-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Συνήθως (σχεδόν πάντα) σπάνε κάποιοι πλαστικοί οδηγοί. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό το πράγμα 'εξάρτημα' αλλά και πάλι δεν είναι ίδιο για όλα τα μοντέλα.
Αυτό ακριβώς εννοώ εξάρτημα. Αυτό το πλαστικό 'κομματάκι'.
Εγώ σε ένα απ' τα παραθυρα για να αποφύγω την αλλαγή ολόκληρου του γρύλλου (περιγραφικά να στο πως -μήπως δεν το εξηγώ καλά- μεταλλικά μέρη και μοτέρ, κομπλέ όλο το ανταλλακτικό που έδινε η Renault) έκανα με φίλο ηλεκτρολόγο μια μικρή μεταλλική 'κατασκευή' ίδια με αυτό το πλαστικό και ... έσωσα το παραθυρο για μια 5ετία (μέχρι που πουλήθηκε το αμάξι). Εκείνο που με είχε θυμώσει ήταν απο την μια η Renault που ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα παραθυρα της και από την άλλη η Bosch που συνέχιζε να βάζει 'πλαστικό' σε ένα μέρος που σίγουρα ήξερε ότι έχει να κάνει δύσκολη δουλειά. Θα δικαιολογούσα να μου χαλάσει το μοτέρ αλλά όχι να σπάει ένα τόσο δα κομματάκι που 'έφτιαχνε εξίσου συμαντική δουλειά μαζί με το μοτέρ'.
Σκοπός μου πάντως τότε ήταν στην επόμενη βλάβη να τα κάνω χειροκίνητα τα παραθυρα. Μου είχαν πει ότι οι 'οδηγοί' στα χειροκίνητα ήταν σιδερένια.
Παρόμοιο θέμα με πλαστικά μέρη είχα βέβαια και στα πίσω ανοιγόμενα προς τα έξω παραθυρα που δεν άνοιγαν και τακτικά.Και πάλι αυτό το κομματάκι που λες δεν είναι ίδιο σε όλα τα μοντέλα γιατί τότε με μια ανάλογη πατέντα σαν και αυτή που λες θα σώζαμε τουλάχιστον τους γνωστούς μας από μεγάλες δαπάνες.
-
Η Renault αυξάνει το ποσοστό της στην Avtovaz
Η Renault και η Nissan συζητούν με τον συνεργάτη τους την Troika Dialog την εξαγορά της συμμετοχής της τράπεζας στη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Avtovaz, είπε την Τετάρτη ο διευθύνοντος συμβούλου Carlos Ghosn. «Σχεδιάζουμε να αγοράσουμε τη συμμετοχή της Troika Dialog στην Avtovaz και θα το συζητήσουμε ', δήλωσε ο Carlos Ghosn σε τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/renault-avtovaz.html -
Ολο δικο σας!!!
Το μοτερ του ειναι 2λιτρο turbo...!!!
-
Τωρα ν αρχισουμε να λεμε παλι περι σαλονατου εσωτερικου, καθισματα - πολυθρονες, που σου ρχεται να βαλεις παντοφλα και να παρεις τηλεκοντρολ η θα παραγινουμε γραφικοι;;;
-
Σε βρίσκω πολύ ευγενικό με αυτό το έκτρωμα
-
Πραγματικά, είναι άθλιο! Τρισάθλιο...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε βρίσκω πολύ ευγενικό με αυτό το έκτρωμαΓια τις εσωτερικες του χαρες αναφερομαι...
Εξωτερικα ειναι διαφορετικο..Ομορφο οχι αλλα ουτε και τρισαθλιο...
-
Μια χαρα ειναι κατ' εμε...Τωρα να ξανααρχισει κουβεντα του στυλ ''ειναι τρισαθλιο'' ''οχι ειναι κουκλι'' ειναι ανουσια...Η ομορφια ειναι υποκειμενικη! Α!Πολυ ωραια λεπτομερεια οι ζωνες στην πολυθρονα!Γιατι καθισμα δεν το λες...
-
Τρισάθλιο δεν είναι. Το ασημί το αδικούσε! Σε σκούρο χρώμα έδειχνε τουλάχιστον ιδιαίτερο. Αν είχε μια πρόσοψη της προκοπής θα μου άρεσε.
ΥΓ. Το στυλ των πίσω φώτων σαν να το πήρε το νέο Megane CC.
-
Εμένα μου μοιάζει σαν ένα μεγαλύτερο megane ii 5d.
-
-
Λίγοι εκτίμησαν την ομορφιά του και ρίσκαραν την αγορά του για να το θέσουμε πιο σικ.
Και έχω την εντύπωση ότι αν αντί για Ρενώ έγραφε Τουότα ή Χιουντάι το σήμα μπροστά, θα ήταν ακόμη λιγότεροι, και στα διάφορα φόρουμ θα του σούρνανε τα τριπλά απ' ότι στη Ρενώ. Γενικά το πρότζεκτ μένει στην ιστορία κυρίως ως ένα παράδειγμα του πως ένας έμπειρος και παλιός κατασκευαστής μπορεί να σπαταλήσει πολύτιμους ανθρώπινους και χρηματικούς πόρους με σχεδόν μηδαμινό εμπορικό αντίκρυσμα, αν όχι χασούρες. Εις γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη φορά. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Θελω μια για το σαλονι μου πλιζ!!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γενικά το πρότζεκτ μένει στην ιστορία κυρίως ως ένα παράδειγμα του πως ένας έμπειρος και παλιός κατασκευαστής μπορεί να σπαταλήσει πολύτιμους ανθρώπινους και χρηματικούς πόρους με σχεδόν μηδαμινό εμπορικό αντίκρυσμα, αν όχι χασούρες. Εις γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη φορά.Νομίζω έχει και παρέα εκεί που είναι πλέον, το 'πρώτο' MPV/coupe Avantime.
Και έχω την εντύπωση ότι αν αντί για Ρενώ έγραφε Τουότα ή Χιουντάι το σήμα μπροστά, θα ήταν ακόμη λιγότεροι, και στα διάφορα φόρουμ θα του σούρνανε τα τριπλά απ' ότι στη Ρενώ.
Σε Seat Toledo κάνει? Μικρογραφία του ήταν! Και δεν πούλησε και άκουσε τα πάντα!
-
Καλά λες, με το Τολέντο πάνε μαζί. Είδα ένα προχτές στην εθνική με ξένα νούμερα και παραλίγο να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια από την τρομάρα μου.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
....Εις γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη φορά....latitude να μου λειπει..
εμενα μου αρεσει σχετικα, αλλα εξωτερικα προφιλ και πισω δεν μπορεις να πεις οτι εμπνεει πολυτελεια και πριμιουμοσυνη ουφ!
οντως φερνει σε μεγαλωμενο meganeII
η μουρη του κατ εμε ειναι το πιο δυνατο του σημειο.. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ολο δικο σας!!!
Δηλαδή το δίνεις;
-
Ελπιζω να εδιναν και ενα gps μαζι για τον κατοχο.Πως να φτασεις σε αυτο με την χαρτοσακουλα στο κεφαλι;
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Ολο δικο σας!!!
Δηλαδή το δίνεις;
Δεν ειναι δικο μου αλλα και να ηταν δεν θα το 'δινα με τιποτα!!!
-
Τα γούστα στα αυτοκίνητα και τις γυναίκες είναι παράξενα πράγματα....... Κι αυτό είναι από ΄κείνα τα βιτσιόζικα...........
RENAULT FORUM