-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
η Mito χρησιμοποιει μια βελτιωμενη σε ακαμψία και μικρότερη σε βάρος αναβαθμισμενη εκδοση του πατωματος Small σε σχεση με αυτη του Grande Punto...
Έχουμε τιμές ακαμψίας από το εργοστάσιο?
(στην 159 είχε δώσει επίσημα νούμερα η Alfa....)
Έχουμε, ναι.
Δώσε καμιά πληροφορία Krus !
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aυτο το κοκκινο στο ταμπλω τα σπαει (τουλαχιστον οπτικα).Αν εχουν καταφερει να κανουν τοσο καλη δουλεια οσο διαβαζω στις τελευταιες σελιδες ειναι φοβεροι.Μην δεις κάτι καγκούρικο εσύ αμέσως να πεις ότι σου αρέσει...
Το επόμενο βήμα είναι να του βάλεις στα καθίσματα μαύρα καλύμματα με κόκκινη απόχρωση στο κέντρο με το λογότυπο Racing, καθώς και να ντύσεις το τιμόνι με κάλυμμα να δείχνει ακόμα πιο χοντρό και με περισσότερη άισθηση (θα σε συμβουλέψει ο ταριφο-taurus σε αυτό).
-
το λευκό είναι το χρώμα της.
κι εμένα μου αρέσει το κόκκινο ταμπλό, αλλά όχι σε λευκό αυτοκίνητο, μπαίνουν πολλά χρώματα και ασχημαίνει.
σκέφτομαι πόσες καρδιές θα είχε κάψει αν ήταν πισωκίνητη...τέλος πάντων μην την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.
-
μήπως ξέρουμε αν έχει καδένα ή ιμάντα?
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
το λευκό είναι το χρώμα της.κι εμένα μου αρέσει το κόκκινο ταμπλό, αλλά όχι σε λευκό αυτοκίνητο, μπαίνουν πολλά χρώματα και ασχημαίνει.
σκέφτομαι πόσες καρδιές θα είχε κάψει αν ήταν πισωκίνητη...τέλος πάντων μην την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.
Πισωκίνητο σουπερμίνι με τόσο μικρό μεταξόνιο; Για ποιο λόγο;
Νομίζω καδένα, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξω.
-
κι εμένα μου αρέσει το κόκκινο ταμπλό, αλλά όχι σε λευκό αυτοκίνητο, μπαίνουν πολλά χρώματα και ασχημαίνει.
Νομίζω καδένα, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξω.
γιατί δεν μου αρέσουν τα μπροσθοκίνητα.
αν έχει καδένα τότε είναι one step forward απο την 147.
-
Και γιατι η καδενα ειναι 1-step forward?
Παντως απο οσο γνωριζω οι tjet φορανε ιμαντα... αλλα δεν παιρνω ορκο. -
καδένα για θέμα αξιοπιστίας.
στο συνεργείο έχω δεί αρκετές 147 με κομμένο ιμάντα και καρφωμένες βαλβίδες.
τούρμπο και καδένα μου φαίνεται καλύτερος συνδιασμός.
-
Σ' αρέσουν δε σ' αρέσουν, μπροστά κίνηση σε ένα σουπερμίνι είναι σχεδόν must, για πολλούς λόγους.
-
Υπαρχει καποιο πισωκινητο σουπερ μινι?? Ενημερωτικα ρωταω...
. -
Σ' αρέσουν δε σ' αρέσουν, μπροστά κίνηση σε ένα σουπερμίνι είναι σχεδόν must, για πολλούς λόγους.
