο...........επιπλεον η spicar θα κανει αναφορα στην fiat ετσι μου ειπαν για το προβλημα διοτι ετσι το πηρα απο το εργοστασιο....για να γραφτει στα πρακτικα......
-
Χαλάρωσε τότε και μην τρελαίνεσαι. Τέτοιου είδους προβλήματα υπάρχουν ακόμα και σε αυτοκίνητα με 5πλάσια τιμή.
-
Στη δημοσιευση μου εγραψα οτι καλα εκανες και εισαι στεναχωρημενος και τσαντισμενος με την τυχη σου. Αλλα οι ανθρωποι θα στο αλλαξουν, χωρις κανενα ενδοιασμο απ'οτι λες, οποτε δεν εχεις λογο να απογοητευεσαι απο τη Fiat. Επισης εγραψες με σοβαρο υφος και οχι με διαθεση πλακας για μηνυσεις. Αν εγω καταλαβα λαθος παω πασο και ζητω συγνωμη, αλλα αν το εννοουσες τοτε ναι δεν αναιρω οτι ειπα.
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
ρε παιδια πλακα εκανα για τισ μυνησεις,ειναι δυνατον....οσο για το αν νοιωθω σημαντικος...η νεοελληνας...οπως ειπε καποιος ασε να το ξερω εγω καλυτερα και να μην προβαινεις σε χαρακτηρισμους χωρισ ουτε καν να με γνωριζεις στο ελαχιστο....αστειευομουν με την τυχη μου, και απλα εκανα υπομονη 3 μηνεσ να το παρω και τωρα που το χω δεν το χαιρομαι 5 μερεσ το χω και επειδη μηχανολογικα ειμαι ασχετος το δηλωνω ουτε το παιζω οτι ξερω ουτε και ξερω ηθελα την βοηθεια σας οσοι οντως ξερετε ενοειται...λογικο ειναι να χω φορτωσει.. του κουτιου αμαξι και 2 φορες συνεργειο...........επιπλεον η spicar θα κανει αναφορα στην fiat ετσι μου ειπαν για το προβλημα διοτι ετσι το πηρα απο το εργοστασιο....για να γραφτει στα πρακτικα......Τα προβλήματα με τις καλωδ είναι συνηθισμένα και τις περισσότερες φορές άμεσα επιλύσιμα.
Φίλου του βραχυκύκλωνε το καντραν σε punto sporting προηγούμενης γεννιάς επειδή μια γείωση στα φώτα ομίχλης είχε ξεχαστεί...
Το οτι νευριάζεις και ξεσπάς μου φαίνεται πολύ λογικό, το τι προβλήματα έχουν αυτοκίνητα 5τιμής δεν έχει καμία σχέση. Το να πάρεις αυτοκίνητο του κουτιού και να το πας κατευθείαν συνεργείο είναι κάπως, και σίγουρα δεν σε προδιαθέτει θετικά.
Ας μην ξεχνάμε οτι δεν είναι κανένα ρουμάνικο μεσαίο με 8000e να πεις πας στο διάολο , αλλά τα ποιο αρκιβο supermini της αγοράς -
ερωτησεις:
στη μιτο τα παραθυρα κλεινουν με καποιο τροπο κατα το κλειδωμα ή πρεπει να μπεις μεσα να τα κλεισει μονος σου??
το παραθυρο του συνοδηγου δεν ειναι αυτοματο, σωστα???επισης επειδη καποιος ειχε παταξει ενα τουβλο περι στρωμενων αυτοκινητων,σου λενε να το στρωσεις τα πρωτα 1500χλμ και να αλλαξεις λαδια στα πρωτα 5.000
επισης μου κανε εντυπωση οτι γενικα η αλλαγη λαδιων ειναι καθε 30.000 χλμ, παααρα πολλα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ερωτησεις:
στη μιτο τα παραθυρα κλεινουν με καποιο τροπο κατα το κλειδωμα ή πρεπει να μπεις μεσα να τα κλεισει μονος σου??
το παραθυρο του συνοδηγου δεν ειναι αυτοματο, σωστα???επισης επειδη καποιος ειχε παταξει ενα τουβλο περι στρωμενων αυτοκινητων,σου λενε να το στρωσεις τα πρωτα 1500χλμ και να αλλαξεις λαδια στα πρωτα 5.000
επισης μου κανε εντυπωση οτι γενικα η αλλαγη λαδιων ειναι καθε 30.000 χλμ, παααρα πολλα!Αυτό που λές (και ίσως στρώσιμο για παραπάνω από 1500 χλμ και αλλαγή λαδιών σε λιγότερα από 5000 χλμ) το υποστηρίζω και εγω ....
