-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγώ όμως θα περιμένω να δώ αν ισχύει και για τις καινούριες...
Η Mito ειναι περα για περα τεσταρισμενη υπο την μορφη του Punto... Δες ενα Punto και θα έχεις την απάντηση που ζητας. Ελάχιστες ως ανυπαρκτες οι διαφορες στις ηλεκτρικες - μηχανολογικες λυσεις.
οποτε μας συμφερει η Μιτο δεν εχει καμια σχεση με το Πουντο, ενω σε αλλες περιπτωσεις ειναι το ιδιο αυτοκινητο...
Φυσικα ομως δεν αναφερεσαι σε μενα... (αν και δεν θυμαμαι να διαβασα καποιον να αρνειτε την στενοτατη σχέση με το Punto)
Η Mi.To εχει καθε σχεση με το Punto: σασι, κινητηρες, μεταδοσεις, ηλεκτρικα, ηλεκτρονικα... αυτο που αλλαζουν είναι οι ρυθμισεις στην ανάρτηση, τα υλικά και άλλα τριτεύοντα πράγματα...
-
-
Το κλασσικο κοκκινο κατα την αποψη μου δεν το καλο κοκκινο.Το καλο ειναι το 8C Rosso που εχει παρουσιαστει και απο οτι καταλαβαινω ειναι και μεταλλικο κατι που λεει πολλα για κοκκινο χρωμα.
-
Μπαίνω πάντως σε πειρασμό.....
Αν μου αρέσει και από κοντά και νοιώσω άνετα μέσα, νομίζω πως θα είναι το επόμενο μου αυτοκίνητο. Παρουσιάστηκε ακριβώς πάνω στη στιγμή που ενδιαφερόμουν να αλλάξω αυτοκίνητο.
Ενδεχόμενος μεγάλος χρόνος αναμονής δε θα με πειράξει καθόλου, οπότε αν όλα πάνε καλά αρχές του '09 ίσως με βρει με τη MI.TO!
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε ακριβώς θα τοποθετηθεί ο Multiair με τα 165 άλογα στη Mi.To;
Κρίμα δεν είναι να πάρει κανείς τον παλιό που είναι λιγότερο ισχυρός, καίει παραπάνω και μετά από λιγους μήνες να έχει και κινητήρα discontinued;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε ακριβώς θα τοποθετηθεί ο Multiair με τα 165 άλογα στη Mi.To;Κρίμα δεν είναι να πάρει κανείς τον παλιό που είναι λιγότερο ισχυρός, καίει παραπάνω και μετά από λιγους μήνες να έχει και κινητήρα discontinued;
Ah well, in** late 2009 **the MiTo gets a new generation of petrol engines with fancy valve gear to cut consumption significantly while adding about 15bhp.
Απο το http://www.topgear.com/content/features ... /01/2.html' target='_blank
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
Το κλασσικο κοκκινο κατα την αποψη μου δεν το καλο κοκκινο.Το καλο ειναι το 8C Rosso που εχει παρουσιαστει και απο οτι καταλαβαινω ειναι και μεταλλικο κατι που λεει πολλα για κοκκινο χρωμα.Από ανθρωπο που το έχει δει από κοντά λέει οτι καλό κοκκινο στην Mito είναι το Rosso Giullietta που είναι σκούρο παστέλ... αλλά αυτά ειναι γούστα
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε ακριβώς θα τοποθετηθεί ο Multiair με τα 165 άλογα στη Mi.To;Κρίμα δεν είναι να πάρει κανείς τον παλιό που είναι λιγότερο ισχυρός, καίει παραπάνω και μετά από λιγους μήνες να έχει και κινητήρα discontinued;
Επίσης τα Multiair μοντέλα δεν θα έχουν την ίδια τιμή με αυτά που αντικαθιστούν.Θα είναι ακριβότερα κατά τουλάχιστον 1000 ευρώ και πάνω.
-
Τα 'προβληματα νεοτητας' δεν τα σκεφτεται κανεις;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Τα 'προβληματα νεοτητας' δεν τα σκεφτεται κανεις;;;Είναι παράδοξο σ' αυτήν την 'χώρα' και με το επίπεδο του after-sales που υπάρχει, αλλά μάλλον όλοι θέλουν να πάρουν 'πρώτοι' ένα καινούριο αυτοκίνητο και μετά να κάνουν ερωτήσεις ...
