-
καλησπερα ....ο θειος μου θελει να αγορασει μεσαιο γυρω στα 30 χιλιαρικα....
τον ενδιαφερουν οι χωροι , η σβελταδα και η καλη καταναλωση...
εγω του προτεινω ανεπιφυλακτα μαζντα 6 για πολλους λογους (και επειδη εχω το 3 και ξερω οτι σκιζει)...ξερω και οτι η χοντα εχει 7 χρονια εγγυηση....
αληθευει οτι το 6 ειναι το καλυτερο;γιατι δεν εχω οδηγησει κανενα απο αυτα...το πασσατ αξιζει για τους μεγαλους χωρους προφανως....
μου ειπε οτι ειδε και το ροβερ 75 και του αρεσε αλλα του πα οτι η ροβερ εχει πεθανει και οτι το 75 ειναι παλιο αμαξι.....σωστος;
θελω να μου πειτε οσοι ξερετε πού υπερτερει και που υστερει το καθενα απο αυτα σε συγκριση μεταξυ τους....
ευχαριστωωω!!!! -
εγω του προτεινω ανεπιφυλακτα μαζντα 6 για πολλους λογους (και επειδη εχω το 3 και ξερω οτι σκιζει)...ξερω και οτι η χοντα εχει 7 χρονια εγγυηση....
αληθευει οτι το 6 ειναι το καλυτερο;γιατι δεν εχω οδηγησει κανενα απο αυτα...το πασσατ αξιζει για τους μεγαλους χωρους προφανως....
μου ειπε οτι ειδε και το ροβερ 75 και του αρεσε αλλα του πα οτι η ροβερ εχει πεθανει και οτι το 75 ειναι παλιο αμαξι.....σωστος;
θελω να μου πειτε οσοι ξερετε πού υπερτερει και που υστερει το καθενα απο αυτα σε συγκριση μεταξυ τους....
ευχαριστωωω!!!! -
ευχαριστωωω!!!! -
VW Passat 2.0 Highline στα 30000.Τα έχει όλα και συμφέρει.
-
Passat..
-
Αναμεσα στα 3 πρωτα δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα.... Το 4ο παντως οχι!
-
Όντως δύσκολη επιλογή, οπότε... κλήρος
Το 4ο τι δουλειά έχει; υπάρχει ακόμα;
(ακόμα να αντιπροτείνει κανείς 320, 316, 159 και να αρχίσει η μάχη; )
-
accord......
-
to tetarto einai poly akyro to kserw...apla an exei kaneis kamia apopsi , na pei mia geniki idea peri tinos prokeitai
-
Το 75 το απορρίπτουμε με τη μία. Για το Accord δεν έχω γνώμη. Αν ο θείος σου ενδιαφέρεται για λίγο πιο σπορ συμπεριφορά πιστεύω το Mazda 6, ενώ αν θέλει να νοιώθει πασάς (τα παραλέω, το ξέρω) το Passat.
Εγώ θα έπαιρνα το Mazda 6.
-
RX8 .
-
Η ψηφοφορία είναι για εμένα ανάμεσα στα δύο πρώτα, το τρίτο απορίπτεται λόγω 'καταγωγής' και το τέταρτο αυτοαπορίπτεται.
και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά αυτοκίνητα που με δυσκολία μπορεί να αποφασίσει κάποιος για το πιο από τα δύο να επιλέξει.
Θα πω Accord καθαρά υποκειμενικά μια και το έχω δει από κοντά κι έχω κάνει και ταξίδι με αυτό, είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. -
Μazda 6 2.0........26.490
Accord 2.0..........26.990
Passat 2.0..........26.300.Mε το Passat να έχει και ESP.
Η ψήφος στο Passat, γιατί τα κάνει όλα καλά, έχει περισσότερους χώρους, καλύτερο εξοπλισμό.
Δεύτερο στη σειρά, το Αccord.
-
vasika dimsabas exeis dikio tou xa proteinei kai rx8 mias pou den einai polymelis oikogeneia , kai to ena tou paidi exei idi ena c2...alla to thema einai i atimi i venzina
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η ψήφος στο Passat, γιατί τα κάνει όλα καλά, έχει περισσότερους χώρους, καλύτερο εξοπλισμό.
