-
το mondeo δεν ειναι τυχαια το benchmark της κατηγοριας...
-
Εύκολο! Passat . Εάν έχεις οικογένεια ή/καί είσαι εύσωμος/ψηλός και σου αρέσουν οι χώροι ή/καί θέλεις ποιότητα...
Αλλιώς, 2nd choice, 159.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χαλαρα passat αλλα W12
Αυτό που έχει φάει παγκοσμίως κράξιμο για την υποστροφή που του προκαλεί η πολική αδράνεια;
-
Δεν τον νοιάζει τον Πετράν, αφού ως γνωστόν δεν στρίβει.
-
επειδη πολλα λετε
σας καλω και τους δυο σε διαδρομη της επιλογης σας να φατε λιγο ξυλαρακι να συνελθετε
pelatisti!! -
Ακόμα και στο Ψυχρό Πηγάδι και στο Θέρισο; Εκεί βέβαια δεν θα χωράει η prOctavia...
-
πηγαδι θα ψαχνεις εσυ skullone να κρυφτεις μετα....
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
prOctavia...Superbαράς είπαμε.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
χαλαρα passat αλλα W12
Αυτό που έχει φάει παγκοσμίως κράξιμο για την υποστροφή που του προκαλεί η πολική αδράνεια;
Kάτι σαν την 147GTA για παράδειγμα...
Ας ρίξω και γω λίγο λάδι στη φωτιά...
-
επ! meco!! μην πειραζεις τους πελατες μου!!
εκτος αν θες να γινεις ο αντιπροσωπος μου στην κρητη!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
επ! meco!! μην πειραζεις τους πελατες μου!!
εκτος αν θες να γινεις ο αντιπροσωπος μου στην κρητη!!Εδώ στην Κρήτη δεν έχεις πρόβλημα. Oι περισσότεροι οδηγοί AlfaRomeo είναι αργοί, πολύ αργοί... Μόνο για την εμφάνιση τα παίρνουν τα αμάξια. Ελάχιστοι τα στρίβουν... Κρίμα τα αυτοκίνητα.
-
Λοιπόν θα κάνω την έκλπηξη.
Ψήφισα μεν 159 λόγω συναισθήματος.
Αν όμως ερχόταν η ώρα να δώσω τα ωραία μου λεφτάκια, θα έπερνα το TFSI παρόλο που είναι υπερβολικά ακριβό εφόσον υπάρχει το αντίστοιχο skoda.
Μπορεί η 159 να έχει εμφάνιση , ποιότητα , κλπ κλπ κλπ αλλά τα 160 άλογα για το βάρος της είναι λίγα και άρα η επιλογή θα ήταν το λίγότερο όμορφο, αρκετά ποιοτικό, πολύ ευρυχωρο και πολύ δυνατό Passat .
Tα άλογα παίζουν ρόλο για ίδιου αμαξώματος και κατηγορίας αυτοκίνητα Αν είχα να διαλέξω μεταξύ χάτσμπακ και σεντάν ή κουπέ και χάτσμπακ κλπ μετράνε κι άλλα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Λοιπόν θα κάνω την έκλπηξη.Ψήφισα μεν 159 λόγω συναισθήματος.
Αν όμως ερχόταν η ώρα να δώσω τα ωραία μου λεφτάκια, θα έπερνα το TFSI παρόλο που είναι υπερβολικά ακριβό εφόσον υπάρχει το αντίστοιχο skoda.
αντίστοιχο δεν υπάρχει για την ώρα, αφού το Passat είναι μεγαλύτερο από Octavia/Jetta (τα 'δίδυμα').
1,5-2Κ (τόση θα είναι η διαφορά) είναι υπερβολικά ακριβό;
-
Εννοείται το Passat,το οποίο ειναι και ωραίο πλέον.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λοιπόν θα κάνω την έκλπηξη.
Ψήφισα μεν 159 λόγω συναισθήματος.
αντίστοιχο δεν υπάρχει για την ώρα, αφού το Passat είναι μεγαλύτερο από Octavia/Jetta (τα 'δίδυμα').
1,5-2Κ (τόση θα είναι η διαφορά) είναι υπερβολικά ακριβό;
Πάντως εμένα μια χαρά 'μεγάλο' μου φαίνεται το octavia για segment d. Δεν με νοιάζει πως το κατατάσσουν.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μπορεί η 159 να έχει εμφάνιση , ποιότητα , κλπ κλπ κλπ αλλά τα 160 άλογα για το βάρος της είναι λίγα και άρα η επιλογή θα ήταν το λίγότερο όμορφο, αρκετά ποιοτικό, πολύ ευρυχωρο και πολύ δυνατό Passat .
Tα άλογα παίζουν ρόλο για ίδιου αμαξώματος και κατηγορίας αυτοκίνητα Αν είχα να διαλέξω μεταξύ χάτσμπακ και σεντάν ή κουπέ και χάτσμπακ κλπ μετράνε κι άλλα.
βρε το babbis
μας κουφανε..
σαν τον babbis-cool της διαφημισης..
ΕΣΥ ΡΕ δεν εισαι που εχεις γραψει 187 10στηλα στην αρχικη σελιδα alfisti για την 159? 120 σελιδες εδω μεσα??ε τοτε θα ριξω εγω ψηφο στην 159 'Piano-Kwle' για να ρεφαρουμε.
γιατι οτι αλλο και να συμβαινει, παραμενει πανευκολα η πιο ωραια και η πιο φινετσατη απο ολα τα καρα!αλλιως μαλλον θα κρασαρει το φορουμ...
και ο krus δεν θα ξερει τι να κλειδωσει μετα..(ωραιος ο babbis..)
αντε παρε octavia RS να σε κανω moderator
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
χαλαρα passat αλλα W12
Kάτι σαν την 147GTA για παράδειγμα...
Ας ρίξω και γω λίγο λάδι στη φωτιά...
Μιλάει ο meco που μας λέει ότι το Hyundai Gaytz και η Golfω IV στρίβει καλύτερα από Clio...
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάει, χάλασε και αυτός... Τί άλλο θα διαβάσουμε?
-
To συγκριτικό λέει:
159: το πιο ποιοτικό
Mondeo: το πιο σπορ
Passat: το πιο γρήγοροΠαρεπιπτόντως, το Passat :
στο 80-110 με 5η ρίχνει 3,5' στην 159,
στο 110-140 με 5η 4,4' -
Ο χρήστης technik έγραψε:
To συγκριτικό λέει:159: το πιο ποιοτικό
Mondeo: το πιο σπορ
Passat: το πιο γρήγοροΠαρεπιπτόντως, το Passat :
στο 80-110 με 5η ρίχνει 3,5' στην 159,