ναι...γιατί ΑΝ ήταν πιό σωστό να είναι πισωκίνητο οι της άλφα ρομέο νομίζεις θα το έκαναν?
audi γίναμε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
γιατί θα γλιτώνεις τα 100-200 ευρώ που κοστίζει η αλλαγή του ιμάντα κάθε 60.000χλμ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γιατί θα γλιτώνεις τα 100-200 ευρώ που κοστίζει η αλλαγή του ιμάντα κάθε 60.000χλμ
Αν θέλει αλλαγή ο ιμάντας κάθε 60.000 χλμ δεν είναι οικονομικός. Όμως σε καινούρια αμάξια μπορεί να αλλάζει στις 100-150.000 χλμ. Τότε συμφέρει σε σχέση με τη καδένα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
600 θες να πεις.
-
καδένα για θέμα αξιοπιστίας.στο συνεργείο έχω δεί αρκετές 147 με κομμένο ιμάντα και καρφωμένες βαλβίδες.
τούρμπο και καδένα μου φαίνεται καλύτερος συνδιασμός.
Χμμμ εγω, οπως και οι περισσοτεροι ανθρωποι με ιμαντα... και εφοσον γινεται το σερβις κανονικα, δεν ειχαμε θεμα με ιμαντα ποτε! Βεβαια εσυ μιλας για ενα κινητηρα by Alfa... οποτε λογικο να το φοβασαι... ο tjet ομως ευτυχως δεν ειναι designed by Alfa, οποτε οντας αυθεντικος Fiat το πολυ πολυ να τσιμπαει λιγο λαδακι... αντε να καιει και κανα θερμοσταστη
Η καδενα παντως χαριζει θορυβο και τραχυτητα στην λειτουργια...
Προσωπικα παντως με αφηνει ψιλοαδιαφορο η οποια τεχνικη λυση σε αυτο το κομματι
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
600 θες να πεις.
600€ μονο για ιμαντα εκκ και τεντωτηρες/ρουλεμαν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως σιγουρα δεν ειναι μονο 100€. Τα εργατικα ειναι αρκετα.
Τα 600€ σε αντιπροσωπεια ακουγονται 'νορμαλ'... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Παντως σιγουρα δεν ειναι μονο 100€. Τα εργατικα ειναι αρκετα.
Τα 600€ σε αντιπροσωπεια ακουγονται 'νορμαλ'...Οχι ομως μονο για αλλαγη ιμαντα.Αλλαζεις και μπουζι και λαδια και φιλτρα κλπ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Βεβαια εσυ μιλας για ενα κινητηρα by Alfa... οποτε λογικο να το φοβασαι... ο tjet ομως ευτυχως δεν ειναι designed by Alfa, οποτε οντας αυθεντικος Fiat το πολυ πολυ να τσιμπαει λιγο λαδακι... αντε να καιει και κανα θερμοσταστη
Ο 16βάλβιδος TS που εφοδίαζε τα μοντέλα της Alfa Romeo από το 1994 και μετά (μέχρι τη συνταξιοδότησή του),δεν είναι σχεδιασμένος ούτε κατασκευασμένος από την Alfa Romeo.
Eίναι σχέδιο της Fiat,βάσει του οποίου αντικαταστάθηκε το αλουμινένιο μπλοκ του αειθαλούς bialbero από άλλο κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο,τοποθετήθηκαν διαφορετικοί σπινθηριστές από αυτούς που είχε ο 8βάλβιδος made by Alfa Romeo TS των 75,164 και 155,αντικαταστάθηκαν οι καδένες από ιμάντες,ενώ η συναρμολόγηση γινόταν στο εργοστάσιο της Fiat στην Pratola Serra (provincia di Avellino),εξ'ου και το προσωνύμιό του ΤS Pratola Serra.
Συνεπώς είναι ένας κινητήρας made by Fiat. -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Υπαρχει καποιο πισωκινητο σουπερ μινι?? Ενημερωτικα ρωταω...
.Το τελευταίο πισωκίνητο supermini ήταν το Τοyota Starlet του 78... από τότε η λύση αυτή έχει απορριφθεί από όλους τους κατασκευαστές (ακόμα και από την Mercedes κ' ΒΜW) που σε αυτή την κατηγορια έχουν προσθιοκίνητες λύσεις...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008