-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντάξει, αν είναι να μιλάμε σε βάση πρωτοτύπων, χαίρω πολύ...πάντως για aygo μια χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει.
πισωκίνητο...κι ας κινείται μόνο με τον πίσω τροχό...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
διοτι οι ιμαντες δεν αλλαζουν μονο στα 60000 χιλ αν και πλεον εχει μειωθει για την Ελλαδα λογω κλιματος και αλλαζουν στις 50000 χιλ αλλα και οταν περνανε 3 χρονια
Οχι λόγω κλιματος... αλλα λόγω αναγκης για αυξηση εσόδων των αντιπροσωπων
Τι διαολο δηλαδη? Εμενα ο κουβας μου (Punto) γιατι ζηταει ιμαντα στα 100κ... και αλλα αμαξια του Gruppo η τα νεοτερα Punto ζητανε ανα 50-60κ? Απο τι ειναι δηλαδη ο δικος μου ο ιμαντας και αντεχει? Aerospace technology? Designed by NASA? Οχι βεβαια... απλά τότε (99-2000) δεν ειχαν ξυπνησει ακομα στις αντιπροσωπειες και είχαν τα φυσιολογικα διαστήματα...Kοιτα δεν εχω punto και δεν γνωριζω......εμενα το αυτοκινητο μου ετσι λεω να κανω και ετσι κανω.Τωρα εσενα ειναι δικαιωμα σου να αλλαζεις τον ιμαντα οποτε θελεις αλλα καποιος ο οποιος θελει να σεβεται τον εαυτο του και την περιουσια του οφελει να κανει καποια πραγματα και πιο τακτικα για να εχει και το κεφαλι του ησυχο.Ο ιμανταε οταν περασει καποιο χρονικο διαστημα πρεπει να αλλαζεται.Προσωπικα δεν τον αλλαξα λογω χιλιομετρων αλλα λογω χρονικου περιορισμου μιας και στον ιμαντα δυναμο ηταν εμφανη τα σκασιματα μετα απο 3 χρονια ζωης του ιμαντα.Τωρα χωρις να θελω να σε προσβαλω το παραπανω σου επιχειρημα για τις αντιπροσωπειες μου φαινεται ολιγον τι αστειο.Στην τελικη σου ανεφερα μην πας σε αντιπροσωπεια.Εμενα σε αντιπροσωπεια μου ζητησαν 300 ευρω για αυτην την αλλαγη και εγω το πηγα καπου αλλου με αλλαγη στα 190 ευρω και με καλυτερης ποιοτητας υπηρεσιες και εξαρτηματα.Για εμενα οποιος παει στην αντιπροσωπεια ειναι κοροιοδο......
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
εμενα το αυτοκινητο μου ετσι λεω να κανω και ετσι κανω...Πολυ ωραια... και γω το ιδιο κανω... οτι λεει το manual... Βεβαια αν εσυ βρισκεις λογικο το ιδιο αμαξι 7 μηνες μετα να πωλειται αναγραφοντας αλλαγη στα 60κ και οχι 100κ που ηταν στο manual, τοτε νταξ...
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
το λευκό είναι το χρώμα της.
κι εμένα μου αρέσει το κόκκινο ταμπλό, αλλά όχι σε λευκό αυτοκίνητο, μπαίνουν πολλά χρώματα και ασχημαίνει.
σκέφτομαι πόσες καρδιές θα είχε κάψει αν ήταν πισωκίνητη...τέλος πάντων μην την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.
Πισωκίνητο σουπερμίνι με τόσο μικρό μεταξόνιο; Για ποιο λόγο;
γιατί δεν μου αρέσουν τα μπροσθοκίνητα.
Σ' αρέσουν δε σ' αρέσουν, μπροστά κίνηση σε ένα σουπερμίνι είναι σχεδόν must, για πολλούς λόγους.
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=292&page_id=6480' target='_blank
Αυτό τώρα είναι επιχείρημα;
Ένα πειραματικό... πράγμα που φέρει το όνομα 'Crazy' από την ίδια του τη μαμά, μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα υπέρ των πισωκίνητων μίνι/σουπερμίνι; Όσο για το Smart... -
εγώ ξέρεις τί λέω? οτι όλοι θα θέλαμε μιά πισωκίνητη mito με 200bhp και είμαι σίγουρος οτι αν και η alfa romeo ήθελε θα το έκανε...όλα τ΄άλλα είναι για να κοροιδεύουμε τον εαυτό μας.
