-
Γνωρίζω και τις δυο μάρκες. Επίσης τα GAS είναι GAZ. Αυτο το Volga με τον κινητήρα της 850CSi το ξέρετε; Απίστευτο αυτοκίνητο...Κρίμα που δεν έχω photos...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Γνωρίζω και τις δυο μάρκες. Επίσης τα GAS είναι GAZ. Αυτο το Volga με τον κινητήρα της 850CSi το ξέρετε; Απίστευτο αυτοκίνητο...Κρίμα που δεν έχω photos...Μήπως αναφέρεσαι σ'αυτό;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 368#420368 -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γνωρίζω και τις δυο μάρκες. Επίσης τα GAS είναι GAZ. Αυτο το Volga με τον κινητήρα της 850CSi το ξέρετε; Απίστευτο αυτοκίνητο...Κρίμα που δεν έχω photos...
Μήπως αναφέρεσαι σ'αυτό;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 368#420368Ναι αυτό είναι, με κάνει και μου τρέχουν τα σάλια...
Τέσπα αν και ο PaiMei υπερβάλει κάπως η αλήθεια είναι ότι εκτός απο Ρωσία υπήρχαν κι'αλλες χώρες του Ανατολικού Μπλόκ που έφτιαχναν υπέροχα αμάξια. Για παράδειγμα η Τσεχία. Η Skoda όταν είχε αρχίσει ήταν επιπέδου Rolls Royce. Έφτιαχνε υπερ-πολυτελή αυτοκίνητα καθώς επίσης κινητήρες αεροσκαφών, σαν την Rolls. Αργότερα άρχισε να φτιάχνει αυτοκίνητα για τον λαό αλλά υπήρχαν και μερικά που ξεχώριζαν, μερικά ωραία Roadster και άλλα αγωνιστικά, τώρα όμως που την πήρε η VW...πάει. Φτιάχνει κλόνους, πολύ κοινά αμάξια. Η Tatra επίσης είναι μάρκα με αρκετό ενδιαφέρον μιας και ακόμα φτιάχνει αυτοκίνητα πολυτελείας με 'όλα πίσω' (νομίζω ότι φτιάχνει και νταλίκες) Υπάρχει και η Εcorra, είναι κάτι σαν η 'Brabus' της Tatra.
-
Το μετέφρασα και το' κανα ποστ σε ένα άλλο φόρουμ...Μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις
http://www.supercars.net/PitLane?viewTh ... &tID=67159
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Το μετέφρασα και το' κανα ποστ σε ένα άλλο φόρουμ...Μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσειςhttp://www.supercars.net/PitLane?viewTh ... &tID=67159
Κατ' εσέ (βάσει του ποστ σου σε εκείνο το φόρουμ), αυτός που το έγραψε αυτό (Pai Mei) είναι 'probably a hardcore communist' ???
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Μήπως αναφέρεσαι σ'αυτό;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 368#420368Ναι αυτό είναι, με κάνει και μου τρέχουν τα σάλια...
Τέσπα αν και ο PaiMei υπερβάλει κάπως η αλήθεια είναι ότι εκτός απο Ρωσία υπήρχαν κι'αλλες χώρες του Ανατολικού Μπλόκ που έφτιαχναν υπέροχα αμάξια. Για παράδειγμα η Τσεχία. Η Skoda όταν είχε αρχίσει ήταν επιπέδου Rolls Royce. Έφτιαχνε υπερ-πολυτελή αυτοκίνητα καθώς επίσης κινητήρες αεροσκαφών, σαν την Rolls. Αργότερα άρχισε να φτιάχνει αυτοκίνητα για τον λαό αλλά υπήρχαν και μερικά που ξεχώριζαν, μερικά ωραία Roadster και άλλα αγωνιστικά, τώρα όμως που την πήρε η VW...πάει. Φτιάχνει κλόνους, πολύ κοινά αμάξια. Η Tatra επίσης είναι μάρκα με αρκετό ενδιαφέρον μιας και ακόμα φτιάχνει αυτοκίνητα πολυτελείας με 'όλα πίσω' (νομίζω ότι φτιάχνει και νταλίκες) Υπάρχει και η Εcorra, είναι κάτι σαν η 'Brabus' της Tatra.
