-
3450γρμ. γεννηθηκε το περασμενο Σαβατο η κουκλαρα η κορη μου!!!ομορφια σαν τον μπαμπα και την μαμα!!!!!!!
-
3450γρμ. γεννηθηκε το περασμενο Σαβατο η κουκλαρα η κορη μου!!!ομορφια σαν τον μπαμπα και την μαμα!!!!!!!
-
-
να σου ζησει!!!
-
Πόσα άλογα θα βγάζει? Πακέτα εξοπλισμού? Έχουμε spy-photos?
Να σου ζήσει και την χαίρεσαι φίλε μου, κι ας μην είναι καινούριο μοντέλο αυτοκινήτου, αλλά καινούριος άνθρωπος!
-
Nα σου ζήσει φίλε μου κ να την δεις όπως επιθυμείς
-
Πότε κάνει facelift το νέο μοντέλο;
Να την δεις όπως επιθυμείς ! -
Να σου ζήσει, και να γίνει και μοντέλο..
-
Να την χαίρεστε !!!
-
Να τη χαίρεσαι να είναι καλά και να τα δεις όπως εκείνη θα ποθεί!!
-
Να την χαιρεστε!! Να ειναι παντα υγιης, ευτυχισμενη και καλοτυχη!!
Και να δεις πως περναν τα χρονια και για ποτε θα σου φερει τον γαμπρο (και θα παθεις εγκεφαλικο)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να την χαιρεστε!! Να ειναι παντα υγιης, ευτυχισμενη και καλοτυχη!!Και να δεις πως περναν τα χρονια και για ποτε θα σου φερει τον γαμπρο (και θα παθεις εγκεφαλικο)
Άκου τι είπε η γυναίκα...
Να σου ζήσει υπερ χαζομπαμπα!!! Να την χαίρεστε και σύντομα να κανετε και αλλο ενα,....
-
Να τις χαίρεσαι τις κουκλες σου μανουλα και κορουλα!!!!
Να ειναι η μπεμπα σας παντα καλοτυχη και ευτυχισμενη γεματη υγεία......Και σεις να ειστε καλα να την καμαρωνετε μια ζωη
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Άκου τι είπε η γυναίκα...Γιατι ρε συ? Τον πρετοιμαζω τον ανθρωπο να ξερει τι τον περιμενει!!
-
.
Να σας ζήσει!
.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Άκου τι είπε η γυναίκα...
Γιατι ρε συ? Τον πρετοιμαζω τον ανθρωπο να ξερει τι τον περιμενει!!
Aσε τον άνθρωπο να χαρει λιγάκι....ποπο ρε τι εισαι εσύ
-
Να σου ζήσει!!! Να είναι πάντα καλά!
-
Αυτό κι αν είναι νέο μοντέλο!!!
Να σας ζήσει και να είστε καλά να τη χαίρεστε!!
-
Συγχαρητίρια!! Σωστό που το έβαλες στο Νεα Μοντελα φορουμ γιατί αφού είναι κουκλάρα τότε είναι ένα νέο μοντέλο!
-
Να σας ζήσει μπρέ η κουκλάρα σας.
ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!