Δεύτερο στη σειρά, το Αccord.
To Mazda πάντως εχει εκπτωση 3000 χιλιάρικα στο μετρητοις και η τιμή δεν περιλαμβάνει απλά το ESP (DSC το λένε οι γιαπωνέζοι) αλλά και οτι αλλο μπορει να φανταστεί κανείς. Full extra με 23.500...
Mazda απο μενα λόγω... τιμής -
Γνωστός μου με ACCORD το πουλησε μέτα από 1,5 χρόνια γιατί δεν προλάβεναι να το φτίαχνει.Μου μιλάει για κάκιστη ποιότητα σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο. Passat άνεση-πολυτέλεια-λογική τιμή
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και το 6άρι στην παραπάνω τιμή έχει DSC. http://www.mazda.gr/mazda6_2005_tim.htm#
Αυτό το καιρό πάιζουν και πολύ μεγάλες προσφορές απο τη mazda οπότε θα ψηφίσω 6άρι δαγκωτό!
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Και το 6άρι στην παραπάνω τιμή έχει DSC. http://www.mazda.gr/mazda6_2005_tim.htm#
Αυτό το καιρό πάιζουν και πολύ μεγάλες προσφορές απο τη mazda οπότε θα ψηφίσω 6άρι δαγκωτό!
έρχεται και το FL
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
έρχεται και το FL
Απο το f/l είναι ο τιμοκατάλογος και ήδη πωλείται κανονικά
-
Αccord!!!
To έχω εδώ και 13 μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος.
Έχει πολύ καλή ισορροπία σε όλους τους τομείς. Το μόνο στο οποίο ίσως υπερτερεί το 6 είναι στο σπορτιβ στήσιμο. Ο θείος σου αν είναι ανήσυχος τότε να σκεφτεί και το 6. Οι οικογενειάρχες όμως στην πλειψηφία τους δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες. Άρα μάλλον του κάνει το πιο οικογενειακό/άνετο στήσιμο της ανάρτησης του accord. Σε όλους τους άλλους τομείς νομίζω ότι το αccord υπερτερεί (ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις και μάλλον οικονομία, αξιοπιστία και εργοστασιακή εγγύηση). Για περισσότερες πληροφορίες δες το συγκριτικό των δύο αυτοκινήτων στο αρχείο τευχών των 4Τροχών.
Στο passat εμένα προσωπικά κάτι δεν μου αρέσει στο μπροστινό κυριως μέρος (η συμμετρία; ) , θα με προβλημάτιζε πολύ το κόστος συντήρησης και η ύπαρξη του κινητήρα τεχνολογίας fsi για τον οποίο ακούγονται άσχημα λόγια από πολλούς (τρώει λάδια υποστηρίζουν). Η εμφάνιση όμως είναι υποκειμενική, άρα, αν στο θείο σου αρέσει εμφανισιακά, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα...Το 75 έχει ωραία εμφάνιση αλλά είναι...rover με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται.
Υ.Σ.: Να έχεις υπόψην ότι το accord ανανεώνεται με την νέα χρονιά και εκτός από κάποιες εμφανισιακές αλλαγές, ενδέχεται να αλλάξει και το όλο στήσιμο του αυτοκινήτου, για τα κρατήματα του οποίου κάποιοι είχαν εκφράσει παράπονα. Θα προστεθούν επίσης καινούρια στοιχεία εξοπλισμού, όπως cruise control με προσαρμογή της ταχύτητας ανάλογα με την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, σύστημα που 'κρατά' το αυτοκίνητο στην λωρίδα του(θα λειτουργεί αυτό στην Ελλαδα και στην Κύπρο; ) και ίσως vsa (το esp της honda). Για μένα η απουσία του στοιχείου αυτού είναι η κυριότερη έλλειψη του μοντέλου που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και (τουλάχιστον στην Κύπρο) δεν προσφέρεται καν ως προαιρετικός εξοπλισμός στα 2000cc.
Mazda 6 2.0vs Accord vs Passat 2.0vs Rover 75