Σύντροφε πάθε, δεν υπερβάλλω καθόλου.
Αυτή είναι η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχει άλλη αλήθεια.
Ναι, είμαι σκληροπυρηνικός κομμουνιστής, γιατί μα τω Θεώ (ποιό Θεό; δεν υπάρχει Θεός, αλλά τέλος πάντων), δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, πέρα από τον κομμουνισμό.
Και σαν τα αυτοκίνητα, που φτιάχτηκαν επί κομμουνισμού δεν θα ξαναφτιαχτούν.
Τελείωσε.Μεταφρασέ το και αυτό.
Και στείλε και μήνυμα, ότι ετοιμάζεται επανάσταση και θα τους πάρουμε τα κεφάλια.
Οβερ. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Μήπως αναφέρεσαι σ'αυτό;
Σύντροφε πάθε, δεν υπερβάλλω καθόλου.
Αυτή είναι η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχει άλλη αλήθεια.
Ναι, είμαι σκληροπυρηνικός κομμουνιστής, γιατί μα τω Θεώ (ποιό Θεό; δεν υπάρχει Θεός, αλλά τέλος πάντων), δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, πέρα από τον κομμουνισμό.
Και σαν τα αυτοκίνητα, που φτιάχτηκαν επί κομμουνισμού δεν θα ξαναφτιαχτούν.
Τελείωσε.Μεταφρασέ το και αυτό.
Και στείλε και μήνυμα, ότι ετοιμάζεται επανάσταση και θα τους πάρουμε τα κεφάλια.
Οβερ.χαχα οκ! Αλλά όχι και Στάλιν ρε συ! Πες Τιτο, Λένιν, Τρότσκι, Μαγιακοβσκι αυτοί είναι σωστοί. Ο Τροτσκι αρχικά είχε εξωριστεί απ'την Ρωσία με την κατηγωρία ότι ήταν 'Μενσεβίκος αιρετικός' και αργότερα είχε δολοφονηθεί..αυτό μου θυμίζει κάτι σαν Θεοκρατικό Καθεστός στον Μεσαίωνα...
-
A, και ψιτ, δήθεν 'αντικειμενικοί' μην τυχόν και μπει κανείς από εσάς στο VOLGA-GAZ forum και γράψει την μ@μ@κία του, για θα γίνει μακελειό.
ΕΔΩ είναι το forum των οπαδών της VOLGA, οι κομπλεξικοί αντι-VOLGISTI δεν έχουν καμία θέση.
Σαν πολύ 'αντικειμενικοί' μου γίνατε τελευταία.
Αλλά μην πετύχω εδώ κανέναν εμπαθή να καταφέρεται εναντίον της GAZ.
Να κάτσετε στα αυγά σας, στα δικά σας fora, και να γράφετε εκεί ό,τι θέτε. -
A, και ψιτ, δήθεν 'αντικειμενικοί' μην τυχόν και μπει κανείς από εσάς στο VOLGA-GAZ forum και γράψει την μ@μ@κία του, για θα γίνει μακελειό.ΕΔΩ είναι το forum των οπαδών της VOLGA, οι κομπλεξικοί αντι-VOLGISTI δεν έχουν καμία θέση.
Να κάτσετε στα αυγά σας, στα δικά σας fora, και να γράφετε εκεί ό,τι θέτε.τι λε ρε που θα μας τι θα γράφουμε και που θα γράφουμε ουστ με τους ρωσσικούς δεινόσαυρους που καίνε τ'αντερά τους κι αν τρακάρεις μαζί τους θα πας στον άλλο κόσμο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
A, και ψιτ, δήθεν 'αντικειμενικοί' μην τυχόν και μπει κανείς από εσάς στο VOLGA-GAZ forum και γράψει την μ@μ@κία του, για θα γίνει μακελειό.
