-
Σχεδόν όλοι τον βρίζουν σαν τον χειρότερο, τον καταραμένο, τον ακατανόμαστο κλπ, μπορεί να μου πεί κάποιος ΓΙΑΤΙ??????
Στην οικογένειά μου είχαμε 2 Honda, το ενα 7 χρόνια το άλλο 15 , ουδέποτε είχαμε πρόβλημα είτε με ανταλακτικά, είτε με αναλώσιμα είτε με σέρβις (σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο), απο που πηγάζει αυτή η φήμη?
-
Σχεδόν όλοι τον βρίζουν σαν τον χειρότερο, τον καταραμένο, τον ακατανόμαστο κλπ, μπορεί να μου πεί κάποιος ΓΙΑΤΙ??????
Στην οικογένειά μου είχαμε 2 Honda, το ενα 7 χρόνια το άλλο 15 , ουδέποτε είχαμε πρόβλημα είτε με ανταλακτικά, είτε με αναλώσιμα είτε με σέρβις (σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο), απο που πηγάζει αυτή η φήμη?
-
-
H αιτια ειναι οι ακριβες τιμες....
Αν και αυτη η φημη εχει ξεκινησει απο τους κατοχους επαγγελματικων αυτοκινητων κυριως κατοχους φορτηγων.
Συνιθισμενοι να πηγαινουν σε μη εξουσιοδοτημενα συνεργεια και να αγοραζουν ιμιτασιον ή μεταχειρισμενα ανταλλακτικα εβλεπαν το Σαρακακη πανακριβο.....
-
Οι τιμές δεν είναι πιο ακριβές απο αντίστοιχα ανταλακτικά άλλων εταιριών και στα δικά μας τα Honda η συντήρηση ήταν φθηνή, στα ίδια επίπεδα με ενα Nissan Cherry που είχαμε τότε και σαφώς φθηνότερα απο Renault.
-
Μία ακόμα αιτία είναι η συμπεριφόρα του (όχι του ιδίου) προς τον πελάτη. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε παραγγελίες ανταλ/κων κτλ κτλ
-
Συνήθως δεν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά και χρειάζεται να περιμένεις. Δεν έχει μεγάλο stock. Από εκεί και πέρα δεν έχω ακούσει παράπονο για κάτι άλλο.
-
Εγώ έχω ακούσει και για κακή τεχνική εξυπηρέτηση.
Πριν κάποια χρόνια (είναι η αλήθεια), στάθηκε αδύνατο να φτιάξουν το αμάξι του πατέρα ενός φίλου μου, ο οποίος ήταν και στέλεχος της εταιρίας!Επίσης έχω ακούσει για οικογενειοκρατία μέσα στην επιχείρηση, δείγμα ανορθολογισμού, βεβαίως.
-
Υπάρχουν θέματα σχετικά με το Σαρακάκη, νομίζω το πιο γενικό είναι αυτό: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6786
ΙΚΕ αν θέλεις, βάλε το ποστ σου εκεί προς σχολιασμό. Το παρόν κλειδώνεται.
[moderator]
Σαρακάκης