-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Δηλαδή μια Α150 με R/CD, Clima, ABS, 4+ αερόσακους (και τέρμα! Το πολύ πολύ κανένα ESP ακόμα) πόσο πάει;Περισσότερο απ'όσο έχει δικαίωμα αυτή η οπισθοδρομική εταιρεία (μόλις πριν από ελάχιστα χρόνια ανακάλυψε τις αρετές της κρεμαγιέρας... ) να χρεώνει για τα κακοστημένα και υπερτιμημένα της χρέπια.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
αυτό να πάρεις, αν δε μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο. Αντε να γίνουμε πολλοί (2-3 είμαστε μεχρι τωρα στο φόρουμ) μπας και τα πουλήσουμε μετά.
Ναι! Να γίνουμε 4 για να οργανώσουμε μετά και club! Nα κάνουμε και εκδρομές!
Αμέ!!! ΝΑ κάνουμε και sub-forum Ti να μας πει και η Citroen με τις 400 σελίδες...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
αυτό να πάρεις, αν δε μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο. Αντε να γίνουμε πολλοί (2-3 είμαστε μεχρι τωρα στο φόρουμ) μπας και τα πουλήσουμε μετά.
Ναι! Να γίνουμε 4 για να οργανώσουμε μετά και club! Nα κάνουμε και εκδρομές!
Αμέ!!! ΝΑ κάνουμε και sub-forum Ti να μας πει και η Citroen με τις 400 σελίδες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Περισσότερο απ'όσο έχει δικαίωμα αυτή η οπισθοδρομική εταιρεία (μόλις πριν από ελάχιστα χρόνια ανακάλυψε τις αρετές της κρεμαγιέρας... ) να χρεώνει για τα κακοστημένα και υπερτιμημένα της χρέπια.Είσαι υπερβολικός νομίζω...
Ειδικά για την νέα Α150 έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ρε τραχανά , η κοπελα ρωτησε για τρια συγκεκριμενα αυτοκινητα....... δεν ειπε γενικως.....Όχι που θα μ' άφηνες
Τώρα για την 150 Δημήτρη, το Volvo έχει καλύτερες επιδόσεις απο την 150.
Σε οτι αφορά την τιμή της η 150 ( με 5 πόρτες ) με A/C και R/CD και αερόσακο παραθύρων, ηλεκτρικά παράθυρα μπρός, κάλλυμα χώρου αποσκερυών (!!!) και καθρέφτες που κλείνουν ( !!! ) ( το ESP είναι σταντάρ ) στην βασική έκδοση Classic χωρίς μεταλλικό χρώμα ( +570 ευρώ και μάλλον θα το βάλεις αφού μόνο το κόκκινο και το άσπρο είναι μη μεταλλικά ) διαμορφώνεται στα 20.212 ευρώ για την Elegance με τα ίδια πράγματα και καλύτερη εικόνα στο εσωτερικό σε ότι αφορά τις ταπεταρίες κυριώς + δερματινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων η τιμή φτάνει τα 22206 ευρώ . Τιμή αρκετά υψηλή κατά την γνώμη μου. Κατά τα άλλα η ποιότητα είναι δραματικά βελτιωμένη σε σχέση με την παλιά, το ίδιο και η ανάρτηση.
Ενδεικτικά για την 170 Classic η τιμή για ίδιο εξοπλισμό με την παραπάνω 150 Classic είναι 24.781 ευρώ.
Για αυτό επιμένω στο Volvo S40 και γιατί όχι V50 -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Φυσικά Volvo να πάρεις! Καλύτερα όμως δες τον 1.8 με λιγότερα extra παρά τον 1.6 με πολλά extra. Οχι οτι με τον 1.6 δεν πάει αλλά το 1.8 θα το χρειαστείς αν είσαι φορτωμένη για εκδρομή.Εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του καθενός. Για κάποιον τα 1.6 μπορεί να είναι υπεραρκετά με γνώμονα τις συνθήκες οδήγησης στην Ελλάδα...
Θεωρώ το S40 1.6 εξαιρετική επιλογή.
