-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταιει η συνολική ποιότητα
Δεν ειπα κάτι τέτοιο...
Τελικά μετά και από αυτό ... η συνολική ποιοτική κατάπτωση (κατακρήμνιση καλύτερα) του Megane MK2 ακόμα και σε δοκιμασμένα του μηχανικά και όχι μόνο δεν με πείθει κανένας ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... Σε όλα του τραγικό αμάξι!
Βεβαια μπορει να μην καταλαβαίνω κι εγω σωστα
-
Στο συνολικό ποιοτικό χάλι επιπλέον και το κακο afresales με τα κακά ανταλλακτικά!
Και σήμερα, βασικά τώρα, αυτη τη στιγμή που βιώνω το καλό aftersales της Nissan βλέπω την διαφορά!Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταιει η συνολική ποιότητα
Πολύ απλά κάτι δεν αλλάχτηκε όταν έπρεπε ή κάτι τοποθετήθηκε λαθος.
100% ευθυνη του συνεργειου ειναιΉρθε το αμάξι στα χέρια μου. Ο πρώτος μηχανικός που το είδε ορκίζεται ότι ο τεντωτήρας απλά δεν έχει αλλαχθει ποτέ.
Έχουν ανοίξει τη μηχανή, οι βαλβίδες είναι σπασμένες, η καδένα σπασμένη. Τρέχα γύρευε, άλλο μοτέρ θέλει!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ήρθε το αμάξι στα χέρια μου. Ο πρώτος μηχανικός που το είδε ορκίζεται ότι ο τεντωτήρας απλά δεν έχει αλλαχθει ποτέ.
Τους γ@μ@ς ή δε τους γ@μ@ς
Εργασία+ανταλλακτικά που τα πληρώνεις 400+ ευρώ -
Ήρθε το αμάξι στα χέρια μου. Ο πρώτος μηχανικός που το είδε ορκίζεται ότι ο τεντωτήρας απλά δεν έχει αλλαχθει ποτέ.
Τους γ@μ@ς ή δε τους γ@μ@ς
Εργασία+ανταλλακτικά που τα πληρώνεις 400+ ευρώΓι' αυτό είπα Ορεστη μου ότι είπα το πρωί. Τους γ@μ@ς!
Σήμερα στο QQ στα 40.000 χλμ το κοστολογιο σύνολο σέρβις μαζί με εργασία 100€ με λαδόξιδα (5-40 ) φίλτρα, υγρα φρένων κλπ ...
Α! Εβγαλα και για πρώτη φορά (στο QQ) κάρτα καυσαερίων ... νόμιζα πως καταργήθηκε!Δίπλα στο QQ ήταν και μια Laguna III για δίσκο/συμπλέκτη!
-
Καλα Κώστα το δισκο-πλατο ειναι και θεμα οδηγου όχι μονο αυτοκινητου
Αμα γω κάνω εκκινησεις ή αλλαζω σαν καφρος το αμαξι μου φταίει?
Γω το πρωί αυτό που ελεγες για τα μηχανικα + ανταλλακτικα είχα αντιρρησεις.Τα ηλεκτρονικά οκ αλλα μηχανικα-ανταλλακτικά ποτέ δεν έχει πέσει η ποιότητα στα Ρενώ.Πάντα σε ένα πολυ ικανοποιητικό επιπεδο ήταν -
Καλα Κώστα το δισκο-πλατο ειναι και θεμα οδηγου όχι μονο αυτοκινητου
Αμα γω κάνω εκκινησεις ή αλλαζω σαν καφρος το αμαξι μου φταίει?Προβλημα επικοινωνίας σήμερα ...
Μίλησα για χρήση του συμπλέκτη? Σε κοστολόγιο αναφέρομαι ... Για όνομα!Πάντα σε ένα πολυ ικανοποιητικό επιπεδο ήταν
Ούτε σε μένα υπήρξε ποτέ θέμα αλλά απ' ότι φαίνεται ... οχι.
-
-
Nαι
-
-
Ωπ (αναμενω θαψιμο τωρα )
-
Ωπ (αναμενω θαψιμο τωρα )Γιατι τέτοια προκατάληψη;
-
Ρε πλακα κανω
Μάλλον έπρεπε να το βαλω σε εισαγωγικα το θαψιμο -
Γεια σας παίδες, καλώς σας βρήκα.
Κάτοχος Kangoo diesel 105ps. Κανείς άλλος με το ίδιο; -
καλημερα παιδια. Μ αρεσει παρα πολυ το megane coupe και ειμαι λιγο πριν την αγορα του.Δεν γνωριζω ομως τιποτα για την αξιοπιστια του, οσο και αν εψαξα. Ισως δεν πολυκυκλοφορει, γι' αυτο....
Εμφανιση, χωροι με καλυπτουν. Οποιος ειναι κατοχος ή γνωρίζει, παρακαλω, ας ενημερωσει -
Όπως πρόσφατα αναφέραμε το Megane στη 3η του γενιά, κάποιο συχνό πρόβλημα δεν εμφανίζει, και γενικά η αξιοπιστία είναι μάλλον στα (+). Και στο ανάλογα θέμα στο forum για το Megane III θα δεις ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αναφορά. Αν δεν έχεις θέμα για τους χώρους που κάποιοι τους βρίσκουν μικρούς για τις ανάγκες τους ειδικά για τους πίσω και σε καλύπτει στους υπόλοιπους τομείς, αν αντέχεις οικονομικά βάλε και τον 1.6 dci και έχεις ένα αρκετά πλήρες πακέτο.
-
σαματιστας, σε ευχαριστω.γνωριζω πως ολα τα ρενο τα τελευταια 3-4 χρονια εχουν γινει πολυ αξιοπιστα.παρ' ολα αυτα, καλο ειναι να ρωτησω,γιατι το αμαξι θελω να το χαρω και οχι να γινω επισκεπτης των συνεργειων.οχι, δεν εχω θεμα με τους χωρους.ειμαι 27 χρ και χωρις οικογενεια.το ντιζελ το κοιταω πολυ αλλα πολλες αντικρουομενες αποψεις, μιας και τα πετρελαια εδω στην ελλαδα πολυ μαπα.....
-
Αν είσαι Αθήνα λύνεται σχετικά εύκολα το ζήτημα πετρελαίου επιλέγοντας να πας σε κάποια από τα ιδιόκτητα βενζίναδικα της κάθε εταιρείας. Εχουν ΒP,EKO,Shell,AVIN και τα βρίσκεις εύκολα στις ιστοσελίδες τους.
-
samatistas, τι εννοεις ιδιοκτητα βενζιναδικα της καθε εταιριας?
-
Είναι ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής της εκάστοτε εταιρείας πετρελαιοειδών.
Στην EKO και τη BP τα βρίσκεις στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας με την επωνυμία ΚΑΛΥΨΩ.
Στη Shell με τις επωνυμίες ΜΥΡΤΕΑ και ΕΡΜΗΣ.
Στην AVIN ως Μακραίων.
Τα βρίσκεις εύκολα στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας.
Δεν έχουν τις χαμηλότερες τιμές αλλά αν ψάχνεις σχετικά καλά καύσιμα είναι μια λύση.
RENAULT FORUM