-
εγώ ξέρεις τί λέω? οτι όλοι θα θέλαμε μιά πισωκίνητη mito με 200bhpτα παραλές...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ ξέρεις τί λέω? οτι όλοι θα θέλαμε μιά πισωκίνητη mito με 200bhp
τα παραλές...
μπορεί...αλλά μπορεί και όχι
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αυτό δεν ειναι photoshop, αυτό ειναι... mspaintexactly ... too much...
-
εγώ ξέρεις τί λέω? οτι όλοι θα θέλαμε μιά πισωκίνητη mito με 200bhp και είμαι σίγουρος οτι αν και η alfa romeo ήθελε θα το έκανε...όλα τ΄άλλα είναι για να κοροιδεύουμε τον εαυτό μας.Εγώ ΔΕΝ θα ήθελα ας πούμε. Με τέτοιο μεταξόνιο, θέλω μια ΜΠΡΟΣΤΟκίνητη Mi.To με μπλοκέ. Και τα σκέτα 150 του Bravo να της έβαζαν, μου είναι αρκετά. Δε βάζω κόντρες στα φανάρια, και στις στροφές είναι άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο
-
Πίσω κίνηση σε αυτή την κατηγορία είναι μια πολύ χαζή λύση...
Το λέω εγώ που είμαι διεφθαρμένος με την πίσω κίνηση από BMW M3 που είχα (μέχρι να την κλεψουν) και αρκετά άλλα πισωκίνητα (MB W124, Lancia Monte κτλ) ...Αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν είναι τυχαίο που όλοι ανεξαιρέτως βγάζουν προσθιοκίνητα
-
-
Παντως το τελευταιο πισωκινητο σουπερμινι παραγωγης(αν και διθεσιο) δεν ηταν το Starlet toy 78 αλλα το Clio V6 Phase 2 του 2003 αν θυμαμαι καλα Τουλαχιστον αυτο μου θυμισε και ο χρηστης του forum mamias o οποιος 'ντρεπεται' να γραψει
-
http://www.autoblog.com/2008/06/24/alfa ... ith-230hp/
-
Είδες ποτέ το Clio V6 να κάνει τίποτα σοβαρό εντός και εκτός πίστας ;
Καί άλλο η μηχανή στο κέντρο.... είναι άλλο φρούτο έντελως.... -
http://www.infomotoritv.infomotori.com/ ... 695_1.html
http://www.infomotoritv.infomotori.com/ ... 697_1.html
-
http://www.alfaromeo.gr/main/news_serve ... 11&r2c1=10
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
http://www.autoblog.com/2008/06/24/alfa-mito-gta-confirmed-with-230hp/' target='_blank -
Περί ιμάντα (λίγο offtopic αλλά μη βαράτε)
Ρε παιδιά, τώρα διάβαζα για τον ιμάντα - καδένα. Στην 147 τον αλλάζω κάθε 40. Το βιβλίο μιλάει για σέρβις κάθε 20 (και λάδια κάθε 20 λέει (τα Selenia τα κόκκινα μου βάζουνε). Βέβαια τον 2λιτρο TS που έχω δεν το βλέπω καθόλου καλά αν τα αφήσω τα λάδια για 20Κ (αφήστε που τσιμπάει και λίγο (από καινούριο το έκανε και είναι φυσιολογικό όταν τον πιέζεις με βάση το βιβλίο πάντα). Γιαυτό και το θεώρησα λογικό που μου είπανε στην αντιπροσωπεί αλάδια φίλτρο κάθε 10.
Οπότε το θέμα έχει ως εξής :
Κάθε 10 λάδια φίλτρο, κάθε 20 σέρβις κάθε 40 μεγάλο σέρβις (εκεί μου αλλάζουν και ιμάντα). Λέτε να με δουλεύουν? Στα 135 χιλ χιμ έχω αλλάξει 3 ιμάντες. Εννοείτε ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα (αυτό έλειπε).Πάντως γενικώς για όσους έχουν ή όσους θέλουν να πάρουν ALFA πρέπει να ξέρουν ότι είναι λίγο τσιμπιμένη η συντήρηση στις αντιπροσωπείες.