ΕΔΩ είναι το forum των οπαδών της VOLGA, οι κομπλεξικοί αντι-VOLGISTI δεν έχουν καμία θέση.
Να κάτσετε στα αυγά σας, στα δικά σας fora, και να γράφετε εκεί ό,τι θέτε.τι λε ρε που θα μας τι θα γράφουμε και που θα γράφουμε ουστ με τους ρωσσικούς δεινόσαυρους που καίνε τ'αντερά τους κι αν τρακάρεις μαζί τους θα πας στον άλλο κόσμο
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ;
Λοιπόν, επειδή εγώ δεν λέω κουφιά λόγια στον αέρα, θα κάνουμε το εξής:Θα φέρω εγώ την Τσάικα, κι εσύ θα φέρεις το μπιχλιμπίδι σου, που θέλει να λέγεται αυτοκίνητο, το ΜΠΟΛΦ, και θα τα βάλουμε απέναντι, ενώπιος ενωπίω, σε απόσταση 400 μέτρων.
Θα ξεκινήσουμε συγχρόνως.
Μην τυχόν και στρίψεις (αν σου λέει τίποτα το ρήμα), πριν διασταυρωθούμε!
Σε ξορκίζω!Εκεί θα σε στείλω εγώ στον άλλο κόσμο, για να δεις τι σημαίνει 'γερό αυτοκίνητο'.
Και ψιτ, φιλαράκι, ιστορία ξέρεις;
Η μετώπη του Τσάικα αποτελείται από 3,5 τόνους σιδηρομετάλλευμα από τα μεταλλεία του Νοβοσίμπιρσκ ενώ τα κρύσταλλα φώτων έχουν φτιαχτεί από κατεργασμένο γυαλί στολίσναγια 35 βαθμών. -
-
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ;
Λοιπόν, επειδή εγώ δεν λέω κουφιά λόγια στον αέρα, θα κάνουμε το εξής:Θα φέρω εγώ την Τσάικα, κι εσύ θα φέρεις το μπιχλιμπίδι σου, που θέλει να λέγεται αυτοκίνητο, το ΜΠΟΛΦ, και θα τα βάλουμε απέναντι, ενώπιος ενωπίω, σε απόσταση 400 μέτρων.
Θα ξεκινήσουμε συγχρόνως.
Μην τυχόν και στρίψεις (αν σου λέει τίποτα το ρήμα), πριν διασταυρωθούμε!
Σε ξορκίζω!Εκεί θα σε στείλω εγώ στον άλλο κόσμο, για να δεις τι σημαίνει 'γερό αυτοκίνητο'.
Και ψιτ, φιλαράκι, ιστορία ξέρεις;
Η μετώπη του Τσάικα αποτελείται από 3,5 τόνους σιδηρομετάλλευμα από τα μεταλλεία του Νοβοσίμπιρσκ ενώ τα κρύσταλλα φώτων έχουν φτιαχτεί από κατεργασμένο γυαλί στολίσναγια 35 βαθμών.Πρόγραμμα του 'χεις βάλει; γιατί μόνο έτσι μπορεί να επιταχύνει η σκουριά σου!
όσο για το στρίψιμο δεν θα 'χεις πρόβλημα, με τόσους τόνους μια χαρά θα στρίβει, άσε που με το βάρος γίνεται και Pr@&(^#
-
Pr@&(^# η Τσαϊκα ??????
Αγγελε απαιτω απαντηση οπως μονο εσυ ξερεις
-
A, και ψιτ, δήθεν 'αντικειμενικοί' μην τυχόν και μπει κανείς από εσάς στο VOLGA-GAZ forum και γράψει την μ@μ@κία του, για θα γίνει μακελειό.ΕΔΩ είναι το forum των οπαδών της VOLGA, οι κομπλεξικοί αντι-VOLGISTI δεν έχουν καμία θέση.
