-
Εμενα το δικο μου manual λεει οτι οι ιμαντες αλλαζονται στο service των 60000χιλ αν και εδω και 2 χρονια εχει ερθει οδηγια για την Ελλαδα να αλλαζονται στα 50000χιλ.Ακομα μπορει ο ιμαντας να χρηζει αντκαταστασης λογω του οτι εχει επανω στο αυτοκινητο 3 χρονια οπως δηλ στην περιπτωση μου που τον αντικατεστησα λογω 3ετιας.Αρα λοιπον ανακεφαλαιωνω και λεω οτι η αλλαγη του ιμαντα γινεται ειτε στα 50000 χιλ ειτε στα 3 χρονια απο την τοποθετηση του ιμαντα.Οποιο δηλ απο τα δυο ερθει πρωτο.Αυτο μπορειτε να το εξακριβωσετε και απο το manual του αυτοκινητου το οποιο καπου στις τελευταιες σελιδες εχει το προγραμμα συντηρησης του αυτοκινητου για καθε 20000χιλ που ειναι προγραμματισμενο να ειναι.Για τα λαδια παρα το γεγονος οτι λενε οτι αντεχουν 20000χιλ η αλφα ρομεο δινει την αλλαγη τους καθε 10000χιλ και προσωπικα εγω επειδη γνωριζω οτι αυτα τα λαδια ειναι ημισυνθετικα τα αλλαζω καθε 8000χιλ αν και πλεον θα παω σε αλλη μαρκα που ειναι και 100% συνθετικα.Το τσιμπημα λαδιου εχει να κανει με την χρηση του κινητηρα.Εγω δοκιμασα να αλλαζω τις ταχυτυητες κατα την κρυα εκκινηση μεχρι τις 2500 στροφες και αυτο το κανω μεχρι να εχω ενδειξη θερμοκρασιας νερου 90ο βαθμους και μετα απο αυτο περιμενω κανα 5-7 λεπτα ακομα κανοντας τις αλλαγες στις ιδιες στροφες, οπου θεωρητικα τοτε το λαδι θα εχει πιασει του 80ο βαθμους θερμοκρασια και μετα το παταω αφοβα.Μεχρι στιγμης λογω ολων των παραπανω εχω καταναλωση λαδιου 0ml.
Συγχωρηστε με για το offtopic!
-
http://www.channel4.com/4car/news/news- ... s_id=17689
Alfa Romeo confirms MI.TO GTA
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
http://www.channel4.com/4car/news/news-story.jsp?news_id=17689' target='_blankAlfa Romeo confirms MI.TO GTA
Καλά νέα Γάλλε ξάδελφε.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάντως βλέπω ότι δεν προβληματίζει γενικώς το θέμα turbo από πλευράς αξιοπιστίας. Άκουσα πρόσφατα από κάποιον σε συνεργείο Volkswagen ότι τα turbo των golf αρχίζουν να βγάζουν προβλήματα (εκτός από τα μικρά 1.4). Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα βέβαια. Και δεν λέω κάτι για το Golf (μην αρχίσει πόλεμος), μιλάω για την αξιοπιστία των νέων κινητήρων turbo γενικώς. Από τα Bravo είναι νωρίς ακόμα για να μιλάμε για αξιοπιστία. Και προβληματίζομαι γιατί κάνω πολλά χλμ και τους ζορίσω τους κινητήρες. Και το χειρότερο είναι μη σου κάτσει ο νόμος του Μέρφι. Βλάβη μόλις λήξη η εγγύηση. Πιστεύω ότι χρειάζονται τουλάχιστον 3 χρονάκια εγγύηση στο Mito. Ξέρει κανείς κάτι?
απλη ερωτηση: Και γιατι σωνει και καλα πρεπει οι turbo να ειναι αναξιοπιστοι... ?
δεν ξέρω αν οι κινητήρες τούρμπο είναι αναξιόπιστοι ή όχι αλλά τούρμπο και ιταλία είναι εκρηκτικός συνδιασμός...στην κυριολεξία!
