-
η τιμη ειναι απο εξειδικευμενο συνεργειο και αφορα...
230 το σετ ιμαντα
70 η αντλια νερου η οποια φυσικα και δεν εχω καταλαβει αν πρεπει ή δεν πρεπει να αλλαχτει.
δεν εχω ξανακουσει παρομοια περιπτωση 'προγραμματισμενης' φθορας. σε τετοιο εξαρτημα τουλαχιστον.
σου πετανε το παραμυθι αυτοι οτι ταχα μου-ταχα μου και σε βαζουν στο τρυπακι να αναρωτιεσαι αν εχουν δικιο ή οχι. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αμα ήταν μεταλλική γιατι να αλλαχθει
Στο 1.6 μου που πλέον είναι μεταλλική ειναι lifetime
Δεν χρειάζονται παντα αλλαγμα οι τρόμπες νερούΓιατι πριν τι ηταν? Πλαστικη????
-
Δεν ξέρω παιδιά. Φίλος μου καλός με Clio 3 που το έχει ψάξει πάρα πολύ, μου τονίζει πως όλοι λένε ότι αλλάζεται υποχρεωτικά με την αλλαγή ιμάντα. Η αιτιολογία είναι πως αν χαλάσει, για να αλλαχτεί πρέπει να βγει ο ιμάντας για να γίνει αυτό, και το κόστος της είναι μικρό για να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο. Και από ότι βλέπω διαβάζοντας κάτι τέτοιο, λογικά έχει δίκιο.
-
Παιδια στα πιο πολλα αμαξια που εχουν ιμαντα χρονισμου για να αλλαξεις την τρομπα πρεπει να κανεις την ιδια δουλεια ακριβως οπως για την αντικατασταση του ιμαντα... + που λενε οτι ο ιμαντας αν βγει καλο ειναι να αντικατασταθει με καινουριο... αρα καλο ειναι να πηγενουν ολα πακετο και εχεις ησυχο το κεφαλι σου για 60-90.000 χλμ με αυτα τα θεματα!
-
Alexis 5 στη Laguna μας ήταν πλαστικη
Το ξέρω γιατι κάπου στα 47000 την αλλαξαμε γιατι έσπασε μαζί με ιμάντα χρονισμού.430 ευρώ το 2009 το κοστούμι
Αρα αν πέσουμε σε αλλαγή κάτω απο τα 300 είμαστε σε καλο δρόμο -
Δεν εχω δει ποτε μου πλαστικη τρομπα νερου....
Μηπως μιλας για την κατω τροχαλια που εχει ελαστικο κομματι αναμεσα στην βιδα και το περιμετρικο που πιανει ο ιμαντας?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Δεν εχω δει ποτε μου πλαστικη τρομπα νερου....Μηπως μιλας για την κατω τροχαλια που εχει ελαστικο κομματι αναμεσα στην βιδα και το περιμετρικο που πιανει ο ιμαντας?
Πλαστική φτερωτή .
-
Αυτό
-
η autonet στο κορωπί έκλεισε.
τέτοια τούβλα που είχαν στο συνεργείο που σου λεγαν θα σε παρω τηλ κ σε γράφαν στα παπαρια τους κ με τις τιμές που πετάγαν (το καλοκαίρι θέλαν για τους πίσω γρύλους στα παράθυρα του σενικ2 700 ευρώ ή 500μεταχειρισμένοι-περίπου 150 ευρώ εργατικά αν θυμαμαι καλά), απορώ γιατί... -
Επιτέλους;!
-
Είδα σήμερα ένα Megane Estate
Μετά την 156 sportwagon,πρέπει να είναι το πιο όμορφο SW που έχει κυκλοφορήσει ποτέ -
Ηρθε στη γειτονια τελος Αυγουστου. Τωρα εχει ΙΜΜ 3824.
