-
Νέα τιμή 36450,00
-
[quote='bebes']Νέα τιμή 36450,00
-
Το είδα τις προάλλες από κοντά στην αντιπροσωπεία, όπου είχα πάει για service το δικό μου. Πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο, μέσα-έξω. 260 ίπποι και 380 nM ροπής στα 40 χιλιάρικα, με δερμάτινο σαλόνι, xenon, bose ηχοσύστημα κλπ. όλα στο βασικό εξοπλισμό. Πιστεύω αυτή η πρόταση, σ'αυτά τα χρήματα, ξεφεύγει πολύ του ανταγωνισμού.
-
Το έχει αγοράσει κάποιος στη γειτονιά μου και το βλέπω κάθε μέρα εδώ και περίπου 10 μέρες.
Όμορφο δεν λέω (ειδικά στο μαύρο χρώμα που το έχει ο ιδιοκτήτης του) αλλά ρε παιδιά το πίσω μέρος μου θυμίζει υπερβολικά Lexus. Αν δεν έγραφε CX-7 θα νόμιζα ότι ήταν κάποιο facel lift του RX.
Επίσης στο πλάι η κάτω γραμμή των τζαμιών γιατί... στραβώνει στο τέλος! (κάνε κάποια περίεργη κύρτωση η καμπύλη)Λεπτομέρειες θα μου πεις... ναι ίσως. Κάποιον θα τον ενοχλήσουν κάποιον όχι...
-
Με 4Κ λιγότερα δεν παίρνεις δερμάτινο σαλόνι, φωτα bixenon, και ηχοσύστημα Bose με τα 9 ηχεία. Η ηλιοροφή ήταν ετσι κι αλλιως εξτρα.
Οπως έκαναν και με το RX8, μόνο που εδω το έκαναν άμεσα και δνε μείωσαν την ιπποδύναμη -
παιδια γνωριζει κανεις χώρα κατασκευής;
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
παιδια γνωριζει κανεις χώρα κατασκευής;made in Japan
'Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία' μου είπε ο πωλητής.Βέβαια καρτελάκι δεν είδα, αλλά και το φυλλάδιο ετσι έγραφε.
Φοβάσαι μην είναι USA;;; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
παιδια γνωριζει κανεις χώρα κατασκευής;
made in Japan
'Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία' μου είπε ο πωλητής.Βέβαια καρτελάκι δεν είδα, αλλά και το φυλλάδιο ετσι έγραφε.Ορθόν, συγκεκριμένα στη Χιροσίμα κατασκευάζεται.
-
Παιδιά καλησπέρα. Έκανα test drive σήμερα. Το αυτοκίνητο είναι γρήγορο (τουλάχιστον για τα δεδομένα της κατηγορίας του) μετά τις 3000 στροφές ανεβάζει πολύ γρήγορα. Πριν τις 3000 φαίνεται το βάρος του. Αρνητική εντύπωση μου έκανε ο όγκος του, ο οποίος από έξω δε φαίνεται αλλά όταν το οδηγείς τον αισθάνεσαι. Πολυτελές το εσωτερικό, μέτρια η ποιότητα των δερμάτινων καθισμάτων κατά τη γνώμη μου. Στο δρόμο μας κοίταγαν πολλοί και ένας μας σταμάτησε για ερωτήσεις. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχει γίνει χαμός, έχει φύγει ήδη το αρχικό stock. Φοβερό το σύστημα των πίσω καθισμάτων (που διαμορφώνει ενιαίο χώρο αποσκευών). Το σκέφτομαι...
-
Ο πατέρας μου σκέφτεται αντικαταστάτη για το Φόρεστερ μας που όπου να 'ναι κλείνει την 7ετία.
Ψάχνει ενα γρήγορο, γιαπωνέζικο (καλόμαθε ) ασφάλτινο SUV με καλούς χώρους.
