-
Σε τι τιμές πιστευετε θα κυμένεται η μεσαια απο αποψη κινητηρα εκδοση(120 ή 135)? Θα ξεπερνα τελικά την 147?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Σε τι τιμές πιστευετε θα κυμένεται η μεσαια απο αποψη κινητηρα εκδοση(120 ή 135)? Θα ξεπερνα τελικά την 147?Αφού το G Punto 120 ξεκινά από ~14.500, λογικά η Mito θα είναι 2-2.500 ευρώ ακριβότερη άρα 16.500-17.000 είναι μια λογική τιμή.
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
αν ρωτήσω για 4κίνητη έκδοση (δεν τολμώ να ρωτήσω για πισωκίνητο) θα γελάμε ομαδικώς ή θα μπεί 4κίνηση στην κορυφαία έκδοση?άντε 200 άλογα στους μπροστά τροχούς να γίνουν δεκτά, για 230 πάντως τα πράγματα θα είναι ζόρικα.
Γιατί η GT 3.2 με τα 240 άλογα μπροστά είχε πρόβλημα? Άλλες διαστάσεις και άλλο πατωμα βέβαια θα μου πεις, αλλά θα πω κι εγώ ότι και για αυτή την κατηγορία τα 240 μπροστά πολλά ακούγονταν αλλά στην πράξη δεν υπήρξε πρόβλημα.
Ίσως να επιλέξουν κάποια λύση τύπου Q2 για καλύτερο έλεγχο της δύναμης αλλά και χωρίς αυτό πιστεύω ότι μπορούν να το κάνουν. Για τετρακίνητο κι εγώ πολύ χλωμό το κόβω. Για πισωκίνητο σίγουρα αποκλείεται.
Αν όντως τελικά η γρήγορη έκδοση πέσει στα 200 από τα 230 άλογα που έλεγαν αρχικά, υποψιάζομαι ότι μάλλον θα έχει να κάνει με το τρίπτυχο αξιοπιστία - εκπομπές ρύπων - κατανάλωση του 1.8Τ παρά με την αδυναμία να υποστηρίξει το αυτοκίνητο την ιπποδύναμη αυτή.
-
Καλά 200 αλογα για μικρό αυτοκινητο δεν είναι καθόλου λίγα.
Πιστεύω πως με λίγη προσοχή στην οδηγική συμπεριφορά θα μπορέσει να σταθεί πολύ καλά απέναντι στα Mini. -
Νέες φώτο βγήκαν, δε τις βάζω να μη γεμίσει η σελίδα:
http://carscoop.blogspot.com/2008/03/al ... llery.html
Δε με πείθει
Πρέπει να τη δω από για να κρίνω.
-
Όντως οι συγκεκριμένες photos δεν το κολακεύουν ιδιαίτερα...
-
Πολύ φοβάμαι πως το μπροστά μέρος είναι τραγικό... από το πλάι μόνο είναι όμορφο, τουλάχιστον στις φωτό.
-
-
Το ομορφότερο μοντέλο στην κατηγορία του και με διαφορά. Δεν καταλαβαίνω τί ψάχνουμε να βρούμε.
Όσο για τους κινητήρες, η γκάμα περιλαμβάνει και σαλιγκάρια, επομένως επιδόσεις για όλα τα γούστα.Μένει η τιμή για να πάει για best seller.
-
Κόλαση το μικρό
-
Ακομη δεν τον είδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε? Σταθείτε μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα. Στην τελικη Alfa και άσχημη δε γίνεται. Το όλο θέμα είναι να καταφέρει να διαφοροποιηθεί αισθητα απο το punto τόσο αισθητικά όσο και οδηγικα όπως έγινε και με το ypsilon. Δηλαδη να προσφέρει αυτά που όλοι θα περίμεναν απο ενα αυτοκίνητο σαν αυτο με έναν τελείως ξεχωριστο τρόπο. Κατα τη γνώμη μου καλά έκαναν και εβαλαν στόχο το mini καθως, αν και δε θα το ξεπεράσουν, το να το πλησιάσουν και να προσεγγίσουν την όλη του φιλοσοφία θα έιναι απο μόνο του επιτυχία.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Ακομη δεν τον είδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε? Σταθείτε μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα. Στην τελικη Alfa και άσχημη δε γίνεται. Το όλο θέμα είναι να καταφέρει να διαφοροποιηθεί αισθητα απο το punto τόσο αισθητικά όσο και οδηγικα όπως έγινε και με το ypsilon. Δηλαδη να προσφέρει αυτά που όλοι θα περίμεναν απο ενα αυτοκίνητο σαν αυτο με έναν τελείως ξεχωριστο τρόπο. Κατα τη γνώμη μου καλά έκαναν και εβαλαν στόχο το mini καθως, αν και δε θα το ξεπεράσουν, το να το πλησιάσουν και να προσεγγίσουν την όλη του φιλοσοφία θα έιναι απο μόνο του επιτυχία.Aυτό πεστο στην άμοιρη την arna.
-
Κατα την γνωμη μου ειναι απαισιο μπροστα.Εμενα παντως μου θυμιζει αυτο:
http://www.rubbish.gr/images/2007/12_co ... ery-qq.jpg
Αυτη τη μουρη να μην ειχε και θα ηταν μια χαρα.
Βεβαια αν το δω απο κοντα μπορει και να αλλαξω γνωμη -
-
Εμενα μου αρεσει πολυ!Πολυ ομορφο!
-
Ακομη δεν τον είδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε? Σταθείτε μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα.
Αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις πως κάποιοι το έχουν θάψει πρίν να δουν ΚΑΝ τις φωτογραφίες του.
Φιατ το λένε, αποτυχία, οτι η αλφα έχασε την ψυχή της και παρα πολλά άλλα.Τι για το μανετινο οτι είναι φτηνή ιδέα κλεμμενη απο την φεράρι...
Ο καιρός θα δείξει αν αξίζει.Το μόνο που μπορόυμε να σχολιάζουμε τώρα είναι η εξωτερική εμφάνιση....
Πάντως απο τα specs φαίνεται πως οδηγικά θα είναι πολύ προσεγμένο.. -
οι συγκεκριμένες ζάντες της πάνε πολύ.
απο πλάγια φαίνεται ωραία, το πρόβλημα είναι απο μπροστά πιστεύω. Επιφυλάσσομαι όμως για να τη δούμε κι απο κοντά.
Αυτό το σύστημα Q2 μου ακούγεται σαν 'δικαιολογία' , γιατί δεν βγάζουμε πισωκίνητο, παρά το οτι είναι τεχνολογική καινοτομία...
-
εμενα μ αρεσει και μπροστα!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό πεστο στην άμοιρη την arna.
Aυτο το Datsun δεν ειναι Alfa. Photoshopια εποχης ειναι.
-
Νέο βίντεο...
http://www.alfamitoblog.it/component/op ... g,english/
Alfa Romeo Mi.Τo 2008