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
http://www.channel4.com/4car/news/news-story.jsp?news_id=17689' target='_blankAlfa Romeo confirms MI.TO GTA
και για να επαναφέρω το θέμα πισωκίνητης mito...πόσο καλό είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο σαν τη mito με 230bhp (mito GTA) στους μπροστά τροχούς?? στο θέμα Q2 επιτρέψτε μου να έχω τις επιφυλάξεις μου.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
http://www.channel4.com/4car/news/news-story.jsp?news_id=17689' target='_blank
Καλά νέα Γάλλε ξάδελφε.
υπερβολικά τα άλογα θα έλεγα αγγελικέ μου ξαδερφούλη...
-
Αν πραγματι λειτουργει σαν μπλοκε τοτε δεν θα εχει κανενα προβλημα σε πιστα.Βλεπε 3MPS μονο το S3 του τα ριχνει.Αλλα καλυτερα να μην λεω μεγαλα λογια μεχρι να ερθει
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Είδες ποτέ το Clio V6 να κάνει τίποτα σοβαρό εντός και εκτός πίστας ;
Καί άλλο η μηχανή στο κέντρο.... είναι άλλο φρούτο έντελως....Συμφωνω οτι το κεντρομηχανο ειναι αλλο φρουτο,αλλα ειδικα για το Clio μου θυμισε ο φιλος μου ο mamias(ο οποιος ακομη ντρεπεται ) οτι ο Clarkson εχει πει οτι ειναι ενα απο τα αυτοκινητα που χαλαρα θα εβαζε στο ονειρικο γκαραζ του,οσο για τις αγωνιστικες επιτυχιες να θυμισω οτι υπηρχε Clio cup στο οποιο συμμετειχε και ο Δεβερικος και το οποιο ηταν support race σε αγωνες Φορμουλα 1 τοτε.Η montecarlo εκτος απο καποιυς αγωνες ραλλυ και την συμμετοχη της σε ταινια με το Χερμπι τι παλμαρες εχει?
-
Εδώ έχει τιμές για Ελλάδα http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=54992
Όπως τα περιμέναμε.
-
MiTo 1.4 TurboBenzina Progression 18.500
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive 19.800
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Sport Pack 20.700
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Confort(Premium) Pack 20.700
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Sport Pack + Confort(Premium Pack) 21.600MiTo 1.6 JTDm Distinctive 21.600
MiTo 1.6 JTDm Distinctive + Sport Pack 22.500
MiTo 1.6JTDm Distinctive + Confort(Premium) Pack 22.500
ΜιΤο 1.6JTDm Distinctive + Sport Pack + Confort(Premium) Pack 23.600 -
Τώρα να πούμε γιατί η MιΤο δεν είναι κεντρομήχανη.. θα είναι λίγο ανέκδοτο...είναι σαφές οτι δεν ήταν ο σκοπός να φτιάχτεί ένα εργαλείο πίστας, αλλά κάτι με εξαιρετικό κράτημα αλλά και καθημερινή πρακτικότητα.
Αλλιώς, υπάρχει η Elise, που για μένα είναι αξεπέραστηofftopic:
Η Montecarlo σε μορφή δρόμου κέρδισε το '80 τo FIA World Championship of Makes (κάτι σε στυλ Le Mans) και σε μορφή Rallye 037 είναι στην ιστορία το μοναδικό πισωκίνητο πού κέρδισε το '83 WRC από τα τετρακίνητα Audi Quattro -
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
και για να επαναφέρω το θέμα πισωκίνητης mito...πόσο καλό είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο σαν τη mito με 230bhp (mito GTA) στους μπροστά τροχούς??
Είναι τόσο καλό, όσο χάρος θα ήταν αν είχε τους ίππους πίσω.
στο θέμα Q2 επιτρέψτε μου να έχω τις επιφυλάξεις μου.
Αναφέρεσαι σε μηχανικό ή ηλεκτρονικό Q2? Μεγάλη η διαφορά από το ένα στο άλλο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Sport Pack + Confort(Premium Pack) 21.600
ξέρουμε τί περιλαμβάνει αυτό το πακέτο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και για να επαναφέρω το θέμα πισωκίνητης mito...πόσο καλό είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο σαν τη mito με 230bhp (mito GTA) στους μπροστά τροχούς??
αν είναι χάρος όπως λές δε νομίζω να το βγάζανε στην παραγωγή. μήπως να σκεφτούν ξανά το θέμα πίσω κίνηση καλύτερα...?