Να κάτσετε στα αυγά σας, στα δικά σας fora, και να γράφετε εκεί ό,τι θέτε. -
Εγώ είμαι με τον Pai Mei γιατί έχω γυναίκα Ρωσσίδα.
-
Φίλτατε Πάι Μέι νομίζω πως η υπερβολή σου πρέπει να λάβει ένα τέλος. Γράφεις τόσες ώρες, γράφεις, γράφεις.. χωρίς να λάβεις υπόψην το ποιο βασικό:
Η
ΔΙΔΑΞΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
Όταν το 1930 είχε κατασκευάσει το Τ52 όπου είχε καταρρίψει κάθε ρεκόρ για την εποχή!! Έπιανε 129 χιλιόμετρα την ώρα, 6 χρόνια πριν η !@#$!@#% GAZ καταφέρει να αγγίξει τα 130 χιλιόμετρα..
Ποιος δεν ζήλευε το Elegant T75 που προσέφερε υδραυλικά φρένα από το 1933;;; Πραγματικά εξαιρετικό μοντέλο χρόνια μπροστά σχεδιαστικά για την εποχή του!!
Νομίζω ότι οι σόμπες από μαντέμι που προανέφερες δεν μπορούν να κοιτάξουν κατάματα ούτε το πιο ταπεινό μοντέλο της Ταρτας!!
(Τ77 ρουλζ!!!)
-
Φουκρις μουστάκια, για να μη σε ξυρίσω χωρίς αφρό, πρώτα μάθε ιστορία και μετά έλα να μας κάνεις και μάθημα!
Τα ΤΑΡΤΑ φίλε μου είναι να συγκρίνονται μόνο με ΜΠΑΚΛΑΒΑ και ΚΑΝΤΑΙΦΙ.
Και παραχαράκτη της ιστορίας, τα VOLGA πρώτα έπιασαν τα 130 km/h.
Τα VOLGA πρώτα έβαλαν υδραυλικά αμορτισέρ από τον υδραυλικό του κόμματος Αντρέι Σωλίνοβιτς. -
Aυτά είναι αμάξια. Lada Revolution
http://www.supercars.net/Pics?vpf2=y&gI ... 378661&l=d
Άλλο, EL Motors AVD Sportscoupe
Year of manufacturing 1999
Engine twin Yamaha YZF R1 998cc 20-valve four
Bore/stroke(mm) 74/58
Compression(to one) 11.8
Total Power(hp/rpm) 300/10000
Total Torque(Nm/rpm) 216.6/8500
Transmission Six-speed sequential,rwd
Front suspension Double wishbones with progressive action remote shock absorber
Rear suspension Five links with progressive action remote shock absorber
Brakes AP-Racing 295mm vented discs
Tyres 205/45 ZR 16
Length/width/hight/wheelbase 3410/1690/1240/2200mm
Weidht 730kg
Maximum speed -
0-100km/h ---> http://www.supercars.net/Pics?vpf2=y&gI ... 358696&l=b
--> http://www.supercars.net/Pics?vpf2=y&gI ... 358694&l=a
--> http://www.supercars.net/Pics?vpf2=y&gI ... 358694&l=cAν θέλετε κι' άλλες φωτο πείτε μου!
-
Pai Mei = ΘΕΟΣ!!!!
-
Φουκρις μουστάκια, για να μη σε ξυρίσω χωρίς αφρό, πρώτα μάθε ιστορία και μετά έλα να μας κάνεις και μάθημα!Τα ΤΑΡΤΑ φίλε μου είναι να συγκρίνονται μόνο με ΜΠΑΚΛΑΒΑ και ΚΑΝΤΑΙΦΙ.
.
VOLGA-GAS forum