-
μου το ξαναεβγαλε το check engine εχω ξενερωσει την ζωη μου αυριο παλι συνεργειο και το χω μονο 5 μερες.......γιατι σε μενα γαμωτο?????
-
απο αλλο βενζιναδικο εβαλες??? κι αν ναι τι??
-
αισθητηρας Λ.......................
-
δεν εβαλα βινζινη παιδια ηταν γεματο απλα μου ειχαν πει στο συνεργειο αμα στο κσανβγαλει ελα να το πσακσουμε καλυτερα και να μεινει μεσα το αμαξι,εχω ξενερωσει τελειως 5 μερες το χω και ολο συνεργειο ειναι φοβαμαι οτι δεν ειναι τελικα απο την βενζινη και κατι αλλο παιζει........
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
δεν εβαλα βινζινη παιδια ηταν γεματο απλα μου ειχαν πει στο συνεργειο αμα στο κσανβγαλει ελα να το πσακσουμε καλυτερα και να μεινει μεσα το αμαξι,εχω ξενερωσει τελειως 5 μερες το χω και ολο συνεργειο ειναι φοβαμαι οτι δεν ειναι τελικα απο την βενζινη και κατι αλλο παιζει........Όταν τους το πήγες τι έκαναν? Απλά σου είπαν 'έλα αν σου ξανανάψει' και το έσβησαν?
Αν άναψε πάλι προφανώς φταίει η βενζίνη (πάλι) άρα γιαυτό ξανανάψε.
Είχε τύχει και στον αδερφό μου (Astra GTC 1.8 ) και μετά από 1-2 γεμίσματα με 100άρα έβσησε από μόνο του.
-
οχι το κοιταξαν το εβαλαν στο διαγνωστικο το τσεκαραν παντου και τιποτα ολλα τελεια μου ειπαν.............και τωρα παλι τα ιδια...........
-
περίμενε να αδείασει η βενζινη που έχει μεσα και πήγαινε βάλτου 100αρα.. κατα 90% θα φτιάξει.. και φυσικά μην ξαναβάλεις ποτέ απο κει που είχες βάλει.
-
δε θελω να λεω υπερβολες, αλλα θα τις πω!!
ειναι ευκολο να του αδειασουν τελειως το ρεζεβουαρ μπας και εχει βαλει τελειως μαπα βενζινη?? -
εκλεισα ραντεβου αυριο παλι να το παω,στην αραχωβα εβαλα ο μ....ς δεν το χω χαρει καθολου το αμαξι ολο συνεργειο ειναι
-
παιδια μακρι να φταιει η βενζινη και να μην ειναι τιποτα αλλο σοβαρο.............
-
Μερικες πρωτες πληροφοριες
για την GTA...http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/237160/' target='_blank
Για να δουμε, θα ειναι ανταξια των προσδοκιων?
-
2000 λίρες φτηνότερη από το Works, ήτοι 3200 ευρά, ήτοι κανά 27άρι χιλλιάρικα;
-
Εχω ξαναγραψει οτι αν η MiTo GTA εχει 240 ιππους, ειναι ελαφρια, στριβει καλα και εχει τιμη γυρω στα 28Κ-29Κ θα σκοτωνει. Πολυ ειπαν οτι ειναι πολλα τοσα λεφτα για ενα supermini, ισως και να εχουν δικιο αλλα εγω αν εκπληρωνει τις προσδοκιες θα σκοτωνα για να την παρω.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Για να δουμε, θα ειναι ανταξια των προσδοκιων?Ποιών προσδοκιών? Ποιός θέτει αυτές τις προσδοκίες? Εσύ, ο Τύπος ή ο παπάς της ενορίας?
-
παιδια μακρι να φταιει η βενζινη και να μην ειναι τιποτα αλλο σοβαρο.............Βγες εξω και τελειωσε την βενζινη 11 με 2 το βραδυ ειναι μια χαρα ωρα....
Δεν ειναι δυσκολο με τετοιο αμαξι....
Μετα αντε να βαλεις αλλη βενζινη και αν σου ξανα αναψει το πηγαινεις και στην Αλφα να το δουνε!
Αφου σου καναν ελεγχο την πρωτη φορα και δεν βρηκαν κατι μην ανυσηχεις.
Ρε μηπως το πηγαινεις σαν την κοτα το αμαξι και τσαντιστηκε??? -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Για να δουμε, θα ειναι ανταξια των προσδοκιων?
Ποιών προσδοκιών? Ποιός θέτει αυτές τις προσδοκίες? Εσύ, ο Τύπος ή ο παπάς της ενορίας?
εγω
ποιός άλλος?
-
Πάντως θα προτιμούσα μια τέτοια GTA να μοιάζει τεχνικά με το Clio RS παρά με το Cooper S.
-
Λοιπον παιδια μολις με πηραν απο την spicar το αμαξι μου εχει προβλημα με την καλωδιακη διαχειρηση κινητηρα τωρα τι ειναι αυτο δεν εχω ιδεα και αυριο θα το χω ετοιμο..........ουτε το injection oyte η βενζινη εφταιγε,,,το πηρα προβληματικο..τοσο τυχερος ειμαι....εχω νευριασει πολυ με τον ομιλο φιατ ειμαι πολυ απογοητευμενος....παρεπιπτωντος γνωριζει κανεις(που οντως γνωριζει και δεν αερολογει) τι σημαινει καλωδιακη διαχειρηση κινητηρα??? απο που να αρχισω τισ μυνησεις δεν ξερω 5 ημερων αμαξι εχω φορτωσει απιστευτα.............
-
καποιο λαθος στην πλεξουδα, ή κανένα φυσάκι/γείωση που δεν κάνει καλή επαφή. Καλά, μην ταράζεσαι, άθρωποι τα φτιάχνουν τα αμάξια, συμβαίνουν αυτά. Αν δεν φτιαχτεί το αμάξι, τότε να αγχωθείς...
-
Λοιπον παιδια μολις με πηραν απο την spicar το αμαξι μου εχει προβλημα με την καλωδιακη διαχειρηση κινητηρα τωρα τι ειναι αυτο δεν εχω ιδεα και αυριο θα το χω ετοιμο..........ουτε το injection oyte η βενζινη εφταιγε,,,το πηρα προβληματικο..τοσο τυχερος ειμαι....εχω νευριασει πολυ με τον ομιλο φιατ ειμαι πολυ απογοητευμενος....παρεπιπτωντος γνωριζει κανεις(που οντως γνωριζει και δεν αερολογει) τι σημαινει καλωδιακη διαχειρηση κινητηρα??? απο που να αρχισω τισ μυνησεις δεν ξερω 5 ημερων αμαξι εχω φορτωσει απιστευτα.............Ετσι νεοελληνα μου, αρχισε τις μηνυσεις, φορτωσε απιστευτα και νιωσε για λιγο σημαντικος... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αλλα αμα αυριο το παρεις και ειναι μια χαρα, ενω τα παντα στα καλυπτει η εγγυηση ποιος ο λογος να εισαι απογοητευμενος απο την εξυπηρετηση του group και για ποιο λογο να κανεις μηνυσεις; Α ναι ξεχασα, πρεπει να νιωσεις για λιγο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008