Αλήθεια, πώς πάει από θόρυβο κινητήρα και αξία μεταπώλησης. Παίζουν μεγάλο ρόλο στην αξία μεταπώλησης τα 1.6 από τα 1.8; Γιατί καλό θεωρώ, δεδομένων των αναλογιών, ένα αυτοκίνητο να μη σε απασχολεί πάνω από 3-4 χρόνια... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Περισσότερο απ'όσο έχει δικαίωμα αυτή η οπισθοδρομική εταιρεία (μόλις πριν από ελάχιστα χρόνια ανακάλυψε τις αρετές της κρεμαγιέρας... ) να χρεώνει για τα κακοστημένα και υπερτιμημένα της χρέπια.
Είσαι υπερβολικός νομίζω...
Ειδικά για την νέα Α150 έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια...Μόνον από τα Ελληνικά περιοδικά που - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - δεν τολμάνε να κράξουν πλέον τα κακοστημένα καρότσια (σε αντίθεση με κάτι Top Gear και Fifth Gear...) και το επίσημο όργανο της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το AMS.
-
Περισσότερο απ'όσο έχει δικαίωμα αυτή η οπισθοδρομική εταιρεία (μόλις πριν από ελάχιστα χρόνια ανακάλυψε τις αρετές της κρεμαγιέρας... ) να χρεώνει για τα κακοστημένα και υπερτιμημένα της χρέπια.
Ειδικά για την νέα Α150 έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια...Μόνον από τα Ελληνικά περιοδικά που - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - δεν τολμάνε να κράξουν πλέον τα κακοστημένα καρότσια (σε αντίθεση με κάτι Top Gear και Fifth Gear...) και το επίσημο όργανο της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το AMS.
Πάντως ο τίτλος του άρθρου των 4Τ για την B-class ('απ'το Α στο Β') μου ήχησε ιδιαιτέρως αλληγορικός και καυστικός.
Δεν πρέπει να το'χουν χάσει ο 4Τ αλλά τα γράφουν σε l337 για να το καταλαβαίνουν μόνο οι μυημένοι.
-
Τό θεωρείς όμως έντιμο αυτό,άν ισχύει;
Μόνο οι 'μυημένοι' πρέπει να λαμβάνουν τα μηνύματα;
Πού είναι ο ειλικρινής λόγος καί η ευθύτητα;
Προσωπικά έχω τήν τάση να απεχθάνομαι τήν πλάγια οδό,καί πολύ περισσότερο τήν μέθοδο τής Πυθίας. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό θεωρείς όμως έντιμο αυτό,άν ισχύει;Όχι. Αν ισχύει προσπαθούν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Πολύ λεπτή ισορροπία.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν πρέπει να το'χουν χάσει ο 4Τ αλλά τα γράφουν σε l337 για να το καταλαβαίνουν μόνο οι μυημένοι.
Εξ ορισμού, το να γράφεις σε l337 είναι σημάδι ότι είσαι lamer. Προτιμώ την ευθεία κριτική, καλή ή κακή. Μακάρι να τολμήσουν οι 4Τ να ξαναρχίσουν να τα χώνουν. Θυμάμαι εκείνη την υπέροχη δοκιμή που έκανε ο Jeremy Clarkson στο Hyundai Accent, η οποία κατέληξε στην τροπετοποίησή του κατά τη διάρκεια ενός banger race (το μόνο πράγμα για το οποίο αξίζουν τέτοια χρέπια) και κατόπιν στο τσαλάκωμά του στην πρέσσα. Μακάρι να δω τέτοια γραφή στους 4Τ. Επίσης, οι 4Τ ακόμα ΔΕΝ έχουν συνέλθει. Π.χ., στο 0-100-0, τι ήταν αυτή η κεραμίδα που μου'ρθε; ΜΗΝ απενεργοποιείτε το ESP, έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβετε διαφορά; Εγώ το ST του fiestapower δε μπορώ να το οδηγήσω με το ESP του ενεργοποιημένο (ούτε κι ο ίδιος το αντέχει...) κι ας είναι σωστά ρυθμισμένο. Εκτός κι αν το περιοδικό λέει στους αναγνώστες 'εντάξει, καλά τα παντιλίκια στα Μέγαρα (που θα μας πληρώσετε για να μπείτε), αλλά αφήστε τις παλικαριές στο δρόμο, γιατί είστε ΚΟΥΛΑΔΙΑ'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως ο τίτλος του άρθρου των 4Τ για την B-class ('απ'το Α στο Β') μου ήχησε ιδιαιτέρως αλληγορικός και καυστικός.
