-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Funissssssssss τρελλανε τους τωρα με τον Kimi!!!!!!!!!!
Το τόπικ ονομάζεται 'ποστάρεται μια τυχαία φώτο' και όχι 'ποστάρετε μια ξενέρωτη-χαζή-ασπρουλιάρα-κοιμισμένη φάτσα'......
επισης bruce το τοπικ ονομαζεται 'ποσταρε μια τυχαια φωτο' και οχι 'ποσταρε μια ζωγραφια-ανεκδοτο για ξανθιες'
Σωστηηηηηηηηηηηηηηη
-
-
καλα... λεπτομερειες! Αυτα ειναι μεχρι να με γνωρισει μετα θα φαει ποδι το τζενακι!
(κακοι ανθρωποι που εισαστε ομως!!)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
καλα... λεπτομερειες! Αυτα ειναι μεχρι να με γνωρισει μετα θα φαει ποδι το τζενακι!(κακοι ανθρωποι που εισαστε ομως!!)
Μη μασας!!!!
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Αν πάλι δεν σας αρέσει σε άσπρο
ΝΤΟΥΖ ΠΟΥΑΝ!!!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
καλα... λεπτομερειες! Αυτα ειναι μεχρι να με γνωρισει μετα θα φαει ποδι το τζενακι!(κακοι ανθρωποι που εισαστε ομως!!)
Καλά, θα την πέσω εγώ στην γυναίκα του (σιγά τη σαύρα, δυό ατάκες την έχω) οπότε θα σου αφήσω το πεδίο ελεύθερο για να τον φάς...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Αν πάλι δεν σας αρέσει σε άσπρο http://i4.photobucket.com/albums/y137/e ... Gnocca.jpg
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!
Κάποιος να φωνάξει το μπόγια!!!
κ. βαζελοmoderator,
ειλικρινα δεν ξερω τι μ..... γ.....
αλλα αν η κυρια της φωτογραφιας χαρακτηριζεται απο εσας οντως ως σκυλοςΔηλαδή εγώ τώρα είμαι κτηνοβάτης;
-
-
Ωραίο μοντάζ Πετράν! η αδερφή του ΤΣΑΤΣΕΝΚΟ είναι? 2.20 ?
-
ΙΚΕ δεν ειναι τερας η γυναικα. το veyron ειναι το τερας (χαμηλο)
no μονταζ!! (τουλαχιστον οχι απο εμενα!!) -
To τέρας είναι χαμηλό αλλα είναι 1.98 μέτρα πλατύ, οπότε το κοριτσάκι είναι πάνω απο 2 μέτρα!!! (το πράσινο έχει το ίδιο μήκος οριζόντια και κάθετα)
Επίσης είναι μονταζ για 2 λόγους ακόμα:
- όλες οι σκιές είναι άλλ'αντ'άλλων
- Αν ήταν σωστό petranmobil θα ήταν η έκδοση της Skoda, με 1210 άλογα και 10% χαμηλότερη τιμή, σαν αυτό της παλιάς υπογραφής
-
xmm!! σπασικλακι!!! (δεν παιζεσαι ρε ΙΚΕ)
δεν με χαλαει μια γκομενα 2 μετρα παντως!!
οσο για σενα, που μου χαλασες το ονειρο, θα σου στειλω τους μπατσους να σε σενιαρουνε!!
-
Δε σε φοβάμαι μπάτσε, έλα!
1.50 είναι η γκόμενα Bruce απλώς είναι ο τηλεφακός που τη δείχνει ξανθιά .
-
η ωρα η καλη...
-
και για να μη νομίζετε πως σπασίκλες nerds και geeks δεν έχουν σουξέ:
-
...και ολιγο απο design...
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάποιος να φωνάξει το μπόγια!!!
Με φωναξε κανεις; Που ειναι το αδεσποτο να το μαζεψω;
-
Σκέψου Γιάννη να έχεις τον Τσατσένκο αδερφό της γυναίκας σου και να σε κυνηγάει με κάνα ρώσικο μπαλτά να σε ισοπεδώσει !
-
Αμα η γυναίκα σου είναι 2.20 δε χρειάζεται αδερφός, θα σε κυνηγάει η ίδια!
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (θεμα ελευθερο - πολλες φωτος)