-
κατά 60% μου αρέσει...επιφυλάσσομαι όμως για να τη δώ και απο κοντά.
το μοτέρ είναι εξ ολοκλήρου ιταλικό?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχουν σκεψεις για κανενα καλο ημιαυτοματο κιβωτιο?Ναι, 2009 το DDCT (Dual Dry Clutch Technology).
Επίσης γιατί να υπάρχει ΤJET120 ; Για να γλυτώσεις 400 ευρώ ; Πάρε γκάζι να έχεις
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ένα μαύρο με την πολυάκτινη περικαλώ
δεν έχει πλαίσιο η πόρτα;
ναι ποιος ξερογλυφεται...
εγώ έχω ένα ιστορικό ιταλοχρήσης ....εσύ ρε βησιγότθε-ντόιτς που πας ξυπόλητος στα αγκάθια;
αστειευεσαι ετσι?
μιλας με πρωην κατοχο Ιταλικου.Oχιμονο πρωην,αλλα και μελλοντικο αλφιστα... Τελικα οι αγωνες μου πιανουν τοπο...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
υπαρχουν σκεψεις για κανενα καλο ημιαυτοματο κιβωτιο?
Ναι, 2009 το DDCT (Dual Dry Clutch Technology).
Επίσης γιατί να υπάρχει ΤJET120 ; Για να γλυτώσεις 400 ευρώ ; Πάρε γκάζι να έχεις
Στο Bravo... 120 με 150 εχουν 1000 ευρω και πλεον διαφορα... καθως και χαμηλοτερη καταναλωση κατα 2-3 λιτρα στον 120αρι. Υπάρχει σαφες νοημα υπαρξης...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
υπαρχουν σκεψεις για κανενα καλο ημιαυτοματο κιβωτιο?
Ναι, 2009 το DDCT (Dual Dry Clutch Technology).
Στο Bravo... 120 με 150 εχουν 1000 ευρω και πλεον διαφορα... καθως και χαμηλοτερη καταναλωση κατα 2-3 λιτρα στον 120αρι. Υπάρχει σαφες νοημα υπαρξης...
2-3 λίτρα διαφορά μου ακούγεται υπερβολικά πολύ και δεν νομίζω να είναι τόσο Τα αντίστοιχα Golf έχουν διαφορά 0.7 λίτρα και αν (συνήθως μισό λίτρο).
Πάντως η MiTo χρειάζεται 120άρι με 16.5 χιλιάρικα και θα πάει τζάμι (αν και η μούρη της για εμένα είναι αχώνευτη... αληθινά άσχημη) -
θα βγει και με 135 αλογα το 2009 ομως (multiair)
-
χθες ο Martinelli στη παρουσιαση ειπε για τον 1.4 ΤΒ 155 οτι σε σχεση με τις εκδοσεις σε χρηση σε αλλες μαρκες υπαρχουν πολλες διαφορες...πολλα τμηματα και ο στροβιλοσυμπιεστης ειναι κατασκευασμενα απο αλλα κραμματα πιο ανθεκτικα στη σκληροτερη σπορ χρηση μιας Alfa Romeo και με μικροτερο βαρος, ενω ιδιαιτερη μνεια εγινε για τη δουλεια στον ηχο του κινητηρα...
-
[quote][drdino έγραψε:
Πόσο ζυγίζει η Μι.Το δλδ; 1100 κιλά;Θα κοψανε ρε απο την παθητικη ασφαλεια... παλια τους τεχνη κοσκινο...
/quote]εχει προδιαγραφες για τα μελλοντικα 6 αστερια του euroncaap
εδω το 500αρακι εχει 5.... -
καλά κάτσε να δοκιμαστεί για τα 5* και βλέπουμε για τα 6.
-
η Mito χρησιμοποιει μια βελτιωμενη σε ακαμψία και μικρότερη σε βάρος αναβαθμισμενη εκδοση του πατωματος Small σε σχεση με αυτη του Grande Punto...
-
ναι οκ...στην πράξη να τα δούμε.
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
η Mito χρησιμοποιει μια βελτιωμενη σε ακαμψία και μικρότερη σε βάρος αναβαθμισμενη εκδοση του πατωματος Small σε σχεση με αυτη του Grande Punto...Έχουμε τιμές ακαμψίας από το εργοστάσιο?
(στην 159 είχε δώσει επίσημα νούμερα η Alfa....)
-
ξέχασα οτι η ακαμψία είναι μη μετρήσιμο μεγεθος ....
-
Θες να το συζητήσουμε?
-
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
η Mito χρησιμοποιει μια βελτιωμενη σε ακαμψία και μικρότερη σε βάρος αναβαθμισμενη εκδοση του πατωματος Small σε σχεση με αυτη του Grande Punto...
Έχουμε τιμές ακαμψίας από το εργοστάσιο?
(στην 159 είχε δώσει επίσημα νούμερα η Alfa....)
Έχουμε, ναι.
-
Aυτο το κοκκινο στο ταμπλω τα σπαει (τουλαχιστον οπτικα).Αν εχουν καταφερει να κανουν τοσο καλη δουλεια οσο διαβαζω στις τελευταιες σελιδες ειναι φοβεροι.
-
http://www.repubblica.it/2003/l/motori/ ... mi-to.html' target='_blank' target='_blank
-
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
http://www.repubblica.it/2003/l/motori/gallerie/alfaromeo/mi-to/mi-to.html' target='_blank' target='_blank' target='_blankΗ πλοήγηση σε αυτή τη σελίδα τον παίζει ασύστολα
κατά τα άλλα ειδικά σε άσπρο.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008