-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
- Νέα κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη με έκθεση συνεργείο με επωνυμία ΑΝΟΡ
Από το 2010 είναι αντιπροσωπία της Nissan στα δυτικά της πόλης.
Ο cosneo τους γνωρίζει και τους ταράζει τη μέρα.
Καλά αυτο το έκανα εικόνα
-
Λοιπόν τακτική συντήρηση στο Renault μας με service για τα 45000 χλμ
Αλλάξαμε
-Λάδια (Elf Evolution 5-40 Sxr)
-Φίλτρο Λαδιού
-Πίσω τακάκια
Αυτά με την εργασία 105 ευρώ.Νομίζω μια χαρα -
Πολύ καλα! Εντος δικτυου να υποθεσω..
-
Ποιος εχει αλλαξει ιμαντες σε 1,2TCE..????
-
Ναι Θεόφιλε εντός δικτύου στο γνωστο συνεργείο στο Πολύγωνο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν τακτική συντήρηση στο Renault μας με service για τα 45000 χλμ
Αλλάξαμε
-Λάδια (Elf Evolution 5-40 Sxr)
-Φίλτρο Λαδιού
-Πίσω τακάκια
Αυτά με την εργασία 105 ευρώ.Νομίζω μια χαρανα υποθεσω οτι τα εμπρος τακακια εχουν αλλαχθει νωριτερα?
btw πες μου με πμ το συνεργειο σε παρακαλω. -
Καλή τιμή Ορέστη!
Ενδιαφέρον θα είχε μια μικρή έρευνα από όσους έχουν τιμολόγια επί MAVA και PGA σε βασικές αλλαγές/ανταλλακτικά/εργασίες που προκύπτουν (πιθανό) από την ΤΕΟΡΕΝ ιδίως από κάθετες μονάδες που πλέον παίζουν με 'συγκατοίκηση' Renault και Nissan.
-
αλλαγή ελαστικών στο τουινγκο... έκλεισε 1,5 χρόνο πια... από κοντινενταλ σε μπριτζε ...
δεν έχω ξαναδεί σε ΙΧ τόσο μικρά αμορτισέρ... τα δε ελατήρια σαν από στυλό
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Τι να πει κανείς όταν ο κόσμος δεν μπορεί να εκτιμήσει το κιμπαριλίκι που εκπέμπει αυτό το αυτοκίνητο..Τώρα που θα παρουσιαστεί το facelift και με τον κινητήρα 1.2, αν το εισάγει ο Θεοχαράκης,μπορεί κάτι να πουλήσει
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι στην Ελλάδα παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2010,γιατί όταν πήγα να παραλαβω το δικό μου τέλη Ιουλίου τότε είχε φέρει ένα ο Σφακιανάκης
-
έχουμε κανένα διαγνωστικό για ρενό? ορέστη?
-
Τι θες να κανεις?
-
Θέλω σιγα σιγα να απαλλαγω απο την φαρα των εξουσιοδότημενων τεχνικών... Βασικα να έχω άποψη για το τι και πως
-
Υπαρχουν συνεργεια που εχουν το Clip της ρενο... Εγω ξερω ενα στο περιστερι!
Απο εκει και περα δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο... ειδικα οταν μιλαμε για προγραμματισμενες εργασιες!
Οσο αφορα 'βλαβες' που βγαζει το δικο μου λογο που βαζω το χερακι μου παραπανω απο οτι πρεπει... της σβηνω μεσω ELM327 & Torque. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Τι να πει κανείς όταν ο κόσμος δεν μπορεί να εκτιμήσει το κιμπαριλίκι που εκπέμπει αυτό το αυτοκίνητο..Μη χρησιμοποιεις απαγορευμενες λεξεις!
-
-
Εικόνα κεντρικού εκθεσιακού χώρου 200τμ σε αντιπροσωπία. 1 Captur, 1 Clio και 2 Sandero ... πλήθος οχημάτων και πληρέστατη γκάμα!!!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ανορ;
-
Lion.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Χθες ήμουν στη Lion και είχαν 2 clio, 1 megane facelift, 2 captur και 3 ή 4 dacia. Επίσης ήταν και ένα ακόμα captur απέξω μάλλον testdrive. Πρέπει να κάνουν μεταφορές μεταξύ των εκθέσεων γιατί χθες είχαν ένα άσπρο clio αντί ενός κόκκινου που είχαν πριν 2 εβδομάδες!!!
RENAULT FORUM