-
Έχει κανείς ιδέα αν παίζουν τπτ πακέτα προσφορών ή προσφορές για επισκευές,συντηρήσεις στο επίσημο δίκτυο?το σαιτ ισχυρίζεται ότι κάτι παίζει αλλά πληροφορία μηδέν
sent under heavy fire
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4257221/
Εδώ με τα εισαγόμενα diesel θα βρίσκουμε και clio estate iii στους δρόμους.
Πάντως βλέπω υπάρχουν μάντρες που κατεβάζουν εισαγόμενα σε diesel πολλά Scenic III/Grand Scenic III και Megane Estate III καθώς και λίγα Clio Estate III.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ηρθε στη γειτονια τελος Αυγουστου. Τωρα εχει ΙΜΜ 3824.
Και απο που ειναι αυτη η πινακιδα..?
-
Προσωρινες πινακιδες Ιταλιας. Μτχ εισαγωγης απο κει.
-
Όταν η PSA πάει κατά διαόλου ο αγαπητός ρόμβος ...
http://www.autoblog.gr/2013/10/24/ayksh ... -toy-2013/
Η Renault ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτη τρίμηνο του 2013 όπου είδε τα καθαρά έσοδα της να ανέρχονται στα 7,998 δις ευρώ (-3,2%) πουλώντας 614.888 αυτοκίνητα (+3,1%). Το μερίδιο της ωστόσο στην Ευρωπαϊκή αγορά αυξήθηκε κατά 0,6%, σκαρφαλώνοντας στο 9,1%, με την πτώση των εσόδων να ευθύνονται κυρίως λόγω του εμπάργκο που ισχύει ακόμη στο Ιράν.
Από τον Μάρτιο που έχει ξεκινήσει να πωλείται το Captur, έχει ήδη 48.000 πωλήσεις, με την Renault να έχει μερίδιο στην αγορά 7% και τη Dacia 2,1%. Εκτός Ευρώπης, η Renault αύξησε τις πωλήσεις της κατά μέσο όρο 4,1%, εκτός από την αγορά του Ιράν. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
και ηρθε η ωρα για αλλαγη ιμαντα χρονισμου!
απο τις καλες εργασιες.
καναδυο ερωτησεις που εχω κανει, βγαζουν κοστουμι γυρω στα 300 ευρω και περιλαμβανουν σετ ιμαντα μαζι με αντλια νερου η οποια οπως λενε επιβαλλεται στην αλλαγη αυτη.
προτεινει κανεις καποιο συνεργειο κατα προτιμηση προς Πειραια και δυτικα? (ακομα και με πμ)
δεν περιμενω να βρω κατι δραστικα φθηνοτερο, απλα ετσι για να εχω μια ει το δυνατον πληρεστερη εικονα.Και σε εμένα που σε λίγο καιρό θα πάω για ιμάντα χρονισμού σε οπελ Astra H τα ίδια ακριβώς μου είπαν. 300 ευρώ για αλλαγή ιμάντα και αντλίας νερού. Ούτε συνεννοημένοι να είναι
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
η τιμη ειναι απο εξειδικευμενο συνεργειο και αφορα...
230 το σετ ιμαντα
70 η αντλια νερου η οποια φυσικα και δεν εχω καταλαβει αν πρεπει ή δεν πρεπει να αλλαχτει.
δεν εχω ξανακουσει παρομοια περιπτωση 'προγραμματισμενης' φθορας. σε τετοιο εξαρτημα τουλαχιστον.
σου πετανε το παραμυθι αυτοι οτι ταχα μου-ταχα μου και σε βαζουν στο τρυπακι να αναρωτιεσαι αν εχουν δικιο ή οχι.Αντλία νερού αλλάζανε και στα fiat sporting με αλλαγή ιμάντα χρονισμού. Ίσως το κάνουν προληπτικά .
-
Προληπτικό είναι.
Βάζεις μεταλλική την πρώτη φορά και δεν ασχολείσαι πάλι.
RENAULT FORUM