Απο τις υπάρχουσες προτάσεις της κατηγορίας, το CX-7 φαίνεται το πιο τίμιο...
-
Ο χρήστης MR2 έγραψε:
Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχει γίνει χαμός, έχει φύγει ήδη το αρχικό stock.Κοιτα να δεις...Τοσος πολυς κοσμος εχει 36500+650+xxx>38000 στην τσεπη του για αμάξι?! Γιατι τα χρηματοδοτικά είναι εντοκα...Μπας και κοβουν τιποτα μετρητοις?
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Φοβάσαι μην είναι USA;;;Ακριβως
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το είδα σήμερα στο δρόμο και μου άρεσε πολύ...Είναι μάλλον το ωραιότερο SUV της αγοράς για τα δικά μου γούστα παντα
-
Ωραίο ντιζάιν αλλά παραφαίνεται ασφάλτινο. Ξέρουμε λεπτομέρειες για το σύστημα τετρακίνησης?
Σε αυτή τη κατηγορία μάλλον θα προτιμούσα το φόρεστερ τούρμπο, και ας έίναι το εσωτερικό του από τα πιο άθλια και παρά τα μαζντόφιλα μου φρονήματα. Αν κάποιος πάντως θέλει ένα μουράτο σούβ το οποίο να πηγαίνε αέρα και όχι πολλά πολλά για χώμα νομίζω πως είναι κουτί!
-
Η Μazda πέτυχε ΚΑΙ στο σχέδιο ΚΑΙ στον κινητήρα ΚΑΙ στο κιβώτιο.
Για αυτόματο τίποτα λιγότερο από ''καλο'' εξαρι.Στον κινητήρα πέτυχε κυρίως γιατι ο συγκεκριμένος συμπαθεί τις μεσαίες στροφές , εκει δηλαδή αποδίδει την πολυ καλή ροπή του.
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχει γίνει χαμός, έχει φύγει ήδη το αρχικό stock.
Κοιτα να δεις...Τοσος πολυς κοσμος εχει 36500+650+xxx>38000 στην τσεπη του για αμάξι?! Γιατι τα χρηματοδοτικά είναι εντοκα...Μπας και κοβουν τιποτα μετρητοις?
εγω θα γίνω κακός ..... Θα περιμένω σύμφωνα με την πάγεια πολιτική της εταιρίας να κόβει 4 χιλιάρικα... έτσι δεν έκανε και με τα άλλα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχει γίνει χαμός, έχει φύγει ήδη το αρχικό stock.
Κοιτα να δεις...Τοσος πολυς κοσμος εχει 36500+650+xxx>38000 στην τσεπη του για αμάξι?! Γιατι τα χρηματοδοτικά είναι εντοκα...Μπας και κοβουν τιποτα μετρητοις?
εγω θα γίνω κακός ..... Θα περιμένω σύμφωνα με την πάγεια πολιτική της εταιρίας να κόβει 4 χιλιάρικα... έτσι δεν έκανε και με τα άλλα?
Πάντως έχω ήδη δει δύο στο δρόμο αυτές τις μέρες. Ωραία τα αλά rx-8 τόξα στα φτερά.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω θα γίνω κακός ..... Θα περιμένω σύμφωνα με την πάγεια πολιτική της εταιρίας να κόβει 4 χιλιάρικα... έτσι δεν έκανε και με τα άλλα?Αυτά τα έκανε η Mitsubishi (outlander, Colt)
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αυτά τα έκανε η Mitsubishi (outlander, Colt)
Η απάντηση σου δε λέει ότι δεν τα έκανε και η mazda... Απλώς τα έκαναν και άλλοι
-
καλά λες, το έκανε στο Tribute
Παντως στο 6άρι που διαφήμιζαν εκπτώσεις κλπ, πήγαμε με φίλο που ενδιαφερόταν και ήταν 'μούφα' η έκπτωση γιαύτό μπερδεύτηκα...
Mazda CX-7