-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τωρα πρόσεξα την αποχρωση της μάσκας!!! Αγαπάω Latitude πλέον!!!
-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτά είναι
Πήρε ο mod το Latitude κι άρχισε να αρέσει σε όλους
Μιλάμε για τo πιο epic fail λανσάρισμα μοντέλου που έχει κάνει η Renault ever
Αμάξι που πωλείτε μόνο στη Γαλλία και σε άλλες ώρες μόνο σε εταιρικούς στόλους
Άσε που είναι σχεδιαστικά συγγενές με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας (θα μπορούσε να είναι και το νέο Passat σε μερικά χρόνια τώρα που το βλέπω)Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι αμαξαρα - ουτε τσιριξαμε σαν τις τρελες απο την ομορφια , αναγκη να γλύψουμε τον mod εχουμε ? ( )
Το οτι είναι συντηρητικό σχεδιαστικά σημαίνει οτι το αμαξι σαν συνολο ειναι για τα μπαζα ?
Οπως εγραψα και πριν κυκλοφορουν πολυ πιο ασχημα αυτοκίνητα απο το Latitude π.χ το Passat που σχεδιαστικά ειναι λες και εχει βγει απο Κινεζικη εταιρεια την προηγουμενη 10ετια και το οποιο πραγματικα το βλεπω και αηδιαζω , αυτο ομως δεν σημαινει οτι το αμαξι ειναι για τον φουτσο και οτι δεν κανει καλα την δουλεια του .και στο κατω κατω η Samsung φτιαχνει τις καλυτερες LCD οθονες , το Galaxy S2 και ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης μνημων στον κοσμο
Samsung Latitude Rocks
-
To passat σε σκούρο δείχνει καλύτερο, αν και γενικά δεν μπορώ τις σχεδιάσεις της VW, νομίζω και το latttude θα είναι το ίδιο. Γνώμη μου πως τα ογκώδη αμάξια δεν λένε σε ανοιχτά χρώματα, τα ασχημαίνουν κατα κάποιο τρόπο.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
To passat σε σκούρο δείχνει καλύτερο, αν και γενικά δεν μπορώ τις σχεδιάσεις της VW, νομίζω και το latttude θα είναι το ίδιο. Γνώμη μου πως τα ογκώδη αμάξια δεν λένε σε ανοιχτά χρώματα, τα ασχημαίνουν κατα κάποιο τρόπο.Λογικο αφου το μαυρο κοβει τον ογκο και ξεγελαει το ματι , δες τις χοντροκωλες που φορανε μαυρο για να συμαζεψουν τα ασυμμάζευτα , ενω μια που εχει λεπτες και κομψες γραμμες ......
-
Με την κιμπάρικη έκδοση
τι γίνεται ;
Ακόμη στο στάδιο του πρωτοτύπου ...; -
Πω πω έλεος
Για εκέινες τις κομψές γραμμές δεν έχω λόγια -
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
To passat σε σκούρο δείχνει καλύτερο, αν και γενικά δεν μπορώ τις σχεδιάσεις της VW, νομίζω και το latttude θα είναι το ίδιο. Γνώμη μου πως τα ογκώδη αμάξια δεν λένε σε ανοιχτά χρώματα, τα ασχημαίνουν κατα κάποιο τρόπο.
Λογικο αφου το μαυρο κοβει τον ογκο και ξεγελαει το ματι , δες τις χοντροκωλες που φορανε μαυρο για να συμαζεψουν τα ασυμμάζευτα , ενω μια που εχει λεπτες και κομψες γραμμες ......
Καλά, εσύ έβαλες και τον καλύτερο κ.. του ίντερνετ. Απ΄όλη τη γκάμα της Ρενό μόνο αυτό είναι το αντίστοιχο:
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αποκλειστικες πληροφοριες αναφερουν πως ο Into_megane ηδη εδωσε το megane cc ως προκαβολη και παραλαμβανει στο ιδιο ακριβως χρωμα με το παραπανω, τον ερχομενο μηνα..
-
Αυτό είναι το επόμενο βήμα στο κιμπαριλίκι δηλαδή;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Με την κιμπάρικη έκδοση
τι γίνεται ;
Ακόμη στο στάδιο του πρωτοτύπου ...;Φάση έχει... Αλλά όχι σε μουσταρδοχρυσαφί...
-
Ρολ μπαρ στην μεση να έχει. Θα βάζουμε τον πίσω να κρατάει τα άκρα?
-
http://media.renault.com/global/en-gb/r ... iaid=30355
Τελικα η αξιοπιστια ειναι μονο θεμα θελησης.