Περί Mito
Το αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ. Το πιο ευχάριστο που διάβασα εδώ μέσα έχει να κάνει με το βάρος. Επιτέλους μετά τη Brera σοβαρεύτηκαν. Το κακό είναι ότι βλέπω να αργούν οι πιο μεγάλοι κινητήρες. Με τον 1.8 turbo θα τη σκεφτόμουνα μια ανταλλαγούλα (μακάρι να βγει πάνω από 200 άλογα).
Πάντως βλέπω ότι δεν προβληματίζει γενικώς το θέμα turbo από πλευράς αξιοπιστίας. Άκουσα πρόσφατα από κάποιον σε συνεργείο Volkswagen ότι τα turbo των golf αρχίζουν να βγάζουν προβλήματα (εκτός από τα μικρά 1.4). Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα βέβαια. Και δεν λέω κάτι για το Golf (μην αρχίσει πόλεμος), μιλάω για την αξιοπιστία των νέων κινητήρων turbo γενικώς. Από τα Bravo είναι νωρίς ακόμα για να μιλάμε για αξιοπιστία. Και προβληματίζομαι γιατί κάνω πολλά χλμ και τους ζορίσω τους κινητήρες. Και το χειρότερο είναι μη σου κάτσει ο νόμος του Μέρφι. Βλάβη μόλις λήξη η εγγύηση. Πιστεύω ότι χρειάζονται τουλάχιστον 3 χρονάκια εγγύηση στο Mito. Ξέρει κανείς κάτι?
Γενικά πάντως ήμουν και είμαι οπαδός του turbo στην κατηγορία αυτή (ιδίως μιας και τα φράγκα δεν μου φτάνουν για κινητήρες πάνω από 2 λίτρα). Και σίγουρα το επόμενο αυτοκίνητο μου θα είναι turbo (μάλλον 1.. Αλλά ένα ψιλοάγχος θα το έχω.
ΥΓ. Αν είχανε βάλει Turbo στην 147 δεν θα την άλλαζα ποτέ. Εκτός αν τα έφτυνε το Turbo νωρίς βέβαια. Πάντως για την ιστορία δίσκο - πλατό άλλαξα μόλις τώρα (στα 130 χιλ χλμ). Not bad για την σκληρή χρήση που του έκανα.
ΥΓ2. Να βάζανε και έναν 1.8 turbo στην GT με καμιά 200αριά άλογα τι φοβερό αυτοκίνητο θα ήταν αυτό για τα λεφτά του. Τι θα κάνανε τον 2 JTS θα μου πεις. Ξέρω γω, να βγάλουνε και ένα 2λιτρο turbo. Αυτό το αυτοκίνητο αδικήθηκε μου φαίνεται καθώς ο JTS δεν ακούστηκε καλά, και θα έπρεπε να είναι και λίγο δυνατότερος, ενώ η 3.2 απεθυνόταν σε λίγους.
-
Κάθε 40 ιμάντες; Τι λέτε ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης dimxar έγραψε:
Πάντως βλέπω ότι δεν προβληματίζει γενικώς το θέμα turbo από πλευράς αξιοπιστίας. Άκουσα πρόσφατα από κάποιον σε συνεργείο Volkswagen ότι τα turbo των golf αρχίζουν να βγάζουν προβλήματα (εκτός από τα μικρά 1.4). Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα βέβαια. Και δεν λέω κάτι για το Golf (μην αρχίσει πόλεμος), μιλάω για την αξιοπιστία των νέων κινητήρων turbo γενικώς. Από τα Bravo είναι νωρίς ακόμα για να μιλάμε για αξιοπιστία. Και προβληματίζομαι γιατί κάνω πολλά χλμ και τους ζορίσω τους κινητήρες. Και το χειρότερο είναι μη σου κάτσει ο νόμος του Μέρφι. Βλάβη μόλις λήξη η εγγύηση. Πιστεύω ότι χρειάζονται τουλάχιστον 3 χρονάκια εγγύηση στο Mito. Ξέρει κανείς κάτι?
απλη ερωτηση: Και γιατι σωνει και καλα πρεπει οι turbo να ειναι αναξιοπιστοι... ?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008