αναφέρομαι στο Q2 που βάζουν στην 147.
-
Μικρό test.
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... et/233568/
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
MiTo 1.4 TurboBenzina Progression 18.500
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive 19.800
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Sport Pack 20.700
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Confort(Premium) Pack 20.700
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Sport Pack + Confort(Premium Pack) 21.600MiTo 1.6 JTDm Distinctive 21.600
MiTo 1.6 JTDm Distinctive + Sport Pack 22.500
MiTo 1.6JTDm Distinctive + Confort(Premium) Pack 22.500
ΜιΤο 1.6JTDm Distinctive + Sport Pack + Confort(Premium) Pack 23.600πολυ καλες τιμες
το μονο κακο ειναι αυτο...
ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2009 αναμένεται η κυκλοφορία της νέας γενιάς κινητήρων 1.4 Turbo Multiair οι οποίοι θα αποδίδουν 135 και 165 ίππους. -
MiTo 1.4 TurboBenzina Distinctive + Sport Pack + Confort(Premium Pack) 21.600
ξέρουμε τί περιλαμβάνει αυτό το πακέτο?
Στην Ιταλία αυτά, Ελλάδα
To Sport Pack περιλαμβανει
-ζαντες 17'
-προβολεις ομιχλης
-πισω σποιλερ
-σπορ πισω προφυλακτηρα
-λευκο φωτισμο στα οργανα
-σπορ τρισδιαστατο υφασμα στα καθισματαΤο Premium Pack περιλαμβανει
-διζωνικο αυτοματο κλιματισμο
-αισθητηρα παρκαρισματος πισω
-υποβραχιονιο εμπρος
-ρυθμισεις ραδιο κτλπ στο τιμονι
-cruise control
-ρυθμιση υψους καθισματος συνοδηγουαπό το alfisti.gr
-
αν είναι χάρος όπως λές δε νομίζω να το βγάζανε στην παραγωγή. μήπως να σκεφτούν ξανά το θέμα πίσω κίνηση καλύτερα...?
αναφέρομαι στο Q2 που βάζουν στην 147.
Ελληνικά τα γράφω: με μπροστά κίνηση και μηχανικό μπλοκέ, θα είναι μια χαρά. Με πίσω κίνηση και τέτοιο λόγο μεταξονίου προς μετατρόχιο, θα ήταν χάρος. Αυτοί που κατασκευάζουν το αυτοκίνητο, ξέρουν πολύ περισσότερα κι από σένα, κι από μένα.
Το Q2 που βάζουν στην 147 είναι μηχανικό. Στη Mi.To (για αρχή) θα είναι ηλεκτρονικό στις απλές εκδόσεις.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τώρα να πούμε γιατί η MιΤο δεν είναι κεντρομήχανη.. θα είναι λίγο ανέκδοτο...είναι σαφές οτι δεν ήταν ο σκοπός να φτιάχτεί ένα εργαλείο πίστας, αλλά κάτι με εξαιρετικό κράτημα αλλά και καθημερινή πρακτικότητα.
Αλλιώς, υπάρχει η Elise, που για μένα είναι αξεπέραστηofftopic:
Η Montecarlo σε μορφή δρόμου κέρδισε το '80 τo FIA World Championship of Makes (κάτι σε στυλ Le Mans) και σε μορφή Rallye 037 είναι στην ιστορία το μοναδικό πισωκίνητο πού κέρδισε το '83 WRC από τα τετρακίνητα Audi Quattroειχα ξεχασει οτι η 037 βασιζεται στην Montecarlo Oποτε αποσυρω το σχολειο για το παλμαρες της
-
οκ..αφού υποστηρίζεις τόσο σθεναρά οτι με μπροστά κίνηση, μηχανικό μπλοκέ και (μέ ή χωρίς)230bhp θα είναι μια χαρά σε ένα αυτοκίνητο όπως η mito, θα περιμένω να το πάρουν πρώτα οι άλλοι...και μετά βλέπουμε!!
συμφωνώ οτι αυτοί που κατασκευάζουν το αυτοκίνητο ξέρουν πολύ περισσότερα, αλλά το τμήμα του λογιστηρίου είναι αυτό που κανονίζει τα ζητήματα. οπότε επίτρεψέ μου να έχω μερικές αμφιβολίες...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008