Παρόλα αυτά δεν σημαίνει οτι η A Class είναι χρέπι. Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που απλά σε πάνε από το Α στο Β χωρίς αυτό να τα κάνει κακά ή επικίνδυνα αυτοκίνητα. Η προηγούμενη ήταν 'κακό' αυτοκίνητο αυτή είναι σημαντικά βελτιωμένη στους τομείς που η άλλη υστερούσε δηλαδή την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα των υλικών. Από εκεί και πέρα αδιάφορη οδηγικά αλλά αρκετά έξυπνη λύση λόγω χωροταξικών επιλογών και αυτό το αναγνωρίζω στην Μercedes. Τώρα για την τιμή, πανάκριβη είναι αλλά ανήκει σε αυτά που κάποιοι αρέσκονται να αποκαλούν 'premium'....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παρόλα αυτά δεν σημαίνει οτι η A Class είναι χρέπι. Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που απλά σε πάνε από το Α στο Β χωρίς αυτό να τα κάνει κακά ή επικίνδυνα αυτοκίνητα. Η προηγούμενη ήταν 'κακό' αυτοκίνητο αυτή είναι σημαντικά βελτιωμένη στους τομείς που η άλλη υστερούσε δηλαδή την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα των υλικών. Από εκεί και πέρα αδιάφορη οδηγικά αλλά αρκετά έξυπνη λύση λόγω χωροταξικών επιλογών και αυτό το αναγνωρίζω στην Μercedes. Τώρα για την τιμή, πανάκριβη είναι αλλά ανήκει σε αυτά που κάποιοι αρέσκονται να αποκαλούν 'premium'....
σε σχέση με το Jazz CVT που είναι καλύτερη η Α150;
-
Δεν είπα οτι είναι καλύτερη ( αν και μέσα δείχνει καλύτερη ), δεν είπα οτι θα την αγόραζα και το premium είναι ειρωνικό για αυτό και το έχω βάλει σε εισαγωγικά
-
Γεγονός είναι ότι πλέον δεν τουμπάρει με το που πας να στρίψεις το τσέρκι... Αλλά απέχει πολύ από το να πούμε ότι στρίβει κιόλας. Βέβαια, έχει ξοδευτεί χρόνος για να βελτιωθεί το φινίρισμά της. Και λοιπόν;
Για το 'premium' (κατηγορία που πήρε την οριστική της μορφή με την Ford Cortina III)... Δεν μπορώ να φανταστώ στέλεχος οποιασδήποτε εταιρείας να ελπίζει ότι θα πάρει για εταιρικό αυτοκίνητο μια κλούβα. Και μάλιστα μια κλούβα που ούτε καν προσποιείται ότι έχει έστω και το παραμικρό σπορ στοιχείο.
-
Γεγονός είναι ότι πλέον δεν τουμπάρει με το που πας να στρίψεις το τσέρκι... Αλλά απέχει πολύ από το να πούμε ότι στρίβει κιόλας. Βέβαια, έχει ξοδευτεί χρόνος για να βελτιωθεί το φινίρισμά της. Και λοιπόν;Για το 'premium' (κατηγορία που πήρε την οριστική της μορφή με την Ford Cortina III)... Δεν μπορώ να φανταστώ στέλεχος οποιασδήποτε εταιρείας να ελπίζει ότι θα πάρει για εταιρικό αυτοκίνητο μια κλούβα. Και μάλιστα μια κλούβα που ούτε καν προσποιείται ότι έχει έστω και το παραμικρό σπορ στοιχείο.
Η κυριά του κυρίου όμως????
Και για να ξαναμπούμε στο θέμα μας όπως καταλαβαίνεις Αναστασία μην πάρεις την 150. -
Εκτός αν έχει λεφτά για πέταμα.
-
Αν είναι για γυναίκα/κοπέλα, θα σου πρότεινα την A-class με κλειστά τα μάτια
-
Για να μη βλέπει τι έκτρωμα πήγε και πήρε με τα ωραία της λεφτά...
-
Για να μη βλέπει τι έκτρωμα πήγε και πήρε με τα ωραία της λεφτά...Απο τρόπους σκίζεις αγορίνα!
Επιλογή Σουηδού, Γάλλου, Γερμανού;;;