-
Τα βασικά μηχανικά μέρη είναι Punto, και το να πάρεις μοντέλο στις αρχές/μέσα του '09 δε νομίζω ότι είναι τοοοοσο μεγάλος κίνδυνος
-
Τα 'προβληματα νεοτητας' δεν τα σκεφτεται κανεις;;;η γνώμη μου είναι οτι πρέπει να κυκλοφορήσει λίγο το αυτοκίνητο πρώτα, να δούμε τί προβλήματα θα βγάλει και μετά απο κανένα 6μηνο - 1 χρόνο βλέπουμε.
για όσους το πάρουν τώρα εύχομαι καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
-
Μα τα περισσοτερα(για να μην πω ολα κ φανω υπερβολικος)αυτοκινητα στα πρωτα ετη κυκλοφοριας τους βγαζουν διαφορα ειτε περισσοτερο ειτε λιγοτερο σοβαρα προβληματα τα οποια διορθωνονται με τον καιρο.Ποσο μαλλον η mito με την κακη προιστορια που κουβαλαει(no offence) κ με ενα καρο ηλεκτρονικα συστηματα πανω...
-
Μα τα περισσοτερα(για να μην πω ολα κ φανω υπερβολικος)αυτοκινητα στα πρωτα ετη κυκλοφοριας τους βγαζουν διαφορα ειτε περισσοτερο ειτε λιγοτερο σοβαρα προβληματα τα οποια διορθωνονται με τον καιρο.Ποσο μαλλον η mito με την κακη προιστορια που κουβαλαει(no offence) κ με ενα καρο ηλεκτρονικα συστηματα πανω...Μην ορκίζεσαι πως διορθώνονται τα προβλήματα. Μην πω τώρα για το Clio μου, που με κινητήρα που βρισκόταν στην 4η χρονιά του όταν το αγόρασα, εξακολουθούσε να 'βγάζει' (ο τύπος του κινητήρα αυτού εννοώ) την 'στάνταρ πεντάδα προβλημάτων', που ταλαιπωρούσαν τότε (και ίσως και τώρα) τους κατόχους (εμένα μου εμφανίστηκαν τα δύο...).
Οπότε, και ειδικά μιλώντας για ευρωπαίους, καλύτερα μια κάποια αναμονή έως την πάροδο της 'νεότητας' και τύχη για να μην πέσεις 'στην περίπτωση' (γιατί εάν πέσεις, όπως προείπα, σ' αυτήν την χώρα δύσκολα θα βγάλεις άκρη με την ανευθυνότητα που υπάρχει στα 'δίκτυα'...).
Για τη MiTo που μιλάμε τώρα, τι χρονικά όρια εγγυήσεων ισχύουν αλήθεια ; -
έχω την εντύπωση οτι η εγγύηση είναι 3 χρόνια για τα μηχανικά μέρη.
-
Απο το 2005 κυκλοφορει το Grande χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Παραυτα συνεχιζετε να επιμενετε για προβληματα νεοτητας κλπ κλπ...!!!
Για ποια κακη προιστορια της MiTo μιλατε? Τι λετε ρε παιδια? Που τα ειδατε αυτα?
Επίσης αν τα όποια προβληματα ηταν τοσα πολλα και σοβαρα οπως αφηνεται να εννοηθει... τοτε ποιος θα επαιρνε νεο μοντελο? Και ποιος σας εγγυαται πως τα οποια common defects θα διορθωθουν? Χαλαρωστε και απολαυστε το αμαξι οσοι το γουσταρετε...
-
Mακραν ο πιο αξιοπιστος ευρωπαιος κατασκευαστης η FIAT. Αμφιβαλλει κανεις?
-
Ο χρήστης AR32104 έγραψε:
Mακραν ο πιο αξιοπιστος ευρωπαιος κατασκευαστης η FIAT. Αμφιβαλλει κανεις?Αφου ειναι μακράν κιόλας... θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα στοιχεία σου!
-
Ο χρήστης AR32104 έγραψε:
Mακραν ο πιο αξιοπιστος ευρωπαιος κατασκευαστης η FIAT. Αμφιβαλλει κανεις?Ασυζητητί...
http://www.autoindustry.co.uk/news/18-04-08_2 -
Αληθεια,σκεφτομαι να βαλω πολλ με τιτλο :'Πιστευετε οτι τα παραθυρα του Vasgti ειναι στη θεση τους η ως κλασσικο γκολφ,πεσμενα;'
Φυσικα προκειται για το πιο hilarius ερωτημα οσον αφορα το γκολφ,να χεις δωκει 11 εκατομμυρια δρχ για ενα γκολφ (και νταξ να ταν καμια μπεμπα να πω νταξ) και να σου πεφτουν τα παραθυρα; WTF?????????????????
Θα ηθελα επισης να πω οτι μ αρεσει που βαζει λινκ περι adac.de
Μ αρεσουν οι ανθρωποι με...χιουμορ...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008