-
Νέος κινητήρας TCe
Η λογική του «downsizing» ωριμάζει με τον καιρό, με σημαία της μείωση των εκπομπών CO2 και τις απαιτήσεις σε καύσιμο. Για εμάς τους κατατρεγμένους –χρόνια τώρα- από τη φορολογία των κυβικών, η νέα τάση μάλλον δένει ιδανικά στο φορολογικό κονσέρτο της χώρας μας, δίνοντας μας επιδόσεις χωρίς πολλές τύψεις.
Σύμφωνα με τις ανακοινώνεις και τις προσδοκίες της Renault, οι Γάλλοι σκοπεύουν η νέα γενιά κινητήρων TCe να καλύπτει το 85% των βενζινοκίνητων εκδόσεων μέχρι το 2015.
Το νέο μοτέρ των 1,2 λίτρων θα αποτελεί τον αντικαταστάτη του γερασμένου και κατά 25% μεγαλύτερου σε κυβισμό ατμοσφαιρικού 1.6 (K4M) των 110 ίππων. Η αρχή της καριέρας του ξεκινά από το πρώτο εξάμηνο του 2012 με την οικογένεια των μικρομεσαίων Megane/Scenic, δείχνοντας όμως εξαρχής επεκτατικές διαθέσεις απέναντι και στην υπόλοιπη γκάμα της γαλλικής εταιρείας.Βασικά χαρακτηριστικά του νέου TCe κινητήρα είναι:
-Τετρακύλινδρος κινητήρας 1.2 lt (1198 cc) με turbo
-Ισχύς 115 ίπποι (+5 ίπποι)
-Μέγιστη ροπή 190 Nm (+40Nm) από τις 2000-4000 rpm
-Μειωμένη κατανάλωση κατά 25% (1.6 16v) και χαμηλές εκπομπές CO2
-Μπλοκ αλουμινίου, μεταβλητός χρονισμός και καδένα χρονισμού
-Σύστημα Start&Stop
-Μελλοντική 3κύλινδρη έκδοση TCe 900 cc με 90 ίππους (TCe 90)πηγή: gocar.gr
-
Ξέρει κανείς που πάσχουν από προβλήματα και αξιοπιστία τα Ρενώ Μεγκάν πρώτης γενιάς? Μιλάω για το χατσμπάκ 1.400άρι των 95? ίππων του 2000.
Υπάρχει μία πιθανότητα να αγοραστεί ένα τέτοιο μετάχειρο, και θέλουμε να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέξουμε, και ποιές είναι οι αδυναμίες του.
Επίσης αν υπάρχουν ανταλλακτικά, ορίτζιναλ και μη, ή θα τρέχουμε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Από θέμα διαθεσιμότητας ανταλλακτικών δεν υπάρχει σίγουρα κανένα πρόβλημα.
Εμείς είχαμε Megane I από το 1996 μέχρι το 2009 με 200.000 km χωρίς κανένα πρόβλημα, και τώρα το έχει γνωστός και συνεχίζει ακάθεκτο.
Δεν γνωρίζω αν και τι στάνταρ προβληματάκια αξιοπιστίας είχε. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ξέρει κανείς που πάσχουν από προβλήματα και αξιοπιστία τα Ρενώ Μεγκάν πρώτης γενιάς? Μιλάω για το χατσμπάκ 1.400άρι των 95? ίππων του 2000.
Υπάρχει μία πιθανότητα να αγοραστεί ένα τέτοιο μετάχειρο, και θέλουμε να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέξουμε, και ποιές είναι οι αδυναμίες του.
Επίσης αν υπάρχουν ανταλλακτικά, ορίτζιναλ και μη, ή θα τρέχουμε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Στο (facelifted) Megane 1,4 16V που κυκλοφόρησε απο τον Νοέμβριο του 1999 τα προβλήματα τα έχω αναφέρει εγω απο το δικό μου. Ηλεκτρικά παραθυρα, αισθητήρας βολάν, παραμορφωμένα απο τον ήλιο λαστιχα οροφής και την τακτική ανα 60.000χλμ αλλαγη του ιμάντα χρονισμού (πρόβλημα κόστους αλλαγης και όχι αξιοπιστίας) ενώ αυτα που είναι περίπου απο τα μεσα του 2000 (ξεχωρίζουν διότι έχουν 'διακοσμητικό' πλαστικό καλυμμα στον κινητηρα) είχαν θέμα και με τους πολλαπλασιαστές.
-
Πολλαπλασιαστές έχω ακούσει και εγώ. Ιμάντας χρονισμού ανά 60.000 χλμ. μου φαίνεται πολύ συχνή αλλαγή, τέτοια χλμ. έπαιζαν το '80. Και πόσο πάει το μαλλί?
RENAULT FORUM