Πάντως το Manual δεν αναφέρει κάτι τέτοιο περί στρωσίματος και αλλαγή λαδιών στα πρώτα 5000 χλμ. Το μόνο που λέει είναι ότι η κατανάλωση λαδιού σταθεροποιείται μετά τα πρώτα 5-6000 χλμ.
Όταν το πήρα δεν μου είπαν να αλλάξω λάδια πιο νωρίς από αυτο που λέει ο κατασκευαστής, παρόλο που έκανα ερώτηση περί λαδιών για να δω...
Ο κατασκευαστής λέει: Aλλαγή λαδιών μεν κάθε 30,000 χλμ. ΑΛΛΑ σε υποσημείωση λέει ότι εάν τα χλμ πραγματοποιούνται ως επι το πλείστον στην πόλη ή το αυτοκίνητο διανύει λιγότερα από 10,000 χλμ τον χρόνο τα λάδια και το φίλτρο θα πρέπει να αλλάζονται ΚΑΘΕ 12 ΜΗΝΕΣ (ή γύρω στα 20,000 χλμ.... )
-
New mito, μακάρι το πρόβλημά σου να λήξει εδώ, να φτιαχτεί το όλο θέμα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως θα προτιμούσα μια τέτοια GTA να μοιάζει τεχνικά με το Clio RS παρά με το Cooper S.
Mα ποιο πολυ με το RS παρα με το Cooper δεν μοιαζει? Εννοω απο αποψη αναρτησης ,ασε που το Cooper ειναι αρκετα μικροτερο σε μεγεθος.
200 ατμοσφαιρικά άλογα με τον κόφτη κοντά στις 8.000....Φανταζεσαι την Mito GTA με τον κινητηρα του S2000?240 αλογα και 9000 στροφες απο 2000 cc
τι αλλο θες -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
200 ατμοσφαιρικά άλογα με τον κόφτη κοντά στις 8.000....Φανταζεσαι την Mito GTA με τον κινητηρα του S2000?240 αλογα και 9000 στροφες απο 2000 cc
τι αλλο θεςTo σασί και την κουκούλα του S2000!
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
τι αλλο θεςTo σασί και την κουκούλα του S2000!
Η αλήθεια είναι ότι κάποτε που το S2000 ήταν σπερματοζωάριο στα απαυτά του Χόντα η Alfa Romeo κατασκεύασε κάτι σαράβαλα ονόματι Giulia Sprint GTA, GT Am, 33 Stradale....
Απορώ ποιός ο λόγος της απόδοσης 240 ίππων στις 9.000σαλ την ωρα που μπορείς να τους αποδίδεις στις 5.500σαλ?
Αλλάξαν οι εποχές πλέον.
-
Απορώ ποιός ο λόγος της απόδοσης 240 ίππων στις 9.000σαλ την ωρα που μπορείς να τους αποδίδεις στις 5.500σαλ?
-
Μην (ξανα)ξεκινήσουμε αυτήν τη συζήτηση τώρα...
-
240 ιπποι σε ενα αμαξι 1200 κιλων κ τοσο μικρων διαστασεων θα το κανουν πυραυλακι! εδω και με τους 155 ιππους πεταει! λογικα θα εχει επιταχυνση κατω απο 6 δευτερολεπτα, τελικη γυρω στα 250 και τα ρεπριζ θα ειναι καλυτερα και απο evo!!! ειμαι περιεργος να δω το στησιμο του και την εμφανιση του...παντως πιστευω οτι θα το λανσαρουν στην αγορα πολυ γρηγορα. εδω καλα καλα ουτε 5 μηνες δεν εχει στην αγορα, πριν λιγο καιρο εβγαλαν κ τον 120hp και τωρα ακουμε για τον 240.
για την 159 ειναι πολυ σωστη η κινηση για τοποθετηση του 1.8 200hp! επρεπε να ειχε γινει εδω κ καιρο πιστευω. ο 1.9 και 2.2 ηταν απλα καλος. στην brera θα βαλουν κανα μοτορι σαν τον 1.8 της mito gta? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Για να δουμε, θα ειναι ανταξια των προσδοκιων?
Ποιών προσδοκιών? Ποιός θέτει αυτές τις προσδοκίες? Εσύ, ο Τύπος ή ο παπάς της ενορίας?
Το ιδιο το εργοστασιο, οι υποψηφιοι αγοραστες και ο ανταγωνισμος στην κατηγορια της.
δικιο εχει ο giuseppe, δεν υπαρχουν ιδιαιτερες προσδοκιες αν σκεφτει κανεις οτι η 147 GTA ηταν χειροτερη απ'το R32
Alfa Romeo Mi.Τo 2008